انشاءالله دوباره بر می گردم...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 12 بار
سپاس‌های دریافتی: 70 بار

انشاءالله دوباره بر می گردم...

پست توسط Galadriel »

سلام دوستان...
اصلا فکر نکنید که این تاپیک خداحافظیه ها، نه اصلا، چون نه اعتقادی به خداحافظی دارم و نه قصدش رو دارم :-)
چه میشه کرد؟ اگه خدا بخواد می خوام برای امتحان دکترا :D خودم رو آماده کنم و شاید بعد از این خیلی کم بتونم به CC سر بزنم... :sad:
از همتون می خوام که دعام کنین قبول بشم :AA:
این تاپیک هم دیگه فکر کنم آخرین تاپیک های من باشه...
دلم برای همتون واقعا تنگ میشه، با اینکه هیچکدومتون رو ندیدم و رابطه در حد همین پست زدن بوده ولی خیلی بهتون عادت کردم :lol:
از همتون خیلی متشکرم...
از آقا مهدی، مدیر محترم سایت به خاطر راهنمائی های بسیار با ارزششون و کنترل خیلی خوبی که روی انجمن دارن... :smile:
از آقای Reza6662 که دلم واسه تاپیک های قشنگش خیلی تنگ شده :sad:
از جناب دکترakhavan_a که تاپیک هاشون توی بخش پزشکی واقعا خوندنیه :-)
از دوست عزیزghadami2005 که توی بخش موزیک زحمت می کشن :smile:
از دوست عزیزم Kingman_62 به خاطر فیلم های خیلی قشنگشون که برای من که عشق فیلمم واقعا نعمتیه :-)
از دوست عزیز Leila به خاطر تاپیک هاشون توی بخش فرهنگی :D
از دوست عزیز moh-597 به خاطر تاپیک هاشون توی بخش هوا و فضا که هر دفعه من اون جا تاپیک زدم، اشتباه زدم و بهم تذکر دادن :grin:
از دوست عزیز، davodabadi به خاطر مطالب واقعا جذاب و گاها دردناکشون به خاطر حقایقی که مطرح می کنن :smile:
از دوست عزیز، Frogfoot به خاطر تحلیل های سیاسی واقعا هوشمندانشون :smile:
از دوست عزیز Fishbed که من آخرشم نفهمیدم چرا انقدر به اون آبگرمکن پرنده علاقه داره :-) :grin: به خاطر عکس های خیلی قشنگشون :smile:
از دوست عزیز، limo_torosh به خاطر تاپیک های جالبشون در مورد عرفان، که خوراک کل انداختن هست ایشون :-)
از دوست عزیز ASHK HIKAYESI که امیدوارم شمشیرش در وضعیت خوبی باشه :-)
از دوست عزیز، maryam-paizi که برای من که اطلاعات عمومی خوبی دارم :-) اطلاعات عمومیشون خیره کننده بود و امیدوارم وضعیت سربازیت هم زودتر درست بشه :AA:
از دوست عزیز درودبرايران،
از دوست عزیز Master که به صورت نامحسوس در انجمن حضور داره و یه جورائی مثل پلیس می مونه :-) :smile:
از دوست عزیز Pasargad که نتونستم همه آهنگ های درخواستیشون رو پیدا کنم براشون :o
از دوست عزیز PCBOYSIR، Reza 313 و خیلی از دوست های دیگه که الان به ذهنم نمی رسه...
از همتون متشکرم و آرزوی موفقیت دارم براتون :AA:
دعا کنین برام... :AA:
انشاءالله بر میگردم :D
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 112 بار
سپاس‌های دریافتی: 369 بار
تماس:

پست توسط Azadi.Isatis »

Galadriel, عزيز

به اميد قبولي شما در امتحان دکترا :AA:

منتظر بازگشت شما هستيم :)
 برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.  

الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

Galadriel, جان درود فراوان خدمت شما دوست گرامي ...

نخست بايد بگم آرزوي قلبي هر دوستي پيروزي دوستش است بنابر اين با تمام وجود براي شما دوست گرانقدر
آرزوي پيروزي و شادکامي را دارم ...

اميدوارم که شما در تمام مراحل زندگي به ويژه امتحان دکترا پيروز باشيد و يقين دارم اين حرف دل تمامي دوستان گل ccاست

.........

دوما عزيز من کجا به صورت پليس نامحسوس بودم ؟! :-) :grin:

MASTER = پليس نامحسوس بزرگراه CC !!! :) :::P :razz:
شاد زی مهر افزون ...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 37 بار

پست توسط limo_torosh »

Galadriel, جان دوست بسيار عزيزم
وقتي اسمت رو ديدم يه جورايي شکه شدم آخه با اون پست هاي بسيار قشنگي که مي دادي مارو شيفته خودت مي کردي. سعي کن حداقل هفته اي يک بار به انجمن خودت يه سري بزني خوب هر چي باشه تمام اعضاي اين انجمن با هم دوستند و ما همين که احساس کنيم شما به اين انجمن سرکي هم مي کشيد کلي خوشحال مي شيم به قول شاعر :

اوقا خوش آن بود که با دوست به سر شد -------باقي همه بي حاصلي و بي خبري بود :razz:

اميدوارم که در تمام مراحل زندگيت موفق باشي :AA:
-------------------
MASTER, جان
خوب راست ميگه من هر پستي را که سر مي کشم توهم اونجا بودي :D
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

منم مثل بقیه امیدوارم بتونی قبول بشی. :-)
راستی از اون همه اسمی که گفتی فقط جلوی اسم من هیچ توضیحی ندادی. چه معنی میتونه داشته باشه؟! :grin:
بايد امشب بروم...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

درودبرايران نوشته شده:منم مثل بقیه امیدوارم بتونی قبول بشی. :-)
راستی از اون همه اسمی که گفتی فقط جلوی اسم من هیچ توضیحی ندادی. چه معنی میتونه داشته باشه؟! :grin:

آخه شما همه کاره هستی، نمی دونستم از کدوم بگم... :-) :-) :grin: :( :)
وقتی هنوز خورشید نبود، زمین و آسمون نبود وقتی اثر از خلقت و نشونی از کهکشون نبود، نفس نبود، صدا نبود، هوا نبود
خدا خودش تنها نشست، قصه عالم رو نوشت، از جنس عشق شهرکی ساخت، اسم اونو گذاشت بهشت، از آب و خاک و گل اون، پیکر آدم رو سرشت
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 37 بار

پست توسط limo_torosh »

بعني درود بر ايران که ديگه گفتن نمي خواد همه مي شناسيمش :-)
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

limo_torosh نوشته شده:Galadriel, جان دوست بسيار عزيزم
وقتي اسمت رو ديدم يه جورايي شکه شدم آخه با اون پست هاي بسيار قشنگي که مي دادي مارو شيفته خودت مي کردي. سعي کن حداقل هفته اي يک بار به انجمن خودت يه سري بزني خوب هر چي باشه تمام اعضاي اين انجمن با هم دوستند و ما همين که احساس کنيم شما به اين انجمن سرکي هم مي کشيد کلي خوشحال مي شيم به قول شاعر :

اوقا خوش آن بود که با دوست به سر شد -------باقي همه بي حاصلي و بي خبري بود :razz:

اميدوارم که در تمام مراحل زندگيت موفق باشي :AA:
-------------------
MASTER, جان
خوب راست ميگه من هر پستي را که سر مي کشم توهم اونجا بودي :D

لطف داری دوست من...
هر کاری می کردم برای این بود که بتونم خوشحالتون بکنم، خیلی خوشحالم که می بینم دلتون رو شاد کردم... :) :(
راستی من عاشق اون آواتارای خوشگلتم، خیلی خوش سلیقه ای... :smile:
باور کن :-)
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: ..مازندران..
سپاس‌های دریافتی: 75 بار

پست توسط ghadami2005 »

با آرزوي موفقيت براي شما دوست عزيز.بنده هم مثل ساير اعضا منتظر بازگشت شما هستم. :razz: :razz: :razz:
"لشگر گوسفندان که توسط يک شير اداره ميشود,ميتواند لشگر شيران را که توسط يک گوسفند اداره ميشود ,شکست دهد."
Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

Galadriel, عزیز
سلام
به تصمیمی که گرفتید احسنت و تبریک می گویم،چون این کار غیرضروری و مهم را کنار گذاشته و به درس خود که سرنوشت شما را رقم خواهد زد بپردازید!
چون من خودم واقعا تجربه داشتم و تصمیم گرفتم و نتیجه هم گرفتم !
به قول معروف کامپیوتر و اینترنت و ....اینا همیشه هست،ولی این درس و موقعیت ها هستند که مانند بادی سرگردان می آیند و می روند!
اینجا محیطی صمیمی است و می تونیم به یک خانواده بزرگ تشبیهش کنیم که همه اعضای دیگر را دوست داریم، بنا براین برای شما دعا کرده تا به موفقیت دست یابید و به جمع دکترهای سایت بپیوندید!
دوست عزیز؛شما با تلاش جسمی یعنی درس خواندن و امثالهم 10% تاثیر می گذارد ولی تلاش ذهنی 25% !
و اگر هم درس بخوانید و هم مثبت گرایی با تلاش ذهنی را انجام دهید صد در صد به موفقیت دست خواهید یافت چون اگر مثبت گرا باشید از در و دیوار چیزهای مثبت و خواستنی برایتان می ریزد و برعکس ! پس ببینید مثبت گرایی که تلاش ذهنی است چقدر تاثیر دارد !
امیدوارم راهنمایی های خوبی کرده باشم،و بدردتون بخوره !
انشالله موفق باشید و سرفراز !
:-D :) :smile: :-) :o :razz: :razz: :P :P
Captain II
Captain II
نمایه کاربر

پست توسط Galadriel »

ghadami2005، دوست عزیز، خیلی ممنون از لطفت، انشاءالله با دست پر برمی گردم...

DANG3R دوست من، خیلی ممنون از راهنمائیت...
مطمئنا به دردم می خوره :-)

:) :razz:
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

آخه شما همه کاره هستی، نمی دونستم از کدوم بگم...

بعني درود بر ايران که ديگه گفتن نمي خواد همه مي شناسيمش

زورم نميرسه اينهمه هندونه رو يه جا زير بغلم نگه دارم :grin:
بايد امشب بروم...
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”