"تاتسيانا" لیلا شد

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 158 بار
سپاس‌های دریافتی: 747 بار

"تاتسيانا" لیلا شد

پست توسط Leila »

خانم تاتسيانا قهرمان پرتاب وزنه بزرگسالان جهان امروز با حضور امام جمعه و استاندار بوشهر به دين مبين اسلام و مذهب شيعه مشرف شد و نام ليلا را انتخاب كرد.

به گزارش فارس، ليلا تاتسيانا اهل كشور بلاروس بوده و همسر پيمان رجبي قهرمان دووميداني آسيا از بوشهر مي‌باشد.
امام جمعه بوشهر در اين مراسم گفت: اين ورزشكار زن مسيحي با عشق به اسلام و ارزش‌هاي متعالي اسلام و علاقه به پوشش اسلامي به دين اسلام مشرف شد.
اسدالله ايماني افزود: راز آشنايي ايشان با اسلام علاقه به پوشش و حجاب بوده است و با توجيه اعتقادات شيعه كه در اصل اسلام مي‌باشد به دين اسلام مشرف شد.

پيمان رجبي همسر ليلا تاتسيانا نيز به خبرنگار فارس در بوشهر گفت: سه سال پيش در يك اردوي برون‌مرزي در كشور اوكراين با ايشان آشنا شدم و پس از راهنمايي‌هاي لازم به دين اسلام اين آشنايي ادامه يافت و سرانجام وي به دين اسلام مشرف شد.

ليلا تاتسيانا نيز در گفت وگو با خبرنگار فارس در بوشهر با بيان اينكه از تشرف به اسلام خوشحال است افزود: من از زماني كه با دين اسلام از طريق مطالعه و تحقيق آشنا شدم منتظر چنين روزي بودم كه تشهد بخوانم.

وي گفت: از راهنمايي‌هاي همسرم تشكر مي‌كنم و اميدوارم با اخلاق و رفتار اسلامي ديگر اعضاي خانواده‌ام را به اسلام علاقمند كنم.
در اين مراسم يك واحد مسكوني از طرف علي افراشته استاندار بوشهر و هداياي ديگري از طرف امام جمعه بوشهر به ايشان اهدا شد.

ksabz
اگر مي توانستيد خريدار باور باشيد، كدام باور از همه برايتان مفيد تر بود؟؟
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”