نظرتون درباره حرف هایی که فرزاد حسنی به سردار رادان زد چیه ؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 10 بار
تماس:

پست توسط آوات »

اقا من با حرف زدن اين جوريش موافقم ولي مي شد دست فرزاد رو خوند .
به قول دوستان بازم مي خوان خودي نشون بدن و به اصطلاح مدافع ملت بشن .
ولي ذهي کشک باطل ::ss ::ns
من ديشب دير رسيدم ولي وقتي رسيدم که فرزاد داشت از برخورد مامورها با خودش مي گفت .
خدايي کجا همچين چيزي ديدين که وقتي آدم پليس رو مي بينه به جاي احساس امنيت احساس گناه و خفگي کنه ؟؟
با ور کنيد هيچ جا اينجوري نيستش فقط توي ايران اينجوريه که هميشه وقتي پليس رو ديدي بايد مواظب نفس کشيدنت باشي تا مبادا اقايان فکر کنند که داري خلافي مرتکب ميشي :shock: :-? ::ss
هميشه احساس گناه و ارتکاب جرم نکرده با همه ما همراهه !
دست همه بچه ها درد نکنه خداي اي ول :razz:
پس از آن غروب رفتن اولين طلوع من باش
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

الان كه اين پستو ميزنم برنامه كوله پشتي قسمت دوم (بخش اولش) تموم شده و الان داره اخبار ميده ولي دمش گرم حال كردم اين 12 نفرو اعدام كردن ولي اينارو به نظر من نبايد دار ميزدن اين حيوانهاي عوضي رو بايد با سر تو توالت فرنگي ميكردن تا هم يه حالي بكنن و هم به درك واصل شن :-o .در مورد اين دو نفر(اقاي سردار رادان و جناب اقاي حسني ) هم بنده فكر ميكنم نظر ندم بهتر چون فكر ميكنم براي اينكه كسي بخواد يه نفر رو اشغال خطاب كنه يا ازش تعريف كنه نياز به صلاحيت داره و از روي يه برنامه هم نميشه نظر داد :?
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 3 بار

پست توسط ekhrajiha »

در مورد سردار رادان و فرزاد حسني بايد بگم هر دو تاشون به دروغگويي عادت کردن.
من نمي دونم چرا شما ترس رو براي حسني ميگين مهمون حسني هر کي ميخواد باشه بايد هم حالشو بگيره
در مورد حرف رادان بله منم قضيه پيگيري رو از دهن خودش هم ديدم هم شنيدم
اينکه نزديک انتخابات هستش بله درسته اونايي که برخورد ميکنن مي خوان براي خودشون راي جمع کنن
اونايي هم که دارند مخالفت ميکنن براي خودشون راي جمع ميکنن

ولي من از يه چيز ميترسم ، يادتونه رادان گفت اگه ما بخوايم نميزاريم اصلا ماشين بيرون بياد
واي به روزي که اينا با مردم هم به بهانه هايي که خيلي راحت براي مردم ميتراشند همين کارهارو بکنن که الان دارند با اراذل ميکنن وگرنه من تو او ما شما ايشان و هيچکس با اراذل موافق نيست اما چه جوري ؟ سزاي همه اينا شايد اعدام باشه ولي براي يه دزدي کوچولو پرونده 12 ماه طول ميکشه چجوري پرونده اينا رسيدگي شد حکم اعدام هم دادن

امروز تو برنامه حسني گفت رادان بهش گفته نترس پس حتما تهديد شده امروز لحن حسني خيلي عوض شده بود خيلي محافظه کارانه حرف ميزد.
ميري معاون دادستان نظامي قضيه فيلمهارو امروز تاييد کرد ولي جالبه که رادان ديروز انکار کرد
خوشون به خودشون دروغ ميگن
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر

پست توسط ekhrajiha »

[External Link Removed for Guests]

کسي ميدونه چجوري ميشه اينارو داونلود کرد ؟
Old Moderator
Old Moderator

پست توسط ghadami2005 »

منم نتونستم دانلود كنم .تو كامنتهايي هم كه براش گذاشتن گفتن كه دانلود نميشه؟؟؟؟ :-( :-(
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

ghadami2005, ekhrajiha, عزيز
لينک دانلود مشکلي ندارد و اگر چند لحظه صبر نماييد گزينه دانلود ظاهر ميشه :D
ekhrajiha, آواترت خيلي باحاله ::ns
Old Moderator
Old Moderator

پست توسط ghadami2005 »

nt جان درسته كه گزينه دانلود مياد ولي وقتي روش كليك كني دوباره همون صفحه مياد و پنجره دانلود باز نميشه؟؟
Novice Poster
Novice Poster
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 10 بار

پست توسط mozafar »

من هر چي فکر مينکم نميتونم قبول کنم که اين برنامه ها از قبل کاملا کنترل شده و هدف دار نباشن. به نظر من نمايش بود با کارگرداني دقيق. انتقاد يک مجري سيماي خودشان از يک مقام نظامي خودشان.گلايه هاي پسر خاله ايي.
خوب بود گزارش مردمي هم تهيه ميشد و جناب سردار به انتقادات مردم هم جواب ميدادند. هيچکس از تاديب مزاحمان قاچاقچيان زور گيران وخلافکاران ناراضي نيست. اما چرا بايد مني که هيچ کار خلافي نکرده ام از ديدن ماشين پليس از صد متري بدنم از ترس يخ کند و مشرف به سکته ايضا کامل ...

پليس يعني حامي نه...
Major II
Major II
محل اقامت: مشهد
سپاس‌های ارسالی: 4 بار

پست توسط babaki »

شبكه سوم سيما به فرزاد حسني تذكر داد

وي در ادامه اظهار داشت:از سوي مسئولان سازمان صداو سيما به فرزاد حسني تذكر داده شد و خودش هم فهميد كه پاروي خط قرمزهايي گذاشته است. ضمن اينكه ما اعتراضاتي هم از سوي نيروي انتظامي داشتيم.
مدير گروه اجتماعي شبكه سوم سيما گفت: فرزاد حسني در برنامه زنده «كوله پشتي» برخورد مناسبي با رئيس پليس تهران بزرگ نداشت و از سوي مسولان صداو سيما تذكر گرفت.

فضل الله شريعت پناهي مدير گروه اجتماعي و فرهنگ و معارف شبكه سه سيما در گفت و گو با فارس گفت: مردم واكنش خوبي نسبت به برخورد فرزاد حسني با سردار رادان نشان ندادند و تلفنهايي كه به سازمان صداو سيما شد و درپيام‌ها و ايميلهايي كه گذاشته‌اند به طرز صحبت كردن مجري برنامه معترض بوده‌اند.
وي ادامه داد:طرح دو موضوع شخصي نزد سردار رادان، كار را خيلي بدتر كردالبته جاي جواب هم داشت و سردار رادان بزرگواري كرد و جواب نداد كه به دليل متانت ايشان بود.
وي افزود: حدود 80 درصد از تلفن هايي كه حين پخش برنامه به روابط عمومي مي‌شد حاوي اعتراض به قطع كردن صحبت‌هاي آقاي رادان توسط فرزاد حسني بود كه فرصت صحبت را به ايشان نداد و البته فرزاد حسني در برنامه شب گذشته درباره اين موضوع از سردار رادان عذرخواهي كرد.

وي در ادامه گفت: قرار بود در برنامه ديشب جو ملايم‌تري باشد ولي اعتراضات همچنان باقي بود. در برنامه اول هم قبل از برنامه فرزاد حسني با سردار رادان صحبت كرده بود و ما احساس كرديم سوالات هماهنگ شده و حول و حوش يك صحبت 2 ساعته شالوده اصلي سوالات را درآورده بودند. طرح امنيت اجتماعي سوژه‌اي بود كه همه مردم از آن استقبال كرده بودند حال اينكه يك مجري بخواهد اصول را زير سوال ببرد و برخورد سليقه‌اي و شخصي بكند جاي تامل دارد و نبايد انجام شود.
وي در ادامه اظهار داشت:از سوي مسئولان سازمان صداو سيما به فرزاد حسني تذكر داده شد و خودش هم فهميد كه پاروي خط قرمزهايي گذاشته است. ضمن اينكه ما اعتراضاتي هم از سوي نيروي انتظامي داشتيم.

وي افزود: اين خونسردي سردار رادان بود كه مانع از به هم خوردن جو برنامه شد و مردم در تماسهايشان روي مظلوميت و وقار ايشان تاكيد بسياري كردند و آقاي رادان حرمت يك رسانه و برنامه زنده را حفظ كرد.
مدير گروه اجتماعي شبكه سه سيما در ادامه درباره ظاهر فرزاد حسني به عنوان يك مجري در برنامه‌هاي سيما گفت: در اين مورد با خودش هم صحبت شده و شخصا نزد آقاي ميرباقري هم رفته‌اند و با ايشان هم صحبت كرده‌اند و‌ بسياري از مخاطبان هم در مورد آن اعتراض كرده اند.
وي در ادامه درباره چگونگي پخش سري جديد برنامه كوله پشتي گفت:امسال قرار نبود برنامه كوله پشتي پخش شود. اين برنامه به دلايل مختلف قرار نبود پخش شود و از جمله اين كه تهيه كننده نمي‌خواست تكراري شود و فاصله‌اي هم بين برنامه‌هاي جزر و مد، فوق العاده و برنامه جديد باشد و گفته بود تا به يك روش مناسب نرسيده‌ايم برنامه را شروع نكنيم، ولي مسئولان سازمان باتوجه به استقبال مردم از برنامه‌هاي كوله پشتي، جزر و مد و فوق العاده تصميم به ساخت مجموعه جديد آن گرفتند .

وي در پايان گفت: رفتار فرزادحسني در برنامه هاي آتي كنترل خواهد شد و او خودش هم با توجه به جبهه گيري‌هايي كه كرده بود متوجه شده و ملايم‌تر برخورد خواهد كرد.

اينم منبع خبر :

ديدن اين کاريکاتور هم خالي از لطف نيست (دور جديد امنيت اجتماعي)
[External Link Removed for Guests] :grin:
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

من هميشه دير اين فروم ها رو ميبينم :
به نظر من اصلا هرچي مجري سوال ميکرد سردار يه چي ديگه جواب ميداد . کاملا معلوم بود که تو گل گير کرده .
مجری هم که ماشا ا... هزار ماشا ا... از فرط ادب و نزاکت نزدیک بود پاچه سردار رو پاره کنه . بالاخره هرچی باشه سرداره اونجا مهمون بود , مجری نباید بخاطر خودشیرینی نزد مردم اون طوری رفتار میکرد .
بعضي از مامورها خيلي خیلی خیلیییی .... :-? ..... تشريف دارن ولي واقعا بعضي از مردم هم مامورها رو درستی ميخورن . رفتار هر دو غلطه . هر دو افراط میکنن . :-)

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”