خريد دوربين ديجيتال
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 112 بار
- سپاسهای دریافتی: 369 بار
- تماس:
خريد دوربين ديجيتال
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم یک دوربین دیجیتال بخرم پیشنهاد شما ها چیه؟؟؟
قیمتش هم چندان مهم نیست
می خواستم یک دوربین دیجیتال بخرم پیشنهاد شما ها چیه؟؟؟
قیمتش هم چندان مهم نیست
برای هر چیز زکاتی است و زکات علم نشر دادن آن است.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.
الهی
مرا لیاقت بهشت نیست و طاقت دوزخ نیز ندارم. اکنون تو خود دانی و کرم تو.

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
PCBOYSIR جان
البته از کيفيت محصولات سوني هم نميشه غافل بود که جديدا دوربين DSC-F828 را تولید کرده که خيلي عالي هستش ولي سوني قيمتهاي بالايي داره که بيشتر هم به خاطر اسم سوني هست (البته کيفيت هم دارند). ولي سري Canon از کيفيت و قيمت مناسبي برخوردارند که به شما PowerShot G9 را پيشنهاد ميکنم قيمتشم حدود 500.000 هستش.
دوربین عکاسی دیجیتال کوچک با کیفیت عکس ۱۲ مگاپیکسل، دارای لرزشگیر تصویر، قابلیت زوم اپتیکال تا ۶ برابر، پردازشگر DiG!C III، فیلمبرداری با کیفیت مگاپیکسل همراه با صدا، ذخیره به صورت RAW برای تنظیمات حرفهای تصاویر گرفته شده، حساسیت بالا، پشتیبانی کارت SD و MMC، تصحیح قرمزی چشم، تشخیص صورت، صفحه نمایش بزرگ و .... انتخاب خوبي است
موفق باشيد./
البته از کيفيت محصولات سوني هم نميشه غافل بود که جديدا دوربين DSC-F828 را تولید کرده که خيلي عالي هستش ولي سوني قيمتهاي بالايي داره که بيشتر هم به خاطر اسم سوني هست (البته کيفيت هم دارند). ولي سري Canon از کيفيت و قيمت مناسبي برخوردارند که به شما PowerShot G9 را پيشنهاد ميکنم قيمتشم حدود 500.000 هستش.
دوربین عکاسی دیجیتال کوچک با کیفیت عکس ۱۲ مگاپیکسل، دارای لرزشگیر تصویر، قابلیت زوم اپتیکال تا ۶ برابر، پردازشگر DiG!C III، فیلمبرداری با کیفیت مگاپیکسل همراه با صدا، ذخیره به صورت RAW برای تنظیمات حرفهای تصاویر گرفته شده، حساسیت بالا، پشتیبانی کارت SD و MMC، تصحیح قرمزی چشم، تشخیص صورت، صفحه نمایش بزرگ و .... انتخاب خوبي است
موفق باشيد./
آخرین ويرايش توسط 1 on Farhad3614, ويرايش شده در 0.

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
PCBOYSIR عزیز
شما تا نیازهاتون از یک دوربین رو بیان نکنید کمک چندانی نمیشه بهتون کرد.
مثلا میخواهید دوربینهای نوع کامپکت را انتخاب کنید که بیشتر مصارف خانگی و کارهای شخصی دارند،
یا کمی حرفه ای تر از نوع SLR Like ها که امکانات پیشرفته تری رو از جمله تنظیمات دستی بیشتر (نسبت به قبلی) ، در اختیار شما قرار میدهند وبرای کسی است که بصورت کاملا حرفه ای (مثل عکاسان خبری و...) در این زمینه فعالیت ندارد اما احتیاج به قابلیتهای بیشتر و کامل تر نیر دارد،
یا دوربینهای SLR که کاملاٌ حرفه ای هستند و برای گرفتن عکسهای عالی باید تا حد لزوم با علم عکاسی اشنا باشید و همچنین به نوع تنظیمات دستی آن ، چون اکثر تنظیماتش منوال هست و همین باعث میشه تا افرادی که اگاه به عکاسی هستند بتوانند عکسهای بهتری رو بگیرند.
پس لطفاً نیازهای خودتون رو بفرمایید
شما تا نیازهاتون از یک دوربین رو بیان نکنید کمک چندانی نمیشه بهتون کرد.
مثلا میخواهید دوربینهای نوع کامپکت را انتخاب کنید که بیشتر مصارف خانگی و کارهای شخصی دارند،
یا کمی حرفه ای تر از نوع SLR Like ها که امکانات پیشرفته تری رو از جمله تنظیمات دستی بیشتر (نسبت به قبلی) ، در اختیار شما قرار میدهند وبرای کسی است که بصورت کاملا حرفه ای (مثل عکاسان خبری و...) در این زمینه فعالیت ندارد اما احتیاج به قابلیتهای بیشتر و کامل تر نیر دارد،
یا دوربینهای SLR که کاملاٌ حرفه ای هستند و برای گرفتن عکسهای عالی باید تا حد لزوم با علم عکاسی اشنا باشید و همچنین به نوع تنظیمات دستی آن ، چون اکثر تنظیماتش منوال هست و همین باعث میشه تا افرادی که اگاه به عکاسی هستند بتوانند عکسهای بهتری رو بگیرند.
پس لطفاً نیازهای خودتون رو بفرمایید

- تماس:

- سپاسهای ارسالی: 58 بار
- سپاسهای دریافتی: 384 بار
- تماس:
PCBOYSIR عزيز
شما در بالا اشاره کرديد که قيمت زياد براتون اهميت نداره . اگر اين چنين هست
اگر اطلاع داشته باشيد دوربينهاي خبر نگاري از 7-8 مگاپیکسل به بالا هستند که دوربين PowerShot G9
12 مگاپیکسل هستش و زوم اپتیکال 6x و با کيفيت مناسب
و همچنين از سوني تجربه يک مدل را دارم ... Sony Cyber-shot DSC-F828 (شخصا Sony Cyber-shot DSC-F828 را دارم و ازش بسيار راضي هستم)
۸ مگا پیکسل، بزرگنمایی ۷ برابر اپتیکال، پشتیبانی کارتهای حافظه CF Type I یا CF Type II، سازگار با Microdrive و Memory Stick Media, Memory Stick PRO Media عکسبرداری مداوم خروجی تلویزیون و چاپ مستقیم هم داره در ضمن گارانتي خوبش هم نورنگار هستش و بیمه بدنه سامان را هم داره
من سال ۸۴ گرفتم 750 تومان قيمت الانشو نميدونم ولي فکر ميکنم توي سايت قيمت زده بود 780 تومان
البته توليداين دوربين متوقف شده و مدل هاي جديدتري جايگزين آن شده است که بنده اشتباها در بالا قسد معرفي داشتم که اشتباها گفتم جديد آمده. منظور بنده از جديد دوربين Sony Alpha A700 بود
توي لينک زير اطلاعات خوبي ميتونيد از دوربينهاي ديجيتال بدست بياريد
[External Link Removed for Guests]
صحبت محسن جان بسيار مهم هستش. شما براي خريد هر وسيله ابتدا بايد نياز خودتون در نظر بگيريد که چه چيز در خريد اين وسيله برتون مهمه و چه توقعي ازش داريد اين جوري بهترين انتخاب را ميتونيد داشته باشيد.
موفق باشيد./
شما در بالا اشاره کرديد که قيمت زياد براتون اهميت نداره . اگر اين چنين هست
اگر اطلاع داشته باشيد دوربينهاي خبر نگاري از 7-8 مگاپیکسل به بالا هستند که دوربين PowerShot G9
12 مگاپیکسل هستش و زوم اپتیکال 6x و با کيفيت مناسب
و همچنين از سوني تجربه يک مدل را دارم ... Sony Cyber-shot DSC-F828 (شخصا Sony Cyber-shot DSC-F828 را دارم و ازش بسيار راضي هستم)
۸ مگا پیکسل، بزرگنمایی ۷ برابر اپتیکال، پشتیبانی کارتهای حافظه CF Type I یا CF Type II، سازگار با Microdrive و Memory Stick Media, Memory Stick PRO Media عکسبرداری مداوم خروجی تلویزیون و چاپ مستقیم هم داره در ضمن گارانتي خوبش هم نورنگار هستش و بیمه بدنه سامان را هم داره
من سال ۸۴ گرفتم 750 تومان قيمت الانشو نميدونم ولي فکر ميکنم توي سايت قيمت زده بود 780 تومان
البته توليداين دوربين متوقف شده و مدل هاي جديدتري جايگزين آن شده است که بنده اشتباها در بالا قسد معرفي داشتم که اشتباها گفتم جديد آمده. منظور بنده از جديد دوربين Sony Alpha A700 بود
توي لينک زير اطلاعات خوبي ميتونيد از دوربينهاي ديجيتال بدست بياريد
صحبت محسن جان بسيار مهم هستش. شما براي خريد هر وسيله ابتدا بايد نياز خودتون در نظر بگيريد که چه چيز در خريد اين وسيله برتون مهمه و چه توقعي ازش داريد اين جوري بهترين انتخاب را ميتونيد داشته باشيد.
موفق باشيد./

- محل اقامت: navidsilver@mcn.com
- سپاسهای دریافتی: 9 بار
سلام :
دوربين هاي پاناسونيك هم انتخاب خوبي هست . من مدل ال زد 2 رو خريدم عيد دو سال پيش 310 هزار با مموري 1 گيگ .
البته با امكاناتي كه جديدا روي دوربين هاي سوني مي بينم ! همين تشخيص قرمزي چشم در حالت فلاش زدن و
لرزش دست و ...
5 مگاپيكسل . زوم 24 ايكس . 6 اپتيكال - 4 ديجيتال
خيلي هم راضي هستم . من با اين دوربين عكس پرسنلي هم مي ندازم
الان هم چندين مدل بالاتر از دوربين من اومده ... ارزانتر هم شده .
مثلا با 250 هزار تومان راحت يك 7 مگاپيكسل رو مي توني بخري .
از اين سايت هم مي توني كمك بگيري :
دوربين هاي پاناسونيك هم انتخاب خوبي هست . من مدل ال زد 2 رو خريدم عيد دو سال پيش 310 هزار با مموري 1 گيگ .
البته با امكاناتي كه جديدا روي دوربين هاي سوني مي بينم ! همين تشخيص قرمزي چشم در حالت فلاش زدن و
لرزش دست و ...
5 مگاپيكسل . زوم 24 ايكس . 6 اپتيكال - 4 ديجيتال
خيلي هم راضي هستم . من با اين دوربين عكس پرسنلي هم مي ندازم
الان هم چندين مدل بالاتر از دوربين من اومده ... ارزانتر هم شده .
مثلا با 250 هزار تومان راحت يك 7 مگاپيكسل رو مي توني بخري .
از اين سايت هم مي توني كمك بگيري :
يک روز با تو يک روز بر عليه تو ... روزي که با تو ست مغرور نشو ... روزي که بر عليه توست مايوس نشو

-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
سلام
کلی نوشتم پستم پرید
خلاصه میکنم :
با این مساله که شما فرمودید نیاز شما رو یک دوربین SLR Like یا همون سری Ultra Compact برطرف میکنه.
دوربینهای شاخص این سری اینها هستند : SONY H9 , Canon S5 IS , Panasonic FZ8 , Olympus 550 .
طبق تحقیقاتی که بنده روی این دوربینها داشتم و ریویو های مختلفی ازشون خوندم به این نتیجه رسیدم که سونی نسبت به بقیه برتری دارد.
مخصوصا با زوم اپتیکال 15x قوی که داره تصاویر دور را با کیفیت عالی ثبت میکنه و همچین همه متحیر در سرعت زوم آن مونده اند یعنی از تله به واید یا برعکس بسرعت انجام میگیره.
و امکاناتی نظیر :
فیس دیتکشن که برای عکاسی های پرتره استفاده میشه ، صورت افراد رو تشخیص میده و کیفیت اون قسمت رو بهینه میکنه.
لرزه گیر خودکار عکاسی ، لنز کارل زایس با 8.1 مگا پیکسل ، نایت شات ، عکسبرداری با کیفیت و سایز Full HD .
یوزر فرندلی و سادگی در عملکرد قسمتهای مختلفش .
نویز کمتر در ISO های بالا بخصوص نسبت به کنن و پاناسونیک.
سری آلفا سونی از نوع SLR هست و کاملا حرفه ای و بیشتر قسمتهاش بصورت دستی تنظیم میشه و برای کاربران معمولی کمی مشکل است
و اینکه قیمت بالایی داره و غالباً هم بدون لنز هست که با لوازم جانبی مورد نیاز حدود 1.100.000 در میاد.
سوالی بود بفرمایید
کلی نوشتم پستم پرید
خلاصه میکنم :
با این مساله که شما فرمودید نیاز شما رو یک دوربین SLR Like یا همون سری Ultra Compact برطرف میکنه.
دوربینهای شاخص این سری اینها هستند : SONY H9 , Canon S5 IS , Panasonic FZ8 , Olympus 550 .
طبق تحقیقاتی که بنده روی این دوربینها داشتم و ریویو های مختلفی ازشون خوندم به این نتیجه رسیدم که سونی نسبت به بقیه برتری دارد.
مخصوصا با زوم اپتیکال 15x قوی که داره تصاویر دور را با کیفیت عالی ثبت میکنه و همچین همه متحیر در سرعت زوم آن مونده اند یعنی از تله به واید یا برعکس بسرعت انجام میگیره.
و امکاناتی نظیر :
فیس دیتکشن که برای عکاسی های پرتره استفاده میشه ، صورت افراد رو تشخیص میده و کیفیت اون قسمت رو بهینه میکنه.
لرزه گیر خودکار عکاسی ، لنز کارل زایس با 8.1 مگا پیکسل ، نایت شات ، عکسبرداری با کیفیت و سایز Full HD .
یوزر فرندلی و سادگی در عملکرد قسمتهای مختلفش .
نویز کمتر در ISO های بالا بخصوص نسبت به کنن و پاناسونیک.
سری آلفا سونی از نوع SLR هست و کاملا حرفه ای و بیشتر قسمتهاش بصورت دستی تنظیم میشه و برای کاربران معمولی کمی مشکل است
و اینکه قیمت بالایی داره و غالباً هم بدون لنز هست که با لوازم جانبی مورد نیاز حدود 1.100.000 در میاد.
سوالی بود بفرمایید

- تماس:

-
این دوربین چطوره
Specifications DC X720
Sensor CCD
Image 7M Effective Pixels
Picture Resolution 3072 x 2304(7M) / 2560 x 1920 (5M) / 2048 x 1536 (3M) / 1600 x 1200(2M) / 640 x 480(VGA)
Lens smc Pentax lens f = 6.2 (W ) ~ 18.6 (T) mm, (35mm film equivalent : 37.5 ~112.5mm); F/2.7(W) ~ 4.3(T)
Zoom Optical: 3X Digital: 4X (Preview) / 12X (Playback)
Focus Range Normal: 40cm ~ Infinity Macro: 15cm ~ 30 cm (Wide)
Shutter Speed 1/2000 - 1 sec (Scene mode 4 sec)
Display Size 2.5” LTPS LCD
Display Resolution 232,000 pixels
ISO Equivalent Auto / 80 / 160 / 320 / 400 / 800 / 1200 (Shake Free mode) / 4000 (Movie mode)
Flash Auto / Red eye reduction / Forced on / Slow sync / Forced off
Self-Timer 2 sec / 10 sec / Interval shooting
Movie Mode 640 x 480 / 320 x 240 / 160 x 128 (30fps) Continuous recording with sound
Storage Built-in 18 MB available for usage SD card compatible
Interface Digital output: USB 2.0 (High Speed) Audio / Video output ( NTSC/PAL)
Battery Rechargeable Li-on Battery
Dimensions 91mm x 60mm x 14.7mm (12.5 slimmest)
Weight 120 g (without battery)
Product Color Pearl-White; Vixen-Red; Cool-Silver; Midnight-Black
Accessories (Standard) N/A
Accessories (Optional) N/A
Remarks N/A
قیمتش 227هزارتومن
می ارزهیانه
Specifications DC X720
Sensor CCD
Image 7M Effective Pixels
Picture Resolution 3072 x 2304(7M) / 2560 x 1920 (5M) / 2048 x 1536 (3M) / 1600 x 1200(2M) / 640 x 480(VGA)
Lens smc Pentax lens f = 6.2 (W ) ~ 18.6 (T) mm, (35mm film equivalent : 37.5 ~112.5mm); F/2.7(W) ~ 4.3(T)
Zoom Optical: 3X Digital: 4X (Preview) / 12X (Playback)
Focus Range Normal: 40cm ~ Infinity Macro: 15cm ~ 30 cm (Wide)
Shutter Speed 1/2000 - 1 sec (Scene mode 4 sec)
Display Size 2.5” LTPS LCD
Display Resolution 232,000 pixels
ISO Equivalent Auto / 80 / 160 / 320 / 400 / 800 / 1200 (Shake Free mode) / 4000 (Movie mode)
Flash Auto / Red eye reduction / Forced on / Slow sync / Forced off
Self-Timer 2 sec / 10 sec / Interval shooting
Movie Mode 640 x 480 / 320 x 240 / 160 x 128 (30fps) Continuous recording with sound
Storage Built-in 18 MB available for usage SD card compatible
Interface Digital output: USB 2.0 (High Speed) Audio / Video output ( NTSC/PAL)
Battery Rechargeable Li-on Battery
Dimensions 91mm x 60mm x 14.7mm (12.5 slimmest)
Weight 120 g (without battery)
Product Color Pearl-White; Vixen-Red; Cool-Silver; Midnight-Black
Accessories (Standard) N/A
Accessories (Optional) N/A
Remarks N/A
قیمتش 227هزارتومن
می ارزهیانه

-