معما(شاید سرکاری باشه)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

من نميدونم اين معماست يا واقعيت داره ؟ ولي اگر واقعيت داره راههاي بسيار زيادي امروزه هست تا به يک کر و کور و لال مادرزاد مطلب را بفهمانند . ولي اگر معما باشه که يک جواب مخصوص داره . حالا شما بگيد کدومه ؟ تا ما بهتر و سنجيده تر جواب بديم .
اگر تصادف کرده باشه يا مثلا در اثر حادثه باشه و حتي سواد هم نداشته باشه ميشه دستش رو گذاشت روي دهان و مثلا جمله < بابا مرد > را برايش تکرار کرد تا متوجه بشه . ( ديگه نگو که دستم نداره . نميدونم ميخواي هم بگو :? )
مادر زاد رو بايد فکر کنم .
يک کمي عطر مشهدي و کافور ميگيري دم دماقش خودش ميفهمه . يا اصلا مامانش ميره يه شوهر ديگه ميکنه . :grin:
منتظر جواب باش ...........

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

KH.I.A.2500 نوشته شده:من نميدونم اين معماست يا واقعيت داره ؟ ولي اگر واقعيت داره راههاي بسيار زيادي امروزه هست تا به يک کر و کور و لال مادرزاد مطلب را بفهمانند . ولي اگر معما باشه که يک جواب مخصوص داره . حالا شما بگيد کدومه ؟ تا ما بهتر و سنجيده تر جواب بديم .
اگر تصادف کرده باشه يا مثلا در اثر حادثه باشه و حتي سواد هم نداشته باشه ميشه دستش رو گذاشت روي دهان و مثلا جمله < بابا مرد > را برايش تکرار کرد تا متوجه بشه . ( ديگه نگو که دستم نداره . نميدونم ميخواي هم بگو :? )
مادر زاد رو بايد فکر کنم .
يک کمي عطر مشهدي و کافور ميگيري دم دماقش خودش ميفهمه . يا اصلا مامانش ميره يه شوهر ديگه ميکنه . :grin:
منتظر جواب باش ...........

بله عزیز معما هست.
وقتی سواد نداره چجوری میخواد جمله را درک کنه و بفهمه؟ :-(
فرض کنیم که دستش در اثر تصادف توو گچ باشه :grin:
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

دوستان جوابی پیدا نکردند؟ :-( :-o
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

یه راه حل اعجاب انگیز ( در حد واتو واتو ) اینه که چند روزی بهش غذا ندن اونوقت خودش میفهمه باباش که نونشو میداده مرده - خدائیش گیر ندید بهترین راه حل همینه - حالا اصلا چه گیری دادید که حتما" باید بدونه خوب اینا معمولا" کم عمر میکنن پس خودش میره اون دنیا و باباش رو از نزدیک میبینه البته اگر نگید که اون دنیا هم کر و کوره - اصلا" شما اگر با چنین موردی مواجه شدی اونو یه هفته بده دست من تا بهش بفهمونم -
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

earth,
دلت میاد به یک آدم کور و کر یک هفته هیچی ندی؟! :sad: خیلی سنگدلی :lol:
جواب منطقی نیست.... :eek:
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

موقعی که توی غرب وحشی مشغول تحصیل بودم ( تقریبا" 8 سال پیش ) یکی از استادای اونجا یه بحث تو این مایه ها مطرح کرد ولی هیچکس نتونست جوابی براش پیدا کنه وقتی از خودش پرسیدیم گفت در اینگونه افراد بنا به نیاز حواسی رشد و نمو میکند که یک انسان سالم از آن بی بهره است و نمیتواند آن را درک کند ( یعنی علاوه بر حواس 5 گانه ) و ادامه داد معمولا اینا مثل خفاش میمونن ( البته با عرض معذرت - خدا نصیب هیچکس نکنه ) و برای درک بهتر محیط اطراف امواجی را صادر میکنن و با آنالیز امواج بازگشتی تصویری مجازی را در ذهن خود تجسم میکنند یعنی در این مورد خاص شخص مذکور بدون هیچ کمکی متوجه حادثه رخ داده میشود البته صحت این گفته گردن خودش - ولی باید بگم ایشون فوق دکترای روانکاوی داشتن و تو اون کشور به پدر روانکاوی مشهور بودن و گفته هایشان برای اساتید دیگر حجت بود - ولی شما قانع نمی شوید و مرغتان یه پا دارد - در هر حال موضوع جالبی رو مطرح کردید -
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
Captain II
Captain II
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 37 بار

پست توسط limo_torosh »

مرغ باغ ملکوتم نيم از عالم خاک
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

earth نوشته شده:موقعی که توی غرب وحشی مشغول تحصیل بودم ( تقریبا" 8 سال پیش ) یکی از استادای اونجا یه بحث تو این مایه ها مطرح کرد ولی هیچکس نتونست جوابی براش پیدا کنه وقتی از خودش پرسیدیم گفت در اینگونه افراد بنا به نیاز حواسی رشد و نمو میکند که یک انسان سالم از آن بی بهره است و نمیتواند آن را درک کند ( یعنی علاوه بر حواس 5 گانه ) و ادامه داد معمولا اینا مثل خفاش میمونن ( البته با عرض معذرت - خدا نصیب هیچکس نکنه ) و برای درک بهتر محیط اطراف امواجی را صادر میکنن و با آنالیز امواج بازگشتی تصویری مجازی را در ذهن خود تجسم میکنند یعنی در این مورد خاص شخص مذکور بدون هیچ کمکی متوجه حادثه رخ داده میشود البته صحت این گفته گردن خودش - ولی باید بگم ایشون فوق دکترای روانکاوی داشتن و تو اون کشور به پدر روانکاوی مشهور بودن و گفته هایشان برای اساتید دیگر حجت بود - ولی شما قانع نمی شوید و مرغتان یه پا دارد - در هر حال موضوع جالبی رو مطرح کردید -

ببین دوست عزیز خفاش اندامی دارد که توانایی پژواک سازی را دارد ولی انسان چنین اندامی ندارد!!! :?
به هر حال کاملا مشخص هست که این گونه انسان ها از حس های قوی تری بر خوردار هستن اما...
اما اگه این بنده خدا در اثر تصادف اینجوری شده (کور و کر) و فعلا حس های دیگر بدنش تقویت نشده.
یواش یواش داره قلبم میگیره.خدارو شکر.هیچ چیز مثل سلامتی نیست.شاید این تاپیک یک تلنگری بشه تا بیشتر قدر شناس سلامتی خودمون باشیم.
دیگر دوستان جوابی برای این معما ندارند :-(
Colonel I
Colonel I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 587 بار
سپاس‌های دریافتی: 777 بار

پست توسط mohayer »

من از همگي دوستان عذر مي خواهم پا برهنه وارد مي شوم.

بايد بگويم اين بنده خدا اصلا نميداند پدر يعني چه...و شايد هم نداند مرگ يعني چه.... (دوستان ديگر هم در مطالب قبلي به آن اشاره کردند.اما از آن استقبال نشد.)
به نظر ميرسد که نکته اصلي همينجا باشد. اول بايد به فکر فهماندن اين دو مفهوم باشيم.
اول زحمت بکشيد براي ايشان توضيح دهيد پدر يعني چه و مردن چيست آنگاه به آن بي چاره بفهمانيد که پدرش مرده است.
فکر کنم مشکل دو تا شد! شايد هم سه تا!!!!! شايد هم بيشتر!!!!!!!
آسوده بر کنار چو پرگار می شدم
دوران چو نقطه عاقبتم در میان گرفت
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

mohayer, عزیز
این گفته شما در صورتی درست است که مادر زاد کور و کر باشد.
من گفتم اگر در یک تصادف پدرش مرده باشد و خودش هم کور و کر شده باشد چی؟(بی سواد هم باشد)
:-(
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

آخه اين که معما نيست .
بابا جون , ما ميگيم اگر مادر زاد باشه ميشه فلان کرد , شما ميگيد تصادفيه . ما ميگيم اگر تصادفي باشه ميشه فلان کرد , شما ميگيد مادرزاده .
آخه معما يک سوال واحد و مشخص داره .بالاخره مادرزاده يا تصادفيه ؟ سوال مشکل داره . جوابش هم مشکل دار از آب در مياد .

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Old Moderator
Old Moderator
تماس:

پست توسط Ma3ouD »

KH.I.A.2500 نوشته شده:آخه اين که معما نيست .
بابا جون , ما ميگيم اگر مادر زاد باشه ميشه فلان کرد , شما ميگيد تصادفيه . ما ميگيم اگر تصادفي باشه ميشه فلان کرد , شما ميگيد مادرزاده .
آخه معما يک سوال واحد و مشخص داره .بالاخره مادرزاده يا تصادفيه ؟ سوال مشکل داره . جوابش هم مشکل دار از آب در مياد .

ببین دوست من,من یک بار دیگر هم گفتم:
Ma3ouD نوشته شده:
DANG3R نوشته شده:
Ma3ouD نوشته شده:
DANG3R نوشته شده:ِیعنی چی ؟! چه ربطی به تصادف کور و نابینا و ناشنوا داره؟
در گوشی بهم بگو "جوابشو خودت می دونی ؟ " :grin:

ببین مثلا پسر سالم پدر هم سالم.داخل ماشین هستن تصادف میکن پدر کشته میشه و پسر کور و کر!
منم جواب رو نمی دونم :?

آقا داری مساله رو می پیچونی بد جور! مگه نمی گی پسر کور مادرزاد ! :shock: :grin:

ببین علی جان من دارم احتمالات رو میگم,جواب های که شما میدهید بر طبق این احتمالات هست.من جوابی میخوام که جای هیچ بحثی را باقی نگذاره و قطعی باشه نه از روی اگه, شاید,امکان داره و.... :)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”