نظرتون درباره حرف هایی که فرزاد حسنی به سردار رادان زد چیه ؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

نظرتون درباره حرف هایی که فرزاد حسنی به سردار رادان زد چیه ؟

پست توسط nt »

نظرتون درباره حرف هایی که فرزاد حسنی(در مورد رفتار مامور ها با مردم) به سردار رادان زد چیه ؟

سلام

دوستان امشب برنامه کوله پشتی سردار رادان رو آورده بودند

من بعد از اینکه دیدم فرزاد اون حرف های با حال رو درباره برخورد مامور ها با مردم رو زد خیلی حال کردم

واقعا جرات میخواد جلوی فرمانده این جوری حرف زد :eek:

خیلی رک و بی پرده حرف زد

نظرتون چیه ؟!!! :-(

فراد شب هم ادامه حرف ها رو میخواد بگه من که خیلی دوست دارم ببینم سردار چه جوابی داره ؟؟؟؟

البته امیدوارم تاپیک به حاشیه نره که حذف بشه
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

درسته ، در بيشتر موارد برخوردها خيلي بد و زننده هست ، روز شنبه همين رفتار با من و يكي از دوستام شد ، يه لحظه داشتم كنترل خودم رو از دست مي‌دادم :-?
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Major II
Major II
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط babaki »

منم کاملا باهات موافقم حال کردم اساسي فقط حيف که از اول نديدم .متاسفانه 5 دقيقه اخر رو ديدم :lol: اين برنامش ارزش تکرار و ضبط کردن رو داشت .اگه شمارشو داشتم حسابي ازش تشکر مي کردم :razz:
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط P.K »

متاسفانه من امشب نديدم :lol:
چه جوري بود ؟ :?
يا علي ............. P.K
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط nt »

P.K نوشته شده:متاسفانه من امشب نديدم :lol:
چه جوري بود ؟ :?

دیشب فرزاد به سردار گفت که تا حالا دیدید دختری را با نام عدالت اجتماعی و ... با لگد بزنند و بندازند تو ماشین و اون جلوی مردم جیغ بزنه و از ترس بلرزه
و گفت که برخورد که برخورد مامورهای شما با مردم اصلا خوب نیست و وقتی چلوی یکی را میگرن بنا به هر دلیل خیلی بد باهاش حرف میزنند
و گفت که خودش را یکبار که دلستر داشته گرفتن و بهش گفتن که به به آبکی داری و .... بعد اون یکی از مامورها که فراذ را میشناخته گفته بی خیال خودیه
و می گفت .....
در آخر هم به سردار گفت که معذرت می خوام که اینطوری حرف زدم و به مردم گفت من باید فکر بیرون رفتن خودم از اینجا هم باشم
سردار کم مونده بود که همونجا بازداشتش کنه ، حالا امشب دنباله اون را میده اما فکر نکم که به باحال دیشب باشه
حتما امشب را ببنید چون حدود 4 یا 5 دقیقه آخر دیشب را نشون میده

در کل فرزاد جوگیر شده و خیلی خفن حرف میزد ، من که کلی حال کردم :-)
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

جرات به این میگن که جلوی سردار ابروهاشو اونجوری بر داشته و مداد کشیده!!!! بیچاره خیلی ضعف داره.بابا مرد باش....
صبر کنیم ببینیم سردار چی جواب میده بعد قضاوت کنیم.
ولی سردار خوب بهش انداخت گفت جو گیر نشو.آی حال کردم ....
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط nt »

Ma3ouD نوشته شده:بیچاره خیلی ضعف داره.بابا مرد باش........

میشه بیشتر توضیح بدی :grin:
کسی که حرف حق میزنه ضعف داره؟ :eek:
اگر دلیلت خیلی خفنه برام PM کن چون فقط می خوام نظرت را بدونم و بس
Major II
Major II
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط babaki »

فرزاد حسنی در برنامه کوله پشتی که میزبان سردار رادان بود به طور صریح از برخی مشکلات طرح امنیت اجتماعی انتقاد کرد .

به گزارش « فردا »، فرزاد حسنی مجری در برنامه کوله پشتی که میزبان سردار رادان رییس پلیس تهران بود از برخی برخوردهای صورت گرفته توسط پلیس با مردم انتقاد کرد .

بنا بر این گزارش، در این برنامه از رئیس پلیس تهران پرسید که آیا فیلم دختری که طریقه بدی به داخل ماشین پلیس هدایت می شود دیده است یا نه که البته با پاسخ منفی رادان مواجه شد.

وی در ادامه برنامه به ذکر موردی که برای خودش پیش آمده بود اشاره کرد و گفت : این برخورد های ماموران ناجا که فرقی بین اراذل و مردم قائل نیستند، جای تعجب دارد. مثلا من یک روز در حوالی پارک ملت نشسته بودم که یکی از ماموران ناجا چندین بار با عصبانیت تمام گفت که شما برای چه اینجا نشسته اید؟و وقتی من به او اعتراض کردم و گفتم «نام شما چیست» تصمیم گرفت که به من دستبند بزند.

مجری برنامه «کوله پشتی» همچنین گفت : یک روز که برخورد یکی از ماموران با مردم را دیدم، خطاب به او گفتم “تو بچه داری؟…با دختر مردم جوری برخورد نکن که بعداً یک مامور دیگر همان برخورد را با بچه ی خودت داشته باشه” .

حسنی همچنین گفت : “چرا مامور شما باید دختر مردم را در حالیکه ناله می کند و جیغ می کشد ،پرت کنه تو ماشین؟ این چه وضع برخورد پلیس با مردم است؟ آیا درست است که با دختری که مثل بید می لرزه اینجوری برخورد کنین؟”

حسنی در پایان از سردار رادان خواست تا برخورد طلبکارانه ماموران ناجا را نسبت به مردم از بین ببرد.
امشب ( یکشنبه شب ) نیز سردار رادان میهمان برنامه کوله پشتی با موضوع اراذل و اوباش خواهد بود .

گفتنی است چند ماهی است که نیروی انتظامی طرح های امنیت اجتماعی ، طرح نجات ( مربوط به معتادان پر خطر ) و طرح برخورد با اراذل و اوباش را برگزار می نماید که علاوه بر محسنات و نقاط قوت زیاد دارای برخی مشکلات نیز می باشند .

اينم لينک خبر :
[External Link Removed for Guests] :-o
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: جايي درست وسط غربت شهر...انطرف تر از اب...در کنار خورشيد...
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط ghalamman »

دوست دارم موضوع را از 3 ديدگاه نگاه کنم:
اول خود فرزاد حسني!به نظر من ادم اشغال و شوتي است..از نحوه برخوردش با ميهمانان خوشم نمي ايد و معتقدم در بعضي شرايط حرمت ميهمان را نگاه نمي دارد همچنين ديشب با لحن بسيار زننده اي کلمه "بينندگان عزيز" را به کار برد که به نوعي تمسخر اميز بود :-o
دوم اقاي رادان:ايشان هم چندان موجود جالبي نيستند!در يکي از گفتگوهايشان با خبر نگاران رسما اعلام کردند دستور خواهند داد موضوع ميدان 7 تير بررسي شود!فرزاد حسني مستقيما به همين موضوع اشاره مي کرد..اگر نديده ايد پس چرا دستور پيگرد داده ايد؟اگر ديده ايد چرا مي گوييد نديده ام؟بدون شک اينگونه برخورد نه در شان يک فرمانده نيروي انتامي است نه در شان ملت ايران :shock:
مورد سوم!نبايد اينگونه فضاي فرار براي اقاي رادان ايجاد مي شد!بايد قبلا به 2-3 نفر از افراد معتمد خودشان و اينکاره هاي سازمان گفته مي شد يک دوربين مخفي در اين مورد انجام بدهند( ما براي يکي از ارگان ها همين عمل را انجام داديم کلي خوش به حالشان شد تشويقمان کردند با افراد خاطي هم برخورد شد) همچنين براي جلوگيري از حاضر جوابي ايشان بايد 6-7 فيلمي که نه فقط از برخورد با ان دختر در ميدان 7 تير بلکه در چند جاي ديگر هم هست اماده مي بود و دقيقا با همين عنوان که:"اقاي رادان ما با مسئوليت شما اين فيلم را پخش مي کنيم" پخش مي شد تا ايشان نتوانند با زرنگي اصفهاني منشانه شان و جرات نظاميانه شان از زير بار ماجرا در بروند!
به نظر من انهايي که براي يک برگ جريمه با افتخار از خلع درجه يک گروهبان حرف مي زنند بايد انقدر مرد باشند که کمي از از برخورد فضاحت بار افسرران بلند پايه نيرو هم چيز هايي بگويند... :?
پاسگاه مرزي گدار... سراوان
جاده زابل به زاهدان ...تاسوکي
تقاطع بلوار بزرگمهر و معلم... زاهدان
بلوار ثارلله مجتمع نسترن ...زاهدان
پاسگاه مرزي ناجا... سراوان
تاريخ هيچ کدام را از ياد نخواهد برد...
Rookie Poster
Rookie Poster
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط lipio »

اینها همه کارای خودشونه خیال میکنین اگه این حسنی حزب الهی نبود تو صداو سیما راش میدادن اینها چون میبینن ممکنه یه وقت جنگی چیزی بشه می خوان یه جورایی دوباره مردومو به خودشون نزدیک کنن مگر نه اون می تونست این جوری حرف بزنه ا
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

nt نوشته شده:
Ma3ouD نوشته شده:بیچاره خیلی ضعف داره.بابا مرد باش........

میشه بیشتر توضیح بدی :grin:
کسی که حرف حق میزنه ضعف داره؟ :eek:
اگر دلیلت خیلی خفنه برام PM کن چون فقط می خوام نظرت را بدونم و بس

اومد میگه :چه معنی داره پسرا ابروهاشونو بر میدارن؟!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) بابا خودت ببین
من که حرف هاشو نقض نکردم!!!
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 25 بار
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط taktaz »

من هم زياد خوشبين نيستم با توجه به سابقه حدس ميزنم دم انتخابات بازار گرمي ميكنند.
هر چه بالاتر ميروي , در نظر آنان که پرواز نميدانند کوچکتر به نظر ميرسي (آندره ژيد)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”