آيا الياس يك شيطان است؟؟؟؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

آيا الياس يك شيطان است؟؟؟؟

پست توسط Azadi.Isatis »

يك نظر سنجي :

مي خواستم ببينم آيا الياس واقعا يك شيطان است يا يك فرشته؟؟؟؟ :-( :-(
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط M0H@mM@d »

من شنيدم كه ميگن دوست دكتر پژوهان بوده و شهيد شده :?
 [marq=down] *:*:*:*بلندآســـــــــــــــــــــمان جایگاه من است*:*:*:* [/marq] 
 [External Link Removed for Guests] 
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 351 بار
سپاس‌های دریافتی: 1579 بار
تماس:

پست توسط Dr.Akhavan »

m_a_y, عزیز
اگر به فیلم قبلی که جناب سیروس مقدم کارگردانی کرده باشند ( مثل فیلم او یک فرشته بود ) دقت کرده باشید - می بینید که همیشه ما را به دوگانگی دین وارد میکند و ادم شک میکند کدام انسان خوب است و کدام بد - در حالیکه آخر فیلم مشخص میشود و دختری که تو فیلم قبلی باز میکرد فرشته نبود او یک شیطان بود.

به نظر من الیاس یک فردی است که شهید شده است.
درست است که به کمک او یک دختر معتاد از مرگ نجات پیدا کرد و یا اینکه بر خلاف میلش یک دزد مرد . ( در ظاهر - چون ما حقیقت و آینده این ختر را نمی دانیم )
و این را هم قبول داریم که شیطان میتواند به سیمای هرکسی تبدیل شود . بجز سمای ائمه و پیامبران و انبیاء

ولی الیاس 2 بار تو فیلم نماز خوانده - آیا شیطانی که با خدا لج کرده و نافرمانی کرده - روزی 5 باز ستایش خداوند میکند و نماز میخواند.
به نظر من ما همه شک می کنیم که آیا او یک شیطان است . در حالیکه او یک شهید است. ( امیدوارم اینطور باشد ).
:D
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

یک روز یکی از اولیای خدا از کنار قبر حضرت آدم رد می شد، دید شیطان روی قبر حضرت آدم افتاده داره زار زار گریه می کنه،
میره جلو میپرسه: این چه حالیه که داری، چرا گریه می کنی؟ مگه این قبر همون کسی نیست که تو حاضر نشدی در مقابلش تعظیم کنی و به خاطرش خدا تو رو از جوار خودش طرد کرد؟
شیطان نگاهی به طرف میکنه و میگه: از اون روز که خدا من رو از بهشت طرد کرد، مدت زیادی به درگاهش توبه کردم و ازش طلب مغفرت کردم، آخر ندا آمد که: ای ملعون اینها همه بهانه ای بود که تو از درگاه الهی طرد بشی، تو از ازل نامه سیاه عالم بودی، در ازل سرنوشتت همین بود.
میگن کسی رو که خدا نیکبخت آفریده باشه اگه تمام عمرش گناه کنه، در لحظه مرگ خدا وسیله ای جلوی پاش میذاره تا یک کار خوب بکنه و به واسطه اون کار خوب خدا میامرزش
اما کسی که خدا توی لوح محفوظ روسیاه خلق کرده باشه، اگه تمام عمرش هم عبادت و کار نیک کنه، خدا در لحظه آخر کاری می کنه که طرف یک خطا ازش سر بزنه و به واسطه اون خطا تمامی کارهای خوبش رو محو می کنه و از درگاه الهی طردش می کنه.
باید حواسمون باشه، نیکی و بدبختی همه از جانبه ذات الهیه و عابد بودن و زاهد بودن یک آدم نمی تونه دلیلی برای خوب بودنش باشه، فقط خداست که می دونه کی خوبه کی بد، کی سعیده کی شقی.
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

دروود

دوستان در مورد چه کسي صحبت ميکنيد؟؟؟

کدام الياس؟؟؟
.....................................................................

با نظر diba مخالف هستم.

رفتار و شخصيت يک فرد در جامعه به موضوعات بسيار زياد و پيچيده بستگي دارد که ميتوان خانواده و شيوه تربيت فرد

رو مثال زد. ولي اين بي عدالتي و غير معقول است که فردي از ابتدا براي ورود به جهنم به دنيا امده باشد.

البته درون و ذات يک فرد از رفتار و اعمال ظاهري وي قابل تشخيص نيست.

ولي سرنوشت بشر بيشتر در دستان خودش است و با جهان بيني ...تفکر و قرار دادن خداوند در پيشگاه خويش

به نتيجه صحيح ميرسد. و شخصا با اين موضوع مخالف هستم که خداوند نامه يک فرد را قبل از تولدش به ناپاکي

و سياهي نوشته باشد.

البته خداوند خود به اينده افريده هايش واقف است.ولي عدل اللهي بخش عظيمي از سرنوشت افراد را به سعي و

تلاش و تفکر انها منوط کرده است. :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

دوست من...
این نشان دهنده علم الهیه...
چطور ممکنه خداوند یک موجود رو بیافرینه و از سعادت و شقاوتش بیخبر باشه؟ :?
خیلی نکته ریزیه و اصلا ربطی به اختیار و جبر نداره...
چون اصلا اختیار به اون معنی که در ذهن شماست وجود نداره، شما تمامه کارهای به ظاهر اختیاری خودتون رو هم در بستری ظریف از جبر الهی انجام میدین...
یعنی تا خدا نخواد شما هیچ اختیاری از خودتون نخواهید داشت، نمی دونم متوجه منظورم شدین یا نه؟ :-(
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

[quote="majidjon13"]دروود

دوستان در مورد چه کسي صحبت ميکنيد؟؟؟

کدام الياس؟؟؟
.....................................................................

دوست عزيز اگر كمي دقت كنيد ما در مورد فيلم اغماء كه از شبكه يك بود صحبت كرديم

الهی
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

Achilles نوشته شده:
  روز اجـل گر بـه کـف آری جامی
یک سر از کوی خرابات برندت بـه بـهـشـت

ممنون دوستم
منظور منم دقیقا همین بود...
یعنی ای حافظ خراباتی اگه تمامه عمرتم گناه کرده باشی، دم مرگ جام بخشش الهی به دستت برسه، یک راست میری به بهشت :smile:
البته حدس می زنم که خواستی حرفمو نقد کنی اما اینطور که به نظر میاد یه جورائی حرف منم تائید کردی :-)
آخرین ويرايش توسط 1 on Galadriel, ويرايش شده در 0.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1041 بار
سپاس‌های دریافتی: 1699 بار

پست توسط Achilles »

dibas نوشته شده:میگن کسی رو که خدا نیکبخت آفریده باشه اگه تمام عمرش گناه کنه، در لحظه مرگ خدا وسیله ای جلوی پاش میذاره تا یک کار خوب بکنه و به واسطه اون کار خوب خدا میامرزش
اما کسی که خدا توی لوح محفوظ روسیاه خلق کرده باشه، اگه تمام عمرش هم عبادت و کار نیک کنه، خدا در لحظه آخر کاری می کنه که طرف یک خطا ازش سر بزنه و به واسطه اون خطا تمامی کارهای خوبش رو محو می کنه و از درگاه الهی طردش می کنه.
باید حواسمون باشه، نیکی و بدبختی همه از جانبه ذات الهیه و عابد بودن و زاهد بودن یک آدم نمی تونه دلیلی برای خوب بودنش باشه، فقط خداست که می دونه کی خوبه کی بد، کی سعیده کی شقی.

عیب رندان مـکـن ای زاهد پاکیزه سرشـت
کـه گـناه دگران بر تو نـخواهـند نوشـت
مـن اگر نیکـم و گر بد تو برو خود را باش
هر کـسی آن درود عاقبت کار کـه کـشـت
همـه کـس طالب یارند چه هشیار و چه مست
همه جا خانه عشق است چه مسجد چه کنشت
سر تـسـلیم مـن و خـشـت در میکده‌ها
مدعی گر نکـند فهم سخن گو سر و خـشـت
ناامیدم مـکـن از سابـقـه لـطـف ازل
تو پس پرده چه دانی که که خوب است و که زشت
نـه مـن از پرده تـقوا بـه درافـتادم و بـس
پدرم نیز بـهـشـت ابد از دسـت بهـشـت
حافـظا روز اجـل گر بـه کـف آری جامی
یک سر از کوی خرابات برندت بـه بـهـشـت
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

الان که رنگی کردی مطمئن شدم که خواستی حرفمو تائید کنی...
بازم ممنونم :razz:
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain
Captain
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

میگن کسی رو که خدا نیکبخت آفریده باشه اگه تمام عمرش گناه کنه، در لحظه مرگ خدا وسیله ای جلوی پاش میذاره تا یک کار خوب بکنه و به واسطه اون کار خوب خدا میامرزش
باید حواسمون باشه، نیکی و بدبختی همه از جانبه ذات الهیه و عابد بودن و زاهد بودن یک آدم نمی تونه دلیلی برای خوب بودنش باشه، فقط خداست که می دونه کی خوبه کی بد، کی سعیده کی شقی.[/quote]

راستش را بخواهيد خود من هم كمي با اين موضوع موافقم

آخر يادم آن داستاني افتادم كه:

ميگن يك عارفي بوده كه ميتونسته هر دردي را با دعا كردن درمان كنه .
اما يك روز دختر يك پادشاه را براي درمان پيش او مي برند و او بدون هيچ گونه اعتنايي به آن دختر به نماز وطاعت خويش مشغول ميشه
اما وقتي كه مي آيد براي آن دختر دعا كنه نگاهش به چهره اون دختر مي افته و...
دراين حال و هوا بوده كه شيطان به صورت يك پيرمردي به سراغش مي آيد و به او اين پيشنهاد را ميدهد كه اون دختر را بكش و او را درجايي دفن كن تا وقتي اصحاب آن پادشاه براي بردن آن دختر آمدند به تو شك نكنند و تو به آن ها بگو كه آن دختر خوب شد و رفت.
آن عارف تمام اين كارها را انجام ميده و همانطور كه شيطان به او گفته بود عمل ميكند.

بعد از اينكه اصحاب پادشاه از آن عارف جدا مي شوند شيطان دوباره به صورت همان پيرمرد ظاهر مي شود و قضيه را براي آنان تعريف ميكند
آنها آن عارف را دستگير ميكنند و به نزد پادشاه مي برند
پادشاه دستور اعدام آن عارف را صادر ميكند
وقتي كه عارف را بر چوبه دار مي بستند او بسيار تشنه شده بود و تقاضاي آب از اصحاب پادشاه ميكرده اما به او بي محلي ميكردند.
در اين جا دوباره شيطان به صورت انسان ظاهر مي شود و به او ميگويد من به تو آب مي دهم به شرطي كه از خداي روي بگرداني
و او اين كار را ميكند و تشنه بر سر دار مي رود.

الهی
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: باختران
سپاس‌های ارسالی: 309 بار
سپاس‌های دریافتی: 2025 بار
تماس:

پست توسط ali1371 »

:lol: ان شخص عابد که گرفتار شیطان شد برسیسا عابد بودکه در پست قبلی نامی از او نگفته شده بود
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”