KH.I.A.2500 نوشته شده:والا يادم نمياد اون شبها چي ميخوردم

ولي خط اول رو کاملا درست گفتي

.
شغل : بيکار
میزان تحصیلات : فعلا ديپلم
روز دیدی یا شب : شب
تابستان یا زمستان : درست نميشه گفت , فکر کنم بيشتر تابستان .
مجرد یا متاهل : مجرد

برای درمان یبوست بوی بد دهانت و سیاهی صورت و زبانت :
گوشت پیر -گوشت گاو -پنیر - ماست -چای (برای سوزش معده ات)-نمک سود -به شدت مضر است
سعی کن غذای های آبکی -توت - انجیر- خرما - کشمش- هل ودارچین وزیره وزعفران بخوری
در خوردن غذا افراط نکن و در جویدن غذا کوتاهی نکن-
grimi نوشته شده: من خواب فشار قبر رو مي بينم و همنشيني با يزيدان

اگه منظورت از فشار قبر اینه که در محیطی مثل قبر قرار گرفته ای و نه موجودی است و نه قبر جابه جایی داره مال اینه که پتو رو رو خودت کشیدی و زیر پتو داری خفه می شی ولی اگه فشار جسمی داری و موجودات قبر هم حضور دارند و می ترسی و نمی تونی تکانی به خودت بدی اینها رو کامل بگو رنگ محیطی که در اون قرار داری قبل از فشار قبرت چی دیدی بعد از فشار قبر چی دیدی چه موقع از شب دیدی چند سالته شغلت چیه کی دیدی (خیلی مهمه) زیاد می بینی کم می بینی نمونه ای از این خواب های می بینی رو هم بگو
اگه منظورت از یزیدیان آدم های خونخوار قاتل مال مردم خور و کسانی که هیچ توجهی در به آخرت خود ندارند یکی از علل آن می تواند لقمه حرام خواری باشد اگه دقت کن در زندگیت ببن کجا به عمد یا غیر عمد مال حرام می خوری کامل خوابت رو نگفتی ولی اگه زیاد خواب همنشینی با این افراد رو ببینی این تعبیرشه
DON LEO نوشته شده:من اکثرا خواب يه پير زن سفيد رو و سفيد مو که خيلي هم زشت هست
رو مي بينم که به طرفم حمله مي کنه
خيلي هم بده،شبي که اين خوابو ببينم از خواب مي پرم و تا صبح خوابم نمي بره

فکر کنم ای از دسته خواب های کاذب بیرون باشه تو تعبیر خواب دنبالش بگرد يا يکم کاملتر توضيح بده
big_man
خواب آتش دیدن مال غلظت خون می تونه باشه اگه غلظت خون داری برو حجامت کن یا یه واحد خون بده.اگه این کار رو نکنی ممکنه سکته بزنی