نتيجه ي جنگ احتمالي جمهوري اسلامي ايران و امريكا(همه نظر بدين)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

به نظر شما نتيجه ي اين جنگ چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ايران برنده ي بي چون و چرا
16
9%
تسخير ايران توسط آمريكا
31
18%
كشيده شدن آتش جنگ به ساير كشورها
67
38%
اصلا جنگ نميشه
62
35%

مجموع رای گیری: 176

Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: مهاباد-فلان کوچه
سپاس‌های دریافتی: 5 بار
تماس:

نتيجه ي جنگ احتمالي جمهوري اسلامي ايران و امريكا(همه نظر بدين)

پست توسط Adolf »

علت انتخاب خود ؟؟
خاتمه ي جنگ را فقط کشته شدگان ديده اند....افلاطون
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 31 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط M_Tomcat »

چون کشور هايي مثل سوريه و عراق و ... از اين فرصت استفاده مي کنند (مشغول بودن آمريکا) و گروه هايي هم مثل حزب الله ساکت نمي مونند احتمالا جنگ به طور محدود به جاهاي ديگه سرايت ميکنه :-(
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

والا عقل فعلي من که ميگه جنگي رخ نخواهد داد و عاقلان هم دنبال جنگ ايران و آمريکا نيستند ولي از پشت پرده خبري ندارم.
هیهات منا الذلة
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
سپاس‌های دریافتی: 20 بار
تماس:

پست توسط pejman »

به نظر من جنگ برنده یا بازنده نداره و در هر صورت هر دو طرف بازنده و مخصوصا ملت که کلی اسیب میبینن
Empty spaces - what are we living for?

از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن
فردا که نیامده است فریاد مکن
برنامده و گذشته بنیاد مکن
حالی خوش باش و عمر بر باد مکن
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 7 بار
سپاس‌های دریافتی: 71 بار

پست توسط Ahmad6644 »

آوات, در اينكه شما و عدي از اطرافياتون مخالف نظام و ملت هستيد شكي نيست ، اين حرفهاتون هم مي‌ذارم به حساب ناراحتي‌تون از مردم و نظام مقدس جمهوري اسلامي . :x

به اميد روزي كه يكم چشات رو باز كني و اطرافت را خوب ببيني
يا حق
  ازل مهر علي را به من آموخته اند ****** تا ابد نيز دلم دست به دامان علي‌ 
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

تعريف برنده يا بازنده بودن معلوم نيست. کسي که بيشترين خسرت رو بزنه برندست؟ يا کسي که بتونه خاک خريف رو بگيره.
در اين مورد فکر مي کنم ادامۀ همين سياست با همين حکومت توي ايران بعد از جنگ بمعناي پيروزي ايران و در غير اينصورت پيروزي آمريکا باشه. :-(
در ضمن گزينۀ 2 و 3 ممکنه با هم اتفاق بيفته. بهرحال کشيده شدن جنگ به ساير کشورا خيلي محتمل بنظر مياد. بخصوص با پايگاههايي که آمريکا توي کشورايي مثل قطر داره، قطعاً ايران به اونا حمله مي کنه...

ولي بنظر من برندۀ جنگ با تعريف بالا، آمريکا خواهد بود.
بايد امشب بروم...
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

ايشالا که جنگ نميشه و برنده و بازنده اي هم در کارنخواهد بود :-)
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: سرزمین تاریکی ها
سپاس‌های ارسالی: 1082 بار
سپاس‌های دریافتی: 869 بار
تماس:

پست توسط gigi64 »

:-( از دوستان خواهش می کنم بحث رو سیاسی نکنند.

من هم همین نظر رو دارم که بازنده اصلی مردم هستند .به خاطر چی داریم به چه سرنوشتی دچار می شیم. :-o
.

من گزینه 2 و 3 رو انتخاب می کردم و از این دو ،گزینه 2. :eek:
Rookie Poster
Rookie Poster
نمایه کاربر
محل اقامت: شيراز
سپاس‌های دریافتی: 6 بار

پست توسط KLM »

در صورت بروز هر جنگي بيشترين اسيب را طرف ضعيف تر جنگ ميخورد.
بنابراين اگر وقوع جنگ ودرگيري قطعي شود بهترين و عاقلانه ترين راه تسليم شدن است.
با امريكا ميتوان جنگيد اما قطعا ما برنده جنگ نخواهيم بود.چرا
چون ايالات متحده امريكا يگانه ابر قدرت جهان است.بطور مثال مي توان گفت گردش مالي سالانه اقتصاد امريكا سالانه چيزي در حدود 10 ترليارد دلار ميباشد حال حجم گردش مالي سالانه اقتصاد ايران 300 مليارد دلار است
رسانه ها ممكن است نتوانند بگو يند چگونه فكر كنيم.ولي انها به ما مي گويند كه به چه چيزهاي فكر كنيم.
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8 بار
سپاس‌های دریافتی: 67 بار
تماس:

پست توسط torabi89 »

دوستان بنظر من اصلا جنگ نميشه اولا الان ميبينيد امريکا تو کشوري مثل عراق که که تقريبا يک چهارم مساحت جغرافيايي ايران هست براي موندن و تسلط بر کشور مشکل نيرو داره و هنوز موفق نشده (براي اشغالش هم نيم مليون نيرو پياده کرد که درباره ايران باید......... :-(
و الان هم براي موندن داره اينهمه خسارت سياسي اقتصادي و انساني ميده(رابرت گيتس امسال براي عراق 190 مليارد دلار 8) !! درخواست بودجه کرده ؟ حالا اگه ايران بود ؟) :grin:
دوم اينکه ايران تقريبا 3 برابر عراق جمعيت داره !!! که اينم خودش مانع بزرگي خواهد بود ؟
سوم اينکه حکومت حاضر در ايران و نظام جمهوري اسلامي ريشه ديني داره و مثل نظام صدام نيست (بابا ملت : اين عراقيا الان دارن حسرت صدام رو ميخورن حالا اين ج.ا.ا که به ناخون صدام هم نميرسه ؟) براي همين اگر وارد ايران شدن مشکل به مراتب بزرگتر از عراق خواهد بود !
چهارم اينکه بابا کي حرف از جنگ ميزنه ؟ الان امريکا داره حرف از ضربه نظامي ميزنه نه جنگ و تسخير که اگر اين ضربه اتفاق بيفته چند هدف خواهد داشت : 1- شکستن هيبت ايران در منطقه 2- عقب انداختن برنامه هسته اي 3- از بين بردن زيربناهاي اقتصادي 4- تضعبف روحيه و بي اعتمادي و ياس مردم نسبت به توانايي نظامي کشور در برابر امريکا و درنهايت استسلام سياسي! 5- بازگرداندن هيبت به امريکا و اسرايل در چشم مردم منطقه که به عقيده من حتي اين ضربه هم به اين راحتي نخواهد بود !

من گزينه آخر رو انتخاب ميکنم : اصلا جنگ نميشه ! اما در مورد ضربه نظامي ...... :? (اگر بزنن بسته به مقدار حمله جواب ايران متفاوت خواهد بود يا مثل حادثه ايرباص سکوت و مظلوم نمايي خواهد کرد يا اينکه تو عراق بجون سرباز هاي امريکايي خواد افتاد ويا........)
:razz:
اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

دوست من، همه دعا می کنیم که هیچوقت جنگ نشه :AA:
جنگ جز ویرانی و آوارگی هیچی نداره، چه برنده باشی چه بازنده، سرمایه هاست که توی این بازی از دست میره...
خوب دقت کنی میبینی که تمامی گرفتاریهای این مملکت، تورم، فساد، همه ریشه توی 8 سال جنگی داره که به ما تحمیل کردن، جنگی میلیاردها دلار به ما ضرر اقتصادی وارد کرد . غیر از اون هزاران نفر رو به کام مرگ فرستاد، توی جنگ همه شرکت کننده ها بازنده اند.
همیشه پشت هر فعل و انفعال سیاسی یه بازیگر وجود داره که ازین وضع نفع می بره و حاضره به خاطر نفع خودش خیلی ها رو به نابودی بکشونه...
مثلا همین جنگ عراق، یه روانی رو فرستادن جلو که به اسم مبارزه با تروریسم دنیا رو به گند کشیده، کی پشت پرده هست فقط خدا میدونه :-?
این جور بحث ها هم به غیر ازین که باعث تزلزل روحیه افراد بشه نفعی نداره...
من فقط یه چیز رو خوب می دونم و اون اینه که ما ایرانی هستیم، اگر خدای نکرده کسی به مملکتمون، به ناموسمون نگاه چپ بکنه، با هر وسیله ای شده باهاش مقابله میکنیم، حتی اگر شده جلوی گلوله هاش سپر انسانی بسازیم اینکارو می کنیم، چون ایرانی هستیم
ای دشمن، ارتو سنگ خاره ای من آهنم،
جان من فدای خاک پاک میهنم :razz:
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: مازندران
سپاس‌های ارسالی: 6679 بار
سپاس‌های دریافتی: 5422 بار

پست توسط airplane »

به نظر من اخرش جنگ میشه چون ایران هستهای برای غرب و اسرائیل قابل تحمل نیست
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود

برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید

[External Link Removed for Guests]

[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بت‌پرستان  

خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”