يك مقام بلند پايه ي نيروي انتظامي در پي سخنان خود راجع به
دستگيري اشرار از لفظ خليج عربي در سخنان خود استفاده
كه خانوادتا" يكي يكي زنگ زديم به دفتر رياست جمهوري البته بايد اين رو هم بگم كه حرور 10 دقيقه بعد شبكه خبر بدون اينكه ذكر كنه مي خواد اصلاحي توي خبر ايجاد كنه دوباره عين خبر رو تكرار كرد ولي اينبار گوينده خبر كلمه خليج فارس رو با دقت و با تاكيد گفت
دوستان لطفا" نظرتونو توي يك كلمه
...:::***يك ننگ بزرگ***:::...
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
...:::***يك ننگ بزرگ***:::...
[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq]
[External Link Removed for Guests]

- سپاسهای دریافتی: 14 بار
چرا براي يك نام اينقدر خودتان را عذاب ميدهيد. اين همه سال خليج فارس بود حالا چند تا عرب هم بگوييند خليج عربي و دلشان خوش باشد. مگر اسمان به زمين مي ايد يا كورش كبيرتان آسوده نمي خوابد! مگر كشور يونان نيست كه چندين اسم دارد انگليسيgreece خودشان helas و ما هم يونان. يه كم بي خيال اسم ها شويد.
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!

-
- سپاسهای ارسالی: 16 بار
- سپاسهای دریافتی: 69 بار

- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
چرا براي يك نام اينقدر خودتان را عذاب ميدهيد. اين همه سال خليج فارس بود حالا چند تا عرب هم بگوييند خليج عربي و دلشان خوش باشد. مگر اسمان به زمين مي ايد يا كورش كبيرتان آسوده نمي خوابد! مگر كشور يونان نيست كه چندين اسم دارد انگليسيgreece خودشان helas و ما هم يونان. يه كم بي خيال اسم ها شويد.
مثل اينكه شما چيزي به نام عرق نداريد .......اصلا بحث نام يونانتون كه گفتيد خيلي بي مهنيه خوب توي هر زبوني اسم يك كشورو يه جوري ميگن.........از طرفي افرادي مثل شما هستند كه با همين چيز هاي كوچولو شروع ميكنن و بي خيال ميشن تا نهايتا ميشن يه وطن فروشي مثل شهرام جزايري
دوستان عزيز منو به خاطر لحن تندم ببخشين ولي ادبياتي كه ايشو ازش استفاده ميكنن و عقيدشون جوابي جز اين نداره
[marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq]

-
- سپاسهای ارسالی: 300 بار
- سپاسهای دریافتی: 1161 بار
مثل اينكه شما چيزي به نام عرق نداريد .......اصلا بحث نام يونانتون كه گفتيد خيلي بي مهنيه خوب توي هر زبوني اسم يك كشورو يه جوري ميگن
بعضی ها مطلبی را بیان می کنند جون دغدغه ذهن آنها ست، یا به آن اعتقاد دارند، یا نظری می دهند که آن را خوب می فهمند، هر چند ممکن است با نظر دیگران مغایر باشد، اما...
گاهی بعضی ها فقط پست می زنند که بگن من هم هستم، خودشون هم خیلی معنی حرفی که می زنند را متوجه نمی شند، فقط می خوان چیزی گفته باشند، اگر هم آن چیز 180 درجه با عقیده عمومی فرق داشته باشه، چه بهتر...بیشتر پستشون مهم میشه.
پست این دوستی هم که شما بهش جواب دادید، به همین صورته، بخصوص با توجه به پست های قبلی که از ایشون دیدم، پس بهتره خودتون را خسته نکنید.