طرح هایی از پوشش اسلامی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط P.K »

سلام دوستان
اول يه تشکر واسه پرداختن به اين موضوع :razz:
دوم دوستان به نظر من به غير از چند تا از عکس بقيه مورد خاصي نداشتند که نشانه مغايرت با مهيارهاي اسلامي باشه نميدونم شما از چي اينقدر ناراحت شدين!!
تو تمام عکسها تنها قسمت بدون پوشش گردي صورت و دستاها تا مچه و توي اکثر لباسها هم ميزان تنگي و گشادي رعايت شده در مورد رنگ هم فکر نميکنم چيزي توي قرآن کريم با اين مضمون اومده باشه که خانومها بايد فقط از مشکي يا رنگهاي تيره استفاده کنن !!! ( با مضمون عدم جلب توجه آیاتی هست که در مورد مردها هم صادقه اگه اينجوري باشه ما (مردها) هم بايد فقط لباس مشکي تنمون کنيم !! )
و در آخر اينکه باوجود اينکه چادر يکي از کاملترين پوشش هاست ولي فکر نميکنم" تنها "پوشش مورد قبول خداوند
چادر سياه و مانتو مشکي باشه و بقيه آدمها از دم مردود باشن !! :razz:
يا علي ............. P.K
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

نه به هيچ وجه.اصلا شهيد بهشتي هميشه تيريپ فشن مي زد :grin: نه منظورم اينه که هميشه به روز بود و اصلا هر روز يه لباس مي پوشيد.با رنگ هاي مختلف. :) واسه فرهنگ سازي :smile:
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2025 بار
سپاس‌های دریافتی: 1292 بار

پست توسط ramin11 »

یک سری تصویر از لباس های طراحی شده توسط خانم مهلا زمانی را که در مجله لوتوس چاپ شده را ارائه می کنم.

[External Link Removed for Guests]

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 8092 بار
سپاس‌های دریافتی: 3732 بار

پست توسط KH.I.A.2500 »

P.K عزیز ,
به عنوان مثال به این چند طرح توجه کنید ( همه از صفحه قبل هستند که از نظر شما مدلهای لباسهایشان مشکلی ندارد ) :

کجای طراحی اینها اسلامیه ؟ فقط کافیه طرف در عکس اول خم بشه . یا در عکس دوم کافیه کمی باد از جلو بیاد و لباس رویی رو کنار بزنه . اونوقت منظورم را بهتر میفهمید . نمیدونم شاید هم بگید ذهن من پلید و منحرفه و اینطور فکر میکنه :? . در هر حال این نظر منه . :(

*  *
*  جز ايران نباشد مرا نام ياد *   * * * *    * * *   *  که يزدان مرا زين سبب کام داد *  * *   
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

کجای طراحی اینها اسلامیه ؟ فقط کافیه طرف در عکس اول خم بشه . یا در عکس دوم کافیه کمی باد از جلو بیاد و لباس رویی رو کنار بزنه . اونوقت منظورم را بهتر میفهمید . نمیدونم شاید هم بگید ذهن من پلید و منحرفه و اینطور فکر میکنه . در هر حال این نظر منه .

ای رسول به مومنان بگو که چشم خود را از نگاه مسموم به نا محرم پاس دارند و تقوی پیشه کنند

قران کریم

در عکس اولی هیچ مشکلی از نظر قران وجود نداره . طبق قران همونطور که پی کی گفتن همه چیز رعایت شده . در عکس دوم هم اگر دقت کنید این عکس لباسی رو نشون میده که برای شنا در استخره نه گشت و گذار در خیابون

یه سوال ساده می پرسم . به نظر شما بهتر نیست ما زنها رو زندانی کنیم تا اصلا چشممون نبیندشون و مرتکب گناه نشیم . مطمئنم جوابتون نه هست چون به خوبی درک میکنید که این مسائل به ذهن خود فرد بستگی داره .بالاخره ما در زندگی مجبوریم بین خیر و شیر یک راه را انتخاب کنیم . این انتخاب هم دسته خودمونه . در اون دنیا در زمان جواب وقتی بگند چرا این کار رو کردید من نمیتونم برگردم و بگم که چون فلان زن اینجور پوشیده بود من منحرف شدم . اون موقع طرف همون حرف قران رو میزنه و میگه تو چطور مومنی بودی که با دیدن یه پوشش منحرف شدی . پس مومن یا مسلمان نیستی.تو باید خودتو مجبور میکردی که منحرف نشی و نفسه خودتو کنترل کنی که نکردی و بنده هم که میبینم حرف حساب میزنه چاره ندارم جز اینکه بگم اقا پاسپورت مارو بدین بریم جهنم :sad:
دوست من با شناختی که از شما دارم تعجب میکنم چرا به این جور مسائل می پردازید . :?
Novice Poster
Novice Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 2 بار

پست توسط P.K »

lمنم بانظر دوستمون Mehdi2224 موافقم

KH.I.A.2500 عزيز
توي قرآن هم قبل از مشخص کردن حدود پوشش همون آيه اي اومده که دوستمون ترجمش رو نوشتن يعني اول کنترل
نفس (خود) بعد توجه به پوشش ، اين ترتيبي که من گفتم براي کم کردن از اهميت حدود پوشش نبود بلکه براي بيان اهميت کنترل نفس بود .
بعد هم يه چيزه ديگه اگه کسي فکرش مسموم باشه براش فرقي نداره طرف چادر تنش باشه يا چه ميدونم لباس شنا ...

اميدوارم تونسته باشم منظورم رسونده باشم :razz:
يا علي ............. P.K
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط gordafarin »

اقايون مشكل چيه از نظر شما؟
علت اين كشمكش ها براي حجاب در ايران براي چيه؟به نظرم فقط براي اينه كه هنوز تحجر فكري بين بعضي هست.....
اگه حكومتي سكولار باشه ديگه اين مشكلات هم ايجاد نميشه ::ss
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-ميدان خراسان
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط jabbar sing »

KH.I.A.2500 نوشته شده:بيشترشون اصلا هم اسلامي نبودن !
طرف ورداشته موهاشو کاملا پوشونده در عوض مانتوي کوتاه پوشيده و يا اصلا مانتو نپوشيده . تازه در بيشتر عکسها ميبينيد که اندامهاشون هم خيلي توي چشم ميزنه .
تازه اين طرز لباس پوشيدن بيشتر تو چشم ميزنه و تحريک کنندس با اون رنگهاي جلف . :-(

دوست عزیز از شما تشکر میکنم و با شما کاملا" موافقم البته منظورم این نیست که این تاپیک بدرد نمیخوره

اصل پوشش اسلامی پوشش حضرت زهرا (س) بود, بدون ظاهر نمایی و خود نمایی

متاسفانه ما با این مسلمو نیمون ابروی علی و زهرا را هم در بین اونهایی که از شخصیت واقعی این بزرگواران شناختی ندارند برده ایم :x
گر نگهدار من انست كه من ميدانم
شيشه را دربغل سنگ نگه ميدارد

ياعلي مدد
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

ادم خوبه حجاب درون داشته باشه حجاب برون كه مهم نيست واقعا چرا خانوماي اينجا نظري نميدن :-? شما خيلي تو اين لباساي الان راحتين من كه راحت نيستم :sad: مسلمونيم به حجاب نيست اينقدر دنبال حاشيه بودين كه از اصل دين چيزي نفهميدين
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط jabbar sing »

همین گونه روشنفکریهاست که از زمان معاویه تا الان اسلام را به لجن کشیده است

صد در صد این دینی که شما ازش دم میزنید پیامبرش محمد (ص) نیست

توجه شما را به دیدن یک کلیپ در این رابطه جلب میکنم :-P :-P

ياعلي مدد
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر

پست توسط gordafarin »

جبار جان با كي بودي؟ ::ss
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر

پست توسط jabbar sing »

gordafarin,

منظورم به شخص خاصی نیست

منظورم به اکثر اونهایی هستش که این طرز فکر را دارند و تعدادشون هم متاسفانه در جامعه امروز ما روز به روز در حال افزایشه

ياعلي مدد
قفل شده

بازگشت به “ساير گفتگوها”