آیا برای خدا وقت دارید؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

آیا برای خدا وقت دارید؟

پست توسط Galadriel »

خدایا! زمانی که این مطلب را دیدم، فکر کردم...
زمان کافی برای خواندن آن ندارم... و علاوه بر این فکر کردن به تو در حین انجام کار، غیر عادی به نظر می آید.

تصویر

بعد، فهمیدم که این طرز تفکر... دقیقا همان مسئله ای هست که باعث بروز بسیاری از مشکلات در دنیای امروز شده،

ما سعی می کنیم که خدا را برای مساجد، شب های جمعه و یا روزهای جمعه نگهداریم...

خدای ما تنها در هنگام بیماری کاربرد دارد...

ما در هنگام کار و خوشگذرانی وقت آزادی برای خدا نداریم...

چون فکر می کنیم که می توانیم و باید که این بخش از زندگیمان را خودمان کنترل و مدیریت کنیم...

امیدوارم خدا من را ببخشد، به خاطر اینکه فکر می کنم...

زمان و مکانی وجود دارد که در آن...

او نقش اول را ایفا نمی کند...

تصویر

ما همیشه باید زمان کافی برای فکر کردن به اینکه خدا چه کارهائی برای ما انجام داده است داشته باشیم.

تصویر

وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

متاسفانه ما براي همه چي غير از خدا وقت داريم :lol:
خدايا به رحمت واسعت قصور ما را ببخش.
[FONT=tahoma,arial,helvetica,sans-serif][FONT=times new roman,times]     [FONT=Times New Roman,serif]   [FONT=Times New Roman,serif]    امام خمینی (ره ) :
اگر بند بند استخوان هایمان را جدا سازند ، اگر سرمان را بالای دار برند ، اگر زنده زنده در شعله های آتش مان بسوزانند ، اگر زن و فرزندان و هستی مان را در جلوی دیدگان مان به اسارت و غارت برند ، هرگز امان نامه ی کفر و شرک را امضا نمی کنیم .  

ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”