nt هم رفت ...

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

nt جان از رفتن شما هم ناراحت هم خوشحال هستم ناراحت از جهت نبوذتان در انجمن خوشهال از اينکه اين شتري که دم در خونه همه ماها ميشينه :lol: :lol: خودمم باس برم
بهرحال اميدوارم هرچه زودتر پيش ما برگردي.

Major
Major
نمایه کاربر
محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 23 بار

پست توسط grimi »

من هم از رفتنت ناراحت شدم سعي كن سربازي بهت خوش بگذره وگرنه بد بخت مي شي(من يك دوست داشتم اين جوري بودو برد :???: )
به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!
Captain
Captain
محل اقامت: www.centralclubs.com
سپاس‌های ارسالی: 9 بار
سپاس‌های دریافتی: 16 بار

پست توسط dewdrop »

:. nt جان .:

دوست عزیز ، براتون در هر کجای این مرزو بوم که هستید آرزوی موفقیت و سلامتی دارم .

امیدورام این دوران به شما خوش بگذره ....

منتظر بازگشت شما به انجمن هستیم

به امید دیدار :D
Moderator
Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: بزقوش?؟قافلانکوه
سپاس‌های ارسالی: 2945 بار
سپاس‌های دریافتی: 2311 بار

پست توسط achachi98 »

nt, عزيز

ان شالله سربازي براتون دوران سختي نباشه و جاي خوبي آموزش ببينيد .برادر من هم اول دي به سربازي ميره ولي محل آموزش به عجب شير افتاده فکر کنم خيلي از دوستان بدونند اونجا چه جوريه :sad:

ولي از خيليا شنيدم که مي گن سربازي يه دوران ديگست.....ان شاله براتون خوش بگذره :D

در پناه حق :razz:
[External Link Removed for Guests]

Atlantis اگر اومدی به من pm بده منتظرتمتصویر
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

درود بر شما ...

nt, عزیز بازگشت سبزتون رو به همه ی دوستان شادباش میگم

باور بفرمایید دل همه ی دوستان مخصوصا MASTER براتون خیلی تنگ شده بود ... به خونه خوش اومدی عزیز :razz: :) :D
شاد زی مهر افزون ...
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: www.ir-dl.ir
سپاس‌های ارسالی: 2151 بار
سپاس‌های دریافتی: 1069 بار
تماس:

پست توسط nt »

سلام خدمت همه کاربران انجمن به خصوص مديران و کاربراني که با نظرات خودشون در اين قسمت من را موردلطف خود قرار دادند مخصوصا achachi98, عزيز چون من بيچاره هم در عجب شير - تبريز در برف و بوران و سختي و مشقت و ........... :lol: :lol: :lol: خدمت کردم و جمعه 3/12/86 بعد از 2 ماه و ... دوري از وطن با هيکلي ضعيف تر از قبل :eek: و کلي شنا و سينه خيز و ...... تو برف :-O و به شهر خود بازگشتم (تازه مثلا فوق ديپلم بودم :? :eek: )و اومدم تا يه سلامي عرض کنم و باز برم ...........

فقط درخواست خاطره نکنيد که اگر بگم همتون :lol: ميکنيد و منم که نمی خوام ناراحت بشید فقط بدونید هر روز = 1 ماه :-?

فقط يه نصيحت برادرانه ++++ هر کسي آموزشي را افتاد عجب شير فرار کنه بهتره :-o ++++ خودتون با اين حرف من عمق فاجعه را حدس بزنيد

ولي خيلي از سايت تبليغ کردم و بيشترين حواسم به انجمن و مهدي و ساسان و فرهاد و ...... بود

خوب من جمعه هم دارم ميرم توپخانه اصفهان براي ادامه ...... اگر کسي اونجاست بگه با هم آشنا بشيم

راستي achachi98, عزيز برادر شما در کدوم يک از گروهان هاي گردان 034 بوده ، حتما بگویید (نامشون را PM کنید :( ) :( :razz: چون من با 120 نفر از 140 نفر اونجا دوست بودم و همه 140 نفر نيز من را بنا به يک دليل که بعدا ميگم ميشناختن )

موفق باشيد. :) :) :razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

nt,

2 ماه بود تموم شد رفت چرا اینقدر ناراحتی . خداتو شکر کن سلامت تموم شد . از این به بعد اموزشاتون مقطعیه و زیاد سخت گیری توش نیست . چشم به هم بزنی تموم میشن . خدمت لحظات خوبی هم داره البته اگر بهشون فکر کنی . میشه در بدترین جای کشور بهترین ساعات رو داشت اگر خودت بخوایی . موفق باشی
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”