e120 نوشته شده:آمریکا هدفش از حمبه به ایران در آینده تاسیسات اتمی نیست بلکه عوض کردن رژیم در ایران است مگر با عقل جور در میاد بیاد تاسیسات رو بزنه و بره دیگه برنگرده خیر
اینطوری نیست اگر حکومتی غیر از این جکومت در ایران بود الان بمب اتمی هم داشته باشیم هیچ آمریکا ایراد نمیگرفت
چنانکه زمان شاه این شاه میخواست بمب رو داشته باشه
[align=justify]ببینید دوست عزیز، در گام اوّل در این بحث، و بررسی هر موضوع دیگری پیشنهاد می کنم که نتیجه گیریهای خودمان را به یک تأویل متوقف و منحصر نسازیم. و تا رسیدن به یقین بخودمان اجازه بدهیم تا تمام جوانب در نظر گرفته شود.
البته نظریۀ شما چندان هم دور از واقعیت نیست. حال پرسش اینجاست که آمریکا (یعنی نظام امپریالیستی و سرمایه داری جهانی) با این رژیم چه مشکلی دارد؟
بدون شک منابع زیر زمینی ایران و تمام منطقۀ خلیج فارس و دریای خزر برای امپریالیسم جهانی واجد اهمیت حیاتی ست. از این گذشته منطقۀ جغرافیایی ایران از نقطه نظر استراتژیک از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با این حساب که اهداف بعدی آنها هند و چین است. و تعویض رژیم نیز به صرف مخالفتهای ایده ئولوژیک و...نیست. کشورهایی نظیر انگلیس، فرانسه و آمریکا انگیزه های متعددی دارند که با ثبات کشورها و رشد کشورهایی نظیر ایران بچشم تردید نگاه کنند و برایشان قابل تحمل نباشد. من فکر می کنم که با چنین نگاهی به عرصۀ روابط بین المللی نوع رژیم واقعا برای نظام نوین جهانی واجد اهمیت چندانی نیست. بی ثبات سازی مناطق و کشورها یکی از ابزارهای سلطۀ امپریالیستهاست. شما به رژیم پهلوی اشاره کردید، در این مورد نیز برای جای تردید است که حتی به رژیمی مثل رژیم شاه اجازۀ پیشرفت می دادند. و اساسا رژیمی مثل رژیم پهلوی قابلیت پیشرفت نداشت چونکه وابسته بود. حمایت از این نوع رژیمها نیز بهمین علت انجام گرفته است که فاقد قدرت واقعی بوده اند.
اپوزیسیونهای ایرانی نیز در خارج از کشور همین نظریات را مطرح می کردند که گویی آمریکا با موضوع دموکراسی در ایران مشکل دارد...عجبا! البته الان یک کمی وضع تغییر کرده است. و بشکل بارزی احساس می شود که خودشان هم فهمیده اند که ادامۀ این نظریات برای آنها به بن بست و بن بستی می انجامد که نام آن مردم ایران است. زیرا مردم ایران هرگز از یک رژیم دست نشانده دفاع نخواهند کرد. و در صورت حملۀ آمریکا به ایران بخش قابل توجهی از اپوزیسیونها در مقابل آمریکا موضع خواهند گرفت. چونکه همانطور که شما به آن اشاره کردید مشکل اصلی آمریکا مراکز تولید انرژی هسته ای در ایران - تنها - نیست بلکه می خواهد تمام زیر بناهای صنعتی ایران را بمباران کنند...با آگاهی به این واقعیت غیر قابل انکار که آسمان ایران مثل آسمان عراق برای هواپیماهای غرب امپریالیستی گردشگاه امنی نخواهد بود...و من قویا فکر می کنم که اگر تا حالا به ایران حمله نکرده اند، به این دلیل بوده است که ایران اساسا برای مقابله با چنین موقعیتی آماده شده است. بهمین علت نیز هست که از بمباران اتمی ایران حرف می زنند و افکار عمومی اروپا و آمریکا نیز از چنین تصمیماتی دفاع خواهد کرد چونکه نژاد پرستی و ملیت گرایی بقئری رواج پیدا کرده است که از این نظر مشکلی نخواهند اشت. چونکه با امکانات کلاسیک از عهدۀ چنین کاری بر نمی آیند. بنابراین از این پس همه چیز بستگی پیدا می کند به پاسخ ایران در مقابل این «حرف آخر»