آيا الياس يك شيطان است؟؟؟؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

دروود

از انجايي که زياد تلوزيون نمي بينم متوجه اين موضوع نبودم در مورد چه سخن ميگوئيد.

امشب سريال را ديدم. نظر خاصي ندارم موضوع جالبي دارد. بايد ديد اخر چه خواهد شد.

ولي در مورد شخصيت الياس ابهاماتي وجود دارد. اينکه او را از حال شيطان بناميم کمي زود است.

ممکن است براي ازمايش و يا کمک به دکتر ظهور کرده باشد.

ولي اگر نقش شيطان را داشته باشد...بسيار جالب چهر پردازي شده است..چهره اي بسيار داغ و جذاب!

تدبير الياس در مورد پوسته دين جالب بود.
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 5 بار

پست توسط reza63 »

والا ماکه نه شیطان دیدیم ونه فرشته
صبر میکنیم ببینیم بالاخره شخصیتش چیه
چه پيشکشي مي توانيم به خدا بدهيم؟همه چيزازاوست.همه چيزدراوست.چيزي نيست که از آن اونباشد.پس هيچ باشيم وآن رابه اوتقديم کنيم
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

با درود فراوان ...

صبر که میکنیم

من به نظرم الیاس به جن بیشتر میخوره تا انسان ( اعتقادی به جن ندارم )

شیطان و فرشته نیست چون عاشق دختر دکتر شده ! :) :) :) :-)
شاد زی مهر افزون ...
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط Saeed_6262 »

آره مثلا شيطانه ،اولا كه روزنامه ها نوشتند،دوما از قيافه و موهاي قرمزش معلومه.
واقعا فيلم سطحيه يه جور مسخره كردن بيننده
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

اولا كه روزنامه ها نوشتند

بابا این روزنامه های کی راست میگن که بار دومشون باشه :-) فقط برای فروش بیشتر هست
دوما از قيافه و موهاي قرمزش معلومه

مگه شما شیطان را دیدی !!! :grin:
من فکر کنم موهاش ریزش داشته حنا زده که خوب بشه :-)
تبصره : فقط قصد مزاح داشتم و بس . :( به کسی برنخوره :eek:
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 15 بار
تماس:

پست توسط Saeed_6262 »

nt جان مرسي ،جمع رو شاد كردي :smile: :smile:
دوستان خداوند توي قرآن شيطان رو احمر لقب داده است.
منظور من هم از قرمري موهاش همين بود.
تو اين وانفسا كه فيلم نه سر داره نه ته ، نه كارگرداني ،تدوين ،حتي بازيگري ،نه حتي به نظر من توضيح شرعي و هزار تا چيز ديگه...... فقط چسبيدن به احمر بودن الياس(تو آيكون ها اون خنده كه غش رفته نيت ،پس از :::P استفاده شد) :::P :::P
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

شیطان، یکه فرشته رانده شده است...
فرشته ها هم اصلا ظاهری شبیه انسان ندارن، اگه شبیه انسان به تصویر می کشنشون فقط برای استعاره و تمثیله
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

با سلام ;

اين الياس يا واقعا شيطان هست ( يعني شيطان خودش رو به شکل الياس بيچاره در آورده ) و يا همان الياس است که آمده و اين کارهاي عجيب و غريبش هم از روي حکمتي است که خدا ميداند . به هر صورت اين فيلم هاي ايراني اول يک طوري نشان ميدهند ولي بعدا يکدفعه ميفهميم که همه چيز برعکسه . اين هم عجيبه که ما بگيم الياس همان شيطان هست چون بعيد به نظر مياد کارگردان اينقدر زود دست خودش رو رو بکنه . :?
نظر آخرم اينه که با اينکه همه شواهد ميگن اون شيطانه من ميگم شيطان نيست . :grin:

من فکر ميکنم اولا خداوند ظالم نيست که بخواهد عمدا از قبل کسي را طوري بيافريند که کارهاي بد بکند و يا آنرا براي شکنجه و جهنم خلق کند . خدا خودش کاملا پاک است , پس پاکي را دوست دارد نه زشتي , و کسي را هم زشت خلق نميکند . اين ما هستيم که با قرار گرفتن در معرض يک سري از آزمايشهاي الهي ميزان و درجه روحيه و اراده و کشش به خوب و يا بد خودمان را نشان ميدهيم . هر دو گزينه جلوي ما قرار دارند ( خوب و بد ) , ما هر دو را نگاه کرده و سپس انتخاب ميکنيم و خداوند با اين که کاملا از سرنوشت ما آگاه است ولي در کار ما دخالت نميکند و به ما اختيار و حق انتخاب ميدهد و البته در کنار آن به ما هشدار ميدهد و راه خوب و بد را به ما نشان ميدهد و ميگويد اين خوب و اين بد حالا خودتان انتخاب کنيد .
ما همگي خوبي و بدي و نشانه هاي آنها را ميبينيم ولي يک نفر با ديدن اين نشانه ها تفکر ميکند و به عقل مراجعه ميکند و فقط به خواسته هاي خودش فکر نميکند و حقيقت را آن طوري که هست ميبيند و قبول ميکند . ولي يک نفر ديگر با اين که تمام اين نشانه ها را ديده ولي حاضر نيست حقيقت را قبول کند چون بدي را راحت تر از خوبي ميبيند و حاظر هم نيست ذره اي براي رسيدن به واقعيتها روي اميال و خواسته هاي خودش پا بگذارد و راحتي توام با بدي را به سختي توام با خوبي ترجيح ميدهد .
شما بگوييد کدام يک از ما تا کنون در زندگي هيچ نشاني از خوبي نديده ايم ؟ يا از بدي ؟ اگر تا کنون نشاني از يکي از دو طرف نداشتيم و نديده بوديم شايد ميشد قبول کرد که چون ما فقط يک طرف قضيه را ديده ايم پس فقط به همان عمل ميکنيم و در اينصورت عذر ما شايد پذيرفته بود , ولي ما هر روز در زندگي خود بارها هم خوبي را ديده ايم و ميبينيم و هم بدي . پس هر راهي را انتخاب کنيم با آگاهي انتخاب کرده ايم و خوب و بدش از خودمان است و نبايد گناه خودمان را گردن خدا بيندازيم .

* قابل توجه کسي که نوشته بود انسان از خودش اختيار نداره و همه چيز در حيطه جبر الهيه :
مثلا شما و من اين اختيار را داريم که از همين لحظه خوب و يا بد باشيم ولي اراده نميکنيم . اگر ما الان برويم در خيابان و هزار نفر را بکشيم , جلوي ما گرفته نميشود چون داراي اختيار هستيم . اگر قرار بود انسان موجودي باشد بي اختيار آنوقت بهشت و جهنمي نياز نبود . خداوند تنها در مواردي که خودش گفته و ميخواهد دخالت ميکند , آنهم به نظر من بطور غير مستقيم . خدا در عوض قدرت انتخاب و اختياري که به ما ميدهد خودش به طور غير مستقيم هزاران وسيله و راه براي اينکه ما حتي نتوانيم با اختيار کاري را انجام دهيم دارد .
اگر قرار بود خدا در کارها مستقيم دخالت کند پس از امامان ما عزيز تر چه کسي هست که خدا در کشته شدنشان دخالت نکرد و جلوي قاتلان آنها را نگرفت ؟ پس انسان در زمين داراي اختيار است .

تا آنجا که بنده آگاهي دارم شيطان فرشته نيست چون فرشته ها نميتوانند نا فرماني کنند . :-o در ضمن اينکه در قرآن به آن لقب احمر داده شده شايد بخاطر اين است که از آتش آفريده شده . :-(
( اگر اشتباه ميکنم لطفا بگيد )

dibas نوشته بود : تا خدا نخواد شما هیچ اختیاری از خودتون نخواهید داشت، نمی دونم متوجه منظورم شدین یا نه؟

اينکه تا خدا نخواد ما هيچ اختياري نداريم درسته ولي خدا براي کسي برنامه نگذاشته که تو بايد اينطور باشي و تو يکي بايد اون طور . و اين دليل نميشه که اگر کسي کاري کرد بگيم حتما خدا خواسته . خدا ميتونه جلوي ما رو بگيره ولي اين کار رو نميکنه تا به خود ما نشون بده و ثابت کنه که چکاره هستيم وگرنه خدا که از همه چيز آگاهه . در ضمن جبر خدا به اون منظور نيست که شما فکر ميکنيد . همه ميدونيم که جبار يکي از اسمهاي خداست . ولي جبر در مورد خدا به اين منظوره که اگر هم در جهان قرار به زورگويي و جباري باشه , خدا از همه کس و همه چيز ميتونه زورگو تر و جبار تر باشه و اين يک کنايه هست نه اينکه ما مستقيم معني کلمه رو به خدا نسبت بديم . :-o

اگر ما بخواهيم اين حرف رو قبول کنيم که نیکی و بدبختی همه از جانبه ذات الهیه و خدا از ازل نامه هر کس را طوري نوشته , پس بايد به عدالت و پاکي خدا شک کنيم و در اين صورت الزاما به صداقت خدا هم بايد شک کنيم و بدين ترتيب بايد همه صفات خدا رو زير سوال ببريم . در اين صورت صفات کسي که از ابتدا بوده و براي هميشه هست را مشتي انسان فاني و محدود ميخواهند منکر شوند .

راستي ماجراي اون شيطان و آدم فقط يک داستان هست و شديدا در مورد صحتش شک دارم . اخه پيامبر خدا مياد با شيطان هم صحبت بشه و خدا هم آخه چنين حرفي ميزنه ؟ :-?
_______
m_a_y :
ماجراي اون عارف هم من طوري ديگه شنيدم . ولي اگر هم اين طوري باشه ( که نيست ) , اون عارفي که حاضره به خاطر يک ليوان آب از خدا رو برگردونه خدا هم اون رو ميشناخته و مثلما کاري ميکنه که کسي که چنين ايمان ضعيفي نسبت به خدا داره و خدا را با يک ليوان آب عوض ميکنه با نيت قلبي واقعي اش از دنيا برود و وارد بهشت که مخصوص کساني است که ايمان محکم و قلبي به خدا دارند نشود . پس هيچ ربطي به اين نداره که خدا سرنوشت اون رو از ازل عمدا اون طور قرار داده باشه . :-) اون بخاطر هوسش اون طور شد و خودش رو با دست خودش توي چاه انداخت .
اون اصلا ايمان قلبي به خدا نداشته و خدا هم اين رو ميدونسته و صبر کرد تا اون اتفاق بيفته تا به اون ثابت بشه که تو اصلا از اول به ما ايمان قلبي نداشتي . و اين همه عبادت تو خالي بوده .

_________

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

KH.I.A.2500, :

بايد به عرض شما برسانم كه من داستان را آنگونه اي كه شنيده بودم نوشتم :?

البته اگر شما طوري ديگه شنيده ايد بهتره بنويسيد تا ما هم بهرمند شويم :D
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

با ديدن فيلم امروز تقريبا مطمئن شدم ديگه الياس شيطان هست
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

m_a_y نوشته شده:با ديدن فيلم امروز تقريبا مطمئن شدم ديگه الياس شيطان هست

اگر اینطور هست خیلی شیطان خوشگلی هست :???: به نظر من اون دختره بیشتر به شیطان میخوره با اون قیافش :grin: که می خواد پسره را گول بزنه :-)
Captain
Captain
محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
سپاس‌های ارسالی: 103 بار
سپاس‌های دریافتی: 117 بار

پست توسط osilatoria »

واقعا این موضوع اینقدر مهم هست که شما رو به چنین چالش بزرگی برانگیخته ؟؟؟

من که اصلا تلویزیون نگاه نمی کنم :shock:
 تصویر 
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”