در کابوسهاي شبانه تان اغلب چه ميبينيد؟؟؟؟؟؟؟؟
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
در کابوسهاي شبانه تان اغلب چه ميبينيد؟؟؟؟؟؟؟؟
در کابوسهای شبانه شما چه میگذرد.....برای ما بنویسید...

-
- سپاسهای ارسالی: 3 بار
- سپاسهای دریافتی: 15 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 587 بار
- سپاسهای دریافتی: 777 بار
Saeed_6262 نوشته شده:big-man, جان
ضمن خير مقدم به شما دوست عزيز
لطفا قوانين فروم رو يك بار ديگه مطالعه كنيد.
هدف ما از بحث ها در اين فروم معمولا افزايش بار علمي و .... است.
من تمام قوانين را بار ديگر خواندم جز اين قانون چيز ديگري نديدم:
قانون شماره 28) اينجا يك انجمن تخصصي است . هر گونه بحث سياسي يا ديني در اين انجمن ممنوع ميباشد . در صورت رويت پست كاربر پاك و با وي برخورد خواهد شد.
موضوع کابوسهای شبانه چندان هم بي بار و بر نيست.
رويا و کابوسهای شبانه در روانشناسي از جمله مسايل مورد توجه بوده اند.
کابوسهاي شبانه از سن يک سالگي در کودکان آغاز مي شود و گاه تا بزرگ سالي ادامه دارد.
اخبار و حوادث روزمره ، داروهاي مختلف و برخي بيماري هاي خاص در بروز کابوس دخيل هستند.
اگر از ديد روانشناسانه به ماجرا بنگريم شايد اين موضوع بسيار جذاب و قابل تامل باشد.
شايد بهتر بود اين موضوع در انجمن روانشناسي مطرح ميشد.
من خود مايل به خواندن کابوسهاي شبانه تک تک شما دوستان به همراه تحليل هاي روانشناسانه آن توسط کارشناسان انجمن هستم .
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
من خود مايل به خواندن کابوسهاي شبانه تک تک شما دوستان به همراه تحليل هاي روانشناسانه آن توسط کارشناسان انجمن هستم .
من گه گاهي که کابوس مي بينم يک نمونه اش حشرات گنده شده و و يا مار که به بدنم چسبيده هستند و پدرم در مي آيد که آنان را از خودم جدا کنم.بعضي وقت ها هم کابوس مي بينم که هيچ نيرويي ندارم حتي توان داد زدن را هم ندارم
خيلي تو اون موقع دلت مي گيره
اون وقت اين نشانه چيست؟!
2. کابوس بعديم بيشتر وقتا بمباران شهرمون توسط کشورهاي ديگره....
شما چطور
وقتي من اين خواب ها رو مي بينم هميشه خودم را در لباس نظامي مي بينم
که افتادم دنبال آمريکايي جماعت واسه شکار
يک موقع هم خواب ازرائیل و جبرييل را ديدم که آمده اند مرا قبض روح کنند
فقط نقش جبرييل را اين وسط نفهميدم
. کلا من خواب مردن را زياد مي بينم به شيوه هاي گوناگون ولي به غير از يک مرتبه که خيلي ترسيده بودم بقيه موارد اصلا هم که نمي ترسيدم لذت هم مي بردم (شايد)
فکر کنم با اين توصيفات الان مي گوييد که رواني اورژانسي هستم

هیهات منا الذلة

- محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
- سپاسهای ارسالی: 1224 بار
- سپاسهای دریافتی: 1160 بار
- تماس:
Saeed_6262 نوشته شده:big-man, جان
ضمن خير مقدم به شما دوست عزيز
لطفا قوانين فروم رو يك بار ديگه مطالعه كنيد.
هدف ما از بحث ها در اين فروم معمولا افزايش بار علمي و .... است.
ممنون از استقبال
منم منظورم اینه که توی این باشگاه تخصصی یه نفر مسلط بر روانشناسی حتما پیدا میشه که بتونه با تحلیل خواب و کابوس چند ایده ارائه بده و اونا رو حل کنه یا نمی دونم یه نظر روانشناسی بده....من که نگفتم بشینید واسه هم خواب تعریف کنید بعد بخندید
مطمئنا خواندن مطالب روانشناسی آگاهی ما رو یه کم بیشتر میکنه....نه؟

- سپاسهای دریافتی: 37 بار
البته اگر بخواي از نظر روانشناسي مطالعه کنيد بايد سن و سال و موقع خواب ديدن و خيلي چيز هاي ديگه رو مطرح کنيد
چون ما دو نوع خواب داريم يکي روياهاي حقيقي(اگه اشتباه نکنم) و روياهاي کذب
روياهاي حقيقي به اون دسته از خواب هايي مي گويند که خبر از حقيقتي دارند مثل روياي صادقه و خواب ديدن عزيز مصر که همگي آنها به حقيقت تبديل مي شود و براي تعبير آن به کتاب هاي تعبير خواب مراجعه مي کنيم
دسته بعدي روياهاي کذب هستند که خبري از آينده نمي دهند برخلاف بعضي ها که فکر مي کنند خواب هاي تعبيري در آينده دارند روياهاي کذب تعبير در گذشته دارند و اين قسمت از روياها هست که ما مي توانيم تفسيري بر روي آنها داشته باشيم براي تشخيص روياهاي کذب و حقيقي هم نشانه هايي هست مثلا
خواب اول شب که کلا خواب کذب هست و ريشه در فعاليت هاي روزانه دارد
يا اگر شب غذاي چرب ويا سنگين بخوري خوابي که مي بيني کذب است
يا غذاي فاسد
يا ناراحتي هاي جسمي و رواني و غيره
به طور نمونه اگر کسي سوسيس و کالباس در چند روز زياد بخوره شب خواب مي بينه که مي خواد از کوه يا ساختمون سقوط کنه که اين نشان دهنده آلودگي خونه .يا مثلا اگه صحنه اي را که روز قبل با آن مواجه بوديد رو در خواب ديديد اين نشان دهنده اينه که در طول روز به اين بخش از زندگي خيلي فکر کرديد و اکثر مموري مغزتون رو به اون اختصاص داديد و اين يه افراط در کاره که انسان رو به بيماري هاي رواني دچار مي کنه.
منم در اين مورد زياد چيزي نمي دونم توي يکي از کتاب هاي پزشکي خوندم اون چيزايش که يادم بود رو براتون نوشتم.
---------
به نظر منم اين يه بحث روانشناسيه و اين تاپيک بايد به اون قسمت انتقال پيدا کنه.فکر نکنم بحثي از اين علمي تر وجود داشته باشه اگه يکم دقت کنيد مي بينيد که با اين جور خواب هاي به خيلي از دردهاي درونتون باخبر ميشيد.
چون ما دو نوع خواب داريم يکي روياهاي حقيقي(اگه اشتباه نکنم) و روياهاي کذب
روياهاي حقيقي به اون دسته از خواب هايي مي گويند که خبر از حقيقتي دارند مثل روياي صادقه و خواب ديدن عزيز مصر که همگي آنها به حقيقت تبديل مي شود و براي تعبير آن به کتاب هاي تعبير خواب مراجعه مي کنيم
دسته بعدي روياهاي کذب هستند که خبري از آينده نمي دهند برخلاف بعضي ها که فکر مي کنند خواب هاي تعبيري در آينده دارند روياهاي کذب تعبير در گذشته دارند و اين قسمت از روياها هست که ما مي توانيم تفسيري بر روي آنها داشته باشيم براي تشخيص روياهاي کذب و حقيقي هم نشانه هايي هست مثلا
خواب اول شب که کلا خواب کذب هست و ريشه در فعاليت هاي روزانه دارد
يا اگر شب غذاي چرب ويا سنگين بخوري خوابي که مي بيني کذب است
يا غذاي فاسد
يا ناراحتي هاي جسمي و رواني و غيره
به طور نمونه اگر کسي سوسيس و کالباس در چند روز زياد بخوره شب خواب مي بينه که مي خواد از کوه يا ساختمون سقوط کنه که اين نشان دهنده آلودگي خونه .يا مثلا اگه صحنه اي را که روز قبل با آن مواجه بوديد رو در خواب ديديد اين نشان دهنده اينه که در طول روز به اين بخش از زندگي خيلي فکر کرديد و اکثر مموري مغزتون رو به اون اختصاص داديد و اين يه افراط در کاره که انسان رو به بيماري هاي رواني دچار مي کنه.
منم در اين مورد زياد چيزي نمي دونم توي يکي از کتاب هاي پزشکي خوندم اون چيزايش که يادم بود رو براتون نوشتم.
---------
به نظر منم اين يه بحث روانشناسيه و اين تاپيک بايد به اون قسمت انتقال پيدا کنه.فکر نکنم بحثي از اين علمي تر وجود داشته باشه اگه يکم دقت کنيد مي بينيد که با اين جور خواب هاي به خيلي از دردهاي درونتون باخبر ميشيد.

-
- تماس:
پس اسم تاپيك شد: تعبير خواب
1سگ نشانگر دشمن پست و فرومايه است،البته جنس و رنگش هم مهمه.
پس شما دشمناني داريد كه نمي تونند بهتون آسيب برسونند.
2 از ديدن فيلم هاي جنگ ستارگان و غيره خودداري كنيد و شام هم كم ميل نماييد.
big-man نوشته شده:من شخصا خودم بيشتر توو کابوسام توسط حيواناتي چون سگ و .... مورد حمله واقع ميشوم....اما هيچوقت موفق نميشوند به من آسيب رسانند...
2. کابوس بعديم بيشتر وقتا بمباران شهرمون توسط کشورهاي ديگره....
شما چطور
1سگ نشانگر دشمن پست و فرومايه است،البته جنس و رنگش هم مهمه.
پس شما دشمناني داريد كه نمي تونند بهتون آسيب برسونند.
2 از ديدن فيلم هاي جنگ ستارگان و غيره خودداري كنيد و شام هم كم ميل نماييد.

-
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
خب حالا که اين تايپيک تاييد شد پس از تشکر از Saeed_6262, يک نوع خوابي ديدم که هنوزم نمي فهمم...
خواب مي بينم که هيچ کس منظور مرا نمي فهمد و يا همگي را ديوانه مي بينم مخصوصا آخرين خوابي که ديدم وقتي بيدار شدم خيلي دلتنگ بودم اينگونه بود که همگي جامعه حتي پدر و مادرم تمام اعمالشان از روي ثروت اندوزي بود و مرا هم به آن وادار مي کردند تا اينکه در خواب بغضم مي گيرد و مي خواهم گريه کنم ولي همرا گريه و يا همراه بغض شروع به اذان گفتن کردم هر بار که تکبير مي گفتم قسمتي از ساختماني که درون آن بودم فرو مي ريخت تا اينکه پس از پايان اذان حس مي کنم که ساختمان پاک شده است و وقتي که به بيرون از ساختمان رفتم ديدم که به من مي گويند در شهر انقلاب شده است و اخلاق جامعه هم تقريبا عوض شده بود
الان اين معنيش اين است که من از جامعه خيلي غريب شده ام و يا اينکه تو دوران تفکري جواني خودم غرق هستم و يا...
خواب مي بينم که هيچ کس منظور مرا نمي فهمد و يا همگي را ديوانه مي بينم مخصوصا آخرين خوابي که ديدم وقتي بيدار شدم خيلي دلتنگ بودم اينگونه بود که همگي جامعه حتي پدر و مادرم تمام اعمالشان از روي ثروت اندوزي بود و مرا هم به آن وادار مي کردند تا اينکه در خواب بغضم مي گيرد و مي خواهم گريه کنم ولي همرا گريه و يا همراه بغض شروع به اذان گفتن کردم هر بار که تکبير مي گفتم قسمتي از ساختماني که درون آن بودم فرو مي ريخت تا اينکه پس از پايان اذان حس مي کنم که ساختمان پاک شده است و وقتي که به بيرون از ساختمان رفتم ديدم که به من مي گويند در شهر انقلاب شده است و اخلاق جامعه هم تقريبا عوض شده بود
الان اين معنيش اين است که من از جامعه خيلي غريب شده ام و يا اينکه تو دوران تفکري جواني خودم غرق هستم و يا...
هیهات منا الذلة

-
- تماس:
شايد هم:
دوستاي عزيزم،اين تعبير ها رو به كمك مادر بزرگم كردم ،البته با كمي تغيير در ساختار جمله
البته مادر بزرگم حرف قشنگي ميزنه كه دوست داره عينا واست بنويسم:(البته مجبورم به زبان فارسي برش گردونم)
پسرم ،وقتي خوابي ميبيني خوب تعبيرش كن ، اگر هم ذهنتو مشغول كرد واسه يه كلوخ باز گوش كن و اونو (كلوخ)رو بنداز تو يه آب روان.(البته چون رودخونه نيست همون جوي آب شهري هم كفايت مي كنه).
ايشون اعتقاد داره همانطور كه كلوخ تو آب روان از بين ميره اثر منفي خواب تو هم از بين ميره.
Saeed_6262 نوشته شده:Sardar,
پيچيدن مار به دور بدن يعني خواب بين اسير و گرفتار هيجانات خويش است.
دوستاي عزيزم،اين تعبير ها رو به كمك مادر بزرگم كردم ،البته با كمي تغيير در ساختار جمله
البته مادر بزرگم حرف قشنگي ميزنه كه دوست داره عينا واست بنويسم:(البته مجبورم به زبان فارسي برش گردونم)
پسرم ،وقتي خوابي ميبيني خوب تعبيرش كن ، اگر هم ذهنتو مشغول كرد واسه يه كلوخ باز گوش كن و اونو (كلوخ)رو بنداز تو يه آب روان.(البته چون رودخونه نيست همون جوي آب شهري هم كفايت مي كنه).
ايشون اعتقاد داره همانطور كه كلوخ تو آب روان از بين ميره اثر منفي خواب تو هم از بين ميره.