تجارت مرگ ولي سود آور ؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

تجارت مرگ ولي سود آور ؟

پست توسط grimi »

از هر هزار اتومبیلی که تولید می شود نهصد و پنجاه اتومبیل مورد استفاده قرار می گیرد. از هر هزار تلویزیونی که تولید می شود نهصد تلویزیون مورد استفاده قرار می گیرد. از هر هزار یخچالی که تولید می شود نهصد و بیست یخچال مورد استفاده قرار می گیرد. از هر هزار کتابی که تولید می شود هفتصد کتاب مورد استفاده قرار می گیرد. از هر هزار اسلحه ای که تولید می شود کمتر از پنجاه [s]اسلحه[/s] مورد استفاده قرار می گیرد. اما هیچ تجارتی مطمئن تر از تجارت اسلحه نیست. چرا؟
من جواب قانع كننده اي پيدا نكردم مگر [s] بايد كشت تا زنده ماند[/s] ولي باز هم چرا؟
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
Major
Major
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 69 بار

پست توسط majidjon13 »

دروود

پيشنهاد ميکنم فيلم ارباب جنگ را با بازيه نيکولاس کيج ببينيد.

تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

سؤال جالبيه و بنظر من جوابش اينه که چون دفاع يک امر منفعل يا passive هست. توي تمام اقلامي که با اسلحه مقايسه کرديد هيچکدوم براي دفاع نيست و استفاده از اونا فعال يا active هست.
بعنوان مثال ديگه از هر 1000 کپسول اطفاء حريق چند تاشون استفاده ميشن؟ (وسيلۀ دفاع در مقابل آتش). يا ساير وسائط ايمني و دفاعي...
به بيان ديگه "وجود" اين وسائل در دست شما به شما قدرت ميده نه استفاده از اونا. وجود نيروي دفاعي در کشور قدرت شماست هرچند هيچوقت استفاده نشه در حاليکه وجود يخچال در خونۀ شما قدرت خاصي بشما نميده مگر ازش استفاده کنين.
:-)
بايد امشب بروم...
Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط grimi »

من فكر ميكنم دفاع يك بهانه است وگر نه چرا هر كشور حتس كشوري مثل آريكا بيشتر از جمعيش توليد اسلحه ميكنه
يا سلاح هاي كشتار جمعي هم براي دفاع ساخته ميشه؟
نه من با كلمه دفاع موافق نيستم چون فقط بهانه هست
:x :AA:
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”