انرژي هسته اي به چه قيمت
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
Mehdi2224 عزیز
دوست گرامی ، این یک تحلیل ساده نبود. یک ترجمه ساده بود و واضح که البته نه فقط از طرف آقای نوری زاده که از جانب خیلی های دیگر هم مطرح شد. اما متاسفانه بعضی از مخالفین رو حتی از راه های علمی هم نمیشه قانع کرد و همونطور هم که حتماً دیدی در خیلی از سایتها و وبلاگ های مخالف که عمق تحلیلهایی در حد یک بند انگشت دارن و بیشتر به جای نقد و مخالفت منطقی به هتاکی رو میارن دیده میشه و متاسفانه خیلی ها هم که آشنایی کمتری به این قواعد عربی دارن متوجه این مغلطه نمیشن.
یک نکته دیگه که فکر میکنم مطرح کردنش جالب باشه اینه که آقای نوری زاده خودشون از مخالفین دولت و به اصطلاح از افرادی هستن که نزدیک به اپوزوسیون ها هستن و دلیلی نداره که اینجا بخوان دفاع از نظام داشته باشن.
موفق باشی
دوست گرامی ، این یک تحلیل ساده نبود. یک ترجمه ساده بود و واضح که البته نه فقط از طرف آقای نوری زاده که از جانب خیلی های دیگر هم مطرح شد. اما متاسفانه بعضی از مخالفین رو حتی از راه های علمی هم نمیشه قانع کرد و همونطور هم که حتماً دیدی در خیلی از سایتها و وبلاگ های مخالف که عمق تحلیلهایی در حد یک بند انگشت دارن و بیشتر به جای نقد و مخالفت منطقی به هتاکی رو میارن دیده میشه و متاسفانه خیلی ها هم که آشنایی کمتری به این قواعد عربی دارن متوجه این مغلطه نمیشن.
یک نکته دیگه که فکر میکنم مطرح کردنش جالب باشه اینه که آقای نوری زاده خودشون از مخالفین دولت و به اصطلاح از افرادی هستن که نزدیک به اپوزوسیون ها هستن و دلیلی نداره که اینجا بخوان دفاع از نظام داشته باشن.
موفق باشی
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
Dr.Akhavan نوشته شده:سلام
ولی این را بدانید اگر انرژی هسته ای داشته باشیم - خیلی خیلی تو پزشکی پیشرفت میکنیم و خیلی از بیماریهایی که در ایران نمیشه درمان کرد بدلیل گران بودن داروهایش - میشه درمان کرد
کاری به بقیه حسناش ندارم-
دکتر جون شما که دستت از همه بیشتر تو کاره پزشکی هسته ای که ربطی به غنی سازی اورانیوم نداره ، غنی نشدش هم جواب میده از طرفی من خودم هم موافق با داشتن انرژی اتمی مخصوصا بمب اتم هستم
ولی بحث اصلی این دروغ هایی که برای مردم ما میبافن

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
Mehdi2224 عزیز
راستش یاسر من ادعایی از ترجمه ندارم ولی اون قدر تو سرور بازی میدان نبرد 2 با این عربها کل کل زدیم که برخی از اصطلاحاتشون به خوبی یادمه . کسانی که بازی میدان نبرد دو رو بازی کرده باشند میدونند که یک نقشه مخصوص خلیج فارس در اون وجود داره ولی عربها در چتهاشون دائما از خلیج عربی حرف میزنند حالا این مشکل ما نیست بماند . در ت هاشون به سادگی چند بار شنیدم که میگن دول العربیه الخلیج یعنی دولت های عرب خلیج علاوه بر اون خدارو شکر گه گاهی الجزیره رو هم به خاطر .............................. نگاه میکنم بارها همین اصطلاح گفته شده . ترجمه عبارت بالا در صورتی درسته که طرف مینوشت
دول الخلیج ، العربیه
حالا من ویلگولشو ندیدم اگر بود بگید تا ما و دیگران کمی اگاه تر بشیم . البته برای راحتی خیال همین هفته یک سری به دانشگاه میزنم ببینم ترجمه واقعی این اصطلاح چیه . ولی بازهم اگر ترجمش اونی بود که شما گفتید به راحتی میشه فهمید که گذاشتن همون اصطلاح بالای سر رییس جمهور کشوری که باهاش مشکل دارند برای اعماله فشاره . چون اعراب به خوبی میدونند که مردم ایران زبانشون باهاشون فرق میکنه .
در مورد جمله دومتون هم با شما هم نظرم . فقط تا حالا سابقه نداشت که این بچه هایی که تو این تاپیک بحث میکنند از همین اپوزسیون مدرک بیارن . که البته به من هم ربطی نداره . فقط برام جالب بود . تاپیکتونو هم زیاد شلوغ نمیکنیم . به امید پایان دعوا ها و ریشه کنی تو هین ها و .................
.
موفق باشید .

- سپاسهای ارسالی: 351 بار
- سپاسهای دریافتی: 1579 بار
- تماس:

- محل اقامت: ايران
- سپاسهای ارسالی: 13 بار
- سپاسهای دریافتی: 40 بار
- تماس:
Dr.Akhavan نوشته شده:حالا بمب اتم داشته باشیم
این که اشکالی نداره - تا کور بشه چشم حسود![]()
اگر من جای اینا بودم قبل از اینکه قضیه لو بره - حتما چند تا بمب اتم برای روز مبدا میخریدم - و بعد اگر فرصت بود میرفتم میساختمشان.
دکتر جان سر تا عیب هستش ما خودمون ادا میکنیم کشورهای که بمب اتمی دارند باید اونها رو از بین ببرند، اما خودمون یواشکی بمب اتمب تولید کنیم بابا کار شوماها خیلی درسته

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
با سلام خدمت مهدي عزيز و ساير دوستان.
Mehdi2224,
اين جزو قوائد عربي است که در سال اول رهنمايي تمام ما ياد گرفته ايم.فقط من خواستم ياد آوري کرده باشم.اگر از نوري زاده مدرک آوردم به اين دليل بود که احساس کردم خيلي توي اين سايت بين بعضي ها محبوبه.و گفتم از منابع داخلي که بعضي دوستان قبول ندارند مدرک نياورم!گفتم اين ساختمان هم نوبنياد نيست و ساليان سال است که اين اجلاس در اين ساختمان برگذار مي شود.
اينکه بمب هسته اي را براي پاسخ به روزي که به ميهنمان حمله هسته اي شود داشته باشيم به هيچ وجه چيز ناجوري نيسش.اما اينکه ما در شرايط فعلي بخواهيم چنين چيزي را (تا قبل از نابودي بمب هاي ديگر کشورها!)اعلام کنيم يا در منطقه اي که روسيه-پاکستان-هند-رژيم غاصب صهيونيستي و چندين کشور ديگر داراي بمب هسته اي حضور دارند استفاده کنيم!در واقع حکم مرگ خود را امضا کرده ايم!
Mehdi2224,
اين جزو قوائد عربي است که در سال اول رهنمايي تمام ما ياد گرفته ايم.فقط من خواستم ياد آوري کرده باشم.اگر از نوري زاده مدرک آوردم به اين دليل بود که احساس کردم خيلي توي اين سايت بين بعضي ها محبوبه.و گفتم از منابع داخلي که بعضي دوستان قبول ندارند مدرک نياورم!گفتم اين ساختمان هم نوبنياد نيست و ساليان سال است که اين اجلاس در اين ساختمان برگذار مي شود.
اينکه بمب هسته اي را براي پاسخ به روزي که به ميهنمان حمله هسته اي شود داشته باشيم به هيچ وجه چيز ناجوري نيسش.اما اينکه ما در شرايط فعلي بخواهيم چنين چيزي را (تا قبل از نابودي بمب هاي ديگر کشورها!)اعلام کنيم يا در منطقه اي که روسيه-پاکستان-هند-رژيم غاصب صهيونيستي و چندين کشور ديگر داراي بمب هسته اي حضور دارند استفاده کنيم!در واقع حکم مرگ خود را امضا کرده ايم!
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
ژولیوس سزار

- سپاسهای دریافتی: 2 بار

- سپاسهای دریافتی: 2 بار
امروزه دوران راحت توليد نفت سبک به پايان رسيده است. کافي است در اينترنت جستجو کنيم تا بدانيم اغلب مخازن غول پيکر نفت در سراسر جهان 30 سال قبل کشف شده اند و تا امروز قسمت زيادي از آنها تخليه شده است. در بخش سوختهاي فسيلي اينک بايد دنبال نفت سنگين رفت که آن هم با هزينه پالايش زياد همراه بوده و بالاخره به پايان ميرسد.
لذا ملت ايران براي بقا نياز دارد به فکر يک انرژي جايگزين باشد که دانش بشري انرژي هسته اي را به عنوان بهترين راه حل به ما نشان ميدهد.
کساني که مخالف انرژي هسته اي هستند در حقيقت دارند اسلحه را به دست دشمن ميدهند تا با آن ما را بکشند.
لذا ملت ايران براي بقا نياز دارد به فکر يک انرژي جايگزين باشد که دانش بشري انرژي هسته اي را به عنوان بهترين راه حل به ما نشان ميدهد.
کساني که مخالف انرژي هسته اي هستند در حقيقت دارند اسلحه را به دست دشمن ميدهند تا با آن ما را بکشند.

- محل اقامت: ناوگان منطقه دوم
- سپاسهای ارسالی: 398 بار
- سپاسهای دریافتی: 226 بار
- تماس:
Mehdi2224 نوشته شده:... ترجمه عبارت بالا در صورتي درسته که طرف مينوشت
دول الخليج ، العربيه
حالا من ويلگولشو نديدم اگر بود بگيد تا ما و ديگران کمي اگاه تر بشيم . البته براي راحتي خيال همين هفته يک سري به دانشگاه ميزنم ببينم ترجمه واقعي اين اصطلاح چيه . ولي بازهم اگر ترجمش اوني بود که شما گفتيد به راحتي ميشه فهميد که گذاشتن همون اصطلاح بالاي سر رييس جمهور کشوري که باهاش مشکل دارند براي اعماله فشاره . چون اعراب به خوبي ميدونند که مردم ايران زبانشون باهاشون فرق ميکنه .
در مورد جمله دومتون هم با شما هم نظرم . فقط تا حالا سابقه نداشت که اين بچه هايي که تو اين تاپيک بحث ميکنند از همين اپوزسيون مدرک بيارن . که البته به من هم ربطي نداره . فقط برام جالب بود . تاپيکتونو هم زياد شلوغ نميکنيم . به اميد پايان دعوا ها و ريشه کني تو هين ها و ...
موفق باشيد .
مهدي عزيز
دوست گرامي
در ابتدا ممنونم از شما که پاسخ خودتون رو منطقي و در آرامش مطرح کردين.
همونطور که خودتون هم ميدونين يکي از کاربردهاي هر انجمني، بحث بر سر يک موضوع بين کاربران هست تا جايي که اين بحث به نتيجه برسه. اينجا هم ما محدوديتي در تنوع بحث نداريم حتي اگر سياسي باشه. منتها بحث تا جايي که مفيد باشه. به عبارتي پاسخ دهندگان و شرکت کنندگان در بحث در درجه اول با احترام و آرامش با هم گفتگو داشته باشن و از دلايل منطقي و قابل اثبات در گفتارشون استفاده کنن و در درجه دوم مقصودشون از بحث بالابردن سطح دانش و آگاهي همديگه باشه. در اون حالت هست که هرکس ميتونه حتي نظر شخصي خودش رو در مباحثه مطرح کنه و حتي براي پاسخ هاي منطقي طرف مقابلش هم، سوالات منطقي ديگه اي رو مطرح کنه. نه اينکه مثلاً من بخوام فقط علايق و نظرات شخصي خودم رو با هر روشي و هر لحني به ديگران بقبولانم.
يک نکته در خصوص اون عبارت ميگم براي تکميل عرايضم در پست قبلي. همونطور که در اون عبارت ديده ميشه (دول الخليج العربيه) کلمه العربيه به صورت مونث اومده و درانتها. اين کلمه حتماً صفتي براي يکي از کلمات قبل از خودش بايد باشه. اين قانون گرامر عربي رو هم حتماً به خاطر دارين: طبعيت صفت از موصوف. با توجه به اینکه کلمه الخلیج مذکر مجازی هست و با توجه به اینکه دول جمع مکسر کلمه دولة هست و طبعاً دولة هم مونث هست، پس اون صفت به کلمه دولت برمیگرده و ترجمه اون این میشه: سازمان همکاری دولتهای عربی خلیج.
عکس هم چندان چیز جالب توجهی نداره. در واقع رئیس جمهور زیر اون نوشته ننشسته و عکس با زاویه زیادی گرفته شده.
تصور من این هست که سر و صدای زیادی روی این قضیه با هدف دورکردن اذهان از دستاوردهای هرچند کوچک این سفر هست. خواه موافق باشیم یا مخالف نباید نتیجه گیری هامون رو از مسائل سیاسی مبتنی بر گفتار مخالفین و معاندینی که حداکثر استدالهای اونها مسائل سطحی و غیر قابل اعتنایی چون مسائل زیر هست.
اون هم در حالی که روزنامه ها و سایر رسانه های بزرگترین مخالفین ما یعنی اسرائیل و دیگرانی از این دست در این سفرها نکات مثبت و افزایش اقتدار و نفوذ ایران رو در کشورهای عربی با این اقدامات میبینن.
در مورد نکته آخر شما هم باید عرض کنم که این تاپیک(ها) متعلق به همه ما و همه دوستانی هست که در یک محیط صمیمی میخوان به یک بحث منطقی بپردازن.
موفق باشی
با تقدیم احترامات شایسته نظامی
ICT Admiral

ICT Admiral

-
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
چطور؟بیشتر مطالب که در پاسخ به شما بود؟!
بهترین جوابی را که میشد به شما داد جناب آنتی-اسرائیل مطرح کردند.
اما اگر از بحث آّب و خاک (که دیگه نخ نما شده)بگذریم.و بر روی فشارهای وارده و قطعنامه ها و تحریم های پی در پی بخواهیم صحبت کنیم.
نظر شخصی من اینست که برای گذر از این مرحله باید یک سری فشارها را متحمل می شدیم.(بازهم نظیر جریان ملی شدن صنعت نفت).امروز نتیجه همین ایستادگی ها است که سفیر فرانسه در سازمان ملل می گوید ما باید دست از لجبازی با ایران برداریم و ایران را به عنوان یک قدرت منطقه ای قبول کنیم.
بهترین جوابی را که میشد به شما داد جناب آنتی-اسرائیل مطرح کردند.
اما اگر از بحث آّب و خاک (که دیگه نخ نما شده)بگذریم.و بر روی فشارهای وارده و قطعنامه ها و تحریم های پی در پی بخواهیم صحبت کنیم.
نظر شخصی من اینست که برای گذر از این مرحله باید یک سری فشارها را متحمل می شدیم.(بازهم نظیر جریان ملی شدن صنعت نفت).امروز نتیجه همین ایستادگی ها است که سفیر فرانسه در سازمان ملل می گوید ما باید دست از لجبازی با ایران برداریم و ایران را به عنوان یک قدرت منطقه ای قبول کنیم.
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
ژولیوس سزار

- سپاسهای ارسالی: 82 بار
- سپاسهای دریافتی: 65 بار
- تماس:
به نظر من ما بايد هم از فن اوري اتمي استفاده ي نظامي هم غير نظامي داشته باشيم البته استفاده غير نظامي خيلي اهميت بيشتري داره
اگه مي خواهيم هميشه باشيم بايد علم داشته باشيم اگه علم باشه صنعت هست سرمايه هست امنيت هست قدرت هست و اين كه ايران هست اما اگه سست باشيم ما هم نيستيم ما بايد مقاوم باشيم و عقب نشيني نكنيم چون حق با ماست اگه يادتون باشه همين كشورهايي كه الان قطعنامه ميدن الان 200 ساله دارن مردم ايران رو مي كشن يا يك قسمت از خا كمونو بردن الانم تاريخ داره تكرار مي شه اما ما بايد از گذشته عبرت گرفته باشيم
بريم عقب ميان جلو تا وقتي كه ما رو خفه كنن ميان
اونا كاري ازشون ساخته نيست نهايتش حمله مي كنن اما چند سال ديگه ما يا ايندگان ما مثل الان ما از بي عرزگي ما اشك تو چشماشون جمع نميشه هر چند كه اونا الانشم نمي تونن حمله كنن 
اگه مي خواهيم هميشه باشيم بايد علم داشته باشيم اگه علم باشه صنعت هست سرمايه هست امنيت هست قدرت هست و اين كه ايران هست اما اگه سست باشيم ما هم نيستيم ما بايد مقاوم باشيم و عقب نشيني نكنيم چون حق با ماست اگه يادتون باشه همين كشورهايي كه الان قطعنامه ميدن الان 200 ساله دارن مردم ايران رو مي كشن يا يك قسمت از خا كمونو بردن الانم تاريخ داره تكرار مي شه اما ما بايد از گذشته عبرت گرفته باشيم
بريم عقب ميان جلو تا وقتي كه ما رو خفه كنن ميان
اونا كاري ازشون ساخته نيست نهايتش حمله مي كنن اما چند سال ديگه ما يا ايندگان ما مثل الان ما از بي عرزگي ما اشك تو چشماشون جمع نميشه هر چند كه اونا الانشم نمي تونن حمله كنن