سوال بي جواب دوستان
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 4507 بار
- سپاسهای دریافتی: 4337 بار
- تماس:
Leila,
من يک سري مطلب در مورد بشقابهاي پرنده دارم که مربوط ميشه به مشاهدات اين پرنده ناشناخته در آمريکا.
بايد فعلن تايپ بشه.
ولي اينو بدونيد که وقتي 15 ميليارد جرم آسماني اثبات شده وجود داره (برخي ستاره شناسان اعتقاد دارن که اين تعداد بي نهايت است و جهان انتهايي نداره 8) ) احتمال اينکه در يکي ديگه از اين 15 ميليارد به جز کره زمين، حيات پيشرفته وجود داشته باشه، خيلي زياده.
[External Link Removed for Guests]
بازم میگین وجود ندارن؟
من يک سري مطلب در مورد بشقابهاي پرنده دارم که مربوط ميشه به مشاهدات اين پرنده ناشناخته در آمريکا.
بايد فعلن تايپ بشه.
ولي اينو بدونيد که وقتي 15 ميليارد جرم آسماني اثبات شده وجود داره (برخي ستاره شناسان اعتقاد دارن که اين تعداد بي نهايت است و جهان انتهايي نداره 8) ) احتمال اينکه در يکي ديگه از اين 15 ميليارد به جز کره زمين، حيات پيشرفته وجود داشته باشه، خيلي زياده.
بازم میگین وجود ندارن؟

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Reza6662 نظر من اينه که اينها در جنگ سرد از سوي ابرقدرتها ساخته شدند 

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز
[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

-
- سپاسهای دریافتی: 4 بار
حتي اگر کره زمين هم تنها مرکز زندگي موجودات ذي شعور باشه، تنها ذاراي اين بعدي که ما در اون زندگي مي کنيم نيست و اين بشقاب هاي پرنده ممکنه از ابعاد ديگر وارد بعد ما شده باشند...
حتي امکانش هست که اونها ساکنين آينده کره زمين باشند که به راز مسافرت در زمان دست پيدا کرده اند و وارد زمان ما شده اند
خيلي چيز ها امکان داره...
حتي امکانش هست که اونها ساکنين آينده کره زمين باشند که به راز مسافرت در زمان دست پيدا کرده اند و وارد زمان ما شده اند
خيلي چيز ها امکان داره...

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 72687 بار
- سپاسهای دریافتی: 31681 بار
- تماس:
Reza6662 دوران جنگ سرد دوران اسرار اميز و پر رمز و رازي هست، در اون زمان به خاطر رقابت دو ابرقدرت پيشرفتهاي شکرفي در صنايع مختلف روي داد که شايد اين هم نوعي از اون باشه و براي جاسوسي ساخته شده باشه، البته من هم تا حدي احتمال اين که موجودات ديگري در ديگر اجرام آسماني وجود داشه باشند اعتقاد دارم، و مثل شما برام کمي غير قابل باور هست که اين همه اجرام آسماني ديگه براي تنها ساکنان زمين ساخته شده باشه و بقيه کاملا متروکه باشند، اما تا به حال هيچ دليلي براي اثبات اون هم ارائه نشده
به هر حال رضا جان اگر اطلاعاتي در اين زمينه داريد خوشحال ميشم دريغ نکنيد و در اختيار دوستان قرار بديد
به هر حال رضا جان اگر اطلاعاتي در اين زمينه داريد خوشحال ميشم دريغ نکنيد و در اختيار دوستان قرار بديد

زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد

چون ما هيچ وقت هيچ مدرک محکمي براي اثبات وجود بشقاب پرنده نداشته ايم به جز چند عکس مبهم. حتي ممکنه که اين ها وسايل جاسوسي ديگر کشور ها باشند