آيا الياس يك شيطان است؟؟؟؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
عشق خاموش پر از رد نگاه
یک طرف سیلاب اشک از پس پرده برون شد به درون تا طرف دیگر آن سبز شود
سرسبزی مهر خاموش با مهر دگر باید کرد
وز پس پرده عشق نام دگر را ورد زبان باید کرد
ذهن روی چیزی پر خاطره تنها مانده و خطر از پی افتادن خاطره مانده جدا
فکر روی هستی پر مستی ست
فکر روی خاطره پوسیده و در پی زندگی است
گوشها را پر ز صدا چشمها را پر ز نگاه دستها را پر ز اسرار حقیقت کردند و طلب را پی جستن گم کرده خویش
طرح ایام از صدای آواز زمین پر کردند
و سرودند آوای حیات روی آواز حیاط
یک طرف سیلاب اشک از پس پرده برون شد به درون تا طرف دیگر آن سبز شود
سرسبزی مهر خاموش با مهر دگر باید کرد
وز پس پرده عشق نام دگر را ورد زبان باید کرد
ذهن روی چیزی پر خاطره تنها مانده و خطر از پی افتادن خاطره مانده جدا
فکر روی هستی پر مستی ست
فکر روی خاطره پوسیده و در پی زندگی است
گوشها را پر ز صدا چشمها را پر ز نگاه دستها را پر ز اسرار حقیقت کردند و طلب را پی جستن گم کرده خویش
طرح ایام از صدای آواز زمین پر کردند
و سرودند آوای حیات روی آواز حیاط

- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
aminphysics نوشته شده:سلام نظر دوستان رو خوندم چیزی که میخوام بگم این حرفای اهل طریقت هستم عرفان و اسلام و مسیحیت و بودا و... همه الکیه البته من با همشون موافقم موضوع اینه که ذهنمون چسبیده به یه سری اداها و اصولها ول کن هم نیستیم به دوستان توصیه اکید میکنم چه دوست دارید چه ندارید خواهش میکنم کتابهای محمد جعفر مصفا را حتما بخوانید تو اینترنت سایتی هم داره کتاباش رو معرفی کرده . شیطان وجود داره باید هم وجود داشته باشه یوگا مذهب نیست برای شما اعتقاد نمی سازه و جدای از آیین هندوان است یوگا دانشی پاک و به دور از تعصب نژادی و فرقه ای است به شما می آموزد که همه چیز حیات دارد همه چیز برای اساس بودن و کمال انسان شکل گرفته من فقط یکی از پدیده های زیبای بدنتون رو میگم بقیه شو فکر کنید زبان شما در ابتدا قرار گرفته بعد دندان و بعد لب مقصود حرف زدن شما زبان باید از فیلتر دندان سفید است نشانه عقل شما و لب نرم است نشانه محبت گذرد بعد ادا شود دوستی که گفته اند همه میدانند امیدوارم ان طور باشد که انچه من واقعیتی جدا از این حرف است لطفا کسانی که واقعا میخواهند بفهمند کتاب زندگینامه یک یوگی اثر پاراماهانزا یوگاناندا رو مطالعه کنند کتاب ترجمه فارسی است و در بازار موجود است ما فقط سطحی از زندگی را میفهمیم قضیه بسیار پیچیده است اون اقایی که گفتن کندالینی یوگا رسیدند حرف بی معنی است چاکراهای شما باز شود شما چیزهایی مبینید که شاخ درمی آورید بله من هم کار می کنم حس جدایی بدن مادی و بدن اختری رو چشیدم جدایی جسم اختری از بدن فیزیکی و حسهای مختلف دیگر ولی آخه این نیست که اینا برای هرکسی پیش میاد الیاف نور مانندی از محل شکم شما خارج میشود با بیماری ناراحتی شدید ترس و ... شما احساس دلتنگی شدید که اگر دقت کنی در ناحیه شکمتان است در شما به وجود می آید یوگا از شما می خواهد حصار عظیم وابستگی ها را در ذهن خود از بین ببرید نمی خواهد به شما چیزی بدهد شما را خود حقیقی تان را به شمانشان میدهد شما ان را حس میکنید فکر نکنید شما موجودی دست و پا بسته افریده شده اید شما میتوانید به مقام خلیفه خداوند بر روی زمین برسید همه چیز در بدن و وجود شما مهیاست علت تمامی رنجهای بشر در بودن فکر است در همه مواردی که انسان اسم لذت روی آن میگذارد در واقع حالت بی فکری را حس میکند و یا محرکهای عصبی بدن مورد تحریک قرار میگیرند همین مثلا غذا خودن شما رنج میکشید گرسنگی باید به حالت بی فکری برسید غذا میخورید محرکهای عصبی را بیش از حد تحریک میکنید پرخوری حال فرایند معکوس میشود بدن تا جایی میتواند تحمل کند ولی پایانه های عصبی تا زمانی که وجود دارند شما درد را در ذهن تجربه می کنید حالت بی فکری تحرک عصب به شکل دگر یا دست کشیدن از غذا دوستان توجه کنند ما در دنیای انرژی زندگی میکنیم غذا انرژی است که به فرموده خداوند شکلی از زینت به خود گرته در واقع لذت بی معنی است حاصل تفکرات نادانان است ما برای لذت خلق نشده ایم ما برای محبت خلق شده ام اخر در دنیایی که عقرب و مار در کنار همنمیتوانند سر کنند ما چگونه در کنار انها میخواهیم زندگی کنیم دنیا به این سبک است تا ما تمرین بی ازاری کنیم ترسهای ما از مثلا سوسک زاییده ذهن ماست باید ترسها نفرتها دروغگویی حسد غیبت ....که اصلا پایه و اساس ندارند و شیطان انها را به عنوان طبیعت انسان در ذهن او درخشان کرده نابود شود تا فرد در مستی بودن و فهمیدن خود غرق شود باور کنید دارم راست میم شما شروع کنید سخنرانی های الهی قمشه ای حتما حتما حما حتما حما گوش کنید معرفت یعنی شناخت دانش خود را بالا ببرید عارف شوید و بعد ه مقام عاشقی می رسیدد خداوند تکه و پاره شده و در تمام اداب و رفتار پخش شده کامل بودن ما اوست ما خدا هستیم گفته حلاج درست است ما تفاوتمان با خدا این است که دستخوش زمان هستیم و وجود ما بیان اگاهی خداوند است خداوند وجود مطلق است و بی زمان وجود دارد خوب دوستان گفتنی ها را گفتم جای مناسبی گفتم نمی دانم فقط بگویم دانش یوگا همن اسلم واقعی است که قران به ان اشاات زیادی دارد این مه را گفتم اما حقیقت زندگی ما چیز دیگری است که فهمیدن ان همه ما هستیم انسانها فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید فکر کنید
دوست من...
شما تازه اول راه یوگا هستین
من هم اولاش که مثل شما بودم، خیلی داغ بودم، فکر می کردم چه خبره...
یه نگاه به آواتاره من بنداز، بعد با اعتقاداتت ما رو بکوب...
خروج از بدن، کندالینی، همه اینا یه بعد قضیه هست، بعد دیگه قضیه رو خدا داند و بس
شما هم اگر یک کم از عرفان بودائی، سود برده بودین می فهمیدید که هر کس مسیر معنویه خود شو داره...
در ضمن چرا فکر می کنین من که میگم کندالینیم آزاد شده، حرف بی معنی میاد؟

وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 1 بار
دوست من...
شما هم اگر یک کم از عرفان بودائی، سود برده بودین می فهمیدید که هر کس مسیر معنویه خود شو داره...
[/quote]
سلام dibas جان
من اعتقاد خاصی ندارم
ولی با معرفت=دانش باید شروع کرد نه اعتقادات بودایی مثلا تناسخ به معنی برگشت دوباره به جهان اصلا وجود خارجی نداره
یوگا بحثش با اعتقاد کاملا جداست یک دانشه مثل ریاضی فیزیک شیمی .....
شما بحث نجات رو وسط کشیدی نجات از چی؟ از گناه گناه یعنی چی؟ گناهی وجود نداره هر چه که شما رو از معرفت حقیقی دور کنه گناهه به همین سادگی
باید اول فهمید شما میخوای از این تمرینات چی عایدت بشه همون عایدت میشه هر چی بخوای بهت میدن این مسایلی که عنوان کردی عرفان بودایی من حقیقتا فهمیدم شما از این مسایله معرفت چیزی نفهمیدی! بله اگران روی عرفان اسم نمیذاشتی
شده یه کلمه که همه میخوان بعد معنوی خودشونو با اون ثابت کنن
یه آقایی بود میگفت من چندین سال در کنار پیر طریقت بودم ... هنوز نمیخواست خود واقعیشو ببینه هی خودشو به این وصله میچسبوند تا پوچی کلمات و خودشو توجیه کنه خودبزرگ بینی خودشه
این تمرینات و اداها این جوری بشین اون جوری بشین اصلا به درد نخوره تا وقتی که شما نتوانید مشکلات فکری خودتونو درمان کنید کشکه! بله بی محتواست
عرفانی وجود نداره به اون شکلی که تو ذهن شماست اسلامی وجود نداره به اون شکلی که تو ذهن شماست ....
محبت وجود داره انواع و اقسامشم وجود داره ......آخرش باید بگم جز عشق چیزی نیست عرفان به اون شکلی که تو ذهن شماست بیخوده !
_________________________________________________________________________________________
[color=red]د
مسلمانان مسلمانان مسلمانی ز سر گیرید
که کفر از شرم یارمن مسلمان وار می آید
[/quote]
سلام dibas جان
من اعتقاد خاصی ندارم ولی با معرفت=دانش باید شروع کرد نه اعتقادات بودایی مثلا تناسخ به معنی برگشت دوباره به جهان اصلا وجود خارجی نداره
یوگا بحثش با اعتقاد کاملا جداست یک دانشه مثل ریاضی فیزیک شیمی .....
شما بحث نجات رو وسط کشیدی نجات از چی؟ از گناه گناه یعنی چی؟ گناهی وجود نداره هر چه که شما رو از معرفت حقیقی دور کنه گناهه به همین سادگی
باید اول فهمید شما میخوای از این تمرینات چی عایدت بشه همون عایدت میشه هر چی بخوای بهت میدن این مسایلی که عنوان کردی عرفان بودایی من حقیقتا فهمیدم شما از این مسایله معرفت چیزی نفهمیدی! بله اگران روی عرفان اسم نمیذاشتی
شده یه کلمه که همه میخوان بعد معنوی خودشونو با اون ثابت کنن
یه آقایی بود میگفت من چندین سال در کنار پیر طریقت بودم ... هنوز نمیخواست خود واقعیشو ببینه هی خودشو به این وصله میچسبوند تا پوچی کلمات و خودشو توجیه کنه خودبزرگ بینی خودشه
این تمرینات و اداها این جوری بشین اون جوری بشین اصلا به درد نخوره تا وقتی که شما نتوانید مشکلات فکری خودتونو درمان کنید کشکه! بله بی محتواست
عرفانی وجود نداره به اون شکلی که تو ذهن شماست اسلامی وجود نداره به اون شکلی که تو ذهن شماست ....
محبت وجود داره انواع و اقسامشم وجود داره ......آخرش باید بگم جز عشق چیزی نیست عرفان به اون شکلی که تو ذهن شماست بیخوده !
_________________________________________________________________________________________
[color=red]د
مسلمانان مسلمانان مسلمانی ز سر گیرید
که کفر از شرم یارمن مسلمان وار می آید

- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 37 بار
الياس پسر همسايه ماست من ديروز يک ساعت تمام رفتم تو کوکش آدمزاد آدمزاده کاملا مطمئن باشيد
جاي شيطانم پيدا کردم به اينجا يه سرکي بکشيد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 788#136788
جاي شيطانم پيدا کردم به اينجا يه سرکي بکشيد
http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... 788#136788

-
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
- تماس:
nt نوشته شده:HRG, عزيز
من اينارا به عنوان پيام بازرگاني وسط فيلم مطرح کردم![]()
اگر به ربط داشتن هست کل اين تاپيک بي ربط هست![]()
شما ديگه چرا ؟
بارها پيامهاتون رو ديدم كه به دوستان تازه وارد گوشزد كرديد از امكان سپاس استفاده كنند،
تاپيك پشت سر هم ندند،
بحث رو منحرف نكنند،
و.........
شما كه خودتو مامور راهنمايي رانندگي سايت ميدوني ،به قوانيني كه خودت همه رو به اونا دعوت ميكني احترام بزار
نذار الياس بره تو وجودت
سپاااااااااااااااااااس

بعضي از پي ام هاي من شخصي نيست.
Saeed_6262 نوشته شده:limo_torosh نوشته شده:به نظر من همين لطيفه هاست که آدم رو به ادامه بحث اميدوار تر مي کنه.خيليم بي ربط نبود دسش درد نکنه خيلي خنديديم.
هر وقت گفتند خاك انداز ،شما خودتو وسط بيانداز
اين هم لطيفه ،ولي اميدوارم به ادامه بحث اميدوار نشيد،كه اصلا حوصله بحث با يه ليمو اونم ترشش رو ندارم

- محل اقامت: ایران
- سپاسهای ارسالی: 8769 بار
- سپاسهای دریافتی: 1710 بار
- تماس:
Saeed_6262,
دوست من درود بر شما ...
چرا اینقدر هم زود از کوره در میرید و هم اینقدر به حاشیه میپردازید ؟!
nt دوست عزیزمون یه مطلب طنزگونه ای رو فرمودند ...
دوست عزیزم شما خودتون که قانون رو اینقدر خوب بلدید و به مدیران هم گوشزد میکنید پس لطفا اجازه بدید که اگر مشکلی هست مدیران اون مشکلات رو رفع کنند ...
در مورد دوست خوبمون limo_torosh, شما برخورد خوبی نداشتید ...
میدونید دوستان من همه ی کسانی رو که در cc میشناسم یا نمیشناسم رو دوست دارم
باور کنید اگه به این باور برسید که همه با هم دوستیم و همدیگر رو دوست داریم هیچوقت اینطور نمیشه
سعید جان باور کن با عشق و گذشت و مهربونی همه ی ما میتونیم در دل تمام کسانی که ما رو میشناسند خودمون رو جای بدیم
و مطمئنا همه ی ما انسانها دوست داریم که دوستمان داشته باشند ...

دوست من درود بر شما ...
چرا اینقدر هم زود از کوره در میرید و هم اینقدر به حاشیه میپردازید ؟!
nt دوست عزیزمون یه مطلب طنزگونه ای رو فرمودند ...
دوست عزیزم شما خودتون که قانون رو اینقدر خوب بلدید و به مدیران هم گوشزد میکنید پس لطفا اجازه بدید که اگر مشکلی هست مدیران اون مشکلات رو رفع کنند ...
در مورد دوست خوبمون limo_torosh, شما برخورد خوبی نداشتید ...
میدونید دوستان من همه ی کسانی رو که در cc میشناسم یا نمیشناسم رو دوست دارم
باور کنید اگه به این باور برسید که همه با هم دوستیم و همدیگر رو دوست داریم هیچوقت اینطور نمیشه
سعید جان باور کن با عشق و گذشت و مهربونی همه ی ما میتونیم در دل تمام کسانی که ما رو میشناسند خودمون رو جای بدیم
و مطمئنا همه ی ما انسانها دوست داریم که دوستمان داشته باشند ...

شاد زی مهر افزون ...

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 369 بار
- تماس:
من هم با master جان موافقم
اصلا اگر قرار باشه اين تايپيك كارش به جنگ بين كاربران برسه همون بهتر كه مهدي جان حذفش كنه
در ضمن nt يكي از دوستان بسيار صميمي دوران مدرسه من است و اصلا دوست ندارم تو اين مدتي كه به خاطر مشكلاتي كه داره نتونسته بياد پشت سرش حرف بزنيم
بنابر همين جا اين موضوعات را فراموش كنيد.
شيطون تو جلدتون نره
اصلا اگر قرار باشه اين تايپيك كارش به جنگ بين كاربران برسه همون بهتر كه مهدي جان حذفش كنه
در ضمن nt يكي از دوستان بسيار صميمي دوران مدرسه من است و اصلا دوست ندارم تو اين مدتي كه به خاطر مشكلاتي كه داره نتونسته بياد پشت سرش حرف بزنيم
بنابر همين جا اين موضوعات را فراموش كنيد.
شيطون تو جلدتون نره
برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
سلام
Sardar, جان
با اینکه فقط چند قسمت آخر رو دیدم ولی کل داستانش دستم اومد !
آخر داستان اینجوری میشه که دکتر پژوهان بر شیطان یا همون الیاس غلبه میکنه .
البته دختر دکتر پژوهان هم تصادف میکنه و شیطان بازم میخواست با این تصادف یه کاری کنه که دکتر رو دوباره منحرف کنه ولی موفق نمیشه .
دکتر پژوهان با ازدواج دخترش با آقای موسوی موافقت میکنه .... پیر بابا سلامتیش رو بدست میاره .... خانم دکتر بردیا هم سلامتیش رو بدست میاره ... دکتر پژوهان و استادش با هم آشتی میکنند .... رز تصادف میکنه و میمیره .
البته رز با دختر دکتر تصادف کرد .... خود رز که داخل ماشین بود مرد , ولی دختر دکتر , که ماشین بهش زد زنده موند !
و در نهایت شیطان هم میره به دنبال ادامه کارش ....
Sardar, جان
با اینکه فقط چند قسمت آخر رو دیدم ولی کل داستانش دستم اومد !
آخر داستان اینجوری میشه که دکتر پژوهان بر شیطان یا همون الیاس غلبه میکنه .
البته دختر دکتر پژوهان هم تصادف میکنه و شیطان بازم میخواست با این تصادف یه کاری کنه که دکتر رو دوباره منحرف کنه ولی موفق نمیشه .
دکتر پژوهان با ازدواج دخترش با آقای موسوی موافقت میکنه .... پیر بابا سلامتیش رو بدست میاره .... خانم دکتر بردیا هم سلامتیش رو بدست میاره ... دکتر پژوهان و استادش با هم آشتی میکنند .... رز تصادف میکنه و میمیره .
البته رز با دختر دکتر تصادف کرد .... خود رز که داخل ماشین بود مرد , ولی دختر دکتر , که ماشین بهش زد زنده موند !
و در نهایت شیطان هم میره به دنبال ادامه کارش ....
[External Link Removed for Guests]

(مخصوصا پيام اخلاقي اش