PCBOYSIR نوشته شده:به نظر من يا بهتره بگم به نظر پدر بزرگ من كه جنگ جهاني دوم را هم تجربه كرده است
ميگه آخرش اگر جنگ بشه جنگ جهاني سوم اتفاق مي افتد
ولي خدا كنه كه نشه
منم با نظر آقای پدربزرگتون موافقم ...چون با بزرگ شدن جنگ کشورهایی چون روسیه و ... هم ساکت نمیمونند
تازه اگر هم جنگ بشه آمریکا که حریف ایران نیست پس مجبور به یه کارایی میشه.....اگه شما خبر تسلیحات جدیدی که ایران از روسیه میخره رو داشته باشید با من هم عقیده خواهید بود....
مخصوصا موشک سان برن.
بياييد خبر هاي متشره در زمان جنگ احتمالي را برسي كنيم .
1- آمريكا در يك اقدام ناگهاني حدود 500 هدف نظامي و هسته اي را در ايران توسط موشكهاي كروز و بمب افكنهاي رادار گريز خود . بمب باران كرد .
2- دولت ايران اين ضمن اعلام رسمي مورد حمله قرار گرفتن طي نامه اي به دبير كل سازمان ملل اعلام كرده اگر حملات تا 12 ساعت ديگر خاتمه نيابد و اقدام سريع جهت متجاوز اعلام نمودن امريكا و اخذ غرامت از اين كشور صورت نگيرد به اين حملات پاسخ خواهد داد . در اين نامه ذكر شده طي اطلاعات بدست آمده اسرائيل در اين حملات به امريكا كمك نموده است .
3- در پايان زمان مقرر هيچ گونه نشانه اي از كاهش حملات به چشم نميخورد .
4- طي اين مدت قيمت نفت حدود 15٪ افزايش يافته است .
5- گروه هاي ضد جنگ دست به تظاهرات وسيعي زده اند .
6- در اولين اقدام تلافي جويانه پايگاهاي هوايي امريكا در كشورهاي منطقه توسط موشكهاي ايراني مورد حمله قرار گرفتند و تلفاتي به نيروهي امريكايي رسيد .
7- تعدادي شناور امريكايي مورد حمله موشكهاي ايراني قرار گرفت و تلفاتي به آنها وارد شد . دولت آمريكا ميزان تلفات غير قابل توجه اعلام نموده ولي ايران اعلام كرد كه ضربه شديدي به نيروي هاي امريكايي وارد شده است .
8- تعداي كشتي بازرگاني و نفت كش در خليخ فارس ، تنگه هرمز و درياي عمان مورد حمله موشكها و مينهاي سرگردان قرار گرفته اند .
9- هر دو دولت حمله به ناوگان بازرگاني و نفتي را محكوم كرده و ديگري را مسئول اين حمله ميدانند .
10- در پي حمله به ناوگان نفت كش قيمت نفت 50٪ افزايش پيدا كرد .
11- در آمريكا ، اروپا و ژاپن صف شديدي درمقابل پمپ بنزين ها تشكيل شد . ضمنا برخي از كارخانجات اعلام كرده اند كه با اين قيمت سوخت امكان ادامه توليد را ندارند .
12- قيمت ساير محصولات ( كشاورزي و صنعتي ) رو به افزايش هست .
13- هر دو كشور اعلام نمودند كه ضربات سهمگيني به طرف مقابل وارد نموده اند .
14- مكاتبات ايران با سازمان ملل متحد همچنان ادامه دارد . شوراي امنيت تشكيل جلسه داد .
15- ايران اعلام كرد ادامه حملات به تاسيسات هسته اي فاجعه زيست محيطي به همراه خواهد داشت كه كل كشورهاي منطقه را آلوده خواهد نمود .
16- ترس از اينده بحران اقتصادي شديدي را براي كشورهاي پيشرفته به ارمغان آورده است .
17- ايران تل آويو را مورد حمله موشكي قرار داد . تعداي از موشكهاي شليك شده توسط پدافند اسرائيل مورد حمله قرار گرفته ولي تعدادي نيز به اهداف خود برخورد نموده است .
18- شدت حمله به ناوگان تجاري افزايش يافته و تردد تجاري در منطقه به شدت كاهش يافته است .
19- نفت گران تر ميشود .
20- چند ساختمان امريكايي در كشور هاي ... بمب گذاري شدند .
21- گراني موادد سوختي كشور هاي پيشرفته را با مشكل شديد اقتصادي مواجه نموده است .
22- دولت ايران به مردم آمريكا اعلام كرد . جرج بوش مسئول كشته شدن جوانان امريكايي هست . و بوش امار واقعي كشته شدگان جنگ را اعلام نميكند .
23- نيرو هاي آمريكايي در عراق و افغانستان در چندن نوبت مورد حمله قرار گرفتند .
24 و .....
خوب به نظر شما با اين وجود اين شرايط كسي حاضر هست جنگ را شروع كند يا نه ؟
18-
دوست عزيز
F 20
بسيار زيبا تشريح کرديد با تشکر از شما
ولي به نطر من جنگي نخواهد شد و اين خبر ها کلا از طرف روس هاي بوقلمون صفت مياد بيرون
آمريکا خودش خيلي زر نگتر از اين حرفهاست که بخواد به ايران حمله کنه
من ديگه چيزي نمي گم چون دوستان کامل همه چيزو تشريح کردن فقط مي خواستم نطرمو گفته باشم
اگه جنگ بشه اين ملت ما هستند که زير بمبارون تلف ميشه نه امريکا
دولت ما هم که فقط ميتونه پايگاه هاي آمريکا رو بمبارون کنه متهم به تجاوز به کشورهاي متحده آمريکه مثل قطر و افغانستان و ... ميشه
همينجوري ما رو متهم به دخالت در امور عراق و 000 ميکنند و سعي دارند ما رو در نگاه بقيه بد جلوه بدهند بعد از جنگ که ديگه خدا ميدونه چيکارا که نميکنند
بهر حال زور ايران را نميکنند!
پس از جنگ هم آمريکا بخاطر از بين بردن اقتصاد جهاني (همون قيمت نفت و ...) خيلي بيشتر از ايران از چشم مردم جهان ميفته چون ايران به کشورهاي اطراف خود صدمه زده (که آنرا هم فقط به آمريکه و پايگاهش زده) ولي آمريکا به کل جهان!!
ولي من هم ميگم جنگي رخ نخواهد داد
فکر نمي کنم ايران 12 ساعت رو بيخود از دست بده چون ميدونه در برابر آمريکا که در هر دقيقه ده ها موشک پرتاب مي کنه اتلاف وقت يعني خودکشي .اول اقدامات تلافي جويانه اش رو انجام ميده بعد نامه مي فرسته و اقدامات خودش رو در راستاي دفاع بيان ميکنه
به هر حال اميدوارم که جنگي نشه چون جنگ=ويراني
هر چند جنگ همراه با ويراني و خسارت است ولي با شناختي که از ملت ايران دارم ميدانم از از ذره ذره خاکش
با قطره قطره خونش دفاع کرده است و خواهد کرد . شايد بگويد که مسائل اقتصادي به مردم فشار آورده و دفاع نخواهند کرد ولي ملت ايران ملتي وطن پرست و متکي بخدا هستند و همين مسائل ، معادلات دشمنان را برهم زده و خواهد زد
اگر جنگ 33 روزه حزب الله با اسرائيل را بياد بياوريد که چه بلايي بر سر اسرائيل آمد .لبنان آسيب جدي ديد ولي بلافاصله بازسازي شروع شد اما تبعات شکست اسراييل همچنان گريبانگير آنهاست .حال توانايي هاي حزب الله و اسراييل را چند برابر کر ده تا به تواناييهاي ايران و امريکا برسيد . شايد بگوييد رياضيات نيست و ضمنا امريکا کجا و اسراييل کجا . ولي بدانيد در آن جنگ هر چه اسراييل از امريکا سلاح خواست بدست آورد و رزمندگان حزب الله يک هزارم ايران توانايي نداشتند .
نيروهاي امريکايي در عراق و افغانستان در تيررس هستند و با کوچکترين نشانه حمله امريکا ، با عکس العمل ايران روبرو خواهدشد و موضوع شکايت به سازمان ملل با ضدحمله ايران توأم خواهد بود .
آقاي F-20 با شما کاملا" موافقم . ولي جنگ نمي شه البته احتمال بمباران ضربتي نقاط حساس توسط آمريکا را رد نميکنم . که دود اين بمباران فقط در چشم مردم بيگناه ميرود و بس . البته از آنجايي که ما مردمي با فرهنگ و تمدن هستيم طي نامه اي سازمان ملل يعني همان آمريکا را در جريان تجاوز بعمل آمده قرار ميدهيم . دقيقا" پروسه اي را طي ميکنيم که در جريان هر تجاوزي تا کنون طي کرده ايم . البته بياد داشته باشيد که اين حمله به مانند حمله عراق براي اشغال مملکت نيست در نتيجه احتمال برخورد جدي توسط مسئولين ايراني منتفيست . ولي شاخ و برگ دادن رسانه هاي داخلي باعث ميشود که هر شکستي در عرصه بين الملل در نظر مردم بيگناه و از همه جا بي خبر ما همچون پيروزي خوشايند و شيرين باشد .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
امريکا الان 4 طرف شمال - جنوب - شرق - غرب نيرو داره - اسم اين نيروها هم سرباز هستش " مردم عادي نيست "
اينکه ايران از اينجا به آمريکا که 4 قاره اون طرف تر هستش نيرو بفرسته " گيريم که سپاه الان اونجا اصلا 10 ميليون نيروي آماده چريکي جان بر کف تا دندان مسلح داره " که چي ؟
اونايي که سنشون ميرسه ؟ برين بيمارستان مسلولين و مجروحين شيميايي رو ببينين ؟ حلبچه يادتونه ؟ فاو يادتونه ؟
الان نزديک به 10 سال هستش که جنگ تموم شده هنوز تو اخبار ميگن که " پيکر مطهر تني چند از شهداي 8 سال دفاع مقدس فردا بر دوش مردم تشييع خواهد شد !!!!!
همش دو تا موشک زده بودن تهران ؟ يادتونه ؟
کردستان يادتونه ؟
اهواز يادتونه ؟
خرمشهر يادتونه؟
اينجاها فقط و فقط مردم بودن ؟ خبري از نيروهاي صابرين ؟ حزب الله لبنان يا سوريه نبود
حتي يادتونه يک سري از اسرا از همين سربازهاي فلسطين و عربستان و مصر و عمان و ...... بودن
قبل از حمله به عراق يادتون باشه ماه رمضون ساعت 24 من داشتم الجزيره نگاه ميکردم که اولين موشک امريکايي بغداد رو هدف گرفت. همه دنيا با جنگ مخالف بودن. يهو همه دنيا به عراق نيرو اعزام کردن. ايتاليا ، فرانسه ، اسپانيا ، چين ، ژاپن و ...... فکر مينين چرا ؟ جوابش سه تا حرف بيشتر نيست " **** ن ف ت **** "
حالا ايران نفت داره - گاز داره - معدن داره - طلا داره - مس داره - آلومينيوم داره - ..... اينا هر تک تکشون وسوسه کنندن. تو جنگل اگه نخوري ميخورنت. دنيا هم الکي خوشه به حرفهاي سازمان ملل و حق وتو و اين حرفا. اينا همش کشکه
پس .......
[External Link Removed for Guests] سريعترين راه حل رسيدن به جواب
ایران اول انقلاب کجا ! ایران الان کجا!....!!!! عراق کجا ، ایران کجا! چه از نظر اماکانت چه از نظر وابسنگی نیروها و طرح های جنگی چه از نظر جمعیت چه از نظر فرسودگی امکانات و نداشتن قطعات چه از نظر وسعت کشور و شرایط سیاسی.....
نزدیک بودن سربازان آمریکایی به ایران بیشتر برای خود اون سرباز ها خطر هست تا ایران! چون صدمات اصلی تو سیستم آمریکایی سربازها نمیزنن....و بیشترین صدمه رو میخورن یعنی هرچی سرباز آمریکایی بیشتر باشه به نفع ایرانه آمار کشته ها از رو همین سربازهای پیاده میره بالا نه از روی هواپیماهایی که ممکن اصلا هیچ راداری شناساییشون نکنه... (منظورم اینکه در صورت حمله کاراصلی رو نیروی هوایی و دریایی آمریکا میکنه نه زمینی و هر چی نیروهای زمینی آمریکا که آسیب پذیرترین نیروهاشون هستن به ما نزدیک باشن به نفع ماست مخصوصا اینکه تو برد موشکها و عوامل وابسته به ایران هستن...)
[External Link Removed for Guests] اگه امریکا می تونست به ایران حمله کنه تا حالا این کار را می کرد جنگ های قبلیش این را به خوبی نشون داده ما هم نباید دنبال جنگ باشیم