مسئله بسيار عجيب رياضي(تست هوش)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Major I
Major I
نمایه کاربر
محل اقامت: saboonat- kazamon
سپاس‌های ارسالی: 16 بار
سپاس‌های دریافتی: 62 بار
تماس:

مسئله بسيار عجيب رياضي(تست هوش)

پست توسط alenkita »

نمودونم تکراریه یا نه ؟
دو مثلث شکل زیر مساحت برابر دارند و شکلهای داخل اونها هم یکی هستند ولی تو مثلث پایینی با تغییر جای شکهای داخل اون یه مربع کوچک زیاد میاد
چطور امکان داره

[External Link Removed for Guests]
منم کورش
شاهنشاه هخامنشی ، آزاده ای از ایران فرمان دادم بدنم را بدون تابوت و مومیایی کردن به خاک سپارند
تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 2 بار
سپاس‌های دریافتی: 238 بار
تماس:

پست توسط Sardar »

من همين کار رو عملا اجرا کردم اولش زياد خودش رو نشان نمي دهد ولي اگر دقيق حساب کنيد نيم ميلي متري ازش کاسته مي شود به عبارتي
1/3=0.333...
2/3=0.666...
3/3=0.999...!?
هیهات منا الذلة
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 4 بار
سپاس‌های دریافتی: 20 بار

پست توسط earth »

آقايون من بعد از کلي فکر کردن به اين نتيجه رسيدم که از لحاظ رياضي نشدني است . پس به صورت سئوال شک کردم و متوجه شدم که اصلا" شکل اول يک مثلث نيست و نميتوان به سادگي و با داشتن طول قاعده و ارتفاع مساحت را محاسبه کرد . علت اين است که وتر شکل اول يک خط نيست بلکه يک خط شکسته است يا به عبارتي دو خط است که اختلاف شيب بين اين دو 1.245 درجه است ( اختلاف تانژانت معکوس (8/3) و تانژانت معکوس (5/2) ) پس نتيجه ميگيريم که شکل اول ترکيب يک ذوزنقه و يک مثلث است ( نه تنها يک مثلث ) و طراح سئوال با استفاده از اين اختلاف سئوال را طرح کرده و اشکال را مثلث معرفي کرده است . در نهايت فهميدم که طراح سئوال عقده اي بوده و ميخواسته با قوانين رياضي بازي کنه .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”