سلام به دوستان خودم.
پسر دایی من سوم دبیرستان هست و از طرف مدرسه برای شرکت در مسابقات وبلاگنویسی انتخاب شده.موضوع آزاد هست و باید خودش انتخاب کنه.طراحی قالب هم خیلی مهمه.مطالب هم که جای خودش رو دارد.
به نظر شما در چه موردی بنویسد تا چشم بالایی هارا بگیرد و مقامی کسب کنه؟ (کلا نظر تک تکتون برام مهمه )
osilatoria نوشته شده:قدرت خدا ! دوره آخر الزمون شده . زمان ما مسابقات روزنامه دیواری بود ! الان مسابقه ی وبلاگ نویسی
در رابطه با شعر و ادبیات من می پسندم خودم .
ابوالفضل جان فکر کنم این موضوع خیلی باشه.یعنی افراد زیادی در مورد این موضوع وبلاگ زدن.یک سرچ بندازی میبینی.یک موضوع باشه که هم خاص باشه هم زیاد دست نباشه توش.یک جورایی تحلیلی باشه.فکر کنم بیشتر مورد پسند واقع بشه.
منتظرم دوستان......
در نظر من چون شکل مسابقه دارد بهتر است بجاي استفاده از موضوعات کلي به يک موضوع کوچک پرداخته شود... و عنوان وبلاگ هم نام يک موضوع تخصصي باشد.
مثلا اگر شعر و شاعري است به موضوعات جزئي شکلي مثل عروض ، قافيه و يا موضوعات محتوايي جزيي مثل مفاهيم اصطلاحات در شعر حافظ و. . . به صورت تخصصي پرداخته شود
يا اگر موضوع علمي است به موضوعات ريز تر يکي از علوم پرداخته شود مثلا اتم، محلول ها، اکسيداسيون،کاتاليزور ، دياپازون، قوانين حرکت ، معما هاي رياضي، و ......
اگر موضوع مذهبي است مثلا مهدويت، خدامحوري در عرصه دين، اتحاد اسلامي و ......
و يا ترکيبي از دو موضوع ريز به هم مرتبط از علوم مختلف....
پيشنهاد ميشود عنوان وبلاگ هم کلي نباشد و محتواي وبلاگ را در بر داشته باشد.
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
mohayer, جان
اینطور که شما پیشنهاد دادین که موضوع تخصصی بشه بسیار خوب هست اما مخاطبان خاص خودش را دارد هر موضوع تخصصی.به نظر میاد اگر موضوع کلی باشد مخاطبان و بازدید کنندگان بیشتر به طرف وبلاگ جذب میشوند ببینیم نظر سایر دوستان در این باره چیست
mohayer نوشته شده:خوب جناب مسعود عزيز شما نفرموديد معيار برنده شدن آمار بازديد است يا محتوا.....
پيش فرض ذهني اين حقير تاکيد بر جنبه هاي محتوايي بوده است.
پس با اين حساب دوستاني که نظر ميدهند بر اين نکته هم عنايتي داشته باشند.
دوست عزیزم معیار ها هم موضوع هست و هم بازدید و مسلما اگر وبلاگی آمار بالای در این گونه نوشته ها داشته باشد حتما از موضوع خوب و مطالب قوی برخوردار است.
نظر شما این است که اگر وبلاگی میخواهد برتر باشد باید به صورت تخصصی در مورد موضوع های زیر شاخه بحث کند تا به جای موضوع کلی,درسته؟
بنده نوشتن درباره ی مهارت های زندگی رو پیشنهاد میکنم ، این موضوع در این زمانه مسلما کاربردی تر هست ...
درست است دوست من.میشه یکم بیشتر توضیح بدی.تنوع بحث درش زیاد باید باشه. نظر دوستان دیگر چیست؟
بله . حتما .
در مباحث مهارت های زندگی تنوع بسیار زیاد هست . برای مثال مهارت هایی مثل مقابله با خشم ، مهارت در ارتباط برقرار کردن با دیگران ، مدیریت استرس و اضطراب ، غلبه بر کمرویی و خجالت و ...
همینطور که میبنید موضوع بسیار کاربردی و در عین حال متنوع هست .
البته نکته ی بسیار مهمتر از نظر بنده این هست که :
حتی اگر ایشان مقامی هم نیاوردند ، با توجه به مطالب این موضوع ،برای خودشان منبعی بسیار غنی به دست خواهند آورد که در زندگی خودشان هم مفید و کاربردی باشد .
ASHK HIKAYESI, جان
بسیار خوب است,حتی میشود وبلاگ را فصل بندی کرد و در مورد هر کدام از این موارد کلی مقاله ارائه داد.
اگه ممکنه شما چندتا مطلب قرارا بدهید