سوال بي جواب دوستان
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: بغل خونه همسايمون
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 31 بار
- تماس:
سوال بي جواب دوستان
سلام دوستان
تا حالا پيش اومده يه سوال ذهنتونو مشغول كنه و جواب منطقي هم براش نداشته باشين؟
اگه ممكنه اون سوال رو مطرح كنيد شايد دوستان ديگه جواب درستي براش داشته باشن.
فقط خواهش ميكنم سوالتون جدي باشه .
تا حالا پيش اومده يه سوال ذهنتونو مشغول كنه و جواب منطقي هم براش نداشته باشين؟
اگه ممكنه اون سوال رو مطرح كنيد شايد دوستان ديگه جواب درستي براش داشته باشن.
فقط خواهش ميكنم سوالتون جدي باشه .
تا حالا به معني کلمه مادر دقت کردي

- محل اقامت: ايران-اصفهان-کوچه بعدي
- سپاسهای دریافتی: 43 بار
- تماس:
يه جورايي از ته قلب خدا رو قبول نکردم
عليرضا جان من هم اوايل مثل شما بودم و خدا رو باور نميکردم پس شما رو خوب درک ميکنم.
اما با تحقيقاتي که کردم واقعيت خدا رو شناختم و اين دفعه با عشق و علاقه بسيار بيشتري به خدا نگاه کردم. اميدوارم که بتونم به شما هم کمکي بکنم. (البته من از اون حزب ا... ها نيستم که خيلي سمج باشم
)
ما پله پله پيش ميريم و در باره تمام دلايل وجود خدا بحث ميکنيم.
اول اين که تو يک مجموعه منظم مثل بدن انسان رو در نظر بگير. اين مجموعه از اجزاي زيادي ساخته شده. و هماهنگي خاصي بين اونها هست. حالا سه فرض وجود داره:
1- همه اين هماهنگي ها و همکاري هاي بين اجزاي بدن يا هر مخلوق ديگه اي به طور کاملا تصادفي بوجود اومده
2- خود اجزا از اين آگاهي برخوردارند و متناسب با هدفي گرد هم آمده و همکاري با هم رو شروع ميکنن.
3- وجودي آگاه و مدبر و حکيم ابتدا هدف رو در نظر ميگيره و متناسب با اون اجزا رو بوجود مياره و با طرح و نقشه و برنامه معين، همکاري رو شکل ميده تا رسيدن به هدف محقق بشه .
به نظرت کدوم يک از اين سه فرضيه ميتونه عاقلانه تر و صحيح تر باشه؟
جواب رو بده تا به ادامه بحث بپردازيم.
فقط رک و پوست کنده حرف بزنيم تا به نتيجه برسيم.

آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
حالا باورتون شد؟!!
اين هم اثر انگشتم:
حالا باورتون شد؟!!

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 258 بار

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
براي اثبات خدا يکي از راههاش اينه که يک روز فرض کنيم خدايي وجود نداره، ببينيم چه کمبودهايي احساس ميکنيم، همون کمبودها ما رو به سمت يقين حرکت ميدن (البته با کمي تفکر و با استفاده از قوهي عقل
)
)زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
سلام
همانطور که دوستان اشاره کردند نديدن دليل بر نبودن نيست. و خداوند بزرگ هست که حيوانات جور واجور-گياهان-دريا-کوه-....را آفريده و در اختيار ما بندگان خودش قرار داده تا از آنها استفاده کنيم. اگر فقط يک کم فکر کنيم راجب اين موضوع متوجه خدا خواهيم شد حتي ميشود گفت خدارا ما ميتوانيم ببينيم. با سفري کوچک براي مثال به طبيعت زيبا خواهيم درک کرد که
هيچ کس جز خداوند بزرگ قادر به برپا کردن اين همه نعمات الهي با نظم و ترتيب و زيبا نيست
همانطور که دوستان اشاره کردند نديدن دليل بر نبودن نيست. و خداوند بزرگ هست که حيوانات جور واجور-گياهان-دريا-کوه-....را آفريده و در اختيار ما بندگان خودش قرار داده تا از آنها استفاده کنيم. اگر فقط يک کم فکر کنيم راجب اين موضوع متوجه خدا خواهيم شد حتي ميشود گفت خدارا ما ميتوانيم ببينيم. با سفري کوچک براي مثال به طبيعت زيبا خواهيم درک کرد که
هيچ کس جز خداوند بزرگ قادر به برپا کردن اين همه نعمات الهي با نظم و ترتيب و زيبا نيست

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
کنداليني به نظر من براي رسيدن به تکامل 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد