نتيجه ي جنگ احتمالي جمهوري اسلامي ايران و امريكا(همه نظر بدين)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

به نظر شما نتيجه ي اين جنگ چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ايران برنده ي بي چون و چرا
16
9%
تسخير ايران توسط آمريكا
31
18%
كشيده شدن آتش جنگ به ساير كشورها
67
38%
اصلا جنگ نميشه
62
35%

مجموع رای گیری: 176

New Member
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 2 بار
تماس:

پست توسط webgard3 »

الان توي جنگ هستيم ما.
جنگ حتما نبايد توپ و تانک توش باشه.
به قولي نفت بشکه 250 دلار و تحريم به اين شدت و هزار مسئله پشت پرده که ما نميبينيم خودش جنگه.
Thechnology is faster than you
so tru hard...
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط david68 »

typhoon نوشته شده:دوستان یک سری اطلاعات جدید:
فرمانده نیروهای آمریکایی در اون رزمایش آدمیرال ون ریپر بوده. ایشون در طی 15 دقیقه با استفاده از تاکتیک حمله قایقهای تندرو و شلیک موشک از هواپیما و پرتاب گر های زمینی توانسته بوده 16 کشتی آمریکایی رو غرق کنه یعنی در هر 1 دقیقه یک کشتی!!!!!!!!!!!!! حالا بازم بگین تاکتیکهای سپاه به درد نمی خوره. اون رزمایش گرانترین رزمایش در تاریخ ایلات متحده بوده و اگر در حقیقت اتفاق واقعی بود بعد از ماجرای پرل هاربر بدترین فاجعه نیروی دریایی آمریکا میشده. عکسی از آدمیرال ون ریپر:

[External Link Removed for Guests]

یک تصویر هم از قایقهای آمریکایی ، نه موشک دارن و نه اژدر ، فقط مسلسل سنگین و راکت انداز:

[External Link Removed for Guests]

چند تا سوال برام پيش اومده منظور شما از كشتي چه نوع كشتي هست يعني تجهيزات كشتي هاي غرق شده چي بوده ضمنا شما گفتي با پرتاب موشك از هواپيما و همينطور حمله با قايقهاي تندرو ميخوام بدونم چند تا از اين 15 تا كشتي توسط موشكهاي پرتاب شده از هواپيما غرق شده و سوال اخر اين هست كه قايقهاي تندرو سپاه كجا نگهداري ميشه يعني امريكا ميتونه موقع اغاز جنگ محل نگهداري اونها رو هدف قرار بده يا نه و سوال ديگر اينكه وقتي قايقهاي تندرو ما ميخوان از ساحل به طرف ناوهاي امريكا حركت كنن ايا اونها نميتونن با استفاده از توپ و همينطور پشتيباني هوايي قوي كه دارن مثلا با استفاده از هليكوپتر و هواپيماهاشون قايقهاي در حال حركت ما هدف قرار بدند ؟؟؟ يا مثلا با ريختن مينهاي دريايي مانع نزديك شدن قايقهاي ما با ناوهاشون بشن ؟؟؟ راستي امريكا هم ميتونه قايقهاي تندرو بياره تو خليج فارس ؟؟؟ مثلا وقتي ما 100 تا قايق تندرو رو فرستاديم به طرف ناوهاي اونها اونها هم 100 تا قايق تندرو رو بفرستن براي مقابله تا اينطوري ناوهاشون فرصت دفاع كردن يا عقب نشيني رو پيدا كنن .

راستی من تحقیق کردم. وقتی در دور اول اون نتایج حاصل شد در جا آدمیرال رو از کار برکنار کردند و رزمایش رو بر طبق دلخواه خودشون پیش بردند. این هم منبع:

en.wikipedia.org/wiki/Paul_K._Van_Riper

زنده باد سپاه پاسداران و تاکتیک قایقهای تندرو :smile: :smile: :smile: :smile: باز هم بگید ناوهای فوق پیشرفته آمریکا، از رو که نمیرید :grin: :grin:
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

راستي تو اون كشتي ها غرق شده ادم هم وجود داشت ؟؟؟ اگه وجود داشته كه تعدادي ازخدمه اون 15 تا كشتي بر اثر برخورد موشك و يا راكت و گلوله ميميرن؟؟؟ يا اگه اون كشتي ها اقدام به زدن اين قايقها ميكردن هم باز هم افراد موجود در قايقها كشته ميشدند .
Major II
Major II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 30 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار

پست توسط amir-h »

سلام :(
به نظرمن مسايل هم ساده است وهم پيچيده :-( مثلا درمورد همين جنگ که فرمودين دلايل جنگ برمي گرده به کساني که جنگ را راه مي اندازندبه عنوان مثال امريکاخواهان جنگ است چون که مي ترسد و اين نوع ترس براي انسان هايي که ازياد خداغافل اندمعني پيدامي کند. پس همچون ديوانه اي که سعي داردخود راعاقل نشان دهدسعي در به راه انداختن جنگ دارد(جرج بوش)و به پشتوانه ترس خود که اين ترس مي تواندترس از نابودي و يا ترس ازپيشي گرفتن ديگران ازاو باشد مرد عمل مي شوند :grin: . از اين شخص ويا کشوري که اين اشخاص ان را اداره مي کنندبايد ترسيد اما ترسي از روي شجاعت وعقلانيت که ثمره ان پيروزي است حتي اگر در مقابل ما به قول برخي از دوستان غول بي شاخ و دمي همچون امريکا باشد. اگر توکل به خدا همراه ما باشد. البته من که نديدم کسي با توکل خشک وخالي به جايي برسد.پس بايد تلاش کرد(البته همه با هم نه مثل بعضي ها که دور گود نشسته اند ومي گن لنگش کن)که اگر اينگونه باشد بزرگترين نيروي عالم باماست مثل واقعه طبس(البته من نمي دانم هنوز هم خدا با ماست يا نه)البته طبق گفته (جناب)mym1358 ميشود فهميد که هنوزخدا با ما و دولت مردانمان است.پس نبايدترسيد(از نوع بدون توکل)و مطمئن باشيدتا ما خدا را داريم ورود و خروج ناو هاي امريکايي يا تهديدهاي امريکا و اسراييل وياتحريم ها( در همان حد ورود و خروج )باقي خواهدماند :AA: و اما در مورد پيچيده بودن قضيه من با نظرات(جناب)mym1358 موا فقم :smile: :smile:
ودر جواب اقا داريوش بگم که اين همه نا اميدي از کجا ...............:?
به نظر من اگرهم جنگ بشودجنگ تمام عياري خواهد بود چون نمي شود امريکا بيايد و براي مثال مراکزهسته اي ما را بزندو ما بگيم بيا اين ور رو هم بزن :???:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

david68 نوشته شده:راستي تو اون كشتي ها غرق شده ادم هم وجود داشت ؟؟؟ اگه وجود داشته كه تعدادي ازخدمه اون 15 تا كشتي بر اثر برخورد موشك و يا راكت و گلوله ميميرن؟؟؟ يا اگه اون كشتي ها اقدام به زدن اين قايقها ميكردن هم باز هم افراد موجود در قايقها كشته ميشدند .

دوست گرامی سلام. در این گونه رزمایشها معمولا از مهمات مشقی و برای شبیه سازی حملات موشکی از دستگاههای رایانه ای استفاده میشئود. اگر برای مثال فیلم مبارزان آسمان درباره میراژ2000 را دیده باشید میبینید که از شبیه سازی استفاده میشود و نه مهمات واقعی و در ضمن هزینه اون رزمایش 250 میلیون دلار شد و برای همین شد گرانترین رزمایش تاریخ آمریکا. اما جواب سایر سوالات ، دوست گرامی ایران در سراسر منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز و دریایی عمان دارای صدها لنگرگاه و پناهگاه مخفی است. دوست گرامی همیشه تعدادی از شناورهای ارتش و سپاه در منطقه به حالت گشت هستند و هرگز منطقه از وجود شناورهای ما خالی نمیشه. در ضمن ایران نشسته آمریکا بیاد و دورشو مین ریزی کنه. واحدهای شناسایی ما لحظه به لحظه مراقب اونها هستند مطمئن باشید. در ضمن رهگیری قایقهای کوچک با سرعت زیاد کار راحتی نیست. نمونه حمله به ناوشکن کول در یمن در سال 2000 و البته فراموش نکنید که این رزمایش رو خود آمریکایی ها انجام دادند و از هر کاری که می تونستند دریق نکردند. در کل نبرد در منطقه خلیج فارس با نبرد در مکانی مثل اقیانوس آرام ( برای مثال) متفاوت است. بله ، بیایید باور کنیم که آمریکا هم شکست پذیر است و فقط این ذات مقدس الله است که شکست ناپذیر است و یاور مظلومان.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

به هر صورت همه مي دونيم كه مقابله با قايق هاي تند رو كه قصد عمليات شهادت طلبانه دارند كار ساده اي نخواهد بود اما جنگ و استراتژي هاي نظامي يك مسله ي 2 جانبه است اگر ما اين راهكار رو داريم مسلما دشمن هم راهكارهايي براي مقابله خواهد داشت ايران در جنوب 2050 كيلومتر ساحل داره كه مراقبت از اين سواحل براي ما مشكل و مقابله هم براي دشمن مشكل خواهد بود ...
اگر يادمون باشه در زمان حمله ي امريكا به سكوهاي نفتي ايران در اواخر جنگ با عراق هواپيماهاي امريكايي به قايق هاي تند رو حمله ور ميشدند حتي عكس هايي از اين حملات وجود داره به هر صورت دشمن هم بيكار نيست و اونها هم مقابله خواهند كرد نميشه كل استراتژي ما به قايق هاي تندرو باشه به هر صورت اگر اين ناوها از منطقه خارج شدن ابتكار عمل ديگه با ما نيست حداقل ميشه اين فرض رو داشت كه با موشك هاي دوربرد سكو هاي پرتاب موشك ايران رو نابود كنند بنادرو ساير مكان هايي كه مي تونه براي ايران نيروي قوت باشه مسلما از حملات هوايي هم استفاده خواهد شد براي از بين بردن فشار اوليه ي ايران
اگر يادمون باشه نزديك هاي جنگ اسراييل با لبنان يك باره ناو هاي امريكايي منطقه رو خالي كردند اين رو داشته باشيم با حرفي كه اقاي احمدي نژاد گفت بودن ناوها خطري نداره نبودنشون خطر داره حتي اين صحبت با تمسخر هم مواجه شد اما واقعيت اينه كه در اين زمان ناوي در منطقه ي ما نيست كه با اين روش ها نابود بشه شايد بعد از نابود كردن استعدادهاي دريايي و موشكي ايران به منطقه بر گردند
ناوهاي موشك انداز مي تونند موشك هايي با برد 3000 كيلومتر شليك كنند در اين فاصله نه قايق ما به اونجا ميرسه و نه موشك هاي ساحل به درياي ما براي حملات هوايي هم مي تونند از پايگا ه هاي متعدد در منطقه و استفاده از ناوهاي هواپيمابر به ما صدمه بزنند مسلما ناوي كه چند هزار سرباز رو با خودش حمل مي كنه نمي گذارند در فاصله ي 50 كيلومتري ايران كه با قايق منفجرشون كنيم
به هر صورت حتي نبود ناوگان امريكا در منطقه باز هم براي خود امريكا مشكل خواهد داشت به اين سادگي هم نيست كه همه ي قواي خودشون رو خارج كنند مگه اين كه راه هاي جايگزين رو داشته باشند كه مسلما به اين موضوعات هم فكر كردند ...
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

من هم فكر نميكنم امريكا ناوهاي خودش با اون همه خدمه و همينطور چندين هواپيما روي عرشه رو بزاره تا ما با قايق اونها رو غرق كنيم و مسلما يا اونها و دور ميكنه و يا راهي براي مقابله با قايقها پيدا ميكنه من هم با yasamine موافقم .

راستي من فكر ميكنم امريكا با ماهواره هاي جاسوسي خودش تمام لنگرگاه ها و محلهاي نگهداري قايقهاي تند رو رو ميدونه و ميتونه با هواپيماهاي خودش اون مكانها رو بزنه و بعد ناوهاش رو وارد جنگ كنه اگر در اين مورد هم اطلاعي داريد لطفا يك باره ديگه بگيد چون در بالا گفتيد ايران 100 ها لنگرگاه تو خليج فارس داره و طبيعتا اگه امريكا مكان اونها رو بدونه قادر هست كه اونها رو هدف قرار بده مگه غير از اينه ؟؟؟

راستي اين ناوها با چه چيزي در برابر قايقها از خودشون دفاع ميكنن منظورم اين هست كه تمام سيستمهاي موجود روي ناو براي هدف قرار دادن قايق يا هواپيما و هرچيز ديگه اي رو بگيد .

راستي ببخشيد كه اينقدر سوال ميكنم .
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1264 بار
سپاس‌های دریافتی: 10136 بار

پست توسط typhoon »

david68 نوشته شده:من هم فكر نميكنم امريكا ناوهاي خودش با اون همه خدمه و همينطور چندين هواپيما روي عرشه رو بزاره تا ما با قايق اونها رو غرق كنيم و مسلما يا اونها و دور ميكنه و يا راهي براي مقابله با قايقها پيدا ميكنه من هم با yasamine موافقم .

راستي من فكر ميكنم امريكا با ماهواره هاي جاسوسي خودش تمام لنگرگاه ها و محلهاي نگهداري قايقهاي تند رو رو ميدونه و ميتونه با هواپيماهاي خودش اون مكانها رو بزنه و بعد ناوهاش رو وارد جنگ كنه اگر در اين مورد هم اطلاعي داريد لطفا يك باره ديگه بگيد چون در بالا گفتيد ايران 100 ها لنگرگاه تو خليج فارس داره و طبيعتا اگه امريكا مكان اونها رو بدونه قادر هست كه اونها رو هدف قرار بده مگه غير از اينه ؟؟؟

راستي اين ناوها با چه چيزي در برابر قايقها از خودشون دفاع ميكنن منظورم اين هست كه تمام سيستمهاي موجود روي ناو براي هدف قرار دادن قايق يا هواپيما و هرچيز ديگه اي رو بگيد .

راستي ببخشيد كه اينقدر سوال ميكنم .

با سلام و درود دوباره به تو دوست عزیز. بله داستانی که در بالا دیدیم یک بخش کوچک از جنگ بود و نه همه آن. اما بریم سر اصل مطلب. برای هدف قرار دادن ناوها در فواصل دور هم راهایی وجود داره. اگر به تاپیکی که خودم درباره نیروی دریایی چین گذاشتم بری میبینی که چین تونسته نوع خاصی از موشکهای بالستیک رو که با استفاده از رادار و جستجو گر فروسرخ به شناورهای سطحی حمله کنه. راه دیگه استفاده از پرندهای بیسرنشینه که با بمب و موشک مسلح شده باشند. فکر کنم شما هم فیلم پرواز پرنده بی سرنشین ایرانی بر فراز ناو آمریکایی رو دیده باشید حالا چند موشک به اون پرنده اضافه کنید........... راههای دیگر مثل استفاده از زیردریایی و حملات هوایی نیز هست. اما در مورد امکانات جاسوسی، دوست عزیز باید رک و پوسکنده بگم که شما به نظر زیاد فیلم های هالیودی تماشا میکنید..
یک مثال براتون میزنم. در تابستان 2006 در ساحل بیروت که به مراتب از ساحل ما کوچکتر اونها نتونستند شلیک موشک رو تشخیص بدند. اسرائیل خود به تنهایی بیش از 5 ماهواره در فضا داشت و البته ماهوارهای آمریکا و اروپا. دوست گرامی زیاد به تبلیغات و تصاویر انتخاب شده از شبکهایی مثل فاکس نیوز و سی ان ان اعتماد نکنید. در زمان جنگ خودمان در کربلای 5 و والفجر 8 و.......... کافی است نگاهی به گذشته بیاندازیم. دوست گرامی خیلی از کشورها پایگاهای زیر آبی در مناطق ساحلی خود تاسیس می کنند که شاید از دور هیچ چیز به نظر نرسه اما در اصل........
اما در مورد دفاع ناوها در برابر قایقها :1) مسلسل 20 میلی متری تک لول بوش مستر 2) مسلسل 6 لول فالانکس و 3) تیربارهای سنگین کالیبر 12.7 میلی متر.

اگر سوال دیگه ای هم بود در خدمتم. :) :)
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

typhoon نوشته:
با سلام و درود دوباره به تو دوست عزیز. بله داستانی که در بالا دیدیم یک بخش کوچک از جنگ بود و نه همه آن. اما بریم سر اصل مطلب. برای هدف قرار دادن ناوها در فواصل دور هم راهایی وجود داره. اگر به تاپیکی که خودم درباره نیروی دریایی چین گذاشتم بری میبینی که چین تونسته نوع خاصی از موشکهای بالستیک رو که با استفاده از رادار و جستجو گر فروسرخ به شناورهای سطحی حمله کنه. راه دیگه استفاده از پرندهای بیسرنشینه که با بمب و موشک مسلح شده باشند. فکر کنم شما هم فیلم پرواز پرنده بی سرنشین ایرانی بر فراز ناو آمریکایی رو دیده باشید حالا چند موشک به اون پرنده اضافه کنید........... راههای دیگر مثل استفاده از زیردریایی و حملات هوایی نیز هست
دوست عزيز اين كه بشه به وسيله ي موشك هاي بالستيك يك هدف متحرك رو در فاصله ي 3000 كيلومتري هدف قرار داد جاي شبه وجود داره مگر اين كه به كلاهك اتمي مجهز باشه زياد منطقي به نظر نميرسه ...
دوربرد ترين هواپيماي بدون سرنشين ساخته شده برد 2000 كيلومتر داره البته اين رو فرمانده ي نيروي هوايي سپاه اعلام كرده اين كه در چه وضعيتي قرار داره مشخص نيست البته نمونه ي اين طرح وجود داره كه با استفاده از انرژي خورشيد مي تونه چنين مسافتي رو بره و برگرده البته ايشون مسافت رو 1000 كيلومتر اعلام كردند چون بنابراين هست كه هواپيما به پايگاه اصلي برگرده اين كه بتونه چه ميزان سلاح رو حمل كنه يا اين كه اصلا اين توانايي رو داشته باشه اعلام نشده
به دلايل زياد اين طرح نمي تونه خيلي موثر باشه چون فاصله خيلي زياده و اثر زيادي هم نمي تونه داشته باشه...
من هم موافقم كه پنهان كردن سكوهاي پرتاب موشك براي سواحل وسيع ايران كار مشكلي نيست اما برد اين موشكها محدوده و مسلما زماني ناو ها به منطقه بر مي گردند كه خطري متوجه اونها نباشه با اين حال همه ي اين تفسيرها به ابعاد حمله و درگيري بين 2 طرف بستگي داره مي تونه بر حسب شرايط خيلي متفاوت باشه با اين حال نميشه ارتش امريكا رو هم نظاره گره نابودي نيروهاي خودش دونست همين طوري كه ما طرح داريم اونها هم طرح دارند بايد ديد در صحنه ي عمل چه كشوري مي تونه ضربات اساسي تري وارد كنه
استفاده از زير دريايي خيلي موثره اما درباره ي استفاده از هواپيما فكر نكنم عملي باشه....چون به اهداف خودشون نمي رسند
Major
Major
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 361 بار
سپاس‌های دریافتی: 834 بار

پست توسط renger »

دوستان سلام. ببخشيد من وارد بحثتون ميشم. من از اول در جريان تاپيک نبودم ولي يه چيزي خوب ميدونم. جنگ بين ايران و آمريکا تنها و تنها يک نتيجه داره. اون هم کشته شدن ميليون ها انسان بي گناه و خسارت هاي سنگين اقتصادي. در واقع جنگ بين ايران وآمريکا هيچ برنده اي نداره. هر دو طرف ديگه ميزنن به سيم آخر و با تمام قوا وارد عمل ميشن. اگه يه مقدار واقع گرا باشيم و عرق و غرور ملي کنار بذاريم ما با يک ابرقدرت از همه نظر طرفيم. نبايد دشمن اينقدر دسته کم گرفت. ميخوام بگم براي هر زهري يه پادزهري هم هست. اگه آمريکا استراتژيش روي ناوهاي هواپيمابر و ناوشکن هاش ايران هم روي قدرت موشکيش سرمايه گذاري کرده ولي اين همه ماجرا نيست. يک جنگ فاکتور هاي مختلفي داره و به اين سادگي ها هم نيست. هر حرکتي که بخواد انجام بشه بايد از قبل تمام جنبه هاش در نظر کرفته بشه. مطمئنا آمريکا نمياد با چندتا هواپيما به مراکز هسته اي ما حمله کنه و بعدش هم خداحافظ. مطمئنا سعي ميکنه هرگونه فرصت و قدرت تلافي از ما سلب کنه و اون هم با زدن پايگاهاي هوايي و پادگان ها و پلايشگاه هاي نفت... تا ما رو سرگرم کنن. البته مطمئنا استراتژيست هاي نظامي ما فکر همه چيز کردن تا جايي که عقل ما قد نميده. به جاي اينکه بيايم بحث کنيم که اگه جنگ بشه چي ميشه بيايم بحث کنيم که چه جوري جلوي جنگ گرفته بشه.
Junior Poster
Junior Poster

پست توسط david68 »

من منظورم اين بود كه با ماهواره هاي خودشون تا حالا محل نگهداري قايقهاي ايراني رو مطمئنا فهميدن در مورد حزب الله اونها ميومدن و موشك رو ميزدن و ميرفتن در حالي كه لنگرگاه چيز ثابتي هست و وجودش رو بدون ماهواره هم ميشه تشخيص داد من منظورم محلهاي نگهداري قايقها بود ضمنا فيلمهاي هاليوود رو هم زياد نگاه نميكنم چون اصلا احتياجي به ماهواره نيست همونطور كه ما محل پايگاهاي امريكا در منطقه رو ميدونيم اونها هم محل نگهداري قايقها و پايگاهاي ايران رو ميدونن .
New Member
نمایه کاربر

پست توسط کوروش 2568 »

سلامدوستان عزيز.
اگر به جدول رده بندي ارتش ها در دنيا سر زده باشيد متوجه مي شويد که ارتش ايران از 3 سال گذشته جزو 10 ارتش برتر دنيا است و حتي در مدت کوتاهي (3 ماه) چهارمين ارتش دنيا بود و در حال حاضر هفتمي است.
اگر امريکا در نزديکي هايه مه پايگاه داره ما هم در کوبا ونزولا ودر خليچ خوک ها پايگاه داريم که اغلب انها از نيرو هاي تکاور و نيرو هاي موشکي و هوايي است.
و کلام اخر اين است که احتمال وقوع جنگ بسيار کم است جون هم ايران به امريکا نياز دارد و هم امريکا به ايران :x
پاينده باد ايران
پاينده باد ايراني
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”