نتيجه ي جنگ احتمالي جمهوري اسلامي ايران و امريكا(همه نظر بدين)
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: مهاباد-فلان کوچه
- سپاسهای دریافتی: 5 بار
- تماس:
نتيجه ي جنگ احتمالي جمهوري اسلامي ايران و امريكا(همه نظر بدين)
علت انتخاب خود ؟؟
خاتمه ي جنگ را فقط کشته شدگان ديده اند....افلاطون

- محل اقامت: pejman.daie@gmail.com
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
- تماس:

- سپاسهای دریافتی: 24 بار
تعريف برنده يا بازنده بودن معلوم نيست. کسي که بيشترين خسرت رو بزنه برندست؟ يا کسي که بتونه خاک خريف رو بگيره.
در اين مورد فکر مي کنم ادامۀ همين سياست با همين حکومت توي ايران بعد از جنگ بمعناي پيروزي ايران و در غير اينصورت پيروزي آمريکا باشه.
در ضمن گزينۀ 2 و 3 ممکنه با هم اتفاق بيفته. بهرحال کشيده شدن جنگ به ساير کشورا خيلي محتمل بنظر مياد. بخصوص با پايگاههايي که آمريکا توي کشورايي مثل قطر داره، قطعاً ايران به اونا حمله مي کنه...
ولي بنظر من برندۀ جنگ با تعريف بالا، آمريکا خواهد بود.
در اين مورد فکر مي کنم ادامۀ همين سياست با همين حکومت توي ايران بعد از جنگ بمعناي پيروزي ايران و در غير اينصورت پيروزي آمريکا باشه.
در ضمن گزينۀ 2 و 3 ممکنه با هم اتفاق بيفته. بهرحال کشيده شدن جنگ به ساير کشورا خيلي محتمل بنظر مياد. بخصوص با پايگاههايي که آمريکا توي کشورايي مثل قطر داره، قطعاً ايران به اونا حمله مي کنه...
ولي بنظر من برندۀ جنگ با تعريف بالا، آمريکا خواهد بود.
بايد امشب بروم...

-
- محل اقامت: ..مازندران..
- سپاسهای دریافتی: 75 بار

- محل اقامت: شيراز
- سپاسهای دریافتی: 6 بار
در صورت بروز هر جنگي بيشترين اسيب را طرف ضعيف تر جنگ ميخورد.
بنابراين اگر وقوع جنگ ودرگيري قطعي شود بهترين و عاقلانه ترين راه تسليم شدن است.
با امريكا ميتوان جنگيد اما قطعا ما برنده جنگ نخواهيم بود.چرا
چون ايالات متحده امريكا يگانه ابر قدرت جهان است.بطور مثال مي توان گفت گردش مالي سالانه اقتصاد امريكا سالانه چيزي در حدود 10 ترليارد دلار ميباشد حال حجم گردش مالي سالانه اقتصاد ايران 300 مليارد دلار است
بنابراين اگر وقوع جنگ ودرگيري قطعي شود بهترين و عاقلانه ترين راه تسليم شدن است.
با امريكا ميتوان جنگيد اما قطعا ما برنده جنگ نخواهيم بود.چرا
چون ايالات متحده امريكا يگانه ابر قدرت جهان است.بطور مثال مي توان گفت گردش مالي سالانه اقتصاد امريكا سالانه چيزي در حدود 10 ترليارد دلار ميباشد حال حجم گردش مالي سالانه اقتصاد ايران 300 مليارد دلار است
رسانه ها ممكن است نتوانند بگو يند چگونه فكر كنيم.ولي انها به ما مي گويند كه به چه چيزهاي فكر كنيم.

- سپاسهای ارسالی: 8 بار
- سپاسهای دریافتی: 67 بار
- تماس:
دوستان بنظر من اصلا جنگ نميشه اولا الان ميبينيد امريکا تو کشوري مثل عراق که که تقريبا يک چهارم مساحت جغرافيايي ايران هست براي موندن و تسلط بر کشور مشکل نيرو داره و هنوز موفق نشده (براي اشغالش هم نيم مليون نيرو پياده کرد که درباره ايران باید.........
)؟
و الان هم براي موندن داره اينهمه خسارت سياسي اقتصادي و انساني ميده(رابرت گيتس امسال براي عراق 190 مليارد دلار 8) !! درخواست بودجه کرده ؟ حالا اگه ايران بود ؟)
دوم اينکه ايران تقريبا 3 برابر عراق جمعيت داره !!! که اينم خودش مانع بزرگي خواهد بود ؟
سوم اينکه حکومت حاضر در ايران و نظام جمهوري اسلامي ريشه ديني داره و مثل نظام صدام نيست (بابا ملت : اين عراقيا الان دارن حسرت صدام رو ميخورن حالا اين ج.ا.ا که به ناخون صدام هم نميرسه ؟) براي همين اگر وارد ايران شدن مشکل به مراتب بزرگتر از عراق خواهد بود !
چهارم اينکه بابا کي حرف از جنگ ميزنه ؟ الان امريکا داره حرف از ضربه نظامي ميزنه نه جنگ و تسخير که اگر اين ضربه اتفاق بيفته چند هدف خواهد داشت : 1- شکستن هيبت ايران در منطقه 2- عقب انداختن برنامه هسته اي 3- از بين بردن زيربناهاي اقتصادي 4- تضعبف روحيه و بي اعتمادي و ياس مردم نسبت به توانايي نظامي کشور در برابر امريکا و درنهايت استسلام سياسي! 5- بازگرداندن هيبت به امريکا و اسرايل در چشم مردم منطقه که به عقيده من حتي اين ضربه هم به اين راحتي نخواهد بود !
من گزينه آخر رو انتخاب ميکنم : اصلا جنگ نميشه ! اما در مورد ضربه نظامي ......
(اگر بزنن بسته به مقدار حمله جواب ايران متفاوت خواهد بود يا مثل حادثه ايرباص سکوت و مظلوم نمايي خواهد کرد يا اينکه تو عراق بجون سرباز هاي امريکايي خواد افتاد ويا........)

)؟
و الان هم براي موندن داره اينهمه خسارت سياسي اقتصادي و انساني ميده(رابرت گيتس امسال براي عراق 190 مليارد دلار 8) !! درخواست بودجه کرده ؟ حالا اگه ايران بود ؟)
دوم اينکه ايران تقريبا 3 برابر عراق جمعيت داره !!! که اينم خودش مانع بزرگي خواهد بود ؟
سوم اينکه حکومت حاضر در ايران و نظام جمهوري اسلامي ريشه ديني داره و مثل نظام صدام نيست (بابا ملت : اين عراقيا الان دارن حسرت صدام رو ميخورن حالا اين ج.ا.ا که به ناخون صدام هم نميرسه ؟) براي همين اگر وارد ايران شدن مشکل به مراتب بزرگتر از عراق خواهد بود !
چهارم اينکه بابا کي حرف از جنگ ميزنه ؟ الان امريکا داره حرف از ضربه نظامي ميزنه نه جنگ و تسخير که اگر اين ضربه اتفاق بيفته چند هدف خواهد داشت : 1- شکستن هيبت ايران در منطقه 2- عقب انداختن برنامه هسته اي 3- از بين بردن زيربناهاي اقتصادي 4- تضعبف روحيه و بي اعتمادي و ياس مردم نسبت به توانايي نظامي کشور در برابر امريکا و درنهايت استسلام سياسي! 5- بازگرداندن هيبت به امريکا و اسرايل در چشم مردم منطقه که به عقيده من حتي اين ضربه هم به اين راحتي نخواهد بود !
من گزينه آخر رو انتخاب ميکنم : اصلا جنگ نميشه ! اما در مورد ضربه نظامي ......
(اگر بزنن بسته به مقدار حمله جواب ايران متفاوت خواهد بود يا مثل حادثه ايرباص سکوت و مظلوم نمايي خواهد کرد يا اينکه تو عراق بجون سرباز هاي امريکايي خواد افتاد ويا........)

اگر علم در ثريا باشد مردماني از سرزمين پارس به آن خواهند رسيد. پيامبر اکرم (ص)

- سپاسهای ارسالی: 12 بار
- سپاسهای دریافتی: 70 بار
دوست من، همه دعا می کنیم که هیچوقت جنگ نشه
جنگ جز ویرانی و آوارگی هیچی نداره، چه برنده باشی چه بازنده، سرمایه هاست که توی این بازی از دست میره...
خوب دقت کنی میبینی که تمامی گرفتاریهای این مملکت، تورم، فساد، همه ریشه توی 8 سال جنگی داره که به ما تحمیل کردن، جنگی میلیاردها دلار به ما ضرر اقتصادی وارد کرد . غیر از اون هزاران نفر رو به کام مرگ فرستاد، توی جنگ همه شرکت کننده ها بازنده اند.
همیشه پشت هر فعل و انفعال سیاسی یه بازیگر وجود داره که ازین وضع نفع می بره و حاضره به خاطر نفع خودش خیلی ها رو به نابودی بکشونه...
مثلا همین جنگ عراق، یه روانی رو فرستادن جلو که به اسم مبارزه با تروریسم دنیا رو به گند کشیده، کی پشت پرده هست فقط خدا میدونه
این جور بحث ها هم به غیر ازین که باعث تزلزل روحیه افراد بشه نفعی نداره...
من فقط یه چیز رو خوب می دونم و اون اینه که ما ایرانی هستیم، اگر خدای نکرده کسی به مملکتمون، به ناموسمون نگاه چپ بکنه، با هر وسیله ای شده باهاش مقابله میکنیم، حتی اگر شده جلوی گلوله هاش سپر انسانی بسازیم اینکارو می کنیم، چون ایرانی هستیم
ای دشمن، ارتو سنگ خاره ای من آهنم،
جان من فدای خاک پاک میهنم
جنگ جز ویرانی و آوارگی هیچی نداره، چه برنده باشی چه بازنده، سرمایه هاست که توی این بازی از دست میره...
خوب دقت کنی میبینی که تمامی گرفتاریهای این مملکت، تورم، فساد، همه ریشه توی 8 سال جنگی داره که به ما تحمیل کردن، جنگی میلیاردها دلار به ما ضرر اقتصادی وارد کرد . غیر از اون هزاران نفر رو به کام مرگ فرستاد، توی جنگ همه شرکت کننده ها بازنده اند.
همیشه پشت هر فعل و انفعال سیاسی یه بازیگر وجود داره که ازین وضع نفع می بره و حاضره به خاطر نفع خودش خیلی ها رو به نابودی بکشونه...
مثلا همین جنگ عراق، یه روانی رو فرستادن جلو که به اسم مبارزه با تروریسم دنیا رو به گند کشیده، کی پشت پرده هست فقط خدا میدونه
این جور بحث ها هم به غیر ازین که باعث تزلزل روحیه افراد بشه نفعی نداره...
من فقط یه چیز رو خوب می دونم و اون اینه که ما ایرانی هستیم، اگر خدای نکرده کسی به مملکتمون، به ناموسمون نگاه چپ بکنه، با هر وسیله ای شده باهاش مقابله میکنیم، حتی اگر شده جلوی گلوله هاش سپر انسانی بسازیم اینکارو می کنیم، چون ایرانی هستیم
ای دشمن، ارتو سنگ خاره ای من آهنم،
جان من فدای خاک پاک میهنم

- محل اقامت: مازندران
- سپاسهای ارسالی: 6679 بار
- سپاسهای دریافتی: 5422 بار
به نظر من اخرش جنگ میشه چون ایران هستهای برای غرب و اسرائیل قابل تحمل نیست
آیا می دانید هر فرد پس از مرگ با اهدای اعضای خویش می تواند سبب نجات یا ارتقای سلامتی بیش از 50 نفر شود
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت
برای عضویت در انجمن اهدای عضو به لینک زیر مراجعه کنید
[External Link Removed for Guests]
[COLOR=#000000]تا چند زنم بروی [COLOR=#0070c0]دریاها خشت بیزار شدم ز بتپرستان
خیام که گفت دوزخی خواهد بود که رفت بدوزخ و که آمد ز بهشت