چرا مباحث این فرومها به بیراهه کشیده میشن ؟!!!

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1110 بار
سپاس‌های دریافتی: 360 بار

پست توسط mogtaba-pilot »

پدیده ای که تو اغلب فروم ها وجود داره منحرف شدن یک بحث از مسیر اصلی خود ازطریق ازدیاد تاپیک های بی مورد و خارج از موضوع بحثه !
به نظر شما چرا خیلی از مباحث به بیراهه کشیده می شوند و در اغلب موارد باعث نا خرسندی شرکت کنندگان در بحث می شوند؟
مطمئنا ً خودتون هم با این مسئله فراوان روبه رو شده اید!
به نظر من یکی از دلایل این پدیده اینه که در اواسط بحث دو کاربر در مورد موضوعی خاص به اختلاف نظر میرسند! هرکدوم می خواد اون یکی رو قانع کنه , واسه ی همین نظر خودش رو به وسیله ی یک تاپیک برای طرف مقابل می فرسته.
اون طرف هم کلی سند و مدرک میاره که بابا حرف من درسته .
خلاصه بحث از موضوع اصلیش خارج میشه و
حالا ...... بیارو باقالی بار کن! :grin:
حالا نظر شما در مورد این پدیده (که مثل انگل می افته به جون مباحث «به قول خودمون تخصصی» ) چیه من نمی دونم!!! :-x
تصویر

!!!A good controller is a  PROCEDURAL  controller
تصویر ... sincerely yours
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

اگه مبحث تخصصي اونيه که هيچکي در موردش بحثي نکنه و همه در موردش متفق القول باشن، خوب بهتره هر تاپيک بعد از اولين پست قفل بشه.
ولي ويژگي مباحث تخصصي در همين اختلاف نظرهاييه که پيش مياد. اگه دو نفر دارن در مورد اون موضوع اختلافاشونو با دليل نشون مي دن و بحث مي کنن "موضوع منحرف نشده". فقط مشکل اينه که بقيۀ کسايي که از اون پست ديدن مي کنن و دلشون نمي خواد تو بحث باشن ناراحت ميشن.
و اما منظور شما احتمالاً اينه که دو نفري که دارن بحث مي کنن بد از چندين پست، اصلاً موضوع بحثشون عوض ميشه و مثلاً ميفتن بجون سياست توي تاپيکي که در مورد هواپيماست. اين مساله هم مربوط ميشه به سلسله مراتب يا hierarchy ارتباط موضوعات. وقتي شما مثلاً در مورد يک هواپيما عيب يابي مي کنين يا دنبال دليل براي فلان چيز مي گردين توي اين سلسله مراتب هي اينور و اونور ميپرين و چون نزديکاي ريشۀ اون ميرسه به سياست (پايه و اساس ارتباطات بسياري مسائل) معمولاً بحثها اغلب به اونجا کشيده ميشه و چون آدماي توي کار تخصصي معمولاً از سساست خوششون نمياد و يا اونو کاملاً موضوع مستقلي مي دونن و يا اينکه بدلائل امنيتي ازش اجتناب مي کنن به اين نتيجه ميرسن که بحث منحرف شده.
همين الان توي همين بحث چنين انحرافايي ممکنه اتفاق بيفته (!) و مثلاً ميشه روي اينکه چرا افراد سياست رو دوست ندارن يا اونو جدا مي دونن بحث کرد...
بعضي بحثها به سمت اثبات درست يا غلط بودن استلالاي طرف مقابل از طريق نشون دادن ويژگيهاي شخصيتي اون بهش پيش ميرن. مثلاً
- "تو بنظر ميرسه هيچ اطلاعاتي از فلان چيز نداري، پس بورو بيشتر مطالعه کن"
- "من ندارم يا شما که فلان ...."
اينجور بحثها بنظر من پخته نيستن چون دو نفر توي يک بحث به اينکه طرفش چي بلده يا نيست کاري نبايد داشته باشه و تا جايي که فکر مي کنه بحث ارزش ادامه دادن داره بايد دلائلشو روي همون سلسله مراتب عنوان کنه. در واقع بحث در اين حالت به يک دعواي بچگونه که توش طرفين قادر به دفاع از استلالاشون نيستن شبيه ميشه. نکته اينجاست که تفاوت عقيده هميشه باعث ميشه يک طرف، طرف ديگرو دچار مشکل تفکر (!) بدونه.

اميدوارم نظرم واضح بوده باشه :shock:
بايد امشب بروم...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

با تشکر از نظرات سازنده شما دوستان عزیز.
من هم با نظر شما کاملا موافقم.
در این فروم به نظر من باید کاملا بحث های مفید و سازنده قرار داده بشه و در صورت به انحراف کشیده شدن مسائل از اولین پست منحرف کننده موضوع حذف بشه.،ودر صورتی که اون شخص نیاز دارد که بخواهد بحث رو خارج از چارچوب اون پست ادامه بده می تونه این کار رو از طریق ارسال نامه برای شخص مورد نظر و یا حتی استفاده مسنجرهای رایج ادامه بدهد !

:)
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط Saeed_6262 »

اين كه فرموديد خيلي از مباحث به بيراهه ميره ،خداييش دور از انصافه 8) 8)
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط mogtaba-pilot »

در ابتدا از تمامی دوستان معذرت می خواهم
چند روزی نتونستم وارد فروم بشم!
در کل فکر کنم نتونستم منظورم رو به شما برسونم!
دوست عزیز جناب "درودبرايران"
به نظر من هم در یک "مبحث تخصصی" باید بحث کرد,سوال(منطقی) کرد وجواب(منطقی) خواست! اگر این بحث با سند و مدرک هم باشه از اعتبار بیشتری برخورداره!
منظور من از اختلاف نظر اینه که مثلا ً
دو کاربر در حین بحث ,در رابطه با یک موضوع فرعی که بحث کردن پيرامون آن چندان ضروری به نظر نمی رسد , به اختلاف می رسند و درنهایت از موضوع اصلی منحرف می شوند! که این چندان خوشایند نیست
به قول جناب gigi64 بهتر است موضوع مورد اختلافشون رو(که فرعی می باشد وازموضوع اصلی بحث دور می باشد)از طریق ارسال پیام به یکدیگر ویا با استفاده از مسنجرهای رایج ادامه بدهند !(نكته اي كه از ابتدا در ذهن داشتم همين بود!) به نظر من هم پیگیری موضوعاتی که چندان با بحث مورد نظر مرتبط نیستند از طريق همین دو روش پیشنهادی جناب gigi64 بهتر است.
رفتن" به سمت اثبات درست يا غلط بودن استدلاهاي طرف مقابل از طريق نشون دادن ويژگيهاي شخصيتي اون ." نیز از جمله عوامل انحراف از موضوع اصلی بحث ها می باشد. و همونطور که گفتید " اينجور بحثها پخته نيستن چون دو نفر توي يک بحث به اينکه طرفش چي بلده يا نيست کاري نبايد داشته باشه" چرا که این روش ضمن تخریب روانی طرف مقابل باعث دلسرد شدن وی از مشارکت در بحث می شه!
اميدوارم متوجه منظورم شده باشيد :razz:
تصویر

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط mqx »

مهمترين مشکل توي کل کشور نه فقط توي اين فروم ها اينه که تحمل نظري مخالف با نظر خودمون رو نداريم
آدم ها دو دسته اند: اونايي که اسلحه دستشونه و اونايي که زمين رو ميکنن (کيلينت ايستوود در فيلم خوب بد زشت)
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

بله اين موضوع توي کشور ما نهادينه شده و در واقع قانونيه! ولي اين بدين معني نيست که توي بقيه فرومها (خارجيها) چنين بحثهايي بوجود نمياد.
من توي فروم ديگه يي هم يه زماني فعال بودم و اونجا هم قوانيني داشت. مثلاً قسم خوردن ممنوع بود! ولي تحمل مديران سايت بمراتب بيشتر بود.
بايد امشب بروم...
Major
Major
نمایه کاربر

پست توسط mogtaba-pilot »

به نظر من خود کاربران باید بیشتر جانب احتیاط را رعایت کنند تا از موضوع مورد بحث منحرف نشوند!
نمی توان همه ی کارها را بدست مدیران سایت سپرد, چرا که تعداد کاربران بعضی فرومها بسیار زیاد می باشد و کنترل مطالب آنها مشکل !
اگه راههای دیگه ای هم به نظرتون میرسه بگین :shock:
تصویر

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”