...:::جلوه هاي عرفان:::...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 37 بار

...:::جلوه هاي عرفان:::...

پست توسط limo_torosh »

آیا دوست دارید بعد از گذشت 40 روز
با یک پلک بهم زدن از قاره ای به قاره دیگر سفر کنید!
با نگاه کردن یه یک نفر افکارش رو بخونید !
با حرکت چشمهایتان وزنه های چند تنی را جا به جا کنید!
با یک اشاره به سنگ آن را به طلا تبدیل کنید!
فقط با یک روش ساده و باور نکردنی.شما می دانید
ما انسان ها در این جهان جایگاه خلیفته اللهی داریم
و خداوند از روح خود به جسم ما دمیده است
ما انسان ها قادر هستیم همه کاری بکنیم به جز یک کار
«ما نمی توانیم خدا باشیم ولی می توانیم مثل خدا باشیم»

منتظر باشید...
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

چهل شب !!؟ 8)
اوحدي شصت سال سختي ديد * تا که يک شب روي خوشبختي ديد
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط limo_torosh »

یک روش قدیمی ولی فراموش شده:
چهل روز بسنده کن به انجام واجبات و ترک محرمات
چهل روز روزه بگیر و در وقت افطار و سحر به آن اندازه بخور که سیر نشوی (فقط دو وعده غذا)
همین.
راهنمایی:
برای اینکه بتونی شرط اول رو انجام بدی بر رفتار خود « مراقبه-محاسبه-مشارته » داشته باشید
مراقبه : یعنی مراقب رفتار خود بودن
محاسبه : یعنی ساعت به ساعت ، روز به روز اعمال خود را محاسبه کردن که مبادا اشتباهی کنم
مشارطه: یعنی شرط بستن به اینکه که اگرفلان کار اشتباه رو کردم فلان کار رو بکنم یا فلان کار رو نکنم

و برای اینکه بتونی از گناهان جنسی در امان باشی بهتر است که به هیچ دختری نگاه نکنی حتی یک نگاه که حلال است برای این کار برخی از عرفا به کوه ها و بیابان ها پناه می بردند (حتی نگاه کردن به یک دختر در تلویزیون،مجله و امثال اینها»
به یاد داشته باشید علمای بزرگی تا روزهای 30-35 می رفتند ولی به خاطر یک دروغ ، یک غیبت یا یک تهمت ناروا ریاضت خود را از ابتدا شروع می کردند پس بهتر است که کمتر حرف بزنید و قبل از حرف زدن تامل کنی. پیامبر اکرم (ص) برای اینکه کمتر حرف بزند بین دو لبان خود یک ریگ می گذاشت تا هر موقع که نا خواسته حرفی بزند ریگ از بین دو لبشان بیفتد و متوجه اعمال خود گردد.
بیشترین گناهانی که از انسان سر می زند گناهان زبانی است و به همین دلیل اکثر حق الناس ها رو مرتکب می شویم .

اینارم می گم تا یاد آوری بشه:
بی احترامی به پدر و مادر حرام است.
دروغ گفتن حرام است.
غیبت کردن حرام است.
تهمت زدن حرام است.
خیابون رو خلاف رفتن حرام است.
بدون گواهی نامه رانندگی کردن حرام است.
چشم چرونی حرام است.

از نشانه های اولیه که حدود روزهای سیم به بعد دیده میشه دیدن خواب های صادقه – شانس آوردن اونم به مقدار زیاده. (. پیامبر اکرم (ص) می فرمایند: هر مسلمانی که چهل شبانه روز انجام واجبات کند و ترک محرمات خود به خود آثار حکمت بر زبان و رفتار او نمایان می شود.)

سخته ولی ممکنه
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
برای اطلاعات بیشتر می تونید به کتاب جهاد با نفس نوشته شیخ حر عاملی قدس سره مراجعه کنید
و توصیه می کنم که کتاب لاله ای از ملکوت که زندگی نامه آیت الله مجتهدی است رو حتما بخوانید قول می دم که یکی از بهترین کتاب های عمرتون رو خوندین و براتون از صد تا فیلمم جالبتره
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط limo_torosh »

عرفان يعني عمل :

يكي از عرفاي نامداربه رحمت خدا پيوسته بود. وقتي كه خبر رحلت ايشان را به دوستانم مي گفتم ، نخستين جمله اي كه بر زبانشان جاري مي شد، اين بود كه خوشا به حالش. در آن دنيا ديگر خيالش راحت است . بيچاره ما كه نه دنيا را داريم و نه آخرت را و ... مگر آنها چه كردند كه ما فقط بايد حسرت بخوريم . حسرت بيهوده به چه كار ما مي آيد؟ پرس و جو كردم . ديدم عرفان چيز پيچيده اي نيست. همه ما اهل عرفانيم . خوب و بد را مثل خورشيد مي شناسيم . پس مشكل كجاست ؟ مشكل اين است كه اهل عمل نيستيم . از عارف محبوب حاج آقاي بهجت دام ظله الوارف دستور العمل خواستند . جمله معروفي گفت كه خودتان مي دانيد و نيازي به تكرار نيست . از يكي ديگر از اساتيد اخلاق و عرفان دستور العمل خواستند ، ايشان هم فرمود : نخستين مرحله عرفان همان تقوي است . شما تقوي داشته باشيد بقيه امور خود به خود حاصل مي شود. خداوند خود راه را به شما نشان خواهد داد . دستور العمل را خداوند ، پيامبر ، امير المومنين ، ائمه معصومين عليهم السلام و فقهاي عصر غيبت همه داده اند . همه واجبات و محرمات را معلوم كرده اند. همه گفته اند گناه نكنيد . همه گفته اند ترك معصيت . منتها مرد عمل نيست . شايد شنيده باشيد در زبان عرفا نخستين مرحله عرفان را تقوي بر شمرده اند . تقوي يعني

انجام واجب و ترك حرام

شما فقط به همين عمل كنيد . يعني تمام هم و غم و معيار هاي زندگي و .. شما انجام واجبات و ترك محرمات باشد. اگر عارف نشديد تا روز قيامت مرا لعن كنيد.

عمل كنيد . واجبات را انجام دهيد و محرمات را ترك كنيد . سخنان عارفانه گفتن و غزل عاشقانه خواندن و ... خوب است اما تا پله اول درست نشود اينها هيچ فايده اي به حال شما ندارد . شما از نيمه شب تا صبح بنشين و دعاي كميل بخوان . اما اگر مي داني كه اين بيداري شما سبب قضا شدن نماز صبحت مي شود ، آن دعاي كميل خواندنت خاصيتي جز ثبت گناه براي شما ندارد . چرا كه به امري مستحب متوسل شده اي . حال آن كه امر واجبي دارد از تو فوت مي شود . ابتدا ستون خانه دلت را بنا كن. گچ كاري و تابلو زدن به ديوارهاي دل را بگذار تا وقتي ستون و سقف خانه بنا شد.

پس دستور العمل همه ما در طريق سير و سلوك آن است كه واجبات را انجام دهيم و محرمات را ترك كنيم . همين . اين فرموده تمام عرفايي است كه راه حق را به درستي پيموده اند و حضور پر مهر حضرت دوست را در آغوش كشيده اند.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

پست توسط Galadriel »

دوست من، در عرفان وقتي مي خوان به تداوم چيزي اشاره کنن، ميگن بايد چهل شب ادامه بديش... :-)
در ضمن اين قدرت هائي که شما بهش اشاره کردين هيچوقت با رياضت به دست نمياد...
قدرتي هست که خدا فقط به افرادي که خودش مي خواد ميده... :razz:
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط limo_torosh »

اگه بنا به رياضت بود حداقل سه چهار سالي بايد صبر کرد ولي اين راه مخفيه که ائمه فقط به ياران خود نشون دادن البته ياد تون باشه خيلي استثناء وجود داره که يکي بتونه با بار اول قصد کند و چهل روز گناه نکنه چون ما انسان ها وقتي به گناهي عادت کنيم ترک کردن اون زمان مي بره و ناخود آگاه گناه مي کنيم من که سراغ ندارم کسي رو که تونسته باشه با همون بار اول قصد کردن چهل روز گناه نکنه حتي من از بين دوستان کسي رو سراغ دارم که از عيد امسال تا حالا قصد کرده که چهل روز اين راه رو بره ولي هنوز نتونسته. :razz:
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

براي علاقه مندان عرفان

[External Link Removed for Guests]
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

limo_torosh نوشته شده:اگه بنا به رياضت بود حداقل سه چهار سالي بايد صبر کرد ولي اين راه مخفيه که ائمه فقط به ياران خود نشون دادن البته ياد تون باشه خيلي استثناء وجود داره که يکي بتونه با بار اول قصد کند و چهل روز گناه نکنه چون ما انسان ها وقتي به گناهي عادت کنيم ترک کردن اون زمان مي بره و ناخود آگاه گناه مي کنيم من که سراغ ندارم کسي رو که تونسته باشه با همون بار اول قصد کردن چهل روز گناه نکنه حتي من از بين دوستان کسي رو سراغ دارم که از عيد امسال تا حالا قصد کرده که چهل روز اين راه رو بره ولي هنوز نتونسته. :razz:

دوست من، اگه مخفیه پس شما از کجا فهمیدی :?
اگه به یاران واقعی خودشون این راه رو نشون میدن، پس شما این وسط چه کار می کنی؟
این حرفها رو بذار کنار دوست من...
برای آگاهی همه دوستان میگم، چله رفتن بدون اجازه پیر طریقت و نظارتش بسیار خطرناکه...
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط limo_torosh »

dibas نوشته شده:دوست من، اگه مخفیه پس شما از کجا فهمیدی :?
اگه به یاران واقعی خودشون این راه رو نشون میدن، پس شما این وسط چه کار می کنی؟
این حرفها رو بذار کنار دوست من...
برای آگاهی همه دوستان میگم، چله رفتن بدون اجازه پیر طریقت و نظارتش بسیار خطرناکه...

منظور من از راه مخفی یه راه میونبر بود
و منظور از یاران واقعی شیعیان خودشون بود فراموش نکنید که تو این دنیا مسلمونا به یه فرقه رو نیاوردن نمونش همین صوفیای قم که بهشون میگن دراویش

در مورد این حرفتونم
"چله رفتن بدون اجازه پیر طریقت و نظارتش بسیار خطرناکه..."
باید بگم اونایی که ریاضت های خاصی رو میرن مثل علامه مجتهدی که در سن دوازده سالگی تو قبرستون یه قبر برای خودش کنده بود و عبادت می کرد اونم نصف شب یکه و تنها یا اونایی که به ذکر و تسبیح مشغولن اون راه رو سر از خودی پیش نگرفتند و با یاری و کمک یک عارف کار آزموده این را رو در پیش گرفتن چون ذکر گفتن به تعداد زیاد اثرات وضعی خود رو داره مثل ذکر لا الله الا اله که یک ذکر گرم است و اگه در تابستون یا جای گرم خونده بشه تشنج میاره یا بعضی اذکار که سرد هستند و بعضی از اذکار که فشار خون آدمو می بره بالا
ولی اگه دقت کنی می بینی ما نه ریاضت خاصی رو پیش رو گرفتیم (روزه گرفتن به هیچ وجه ریاضت نیست چون در دین ما دو وعده غذا سفارش داده شده )نه به کسی سفارش ذکری کردیم
در ضمن این روشم من دربیاری نیست که بگم من از خودم در اوردم شما می تونید اینو از هر روحانی بپرسید چون این یه روش خیلی مشهوره اگرم دوست ندارین زحمت بگشین یه زنگ بزنید به دفتر مرجع تقلیدتو و جوابتون رو بگیرین
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

من مرجع تقلید ندارم...
اگه خدا قبول کنه درویش هستم و از پیر طریقتم فرمان می برم...
به یک چیز خیلی معتقدم و اون اینه که اگر وجودی معنوی بخواد قدرتی رو به مریدش منتقل بکنه، نیاز به واسطه نداره، پس از یک دوره آماده سازی که مدت زمانش دست خودشه این کار رو میکنه...
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط Shahrouz »

که ای صوفی شراب آنگه شود صاف ، که در شیشه برآرد اربعینی.
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

Shahrouz نوشته شده:که ای صوفی شراب آنگه شود صاف ، که در شیشه برآرد اربعینی.

بله دوست من اما سرخود یا با اجازه؟ :-(
ممکن به جایه صاف شدن، آلوده تر بشی، نه؟
من نظر خودمو گفتم، دوستان مایلن هر طور می خوان عمل کنن، با اینکه می دونم اینجور کارا از هر کسی بر نمیاد :::P
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”