يك نظر كي موافقه؟؟؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

يك نظر كي موافقه؟؟؟

پست توسط Azadi.Isatis »

با سلام

ما كه خسته شديم از بس در مورد هوا فضا و گالري تصاوير موشك و هواپيما و ... تو اين سايت ديديم
آخر مطلب مگر نيست :lol: :lol:
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Major II
Major II
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

Re: يك نظر كي موافقه؟؟؟

پست توسط max_cady991 »

m_a_y نوشته شده:با سلام

ما كه خسته شديم از بس در مورد هوا فضا و گالري تصاوير موشك و هواپيما و ... تو اين سايت ديديم
آخر مطلب مگر نيست :lol: :lol:

خب کسانیکه به این موضوعات علاقه مند هستن این تاپیک هارو ایجاد کردن شما هم اگه به موضوعات دیگری علاقه دارین تاپیک های مربوطه رو راه بندازین :?

امیدوارم منظور شما این نباشه که به خاطر کم کاری بخش های دیگه این بخش های فعال رو تعطیل کنن :x
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

:x

يکي از بي نظير ترين ارشيو هاي علمي در سايت هاي ايران در اين انجمن موجود است. به ويژه در مورد هوافضا و کامپيوتر.

تنها علتي که در اين انجمن عضو شدم هم استفاده از منبع اطلاعاتي بسيار وسيع در مورد هواپيما ها بود.

اين مجموعه بي نظير با زحمت و تلاش بسياري از اعضا بوجود اومده و علاقه مندان زيادي داره!

البته سخن شما هم درست است ولي به اين شکل که مباحث هوافضا علاقه مندان بسيار زيادي داره و طبعا

مطالب مختلف رو ارائه ميدن((و بعضا تنها در همون تخصص خودشون مطلب مينويسند))

:-) پس گله اي به اونها نيست...

:)
Major
Major
محل اقامت: تهران
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط sir.mohammad »

دوست خوبم بخش هاي هوا فضا ثمره زحمات طولاني مدت کاربران اين سايت و يکي از موضوعاتي که من رو ترغيب به عضويت در اين سايت کرد همين مباحث زيبا و جامع بود . شما با يک جستجوي ساده در گوگل مي فهميد که بخش نظامي سايت ما در اينترنت نظير نداره .
:) در ضمن شما چرا به بخش هاي بسيار فعال ديگه اي مثل : موبايل - کامپيوتر - دانلود نرم افزارها - ماهواره - پزشکي - ادبيات و....... اشاره نمي کنيد . :razz: :razz:
[External Link Removed for Guests]

[External Link Removed for Guests]

گویند به همه مردم عالم گله خویش
پیش كه روم من كه ز عالم گله دارم
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

نه
من شكايتي نسبت به قسمت هوا و فضا ندارم بلكه خيلي قسمت خوب و مهيجي هم هست :-o

اما از موقعي كه عضو سايت شدم تا حالا مي بينم كه قسمت ها يديگه فعاليتشون كمتر شده :sad:

نمي دونم علت چيه :-(
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 946 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط SHAHRAM »

m_a_y, کدوم قسمت ها؟ :shock:
"هرکس از راه رسید نانش دهید و از ایمانش مپرسید . چه ، آنکس که به درگاه باریتعالی به جان ارزد ، قطعا بر سفره بوالحسن به نان ارزد "
( شیخ ابوالحسن خرقانی )
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

m_a_y, دوست گرامی و عزیزم درود بر شما

اولا که واقعا این مطلب که چرا این قسمتها داغتر است خوب همون طوری که دوستان عزیز فرمودن به خاطر زحمات بی دریغ مدیران و افراد علاقمند به این موضوعات است و جای گله و ناراحتی نیست بلکه باعث سربلندی و مباهات ما cc هاست :)

دوستان من هم این سئوال چند روزی است به فکرم خطور کرده که چقدر این تاپیکها داغ هستند ...

به نظر من این موضوع باید باعث شود که دوستان هم در تاپیکها و موضوعات دیگر قویتر و بیش از پیش عمل کنند
( البته دوستان همه و همه بسیار زحمت میکشند ولی این دوستان گلمون در بخشهای هوا فضا یه جورایی در رقابت دست نیافتنی شدند :-) ... بهشون تبریک میگم :smile: :) )

بیایید از همین موضوع استفاده کنیم و نوعی رقابت سالم در انجمن خوبمون ccداشته باشیم

هر کس در هر موضوعی که علاقمند است آن موضوع به بالاترین و بهترین درجه برساند

مطمئن هستم که این رقابت به نفع cc و تمام اعضای محترم cc است

آخرین نکته : فعالیت همه ی بخشها بسیار خوب است ... اگر شما آنها را کم میپندارید یه دلیل فعالیت بسیار بسیار خوب دوستان هوا فضا است

شاد و پیروز باشید

:razz:
شاد زی مهر افزون ...
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 11 بار
سپاس‌های دریافتی: 28 بار
تماس:

پست توسط MeaN5990 »

اتفاقا تمامي بخشهاي اين سايت فعاله و اين چيزي هست که توي بقيه فرومها کم پيدا ميشه.چيزي که هست اينه که فعاليت قسمت هوافضا نسبت به بقيه بيشتره.
اگه 10دقيقه يک بار صفحه اصلي رو ريفرش کنيد ميبينيد که مرتبا تاپيک جديد در هر موردي زده ميشه

با تشکر از همه بروبچه هاي گل cc :razz:
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”