آيا الياس يك شيطان است؟؟؟؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

KH.I.A.2500 دوست من...
من اهل طريقت هستم و تا حدي با اين مسائل آشنائي دارم...
شيطان از جانب خدا اجازه گرفته تا در کار بنده هاي خدا دخالت کنه و اونا رو از راه مستقيم الهي دور کنه...
خدا در قرآن فرموده که از شر شيطان به من پناه بياوريد که من شيطان را دشمن آشکاري براي شما مي بينيم...
اينکه شيطان در آسمان باشه و يا زمين، مسئله مهمي نيست، اينها جزئيانه، مهم اينه که هست و مي تونه انسان ها رو از راه به در بکنه...
اين که شيطان وارد بهشت شد و حضرت آدم رو گول زد، به اجازه ذات الهي بوده، از چشم تيز بين الهي کسي نمي تونه فرار کنه، شايد بشه نگهبان بهشت رو گول زد اما آفريننده بهشت رو چي؟
به هر حال ذهنت رو با اين مسائل زياد درگير نکن، فقط بدون که شيطان هست و در جزئيات زندگي مي کنه... :razz:
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

اگر به ربط داشتن هست کل اين تاپيک بي ربط هست :grin: :eek:[/quote]

تا حدي من هم موافق اين موضوع هستم
من پرسيدم الياس يك شيطان هست يا خير ؟؟ نه اينكه شيطان چيست؟؟

اما خيلي خوشحال هستم كه دوستان توانستند نظرات خود و سؤالات خود را مطرح كنند
و از dibas جان هم تشكر ويژه دارم به علت پاسخگويي به سؤالات

nt جان هم گايي پستي مي زنند براي شاد كردن جمع
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

در کل دوست من، هرچي در مورد شيطان بحث کمتر بشه بهتره...
حتي بحث هم در موردش يک جوري اذعان به قدرتش براي سردرگم کردن انسان هاست...
ما بايد در همه حال تنها به ياد ذات اقدس الهي باشيم و از شر شيطان رانده شدن به حضرتش پناه ببريم... :AA:

من الشيطان  
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 4 بار

پست توسط PASARGAD »

سلام

من که فکر کنم
الياس شيطان باشد
البته در روز هاي اينده بهتر ميشه
قضاوت کرد

پس منتظر مي مانيم :P
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-ميدان خراسان
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط jabbar sing »

ظاهرا در اين سريال او نقش شيطان رو بازي ميکنه
ولي به نظر من شيطان در وجود همه هستش ( منظورم نفس اماره هست )
گر نگهدار من انست كه من ميدانم
شيشه را دربغل سنگ نگه ميدارد

ياعلي مدد
New Member
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 1 بار

پست توسط aminphysics »

سلام :) الیاس شیطان است به قالبها و اداهای مختلف ولی ولی شیطان انسان را گول می زند ولی به کجای انسان اثر میگذارد؟ ذهن شما جایی که فرماندهی کل بدن شما قرار دارد این جدای از دل و روح است و شیطان از جنس اتش=انرژی است فیلم ماتریکس را ببینید در اخر نیو با اینکه چشمهایش بسته است میبیند همه چیز از نور است و جنگ در ذهن نیو اتفاق می افتد که بسیار ابتدایی در فیلمهای ایرانی و بهتر بگوییم بدون علم به این مقوله بس مهم پرداخته میشود وقتی شیطان ادم و همسرش را گول زد این طور بود: شیطان خود را به صورت مار نیروی جنسی در ذهن ادم خود را نمود بخشید ادم در اشراق بسر میبرد از زندگی بینهایت و همجواری با اگاهی الهی لذت میبرد منظور از درخت درخت بدن انسان است که به وسیله عصبها ابیاری میشود توسط ذهن باید ذهن را از محسوسات جدا کرد متافانه دانش پاک یوگا که در قران نیز خداوند گرامی به آن اشاره کرده به شکلی کاملا غلط فهمیده شده سوره تین را بخوانید 1 اشاره به ماکز انرژی ساز در بدن مرد و زن دارد 2 اشاره به ستون فقرات 3 این شهر بدن را در بهترین شکل افریده ایم 4 و سپس اگاهی او را به مرتبه پایینی سوق داده ایم راست گفت خداوند پاک و بلند مرتبه [/fade]
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

دوست من بهتره اين بحث رو با فلسفه يوگا قاطي نکني...
ما مي خواستيم شيطان از منظر دين اسلام بررسي بشه و گرنه همه دوستان با اين مقوله آشنائي دارن...
اين چيزها فقط ذهن رو به هم ميريزه...
اصولا عرفان هندي، بسيارپيچيده و مبهمه...
اينو ميگم چون خودم زياد توش کند و کاو کردم...
عرفان هندي شمارو تا مرحله آزاد سازي کنداليني مي بره و بعد يهو ولت مي کنه، در حاليکه شما ازون مرحله به بعد نياز به کمک داري... :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 37 بار

پست توسط limo_torosh »

dibas نوشته شده:اصولا عرفان هندي، بسيارپيچيده و مبهمه...

من کاملا با حرف شما مخالفم چون یکی از دلایلی که هندوها رو از آیین بودایی دور نکرد همین سادگی عرفانشون بود چون اونا یه روش ساده و در عین حال بسیار سخت رو پیش رو می گیرن ولی یه جورای میشه گفت مبهمه چون اونا وقتی به کمال خودشون می رسن تازه می فهمن که به پوچی رسیده اند مثل این می مونه که یه نفر میلیاردر باشه ولی اجازه خرج کردن بهش ندن.

در ضمن دوست عزیزمون aminphysics به معنی واقعی شیطان اشاره کردن که حرفشون کاملا درسته
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

طي يك مصاحبه هنري كه مجله كا نون خانواده شماره 189 با حامد كميلي ( الياس) انجام داده او گفته است:

از او پرسيده اند كه :
با گريمي كه در اين كار داريد يك جورهايي به نظر مي رسد خيلي مثبت هستيد و نقطه تاريكي نداريد به نوعي يك عيسي (ع) با پاكي و طهارت خاصي...

او در جواب گفته است :
ببينيد اين شخصيت پيچيدگي هاي خيلي عظيمي دارد. لايه هاي دروني كه به صورت پازل در قسمت هاي اين مجموعه برا ي تماشگر هويدا مي شود مدام در طول داستان از سوي اين آدم شوك هاي مختلفي به بيننده وارد مي شود و لحظه آخر هم هويتي متفاوت از آنچه كه نشان داده است خواهيم يافت. يعني شوك آخر.

:-x :-x :-x
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

limo_torosh نوشته شده:
dibas نوشته شده:اصولا عرفان هندي، بسيارپيچيده و مبهمه...

من کاملا با حرف شما مخالفم چون یکی از دلایلی که هندوها رو از آیین بودایی دور نکرد همین سادگی عرفانشون بود چون اونا یه روش ساده و در عین حال بسیار سخت رو پیش رو می گیرن ولی یه جورای میشه گفت مبهمه چون اونا وقتی به کمال خودشون می رسن تازه می فهمن که به پوچی رسیده اند مثل این می مونه که یه نفر میلیاردر باشه ولی اجازه خرج کردن بهش ندن.

در ضمن دوست عزیزمون aminphysics به معنی واقعی شیطان اشاره کردن که حرفشون کاملا درسته

دوست من، خودت جواب من رو دادی...
می دونی وقتی به ته یک خط برسی و بفهمی که پوچ بوده، اگه کسی نباشه که نگهت داره و حفظت کنه چه بلائی سرت میاد؟
این همون اتفاقی بود که برای افتاد، از دوران نوجوانی مدیتیشن و یوگا جزو برنامه روزانه من بود، تا جائی که به آزادشدن کندالینی رسیدم که داستان خودش رو داشت، این جا قسمت زیبای داستان شروع می شد، شوک های عظیم ناشی از آزاد شدن مقدار زیاد انرژی در بدن، احساس موجودات ماورائی و خیلی چیزهای دیگه که مو رو به تن آدم راست میکنه...
اگر این همه توی پست هام می گم بدون استاد و سر خود کاری نکینین به خاطر اینه که خودم تجربش رو دارم و میدونم چه بلائی سر آدم میاره...
عرفان هندی در ایران طرفدار زیاد داره اما متاسفانه استاد واقعی در این زمینه خیلی کم پیدا میشه، خیلی کم...
New Member

پست توسط aminphysics »

سلام نظر دوستان رو خوندم چیزی که میخوام بگم این حرفای اهل طریقت هستم عرفان و اسلام و مسیحیت و بودا و... همه الکیه البته من با همشون موافقم موضوع اینه که ذهنمون چسبیده به یه سری اداها و اصولها ول کن هم نیستیم به دوستان توصیه اکید میکنم چه دوست دارید چه ندارید خواهش میکنم کتابهای محمد جعفر مصفا را حتما بخوانید تو اینترنت سایتی هم داره کتاباش رو معرفی کرده . شیطان وجود داره باید هم وجود داشته باشه یوگا مذهب نیست برای شما اعتقاد نمی سازه و جدای از آیین هندوان است یوگا دانشی پاک و به دور از تعصب نژادی و فرقه ای است به شما می آموزد که همه چیز حیات دارد همه چیز برای اساس بودن و کمال انسان شکل گرفته من فقط یکی از پدیده های زیبای بدنتون رو میگم بقیه شو فکر کنید زبان شما در ابتدا قرار گرفته بعد دندان و بعد لب مقصود حرف زدن شما زبان باید از فیلتر دندان سفید است نشانه عقل شما و لب نرم است نشانه محبت گذرد بعد ادا شود دوستی که گفته اند همه میدانند امیدوارم ان طور باشد که انچه من واقعیتی جدا از این حرف است لطفا کسانی که واقعا میخواهند بفهمند کتاب زندگینامه یک یوگی اثر پاراماهانزا یوگاناندا رو مطالعه کنند کتاب ترجمه فارسی است و در بازار موجود است ما فقط سطحی از زندگی را میفهمیم قضیه بسیار پیچیده است اون اقایی که گفتن کندالینی یوگا رسیدند حرف بی معنی است چاکراهای شما باز شود شما چیزهایی مبینید که شاخ درمی آورید بله من هم کار می کنم حس جدایی بدن مادی و بدن اختری رو چشیدم جدایی جسم اختری از بدن فیزیکی و حسهای مختلف دیگر ولی آخه این نیست که اینا برای هرکسی پیش میاد الیاف نور مانندی از محل شکم شما خارج میشود با بیماری ناراحتی شدید ترس و ... شما احساس دلتنگی شدید که اگر دقت کنی در ناحیه شکمتان است در شما به وجود می آید یوگا از شما می خواهد حصار عظیم وابستگی ها را در ذهن خود از بین ببرید نمی خواهد به شما چیزی بدهد شما را خود حقیقی تان را به شمانشان میدهد شما ان را حس میکنید فکر نکنید شما موجودی دست و پا بسته افریده شده اید شما میتوانید به مقام خلیفه خداوند بر روی زمین برسید همه چیز در بدن و وجود شما مهیاست علت تمامی رنجهای بشر در بودن فکر است در همه مواردی که انسان اسم لذت روی آن میگذارد در واقع حالت بی فکری را حس میکند و یا محرکهای عصبی بدن مورد تحریک قرار میگیرند همین مثلا غذا خودن شما رنج میکشید گرسنگی باید به حالت بی فکری برسید غذا میخورید محرکهای عصبی را بیش از حد تحریک میکنید پرخوری حال فرایند معکوس میشود بدن تا جایی میتواند تحمل کند ولی پایانه های عصبی تا زمانی که وجود دارند شما درد را در ذهن تجربه می کنید حالت بی فکری تحرک عصب به شکل دگر یا دست کشیدن از غذا دوستان توجه کنند ما در دنیای انرژی زندگی میکنیم غذا انرژی است که به فرموده خداوند شکلی از زینت به خود گرته در واقع لذت بی معنی است حاصل تفکرات نادانان است ما برای لذت خلق نشده ایم ما برای محبت خلق شده ام اخر در دنیایی که عقرب و مار در کنار همنمیتوانند سر کنند ما چگونه در کنار انها میخواهیم زندگی کنیم دنیا به این سبک است تا ما تمرین بی ازاری کنیم ترسهای ما از مثلا سوسک زاییده ذهن ماست باید ترسها نفرتها دروغگویی حسد غیبت ....که اصلا پایه و اساس ندارند و شیطان انها را به عنوان طبیعت انسان در ذهن او درخشان کرده نابود شود تا فرد در مستی بودن و فهمیدن خود غرق شود باور کنید دارم راست میم شما شروع کنید سخنرانی های الهی قمشه ای حتما حتما حما حتما حما گوش کنید معرفت یعنی شناخت دانش خود را بالا ببرید عارف شوید و بعد ه مقام عاشقی می رسیدد خداوند تکه و پاره شده و در تمام اداب و رفتار پخش شده کامل بودن ما اوست ما خدا هستیم گفته حلاج درست است ما تفاوتمان با خدا این است که دستخوش زمان هستیم و وجود ما بیان اگاهی خداوند است خداوند وجود مطلق است و بی زمان وجود دارد خوب دوستان گفتنی ها را گفتم جای مناسبی گفتم نمی دانم فقط بگویم دانش یوگا همن اسلم واقعی است که قران به ان اشاات زیادی دارد این مه را گفتم اما حقیقت زندگی ما چیز دیگری است که فهمیدن ان همه ما هستیم انسانها فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید
New Member

پست توسط aminphysics »

ضمنا عرفان چیزی نیست که دکون و مغازه براش باز شده برید نمازتونو بخونید این چرندیات چیه من خوندم رفتم تو جلسات و از نزدیک بررسی کردم کلاس اموزش یوگا ذن و.. مسخره است برید مثنوی بخونید استاد لازم نیست اصلا کسی که عارف باشه و ادعای استادی کنه بدونید کشکه بیخوده اصلا چیزی نفهمیده یه عارف تواضع داره وجود یکی لازمه تا خودبزرگ بینی شما رو از بین ببره یا کم کنه کتاب زندگنینامه یک یوگی رو بخونید خود بزرگ بینی همینه که تا بگن بچه ای از کوره در میری واقعیت اینه که شما بچه نیستی ولی سریعا با گفته طرف خودتو بچه تصور میکنی بعدش هم خدا به دادمان برسد دوستان خشم شهوت دوستی محبت عشق نفرت ... در وجود ما هست ولی اینا ابزاره تا کی از کدومشون استفاده کنه فرد میتونه به جایی برسه که مثل وجود خداوند ذهنش متاثر از حرفای دیگران نشه این اعتماد به نفسه نه اینکه ببینی اطراف تو رو تایید میکنه بعد اگه جواب اره بود گرم بشی و اروم گفته ای بود در گفتمان ذهن خود بهر نثار گفتنی گفتار شد :) :-)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”