واکنش به گزارش سازمان های جاسوسی آمریکا: اعراب نگرانند

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain II
Captain II
پست: 530
تاریخ عضویت: یک‌شنبه ۲۴ تیر ۱۳۸۶, ۳:۰۶ ق.ظ
محل اقامت: اصفهان
سپاس‌های ارسالی: 36 بار
سپاس‌های دریافتی: 140 بار
تماس:

واکنش به گزارش سازمان های جاسوسی آمریکا: اعراب نگرانند

پست توسط Danial_4139 »

روزنامه لوس آنجلس تایمز در تازه ترین مقالات خود نوشت: کشورهای عرب میانه رو از پیامدهای انتشار گزارش سازمان های اطلاعات جاسوسی آمریکا درخصوص برنامه هسته ای ایران ابراز نگرانی کرده اند و معتقدند کاهش فشار ایالات متحده بر جمهوری اسلامی، این کشور را به دخالت در امور داخلی دیگر کشورها ترغیب ساخته و زمینه حمایت از تروریسم را فراهم می دهد.

این مقاله می افزاید: اعراب بیم آن دارند این گزارش امکان حمله آمریکا علیه سایت های هسته ای ایران را کاهش دهد و در نتیجه شرایط حمایت از سازمان های تروریستی در کشورهای دیگر از سوی ایران را مهیا سازد.

برپایه این گزارش ارزیابی جدید آمریکا نگرانی اعراب از اهداف هسته ای ایران را کاهش نداده است چرا که تهران همچنان به تلاش خود در زمینه غنی سازی اورانیوم ادامه می دهد.

به گفته "کریستین کچ" مدیر تحقیقات مطالعات بین الملل مرکز مطالعات خلیج فارس در دبی، اعراب اعتمادی به ایران در خصوص اهداف هسته ای ندارند.

وی افزود: نگرانی ها در مورد برنامه هسته ای ایران برای دستیابی به اهداف نظامی، تاثیر جمهوری اسلامی در عراق، نقش این کشور در انتخابات لبنان و نزاع بر سر جزایر سه گانه همچنان باقی است.

این گزارش می افزاید: کشورهای عرب میانه رو نسبت به شهرت محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری ایران در میان مردم کشورهای خود به واسطه رفتار مبارزه جویانه اش علیه آمریکا و جهان غرب، کاملا هوشیار و آگاهند.

به اعتقاد تحلیل گران عرب، گزارش اخیر آمریکا ممکن است حاکی از تغییر رویکرد این کشور نسبت به ایران باشد و کاهش لفاظی های جنگ طلبانه گذشته ایالات متحده علیه جمهوری اسلامی را نوید دهد.

مقاله لوس آنجلس تایمز می افزاید: انتشار گزارش اخیر سازمان های جاسوسی آمریکا در مورد ایران نمایانگر ضعف دیگر آمریکا در خاورمیانه پس از شکست در ایجاد ثبات در عراق و دخالت کم رنگ این کشور در روند صلح بین اسرائیل و فلسطین طی سال های گذشته، است.
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”