در کابوسهاي شبانه تان اغلب چه ميبينيد؟؟؟؟؟؟؟؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

من شخصاً روي اين مساله زياد فکر کردم و نظر شخصيم اينه که خواب نوعي تفکر غير اراديه. بهترين دليل براش همينه که از اتفاقات روزانه و در کنار اون از افکار عمق درون بخوبي تاثير ميگيره.
بعنوان نمونه اگه به اوائلي که خواب ميريد دقت کنيد متوجه ميشيد که همون فکري که قبل از خواب ميکرديد (در حالت هوشياري اگه اهل فکر کردن باشيد) کم کم از کنترلتون خارج ميشه و ناگهان خودش جريان پيدا مي کنه. يک نمونۀ ديگه اينه که نوع خواب اکثراً با افکار و هيجانات عمق درون هماهنگه. مثلاً من روزي که از امتحان نگرانم خوابي مرتبط با اون، روزي که قراره نمره بدن در ارتباط با اون، روزي که قراره مسافرت برم بهمين ترتيب و ... خواب ميبينم.

limo_torosh
حرفاي شما تا حدود زيادي بنظر من درسته بخصوص قسمت آخرش. در مورد خوابهاي صادقه من چنين اعتقادي ندارم چون نميپذيرم که روح در خواب از بدن جدا ميشه و اينرو جزو اعتقادات ديني صرف ميدونم. از نظر من خواب صادقه چيزي نيست جز تاييد تفکرات شما. اگر کسي خواب ببيند که در آينده مثلاً تصادف مي کند و بعد ببيند که همينطور شد، ميتواند به اين دليل باشد که مجموعه تفکراتي که باعث ديدن چنين خوابي شده اند از واقعياتي که آيندۀ او را تشکيل مي دهند منتج شده اند. مثلاً آن شخص ممکن است در رانندگي بي دقت باشد و يا سابقۀ تصادف داشته باشد و يا ماشينش مشکل داشته باشد و بعد چنين خوابي ببيند و از قضا به همان دلائل درست از آب درايد.
حتي ديده شده که شخصي چندين سؤال امتحان فرداي خود را در خواب ميبيند. اين درک او از امتحان و پيش بيني خودکار مغز اوست که از قضا درست از آب در مي آيد وگرنه بسياري هستند که سؤالات امتحاني را غلط در خواب ميبينند! در واقع تقسيم کردن خوابها به دو دسته صادقه و کذب کاملاً زيرکانه و در عين حال گمراه کننده است زيرا حتي بدون وجود روح خوابها يا درست بودند يا غلط!

- - - - -

و اما من خودم خيلي زياد خواب ميبينم طوري که نمي توانم انتخاب کنم! ولي خوابهاي بدم شامل مرگ يا ديدن آدمهاي ديگر به اشکال ترسناک ميشود که در اکثر مواقع خودم متوجه ميشوم و بزور خودم را بيدار مي کنم. وقتي بچه بودم براي اينکه خودم رو بيدار کنم از يک بلندي به پاييد ميپريدم و بعد راحت ميپريدم! ولي الان بطور کاملاً ارادي (البته از وقتي که اوضا خيت شد!) خوابم رو پايان ميدم.
بايد امشب بروم...
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران
سپاس‌های ارسالی: 4873 بار
سپاس‌های دریافتی: 2877 بار

پست توسط mahshid-banoo »

درود
همینطور که دوستان اشاره کردند خواب در بین روانکاوان از اهمیتی زیادی برخورداره
اصولا روانکاوان از دو طریق عمل میکنند 1-تعبیر رویا 2-بازگشت به کودکی
بخاطر همین اونا معمولا توصیه میکنند که خواب هایمان را یادداشت کنیم.
چیزی که من میخوام درباره اش بگم رویاست.
رویا dream: ان فیلمی که ما در خواب میبینیم ،خودمان ان را میسازیم و جالب اینکه میل و هراسی که در بیداری داریم بصورت سمبلیک در خواب میبینیم.
زبان رویا ،زبان استعاره است که چیزی به چیز دیگری تشبیه میشود و یک مکانیسم است .اصطلاحا میگوییم جابجایی replacement
فروید ،روانکاو معروف میگه ما در خواب جابجایی داریم مثلا در رویا میبینیم با یک خرس مبارزه میکنیم که خرس با پوشه ها بر سرمان میزند و این خرس در عالم واقعیت همان رئیسمان است .
یکی از مکانیسم های دیگر واکنش وارونه reaction formation است که فرد عکس میل را انجام میدهد.مثلا شخصی خواب میبیند برای پدر مریضش کلی دکتر اورده در حالی که در عالم بیداری از پدرش متنفر است !
ما در خواب امیالی که داریم تحقق میدهیم.مثلا شخصی دختر خاله خود را دوست داشته اما او با کس دیگری ازدواج میکند.و شخص دائما این رویا را میبیند که همسرش دخترخاله اش است.
"فروید میگوید رویا زبان ضمیر ناخودآگاه است"
ما اغلب وقتی از خواب بیدار میشویم به علت سرکوب انها خوابمان را فراموش میکنیم.
گاهی وسط خواب از خواب میپریم،بخاطر اینکه فشار ناخوداگاه زیاد است و دارد از حالت سمبولیک خارج میشود و به اصل موضوع میرود.
رویا در روانکاوی دوقسمت دارد.1- محتوای اشکار (خوابی که همیشه میبینیم مثل داستان دختر خاله) 2-محتوای نهفته.
روانکاو به رویای شما گوش میکنه برای اینکه هسته اولیه و هسته طرح را کشف کند.

اینا اطلاعات اندکی بود که من در رابطه با خواب داشتنم.کلا مبحث خواب خیلی پیچیده است و روانشناسان نظریات مختلفی در این باره دادند که نیازمند مطالعات گسترده است.
اما یه منبع خیلی مهم وجود داره که کتاب زیگموند فروید است به اسم "تفسیر خواب"این یکی از مهمترین کتابهای او بشمار میرفته.
البته این تفسیر با ان تعبیر هایی که دوستان انجام دادند متفاوته :-)
آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط درودبرايران »

mahshid-banoo,
بله بسيار مساله رو بهتر از من بيان کرديد. با وجود اينکه منظور من همين حرفها بود :grin:

ان فیلمی که ما در خواب میبینیم ،خودمان ان را میسازیم و جالب اینکه میل و هراسی که در بیداری داریم بصورت سمبلیک در خواب میبینیم.
زبان رویا ،زبان استعاره است که چیزی به چیز دیگری تشبیه میشود و یک مکانیسم است

دقيقاً موافقم.

البته اين مسائل رو ميشه از ديد پزشکي هم بررسي کرد. مثلاً چرا مغز جابجايي انجام ميده؟ يا چرا ضمير ناخودآگاه در خواب درگير ميشه؟ يا اينکه اصلاً چرا خواب ميبينيم؟ مگه بدن نميخواد استراحت کنه؟ خوب کامل shut down کنه ديگه :grin:
البته خودم تحليلهايي براي سؤال اول دارم...
بايد امشب بروم...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران....از خزر تا خليج هميشه فارس
سپاس‌های ارسالی: 1224 بار
سپاس‌های دریافتی: 1160 بار
تماس:

پست توسط big-man »

به نظر من آدم اصلا حواب نبينه بهتره .....چون اگه خواب خوب ببيني کلي حال ميکني توي خواب بعد که بيدار ميشي ميببينه خوابه خالت گرفته ميشه ...
اگرم بد ببيني مثل کابوساي بنده بازم حالت تا نصف روز گرفته ميشه پس با اين حساب اصلا خواب نبينيم راحتتريم خواب بهتري هم خواهيم داشت...دوستان چند راه براي خواب نديدن ارائه بدن ممنون ميشم. :grin:
خدایا ...!

نیازی به زمین لرزه نیست ...!

کاخِ آرزوهای این مردم به تلنگری هم فرو میریخت ...!!!
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 37 بار

پست توسط limo_torosh »

mahshid-banoo,
روانشناسان نظریات مختلفی در این باره دادند که نیازمند مطالعات گسترده است.
----------
من يه پيشنهاد (البته اين يه پيشنهاد من در بياريه)به اون دسته از روانشناساني که اعتقاد به مذهب شيعه دارند مي کنم (غير شيعه اصلا اين مطلب رو نخونند)
اگه خواستين در مورد يه مبحثي تحقيق کنيد مثلا همين خواب
محقق آمريکايي يه حرفي ميزنه
آلمانيه يه حرفي
ژاپنيه يه حرفي و ...
و يه محقق شيعه بر اساس قرآن و احاديث يه حرفي رو ميزنه حرف اون شيعه رو گوش کنيد چون بر اساس سخن ائمه حرفي رو مطرح مي کنه مثلا يه محقق ايراني الان داره رو مبحث وضو درماني (براي بيماران عصبي ) کار مي کنه من بعضي از نوشته هاي اون رو که خوندم ديدم خيلي به دلم چسبيد مثل ماساژ صورت با آب حداقل روزي سه بار
در کل بگم با اعتقاد يه کاري رو بکني حتما نتيجه مي بيني به قول آقاي آزمنديان اگه سم هم بخوري و بگي غذاست سم هيچ اثري نداره . به من که خيلي کمک کرده
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31680 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

بحث‌هاي مذهبي و همچنين توهين به ديگر اديان و مذاهب مشروع مثل سني، مسيحي و يهودي مجاز نيست
در صورت تکرار برخورد خواهد شد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

limo_torosh نوشته شده:در کل بگم با اعتقاد يه کاري رو بکني حتما نتيجه مي بيني به قول آقاي آزمنديان اگه سم هم بخوري و بگي غذاست سم هيچ اثري نداره . به من که خيلي کمک کرده

فکر نکنم زیاد واقعیت داشته باشه من چند 100 باری تمرینهای آقای آزمندیانو امتحان کردم زیاد موثر نبود .......اصلا کائنات مادنات همش حرفه من و تو رو فریب میدند ..... :-(
اگه واقعیت داشت الان این همه مشکل سر راه آدما نبود :-)
خدایا ...!

Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

بگو ببينم ليمو ترش ششما که اينهمه با کائنات ميونه تون خوبه ميتوني يه راهيي به ما پيشنهاد کني که بتونيم شبا راحت بخوابيم ..... آخه من وقتي مي خوابم صبح که بيدار ميشم انگار با پتک زدند توو سرم
همش خوابهاي پيچ در پيچ عجيب غريب و نامفهوم ميبينم :-x
خدایا ...!

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

من خواب مارهاي کوچک و بزرگ خيلي ميبينم ولي بيشتر وقتها ميکشمشون يا از دستم فرار ميکنند .
خواب جن هم کم ميبينم .
باور کنيد , باور کنيد اين رو هم راست ميگم که از بس شبها ميشينم پاي اين سايت , بعضي از شبها تا صبح خواب اين سايت و تايپ کردن توي اين سايت و لود شدن صفحه < پست شما با موفقيت ارسال شد > رو ميبينم . سرعتش هم خيلي پايينه , اعصابم رو خورد ميکنه .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Major I
Major I
نمایه کاربر

پست توسط درودبرايران »

باور کنيد , باور کنيد اين رو هم راست ميگم که از بس شبها ميشينم پاي اين سايت , بعضي از شبها تا صبح خواب اين سايت و تايپ کردن توي اين سايت و لود شدن صفحه < پست شما با موفقيت ارسال شد > رو ميبينم . سرعتش هم خيلي پايينه , اعصابم رو خورد ميکنه

هيچ تعجب نداره. بسياري از خوابها از فعاليتهاي غالب روز شکل ميگيرن. من زماني quake باز بودم (!) و گاهي اوقات يه نبرد جانانه رو توي خواب ميديدم (بصورت سه بعدي :grin: ). يه زماني هم age of empires زياد بازي کردم. شبا توي خواب هم تکميلش ميکردم!
بايد امشب بروم...
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
تماس:

پست توسط big-man »

به نظر شما خواب آتش گرفتن ناگهاني يک اتاق يا فرو ريختن ديوار حياط چه تغبيري ميتونه داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدایا ...!

Captain
Captain
محل اقامت: هر جا اینترنت هست... Net.
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 164 بار
تماس:

پست توسط DANG3R »

سلام
من اغلب در کابوس هایم می بینم که کاری را که دوست ندارم انجام شده و هیچ راه برگشتی نیست ...
ولی وقتی بیدار میشم خیلی خوشحال میشم ! :grin:
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”