سوال بي جواب دوستان
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
محسن عزيز...
مطمئن باش خدا قابل ديدنه...
شما فکر مي کني خدا چيه يا کيه؟؟؟
انقدر تصورات موهوم و عجيب و غريب درباره خدا نداشته باشيد...
لابد اگه بگم خدا در درون تک تک آدمها وجود داره ، باز هم اعتراض مي کنيد...
مدرکي که من دارم تجربيات روحي که داشتم...من جز خودم سندي ندارم...
مطمئن باشيد که خدا هيچوقت نمياد با سند و مدرک خودشو به شما معرفي بکنه و بگه سلام من خدا هستم و ابن هم شناسنامه منه...
دست از اين تعصبات بي موردتون بر دارين
در ضمن خدا قرآن رو براي انسان هاي عادي نفرستاده که شما از قرآن براي من دليل ميارين..
"لن تراني" يعني اينکه با چشم عادي نمي تونين منو ببينين...
من در بالا هم توضيح دادم " ما کوران به ظاهر بينا هستيم"، وقتي که چشم غير مادي شما باز به تازه مي فهمين که تا الان کور بودين...
مطمئن باش خدا قابل ديدنه...
انقدر تصورات موهوم و عجيب و غريب درباره خدا نداشته باشيد...
لابد اگه بگم خدا در درون تک تک آدمها وجود داره ، باز هم اعتراض مي کنيد...
مدرکي که من دارم تجربيات روحي که داشتم...من جز خودم سندي ندارم...
مطمئن باشيد که خدا هيچوقت نمياد با سند و مدرک خودشو به شما معرفي بکنه و بگه سلام من خدا هستم و ابن هم شناسنامه منه...
دست از اين تعصبات بي موردتون بر دارين
در ضمن خدا قرآن رو براي انسان هاي عادي نفرستاده که شما از قرآن براي من دليل ميارين..
"لن تراني" يعني اينکه با چشم عادي نمي تونين منو ببينين...
من در بالا هم توضيح دادم " ما کوران به ظاهر بينا هستيم"، وقتي که چشم غير مادي شما باز به تازه مي فهمين که تا الان کور بودين...

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
دوستان چند نکته رو مشخص کنم
هر چيزي که حدي براي اون بشه در نظر گرفت قابل ديدن هم هست، اما خداوند نا متنهاهي هست و هيچ حدي نداره
پس با چشم ظاهر نميشه ديد
اما ياد گفتهاي افتادم که امروز استاد سر کلاس گفت و اون اين بود که خداوند نوري هست که از شدت اون نور نميشه اون رو ديد و به عبارت بهتر مثل اينکه ماهيها بخواهند سمينار آب شناسي راه بندازن، اما همون طور که جناب کنداليني هم گفتند ما کوران به ظاهر بينا هستيم، حديثي از امام صادق هست که ميفرمايند من به خداي نديده ايمان نياوردهام (اگر خواستيد آدرس و متن دقيق اون رو سعي ميکنم پيدا کنم، من امرزو از استادم در اين مورد سوال کردم و ايشون به اين حديث اشاره کردند) و اگر با اين ديد نگاه کنيم شايد حرف کنداليني چندان دور از ذهن نباشه
اما در مورد حرفي که جناب کنداليني در مورد قرآن زدند موافق نيستم، خداوند قران رو براي تمام بشر فرستاده و هر کس به اندازهيدرک و فهم خودش از اون استفاده ميکنه و درکش ميکنه و بهترين مفسرين اون هم معصومين هستند که به صورت حديث و روايات به دست ما رسيدند (بحث من سر صحت داشتن يا نداشتن روايات نيست و ....)
فکر ميکنم بهتره با شفافيت بيشتري در اين مورد بحث بشه تا برداشتهاي اشتباه از موضوع نشه
هر چيزي که حدي براي اون بشه در نظر گرفت قابل ديدن هم هست، اما خداوند نا متنهاهي هست و هيچ حدي نداره
پس با چشم ظاهر نميشه ديد
اما ياد گفتهاي افتادم که امروز استاد سر کلاس گفت و اون اين بود که خداوند نوري هست که از شدت اون نور نميشه اون رو ديد و به عبارت بهتر مثل اينکه ماهيها بخواهند سمينار آب شناسي راه بندازن، اما همون طور که جناب کنداليني هم گفتند ما کوران به ظاهر بينا هستيم، حديثي از امام صادق هست که ميفرمايند من به خداي نديده ايمان نياوردهام (اگر خواستيد آدرس و متن دقيق اون رو سعي ميکنم پيدا کنم، من امرزو از استادم در اين مورد سوال کردم و ايشون به اين حديث اشاره کردند) و اگر با اين ديد نگاه کنيم شايد حرف کنداليني چندان دور از ذهن نباشه
اما در مورد حرفي که جناب کنداليني در مورد قرآن زدند موافق نيستم، خداوند قران رو براي تمام بشر فرستاده و هر کس به اندازهيدرک و فهم خودش از اون استفاده ميکنه و درکش ميکنه و بهترين مفسرين اون هم معصومين هستند که به صورت حديث و روايات به دست ما رسيدند (بحث من سر صحت داشتن يا نداشتن روايات نيست و ....)
فکر ميکنم بهتره با شفافيت بيشتري در اين مورد بحث بشه تا برداشتهاي اشتباه از موضوع نشه

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

- محل اقامت: ايران-اصفهان-کوچه بعدي
- سپاسهای دریافتی: 43 بار
- تماس:
نه دوستان. به نظر من شما داريد ارزش خدا رو خيلي پايين مياريد. همه ميتونن با خدا يک ارتباط عميق داشته باشن اما هيچ کس نتونسته و نميتونه خدا رو ببينه.
( همونطور که دوستان اشاره کردند خدا خدوش توي قرآن گفته). البته ما ميتونيم وقتي که مرديم خدا رو در اون دنيا ببينيم. ولي نه همه ما بلکه افراد صالح.آخه چرا باور نمي کنيد؟! به جون خودم من همون سلطان آسمان قبلي ام.
اين هم اثر انگشتم:
حالا باورتون شد؟!!
اين هم اثر انگشتم:
حالا باورتون شد؟!!

-
- محل اقامت: بندر
- سپاسهای دریافتی: 14 بار
- تماس:
ممنون از اينکه به سوال من جواب ميدين ...خيلي ممنونم ولي ببخشيد من هميشه فکر ميکنم شايد اين
خدايي که ميگن ساخته ي ذهن بشر باشه...شما از کجا ميدونيد؟؟؟
شايد ساختن خدا (البته اينا همش حرفه و يه استغفرالله هم ميگم تا کدورتي پيش نياد اونم براي احتياط)
به خاطر اين باشه که بشه به سوالاي بي پاسخ انسان جوابي داد و اين جواب اينه که خدا ميدونه

خدايي که ميگن ساخته ي ذهن بشر باشه...شما از کجا ميدونيد؟؟؟
شايد ساختن خدا (البته اينا همش حرفه و يه استغفرالله هم ميگم تا کدورتي پيش نياد اونم براي احتياط)
به خاطر اين باشه که بشه به سوالاي بي پاسخ انسان جوابي داد و اين جواب اينه که خدا ميدونه

[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
su34 به اين فکر کرديد که چرا بشر بايد چنين تفکراتي داشته باشه؟ آيا چيزي جز نياز و کمبودي که احساس ميکنه ميتونه باشه؟ پس اين هم خودش نوعي دليل براي اثبات خدا هست
اينکه يه خالق بايد وجود داشته باشه، اما اون خالق اونقدر بزرگ و نامتناهي هست که تنها اسم اون و صفات اون رو ميتونيم در ذهن خودمون جا بديم، مسلما چنين آفريدگاري بايد بزرگتر از همه چيز باشه تا بتونه همه چيز رو به وجود بياره و به همه چيز علم داشته باشه، چرا که اگر علم و در کنار اون حکمت رو نداشته باشه ارزش نام خدا بر اون نهادن رو نداره، پس خدا بزرگترين هست و همون خداي يگانه هست
همون طور که قبلا هم گقتم شايد اينکه فرض بگيريم خدايي نيست و درک اينکه چه مشکلات و کمبودهايي برامون به وجود ميآد ميـونه ما رو در درک اينکه بايد خدايي و جود داشته باشه و چه صفاتي داشته باشه تا ليافت پرستش داشته باشه ياري بده
اينکه يه خالق بايد وجود داشته باشه، اما اون خالق اونقدر بزرگ و نامتناهي هست که تنها اسم اون و صفات اون رو ميتونيم در ذهن خودمون جا بديم، مسلما چنين آفريدگاري بايد بزرگتر از همه چيز باشه تا بتونه همه چيز رو به وجود بياره و به همه چيز علم داشته باشه، چرا که اگر علم و در کنار اون حکمت رو نداشته باشه ارزش نام خدا بر اون نهادن رو نداره، پس خدا بزرگترين هست و همون خداي يگانه هست
همون طور که قبلا هم گقتم شايد اينکه فرض بگيريم خدايي نيست و درک اينکه چه مشکلات و کمبودهايي برامون به وجود ميآد ميـونه ما رو در درک اينکه بايد خدايي و جود داشته باشه و چه صفاتي داشته باشه تا ليافت پرستش داشته باشه ياري بده

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- تماس:
به اين فکر کرديد که چرا بشر بايد چنين تفکراتي داشته باشه؟ آيا چيزي جز نياز و کمبودي که احساس ميکنه ميتونه باشه؟ پس اين هم خودش نوعي دليل براي اثبات خدا هست
چون اينو تو کتاب دين و زندگي هم گفته!!!باز هم ميگم فکر نکنيد من آدم بي ديني هستم و ...اينا من يه خانواده ي فوق العاده مذهبي و به قول
يکي از دوستان حزبل دارم
اما اگه خدايي وجود نداره پس اين همه نظم بين مخلوقات از کجا اومده؟ حتما خدايي وجود داره که اين نظم رو بوجود آورده
همونطور که خيلي چيزا رو ميگيم عقل انسان قد نميده اينم ميشه گفت عقل انسان قد نميده يا هنوز کشف
نشده که اين نظم از کجا اومده

-
- تماس:
شما اين مسئله رو براي خودتون خيلي بزرگ كردين
تو مسائلي كه مربوط به خداوند مي شه ما نبايد خيلي فكر كنيم
چون خيلي گيج كنندست
اينم يکي از اون حرفاست که براي سوالاي بي جوابمون ساختيم.
من وقتي هم بچه بودم و به اين قضايا فکر ميکردم و مادرم رو سوال پيچ ميکردم به من ميگفت به اين چيزا زياد
فکر نکن ديوونه ميشي
منم از ترس ديوونه شدن سعي ميکردم فکر نکنم 8-)[External Link Removed for Guests]

-
- تماس:
شما اين مسئله رو براي خودتون خيلي بزرگ كردين
تو مسائلي كه مربوط به خداوند مي شه ما نبايد خيلي فكر كنيم
چون خيلي گيج كنندست
يکي از چيزاي ديگه اي که بهش فکر ميکنم مساله ي بهشت و جهنمه...اين رو هم شايد خود بشر ساخته...
حتما ديدن قديما وقتي کسي به اصول خاصي پايبند نباشه همه کار ميکنه و ادم ميکشه و خلاصه هر کاري که
به ديگران آسيب ميرسونه...به همين دليل بهشت و جهنم رو ساختن تا طرف بترسه و بيخيال شه...
گاهي وقتا هم فکر ميکنم وقتي بميرم جلو چشمم تا ابد مينويسن GAME OVER
البته اين يه شوخي بود ولي گاهي فکر ميکنم شايد من يه بازي کامپيوتري هستم 8) 8)
(فکر کنيد آدمهاي بازي کامپيوتري SIMS هم الان دارن به اين چيزا فکر ميکنن
)
خيلي جالبه...شما هم بشينيد در اين باره فکر کنيد به چيزاي مسخره اي ميرسيد...

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس: