نتيجه ي جنگ احتمالي جمهوري اسلامي ايران و امريكا(همه نظر بدين)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

به نظر شما نتيجه ي اين جنگ چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ايران برنده ي بي چون و چرا
16
9%
تسخير ايران توسط آمريكا
31
18%
كشيده شدن آتش جنگ به ساير كشورها
67
38%
اصلا جنگ نميشه
62
35%

مجموع رای گیری: 176

Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

e120 نوشته شده:آمریکا هدفش از حمبه به ایران در آینده تاسیسات اتمی نیست بلکه عوض کردن رژیم در ایران است مگر با عقل جور در میاد بیاد تاسیسات رو بزنه و بره دیگه برنگرده خیر

اینطوری نیست اگر حکومتی غیر از این جکومت در ایران بود الان بمب اتمی هم داشته باشیم هیچ آمریکا ایراد نمیگرفت
چنانکه زمان شاه این شاه میخواست بمب رو داشته باشه

[align=justify]ببینید دوست عزیز، در گام اوّل در این بحث، و بررسی هر موضوع دیگری پیشنهاد می کنم که نتیجه گیریهای خودمان را به یک تأویل متوقف و منحصر نسازیم. و تا رسیدن به یقین بخودمان اجازه بدهیم تا تمام جوانب در نظر گرفته شود.
البته نظریۀ شما چندان هم دور از واقعیت نیست. حال پرسش اینجاست که آمریکا (یعنی نظام امپریالیستی و سرمایه داری جهانی) با این رژیم چه مشکلی دارد؟
بدون شک منابع زیر زمینی ایران و تمام منطقۀ خلیج فارس و دریای خزر برای امپریالیسم جهانی واجد اهمیت حیاتی ست. از این گذشته منطقۀ جغرافیایی ایران از نقطه نظر استراتژیک از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با این حساب که اهداف بعدی آنها هند و چین است. و تعویض رژیم نیز به صرف مخالفتهای ایده ئولوژیک و...نیست. کشورهایی نظیر انگلیس، فرانسه و آمریکا انگیزه های متعددی دارند که با ثبات کشورها و رشد کشورهایی نظیر ایران بچشم تردید نگاه کنند و برایشان قابل تحمل نباشد. من فکر می کنم که با چنین نگاهی به عرصۀ روابط بین المللی نوع رژیم واقعا برای نظام نوین جهانی واجد اهمیت چندانی نیست. بی ثبات سازی مناطق و کشورها یکی از ابزارهای سلطۀ امپریالیستهاست. شما به رژیم پهلوی اشاره کردید، در این مورد نیز برای جای تردید است که حتی به رژیمی مثل رژیم شاه اجازۀ پیشرفت می دادند. و اساسا رژیمی مثل رژیم پهلوی قابلیت پیشرفت نداشت چونکه وابسته بود. حمایت از این نوع رژیمها نیز بهمین علت انجام گرفته است که فاقد قدرت واقعی بوده اند.
اپوزیسیونهای ایرانی نیز در خارج از کشور همین نظریات را مطرح می کردند که گویی آمریکا با موضوع دموکراسی در ایران مشکل دارد...عجبا! البته الان یک کمی وضع تغییر کرده است. و بشکل بارزی احساس می شود که خودشان هم فهمیده اند که ادامۀ این نظریات برای آنها به بن بست و بن بستی می انجامد که نام آن مردم ایران است. زیرا مردم ایران هرگز از یک رژیم دست نشانده دفاع نخواهند کرد. و در صورت حملۀ آمریکا به ایران بخش قابل توجهی از اپوزیسیونها در مقابل آمریکا موضع خواهند گرفت. چونکه همانطور که شما به آن اشاره کردید مشکل اصلی آمریکا مراکز تولید انرژی هسته ای در ایران - تنها - نیست بلکه می خواهد تمام زیر بناهای صنعتی ایران را بمباران کنند...با آگاهی به این واقعیت غیر قابل انکار که آسمان ایران مثل آسمان عراق برای هواپیماهای غرب امپریالیستی گردشگاه امنی نخواهد بود...و من قویا فکر می کنم که اگر تا حالا به ایران حمله نکرده اند، به این دلیل بوده است که ایران اساسا برای مقابله با چنین موقعیتی آماده شده است. بهمین علت نیز هست که از بمباران اتمی ایران حرف می زنند و افکار عمومی اروپا و آمریکا نیز از چنین تصمیماتی دفاع خواهد کرد چونکه نژاد پرستی و ملیت گرایی بقئری رواج پیدا کرده است که از این نظر مشکلی نخواهند اشت. چونکه با امکانات کلاسیک از عهدۀ چنین کاری بر نمی آیند. بنابراین از این پس همه چیز بستگی پیدا می کند به پاسخ ایران در مقابل این «حرف آخر»  
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: tabriz.khiabane shamse tabrizi
سپاس‌های ارسالی: 10 بار
سپاس‌های دریافتی: 96 بار
تماس:

پست توسط padshah »

دوستان من

قبلا در تايپيك هاي مختلف بين اعضاي قديمي سايت بحثهاي بسياري در اين رابطه صورت گرفته و به نتيجه هاي جالبي رسيديم

اميدواريم شما هم با مطالعه اين تايپيك جواب سوالهاي خودتون رو بگيرين

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... &start=132

پيشنهاد ميكنم كساني كه علاقه مند به بحث تقابل نظامي ايران و امريكا هستند حتما اين تايپيك رو مطالعه كنند
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

کد نمایش پرچم و عکس کوچک دکتر:
تصویر
New Member

پست توسط e120 »

چرا اسم انرژی اتمی را توی ایران به به هسته ای تغییر دادند اینش برام عجیبه

اعمالی که پاک است از محاسبه چه باک است

خود من دوست دارم سر به تن اون بچه سوسول های آمریکایی نباشه ولی چه میشه کرد هم نظام ما اشتباه است هم آمریکا و اسراییل
Captain I
Captain I

padshah نوشته شده:دوستان من

قبلا در تايپيك هاي مختلف بين اعضاي قديمي سايت بحثهاي بسياري در اين رابطه صورت گرفته و به نتيجه هاي جالبي رسيديم

اميدواريم شما هم با مطالعه اين تايپيك جواب سوالهاي خودتون رو بگيرين

http://www.centralclubs.com/viewtopic.p ... &start=132

پيشنهاد ميكنم كساني كه علاقه مند به بحث تقابل نظامي ايران و امريكا هستند حتما اين تايپيك رو مطالعه كنند

[align=justify]
دوست عزیر من به پیشنهاد شما عمل کردم و تا صفحۀ 15 هم پیش رفتم ولی به « حرف آخر» نمی پردازد. البته در کل گفتگوی جالب و انباشته از اطلاعات مختلف است و من بقیۀ گفتگو ها را نیز مطالعه خواهم کرد. ولی یک موضوع برایم روشن نیست و آنهم این است که چرا همه با tall مشکل داشتند و می خواستند او حذف شود و سر انجام هم او را حذف کردند. جای تأسف است.
دربارۀ ناوهای هواپیما بر آمریکا خیلی بحث شده بود...البته این ناوهای هواپیمابر تابع سیاستهای امپریالیستی هستند و کارایی آنها نیز در برابر کشورهایی ست که فاقد دفاع مؤثر می باشند. بطور کلی با توجه به گسترش موشکهایی نظیر همین موشکهایی که در اختیار ایران است، از این پس دوران فرمانروایی این ناوها نیز به پایان رسیده است.
ناوهای هواپیمابر اساسا خیلی گرا ن تمام می شوند و درثانی بعلت ضعفهای آن در برابر موشکهای جدید به احتمال خیلی زیاد ،و بر اساس نظریات نظامیان، تا حداکثر دو سه دهۀ دیگر از دور خارج خواهند شد ( من در جایی خواندم تا 15 سال دیگر...با این حساب که یکی دو سال از این حرف گذشته است...؟).
بنابراین رفت و آمد ناوهای هواپیمابر آمریکا در خلیج فارس ارزش نظامی ندارد - یعنی در برابر توان واحدهای ارتش های ایران مشکل بزرگی بحساب نمی آیند. اگر هم بخواهند از ناوهای هواپیمابر علیه ایران استفاده (یعنی سوء استفاده) کنند، باید از تیر رس ایران دور نگهدارند. و همین امر نیز در کارایی آنها تأثیر می گذارد. چونکه آمریکایی ها و انگلیسی ها و فرانسویها تنها به کشورهای بی دفاع می توانند حمله کنند و بشکل سنتی اینکار را انجام می دهند. مطمئنا این نظریه، به نظر من (با عرض پوزش از متخصصین و اساتید فن) ، کاملا صحیح است که اگر ایران فاقد دفاع کافی بود تا حالا حمله کرده بودند. و شاید هم که ایران نیز حرف آخر را در اختیار داشته باشد. نمی دانیم...؟

با این وجود از نظر من جنگ بنحو خاصی شروع شده است و غرب امپریالیست منطقه را با اورانیوم رقیق شده آلوده کرده است. من واقعا تعجب می کنم که همه از احتمال حمله حرف می زنند. جنگ بدون سرو صدا شروع شده است، به عبارت دیگر ژنوسید شروع شده است. باعث و بانیان و حامیان این ژنوسید باید دستگیر بشوند و کل این سیستم که به چنین جنایتی دست زده است باید خلع سلاح و نابود شود. البته برای پاکسازی تمام این آشغالهای اتمی که بربرهای اروپای و آمریکایی در دنیا پخش کرده اند، خصوصا در عراق و در افغانستان (و تمام منطقه و شاید تمام دنیا - چونکه آلودگی به اورانیوم رقیق شذه در حال گسترش است) شاید در آینده از نانو تکنولوژی کاری ساخته باشد ولی در حال حاضر تقریبا ناممکن بنظر می رسد. 
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

واقعا وحشتناکه.من چند تا فیلم مستند و چند مقاله درباره تاثیرات آنها خوانده ام و اگر توانستم آنرا پیدا کنم در سایت قرار خواهم داد.
با تشکر از آقا پلنگ(یعنی چی این اسمت؟!)
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Captain I
Captain I

machkol نوشته شده:واقعا وحشتناکه.من چند تا فیلم مستند و چند مقاله درباره تاثیرات آنها خوانده ام و اگر توانستم آنرا پیدا کنم در سایت قرار خواهم داد.
با تشکر از آقا پلنگ(یعنی چی این اسمت؟!)

[align=justify]
با تشکر از توجه شما. مسئلۀ اورانیوم رقیق شده واقعا مسئلۀ بسیار بسیار مهمی ست، نه تنها برای قربانیان این واقعه بلکه برای تمام کشورهای منطقه و تمام جهانیان. و من امیدوارم که به مدد دوستانی مثل شما در این سایت ما بتوانیم مجموعه ای از اطلاعات را در این زمینه بشکل دائمی در اختیار داشته باشیم البته اینگونه خبرها حتی در فضاهای به اصطلاح دموکراتیک و آزاد غربی به حاشیه رانده شده است و حرفی از آن نیست. و جالب اینجاست که حقوق بشریهای ایرانی هم گویا که بعضی کلمات را بسختی ادا می کنند و یا اساسا نشنیده اند و از آن آگاهی ندارند. ...

در مورد پلنگ ماه گرفته، بله البته سؤال جالبی ست. و توضیح این است که این موجود از داستانی بر می آید که دو سه سال پیش نوشتم. و با این پلنگی که در آن دوران سرو کله اش در داستان من پیدا شده بود، در واقع بقدری انطباق هویتی پیدا کردم که خودم تبدیل شدم به پلنگ ماه گرفته. ..البته با این حساب که این تنها یک تأویل است. 
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

سلام دوستان من با عرض معذرت چند سوال كوچك دارم شايدم سوالم احمقانه به نظر بياد..
به نظر شما در صورت وقوع جنگ جمهوري اسلامي در حدي كه بتونه به كشور آمريكا خسارت وارد كنه ....منظورم اينه كه چند تا از موشكاشو برسونه اونجا :-x :-x
لااقل چندتا انتحاري منتحاري رو بزنه.؟؟؟؟؟؟
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط padshah »

big-man نوشته شده:سلام دوستان من با عرض معذرت چند سوال كوچك دارم شايدم سوالم احمقانه به نظر بياد..
به نظر شما در صورت وقوع جنگ جمهوري اسلامي در حدي كه بتونه به كشور آمريكا خسارت وارد كنه ....منظورم اينه كه چند تا از موشكاشو برسونه اونجا :-x :-x
لااقل چندتا انتحاري منتحاري رو بزنه.؟؟؟؟؟؟

سلام

من نميخواستم وارد اين بحث بشم ولي ديگه مجبور شدم

دوست عزيز منظور شما از اين سوال چيه؟

مگه قراره ايران خود امريكا رو با موشك بزنه؟ :-O

اين امريكا تو همين خاورميانه و خليج فارس اينقدر نقطه ضعف داره كه ديگه نيازي به زدن موشك به خاك امريكا نيست :-O

كافيه فقط يه كوچولو پاشون رو از گليم خودشون درازتر كنند و تعرضي بكند به خاك ايران

اون وقته كه كل خاورميانه براشون جهنم ميشه و تو همين ايتداي كار هزاران نفر از نيروهاشون تو عراق و خليج فارس به درك واصل ميشند

در ضمن دوست عزيز پلنگ ماه گرفته

شما چرا فكر ميكنيد كه اغاز حمله از جانب امريكا خواهد بود؟؟؟؟؟؟؟/

درسته اونا استراتژي حمله پيش دستانه رو مطرح كردند
ولي اگه يادتون باشه سردار صفوي فرمانده سابق سپاه در پاسخ به پرسش يك خبرنگار گفتند كه ما هم استراتژي

دفاع پيش دستانه رو براي خودمون داريم و مدتهاست طرح اون ريخته شده

همين كاري كه حزب الله در برابر اسرائيل كرد. چون حزب الله به خوبي ميدونست كه طي چند ماه بعد بهش حمله ميشه و با اون كارش بيشتر معادلات نظامي اسرائيل رو بهم ريخت

ميدونيد اشتباه صدام تو جنگ اول خليج فارس چي بود؟؟؟؟؟؟//

همينطور كه دوست عزيزمون رضا تو خاطرات بدل صدام اوردند صدام چندماه بسيار حياتي رو از دست داد و صبر كرد تا نيروهاي متفقين به جمع اوري نيرو و امادگي خودشون بپردازند

در حالي كه ميتونست با حمله پيش دستانه به پايگا هاي امريكا و غرب تو خاورميانه نقشه اونارو بر اب كنه

قدرت اين كار رو هم داشت

و مطمئن باشيد مسئولان و فرماندهان نظامي ما از اين اشتباه ها نمي كنند

و اگر ببينند واقعا قصد حمله نظامي وجود داره درسي به اين امريكا و غرب ميدند كه تاريخ هيچ گاه فراموش نكنه

بازهم اگه دوستان مايل به ادامه بحث باشند خوشحال ميشم از اطلاعات همديگه استفاده بكنيم
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

تصویر
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

آخه نميدونيد ...اگه چند تا از موشكاشو برسونه اونجا چه جنجالي به پا ميشه دل منم و خيليا خنك ميشهمثل يازده سپتامبر....چرا فقط غيرنظاميهاي مسلمان جونشون از دست بدند.
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط padshah »

:-O
big-man نوشته شده:آخه نميدونيد ...اگه چند تا از موشكاشو برسونه اونجا چه جنجالي به پا ميشه دل منم و خيليا خنك ميشهمثل يازده سپتامبر....چرا فقط غيرنظاميهاي مسلمان جونشون از دست بدند.

دوست عزيز شما عقايد عجيبي دارين :-O

يعني چي غير نظاميان بميرند

درسته اونا وحشي هستند و جنايات بسيار زيادي ميكنند ولي ايا ما هم بايد مثل اونا باشيم؟؟؟؟؟؟

يعني واقعا شما تو ماجراي 11 سپتامبر وقتي ديدين اونهمه ادم زنده زنده سوختند و تلف شدند خوشحال شدين :-O

اگه اينطور باشه كه.......................

اما در جواب اين كه جنجال به پا بشه

مطمئن باش اگه 1000 نفر از سرباز هاي امريكايي بميرند يا اسير بشند جنجالي تو امريكا به پا ميشه كه ته اون نا پيداست

يادتون نمياد تو جنگ اخير عراق

وقتي تلوزيون عراق تصوير چند تا از جنازه هاي سربازان امريكايي رو به همراه تعدادي اسير نشون داد چه بلوايي تو امريكا به پا شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

حالا شما اينو فرض كن كه چندين هزار نفر از سرباز هاي امريكا تو عراق و چندين ناو امريكا تو خليج فارس نابود بشند

پيش خودتون تجسم كنيد چه اتفاقي مي افته تو سرزمين امريكا :-)
کد نمایش پرچم کوچک:
تصویر

تصویر
Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

واي اين حرفا يعني اينکه ما ميميريم ؟ !!!!! نه خدايا کمک

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

گرفتن جون غير نظاميان هيچ ارزشي نداره . تا وقتي اين همه موشک داريم و اين همه سرباز آمريکايي , چرا بايد موشکهامون رو خرج مردم در به در کنيم ؟ حالا در مرحله بعدي اگر هم ايران با موشکهاش دستش به خاک امريکا برسه , اول مراکز نظامي و بعدا ميتونه پلها و کارخانه ها و از اين قبيل جاها رو بزنه و اسمش رو بزاره مقابله به مثل . مشابه اين کار رو قبلا در جنگ با عراق انجام داديم . حزب ا... لبنان هم همين کار رو کرد که اسرائيل يه تکوني به خودش داد و جنگ رو تمام کرد .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”