يک مرد، يک اسلحه، يک هدف : ميکائيل کلاشنيکف

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

يک مرد، يک اسلحه، يک هدف : ميکائيل کلاشنيکف

پست توسط Palang mah gerefteh »

یک مرد، یک اسلحه، یک هدف : میکائیل کلاشنیکف 86 ساله می شود 
«من این تفنگ را برای دفاع از وطنم اختراع کرده بودم»
ترجمه : پلنگ ماه گرفته
به نقل از AFP شنبه 15 آوریل 2006
ساعت 15 و 3 دقیقه ، مسکو :

[External Link Removed for Guests]
میکائیل کلاشنیکف، پدر مشهور تفنگ تهاجمی روسی که صد میلیون فروند از آن در تمام جهان بفروش رسیده است، همچنان در سن 86 سالگی به نیابت سفارت ادامه می دهد. او پیوسته به کشورهای خارجی سفر می کند و بی وقفه از فرزند خود در مقابل رقبایش به مقابله بر می خیزد.
این مرد کوچک اندام با چشمهای آبی و موهای سفید که در اورال زندگی می کند، امروز برای پاسخگویی به منتقدین روزنامه های آمریکایی در رابطه با فروش صد هزار کلاشنیکف به ونزوئلا در مسکو حصور بهم رساند.
او می گوید : «برای نخستین بار نیست که به سلاحهای روسی حمله می شود» و به مقالۀ واشینگتن تایم 10 آوریل اشاره می کند که نوشته بود « مسکو به ونزوئلا سلاحهای از دور خارج شده و قدیمی می فروشد.» و سپس به دفاع از تفنگ سادۀ خود بر می خیزد و با تأکید می گوید : « این تفنگ ساده برای سربازی ساخته شده است که دیپلم ندارد.» و سپس چنین می گوید : «در جنگ ویتنام، سربازان آمریکایی ام 16 های خود را رها می کردند و آن کلاشنیکفهایی را بدست می گرفتند که در کنار اجسادویتنامیها پیدا می کردند. هر روز در بغداد آمریکائیها از سلاحهای من استفاده می کنند، زیرا که سلاحهای خودشان عمل نمی کند.»
میکائیل 86 ساله اعلام کرد که بزودی برای بازدید کارخانه ای که در عهد شوروی در کوبا ایجاد شده بود دیدن بعمل بیاورد. او مشهورترین شهروند روسیه و بیشترین مدالها را از آن خود ساخته است. با این وجود او هیچ پولی از اختراع خود دریافت نکرده است و این در حالی ست که ارتشهای 50 کشور جهان از سلاحهای او استفاده می کنند . روسیه یکی از بزرکترین صادر کنندگان اسلحه با فروش 5.3 میلیارد دلار در سال گذشته، سعی می کند حق مالکیت فکری میکائیل کلاشنیکف را به کرسی بنشاند ولی تا کنونی در این زمینه موفقیتی بدست نیاورده است.

10 نوامبر 1919 میکائیل کلاشنیکف در دهکده ای در سیبری بدنیا آمد. میکائیل کلاشنیکف دوران جوانی تراژیکی را بیاد می آورد، در عهد استالین سال 1930 بعنوان دهقانزاده ای ثروتمند ارزیابی می کنند و بر این اساس او را به اردوگاه می فرستند.
در سال 1941 در جبهۀ جنگ زخمی می شود و به پشت جبهه منتقل می گردد.
و همین حادثه سرآغاز AK 47 است و 47 از اینرو که در سال 1947 اختراع او به ثبت می رسد. سرنوشت AK 47
و مخترع آن با تاریخ اتحاد جماهیر شوروی پیوند خورده است. در ارتش سرخ تا پیش از شروع جنگ دوم استفاده از سلاح اتوماتیک ممنوع بود. میکائیل کلاشنیکف در خاطراتش می گوید : «فرمان ممنوعیت سلاحهای اتوماتیک از جانب نائب وزیر وزارت دفاع صادر شده بود و هیچکس شهامت سرپیچی از آن را نداشت.»
چنین فرمانی به اعتقاد او فقدان چنین سلاحی تا حدود زیادی علت شکست اتحاد جماهیر شوروی در جنگ علیه فنلاند و نخستین موج قربانیان ارتش سرخ علیه ارتش نازی را توضیح می دهد.

امروز میکائیل کلاشنیکف از اینکه سلاحهای او در منازعات بین ملتها بکار می رود، اظهار تأسف می کند و می گوید : «من این تفنگ را برای دفاع از وطنم اختراع کرده بودم.»
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

با اين وجود اگر ميکائيل کلاشنيکف پدر آکا 47 است، ولي پدر تنفگ تهاجمي بحساب نمي آيد. کلاشنيکف در واقع با الهام از نخستين تفنگ تهاجمي Sturmgewehr 44 یا Stg 44ساخته شده است که بين سالهاي 1939 و 1945 در خدمت ارتش آلمان بود.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”