دوست عزیز، روش های علمی و منطقی منافاتی با گفته های من ندارد. کسی هم نگفته که انسان ها باید با چشم بسته کاری انجام بدهند، بلکه اسلام تاکید خاصی دارد تا انسان ها عقل خود را به کار بیاندازند، نمی دانم چرا شما دوست دارید از این حرف ها برداشت های خاصی داشته باشید.
اما درباره حکومت داری باید بگم که مطمئن باشید سرخوش کردن بی خودی مردم کار حکومت داری را آسان تر می کند، نه سخت تر. فردی که الکی خوش است، کمتر به فکر مشکلاتش است. در زمان حکومت اموی ها و حکومت های بعد از آنها، ماه هایی مثل محرم را جشن می گرفتند، اما شیعیان در خفا عزاداری می کردند.
دقت کنید که کسی نگفته که تمام مشکلات بشر با عزاداری حل می شود! بلکه علت کثرت عزاداری ها مطرح شده.
کسی هم نگفته که عزاداری هایی که الان برگزار می شوند همگی سودمند هستند. شما اگر مشکلتان با مصداق ها ست، نباید کل مطلب را زیر سوال ببرید. مثل این می ماند که من بگم انقلاب اسلامی ثمرات مثبت زیادی برای ایران داشت و اهداف مقدسی داشت و دارد، و شما آقای X و Y را مثال بزنید که با انقلاب بودند و الان خون مردم را در شیشه می کنند. اهداف انقلاب ثابت است، اینکه دست اندرکاران امور در مقاطعی به انحراف کشیده می شوند، مشکل انقلاب نیست. در زمینه عزاداری هم به همین صورت است. اصل عزاداری و اهداف آن مشخص است، اینکه الان افراد چگونه به بیراه می روند، مشکل عزاداری اهل بیت نیست، بلکه دلیلی بر کژ فهمی آن افراد است.
چرا جشن تولد و مراسم ازدواجمان یک شب است ولی مراسم مرگمان چند شب؟؟!!
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
Frogfoot, جان
با اينکه يکي از دوستان به من گفتند که اين بحث را ادامه ندهم من آخري حرف را ميزنم و ميروم
.............
منافات دارد چون شما فرموديد به خاطر احترام به امام زمان انسان باشيم ... اين خوب است ولي بهتر آن است که با فهم خوبي و بدي به صورت منطقي و علمي گناه نکنيم و انسان باشيم ...
در رابطه با اينکه اسلام گفته که انسان با چشم بسته نبايد کاري کند ميتوانم بپرسم تقليد و مرجع تقليد چيست ؟!
سرخوش کردن بيخودي بد است ولي عزاداري 24 ساعته بدتر از آن ....
اتفاقا حکومتي که مردمش بيخودي سرخوشند ( پهلوي ) و از نظر علم سياست چيزي نميدانند براي آن حکومت خطرناکترند ...
چرا ؟ چون با آمدن يک حزب و آيين جديد به خاطر نداشتن آگاهي کافي از سياست و ... به دنبال آن حذب ميروند
و کار آن حکومت تمام است !
دوباره ميگم دوست من موضوع تاپيک اين نيست
اينجا روي صحبت با اسلام منطقي شما نيست ... روي صحبت با اسلام جامعه و حکومت اکنون است
پيروز باشيد

با اينکه يکي از دوستان به من گفتند که اين بحث را ادامه ندهم من آخري حرف را ميزنم و ميروم
.............
منافات دارد چون شما فرموديد به خاطر احترام به امام زمان انسان باشيم ... اين خوب است ولي بهتر آن است که با فهم خوبي و بدي به صورت منطقي و علمي گناه نکنيم و انسان باشيم ...
در رابطه با اينکه اسلام گفته که انسان با چشم بسته نبايد کاري کند ميتوانم بپرسم تقليد و مرجع تقليد چيست ؟!
اتفاقا حکومتي که مردمش بيخودي سرخوشند ( پهلوي ) و از نظر علم سياست چيزي نميدانند براي آن حکومت خطرناکترند ...
چرا ؟ چون با آمدن يک حزب و آيين جديد به خاطر نداشتن آگاهي کافي از سياست و ... به دنبال آن حذب ميروند
اينجا روي صحبت با اسلام منطقي شما نيست ... روي صحبت با اسلام جامعه و حکومت اکنون است
پيروز باشيد

شاد زی مهر افزون ...
-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار
MASTER نوشته شده:Frogfoot, جان
.............
پيروز باشيد
مردم اگه زمان پهلوی سرخوش بودن نمیرفتن دسته دسته تو راهپیمایی ها توسط دیکتاتور به قتل برسن
جناب دیکتاتور دیکتاتور زاده دست نشانده اجنبی ها با ساواک و بقیه مراکز شتشوی مغزی و شکنجه گاههاش چنان مردم رو عاصی کرده بود که دست به انقلاب زدن!
البته صدای مردم دیر به گوش کر ایشان رسید.... این آدم انقدر بدبخت بود که ریگان هم بهش گفت بوی گندش همه ی منطقه رو گرفته.... این است سرنوشت دیکتاتور ها ... تاریخ نشون داده که این آدما با خواری میمیرن نمونش هم زیاده آخرین پایانی رو هم که دیدیم پایان دیکتاتور عراق یعنی صدام بود
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس: