انرژي هسته اي به چه قيمت
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 502 بار
- سپاسهای دریافتی: 231 بار
سلام دوستان
اگر این انرژی هسته ای بد بود و ارزش نداشت هند در به در دنبال 10 نیروگاه هسته ای باهم نبود. رئیس جمهور فرانسه نمی رفت چین قرارداد ساخت 20 تا نیروگاه هسته ای اونم از نسل جدیدش با چین ببنده. اگر بد بود رئیس جمهور آمریکا چپ و راست نمی گفت که ما باید نیروگاه های هسته ای آمریکا رو توسعه بدیم. فرانسه و انگلیس از توسعه و تحقیق در مورد نسل جدید نیروگاه ها حرف نمی زدن. از همه مهم تر اعراب خلیج فارس هم دارن دنبال نیروگاه می گردن( با نیتشون کاری ندارم) .
اگر غنی سازی بد بود کشور هایی مثل برزیل، آفریقای جنوبی، کره جنوبی و... رو غنی سازی سرمایه گذاری نمی کردن. روسیه از استرالیا سنگ اورانیم وارد نمی کرد.
پس حتما یه خیری توشه که اونا از الان دارن اینطوری تلاش می کنن و اینقدر از کارهای ایران نگرانن.
واقعیت مطلب اینه که چند دهه دیگه اورانیم غنی شده جای نفت رو در بازار انرژی می گیره. تفاوتش با الان اینه که کشور های دارنده نفت توانایی ندارن خواسته های به حقشونو برای بقیه دیکته کنن ولی وقتی اورانیم جای نفتو بگیره وکشور های دوست آمریکا تنها دارنده ی اون باشن و کسی هم حق تولیدشو نداشته باشه دیگه کشور مستقل معنی نمی ده. پس راه ایران درسته و اگر کشور های دیگه عقلشون برسه باید از ایران حمایت کنن. اگر ایران موفق بشه راه برای بقیه کشور ها بازه. ولی اگر موفق نشه این علم و علم های استراتژیک دیگه تا ابد برای همه کشور هایی که با آمریکا موافق نیستند بسته است. اگر اون موقع بخواهیم شروع کنیم بمراتب هزینه های بشتری باید بدیم تا الان.
همون طوری که رهبری گفت اگر ما کوتاه بیام فردا می گن باید دانشگاه هاتونو تعطیل کنید چون ممکن احتمال داره شاید یه موقع فکر مخالفت با آمریکا رو بکنید.
اگر این انرژی هسته ای بد بود و ارزش نداشت هند در به در دنبال 10 نیروگاه هسته ای باهم نبود. رئیس جمهور فرانسه نمی رفت چین قرارداد ساخت 20 تا نیروگاه هسته ای اونم از نسل جدیدش با چین ببنده. اگر بد بود رئیس جمهور آمریکا چپ و راست نمی گفت که ما باید نیروگاه های هسته ای آمریکا رو توسعه بدیم. فرانسه و انگلیس از توسعه و تحقیق در مورد نسل جدید نیروگاه ها حرف نمی زدن. از همه مهم تر اعراب خلیج فارس هم دارن دنبال نیروگاه می گردن( با نیتشون کاری ندارم) .
اگر غنی سازی بد بود کشور هایی مثل برزیل، آفریقای جنوبی، کره جنوبی و... رو غنی سازی سرمایه گذاری نمی کردن. روسیه از استرالیا سنگ اورانیم وارد نمی کرد.
پس حتما یه خیری توشه که اونا از الان دارن اینطوری تلاش می کنن و اینقدر از کارهای ایران نگرانن.
واقعیت مطلب اینه که چند دهه دیگه اورانیم غنی شده جای نفت رو در بازار انرژی می گیره. تفاوتش با الان اینه که کشور های دارنده نفت توانایی ندارن خواسته های به حقشونو برای بقیه دیکته کنن ولی وقتی اورانیم جای نفتو بگیره وکشور های دوست آمریکا تنها دارنده ی اون باشن و کسی هم حق تولیدشو نداشته باشه دیگه کشور مستقل معنی نمی ده. پس راه ایران درسته و اگر کشور های دیگه عقلشون برسه باید از ایران حمایت کنن. اگر ایران موفق بشه راه برای بقیه کشور ها بازه. ولی اگر موفق نشه این علم و علم های استراتژیک دیگه تا ابد برای همه کشور هایی که با آمریکا موافق نیستند بسته است. اگر اون موقع بخواهیم شروع کنیم بمراتب هزینه های بشتری باید بدیم تا الان.
همون طوری که رهبری گفت اگر ما کوتاه بیام فردا می گن باید دانشگاه هاتونو تعطیل کنید چون ممکن احتمال داره شاید یه موقع فکر مخالفت با آمریکا رو بکنید.
-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار

[External Link Removed for Guests]
تا 5-6 دیقه داشتم میخندیدم.چه حرکتی زدن!
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
ژولیوس سزار
msm نوشته شده:سلام دوستان
اولا هیچکس نگفته که ایران انرژی هستهای نداشته باشه گفتن که اقا غنی سازی تعلیق کنید ان هم برای جمهوری اسلامی میدونی واسه چی(این نظر شخصی من هست) چون این اخوندها اگه غنی سازی وادامه بدن صد درصد بمب اتمی هم میسازند واگه بسازند به احتمال قوی جنگ جهانی سوم به راه خواهد افتاد واین نتیجه ای جز نابودی تعداد زیادی انسان(نظامی و غیر نظامی)وزمین نخواهد داشت.
دوم اصلا تمام تصورات من غلط و اخوندها به گفته خودشون استفاده صلح امیز میکنن .من نمی دونم این همه مشکل مهمتری را که داریم را ول کردن رفتن دنبال انرزی هسته ای که هچکدام از این مشکلات را حل نمیکنه این چه دلیلی میتونه داشته باشه لطفا این را واسه من یکی واسه من توضیح بده؟

ببخشید اگه خیلی طولانی شد.
-
بعضی ها هم خیلی کارشون درسته ها.شما چند سالته عزیز؟
اصلا دوست ندارم بشینم 2-3 ساعت من باب مصارف اورانیوم غنی شده سخن برانم!
همان مثال ملی شدن صنعت نفت خیلی جالبه.کلا مطلبتون خیلی شبیه مطلب احمقی به نام حامد منزه بود.
فقط می خوام بپرسم که آخوند یعنی چی؟و این احتمال 100% ساخت بمب هسته ای را از کجا کشف کردید!؟
اصلا دوست ندارم بشینم 2-3 ساعت من باب مصارف اورانیوم غنی شده سخن برانم!
همان مثال ملی شدن صنعت نفت خیلی جالبه.کلا مطلبتون خیلی شبیه مطلب احمقی به نام حامد منزه بود.
فقط می خوام بپرسم که آخوند یعنی چی؟و این احتمال 100% ساخت بمب هسته ای را از کجا کشف کردید!؟
ژولیوس سزار
ژولیوس سزار
-
kakasia نوشته شده:از جایی کشفش نکردم یک نظر شخصی ممکن غلط باشه حالا شما چرا ناراحتین ؟
کسی ناراحت نیست. شما نظرت محترمه. ولی بی انصافی که بگی آخوندا جنگ جهانی سوم را می اندازن.
این عزیزان از وقتی اومدن سر کار چه جنگی رو شروع کردن که حالا بخوان جنگ جهانی شروع کنن. مگه تو دینشون که بهش اعتقاد دارن و دائم سنگش به سینشون میزنن نگفته که نباید آغاز گر جنگ باشید.
شما بفرما بگو اینا قضایای ترکمن ها، کرد ها، خلق عرب، بلوچ ها، منافقین ( و ترور هاشون) و عملیات فروق جاویدان ( امیدوارم اسمش درست باشه)، جنگ تحمیلی و ... راه انداختن ؟
به نظرت روحانیون وحشی گری ها و فجایای پاوه و سومار و قصر شیرین و هزاران جای دیگه را به وجود آوردن؟ یا فقط فرمان به دفاع دادن و خودشونم تو دفاع شرکت کردن.
البته تو هر اجتماعی آدم خوب و بد هست. تو روحانیون هم هست. ولی این نهایت بی منطقی که به خاطر اشتباه عمدی یا غیر عمدی بعضی، تمام اون اجتماع رو را با یک چشم ببینیم.
مشکلات مملکت هم حل میشه. شما ناراحت نباش.
-
بسم الله
به به چه بچه های خوب و با منطقی
ببخشید اگه نوهینی بهتون شد کاکا سیاه جان.خواستم ویرایش کنم مدتش گذشته بود.
راستی من اطلاعات جالبی از این قضیه ترکمن صحرا دارما(گرگانیم بالاخره دیگه
البته چند تا دلیل دیگه هم داره
)اگه کسی لازم داره خبرم کنین
البته یه مقدارم به امنیت ملی مربوط میشه(واسه همین فعلا سکوت گزیدم!)چون بالاخره هنوز قتل توماج و بروبکسش(همون 3تا سران دیگه خلق ترکمن) در پرده ای از ابهامه و مشکوک خوانده میشه!(توماج رو که دیگه میشناسین؟)
به به چه بچه های خوب و با منطقی

راستی من اطلاعات جالبی از این قضیه ترکمن صحرا دارما(گرگانیم بالاخره دیگه

ژولیوس سزار
ژولیوس سزار
-
machkol نوشته شده:بسم الله
به به چه بچه های خوب و با منطقیببخشید اگه نوهینی بهتون شد کاکا سیاه جان.خواستم ویرایش کنم مدتش گذشته بود.
راستی من اطلاعات جالبی از این قضیه ترکمن صحرا دارما(گرگانیم بالاخره دیگهالبته چند تا دلیل دیگه هم داره
البته یه مقدارم به امنیت ملی مربوط میشه(واسه همین فعلا سکوت گزیدم!)چون بالاخره هنوز قتل توماج و بروبکسش(همون 3تا سران دیگه خلق ترکمن) در پرده ای از ابهامه و مشکوک خوانده میشه!(توماج رو که دیگه میشناسین؟)
اقا تعریف کن من گوش می کنم (اگه صلاح می دونی تو یه تاپیک دیگه).
machkol نوشته شده:بسم الله
به به چه بچه های خوب و با منطقیببخشید اگه نوهینی بهتون شد کاکا سیاه جان.خواستم ویرایش کنم مدتش گذشته بود.
راستی من اطلاعات جالبی از این قضیه ترکمن صحرا دارما(گرگانیم بالاخره دیگهالبته چند تا دلیل دیگه هم داره
بگو یکم مطلع بشیم

-
چه عجب یکی حاضر شد چرت و پرت های مارو گوش کنه
چشم عزیز.در حال تهیه مطلبی در رابطه با توماج، واحدي، مختوم، جرجاني و خلق های مخلوق غرب(کمونیست های امریکایی !)هستم و بزودی آن را در سایت قرار خواهم داد.(البته تا حد ممکن سعی می کنم برای سایت و خودم خطر ساز نشم!)
برای آشنایی اولیه دوستان با ایشان لازم است مقدمه ای بر داستان آنها بینویسم
یاهو
(...از جمله اين بلواها در ميان قبايل تركمن بود كه از سوي گروههاي تودهاي و چريكي شورويگرا به «قيام خلق تركمن» معروف شد از سران اين قيام دو تن به نامهاي «محتوم» و «توماج» دستگير شدند. اندكي پس از دستگيري اين دو، روزنامههاي تهران نوشتند كه آنان به هنگام انتقال از زندان گنبد به تهران قصد فرار داشتند كه به دست پاسداران كشته شدند و اجسادشان در بين راه و زير پلی در کنار جاده بجنورد(چمن بید.نویسنده) يافت شد ))
البته اشکالی که در متن هست این است که این اعدام را به پاسداران نسبت داده که اشتباه است.
در حقیقت 3نفر که یکی از آنها از ترک هایی بودد که در زیر فشار و وحشی گری های این حامیان خلق(بروبچز توماج)به همکاری با اطلاعات وقت روی آورده بود.
همانطور که مستحضر هستید استان گلستان از نژاد های مختلفی تشکیل شده(شاید بعد از تهران از لحاظ تنوع نژادی دوم باشه).فارس و ترکمن و ترک و بلوچ و سیستانی و....تشکیل شده.(البته کردها جهت جلوگیری از غارتگری ترکمن ها به این ناحیه آورده شدند توسط رضاشاه پهلوی).که به دلیل شیعه بودن ترک ها و سیستانی های ساکن ناحیه ترکمن صحرا و فشار آوردن بر آنها جهت ترک ناحیه ترکمن صحرا وحشی گری ها و جنایات بی شماری در حق آنان صورت گرفت.که از آن میان به یک مورد که در بین مردم گرگان بیشتر مشهور است اشاره می کنم که همان حمله به حمام زنانه ترک ها و بریدن سینه زنان است.
(*- در اسفند 1358 بعد از درگیری در گنبد و تركمن صحرا براي سركوبي شورش های تركمن صحرا و برچيدن شوراها و كانون هايي كه تشكيل داده بودند،آیت الله خلخالي كه به گنبد سفر كرده بود، بعد از پيدا شدن جسد چهار تن از رهبران سياسي-نظامی تركمن( توماج، مختوم، جرجاني.واحدي)، دخالت خودش را در اين ماجرا تكذيب كرد. وي كه به قم برگشته بود، در تماس تلفني خبر نگار كيهان در اين زمينه گفت«هركس در رابطه با قتل اين چهار نفر درمورد من چيزي مي داند افشاگري كند... اينجانب كرار به وسيله جرائد اعلام كرده ام كه در گنبد و تركمن نه كسي را بازجويي كرده ام نه محاكمه، تا چه رسد به اعدام...»(كيهان 6 اسفند 1358)))
البته عده زیادی از اعضای این گروهک که عمدتا دانشجویان و حتی دانش آموزان کم تجربه بودند بعد ها به توابین(خیلی با این کلمه حال می کنم
)پیوستند و به طور رسمی و با حضور اسدالله لاجوردی در تلویزیون اظهار پشیمانی و ندامت کردند.
راستی اینم بگم که از سوی اجدادم! به ما زمینی(50هکتار)در ترکمن صحرا به ارث رسیده بود.که در زمان این شورش,توماجشون زمین های ماروبه خاطر فئودال بودن ما
مصادره کردند.(مارو چه به این حرفا بابا بیخیال!)

چشم عزیز.در حال تهیه مطلبی در رابطه با توماج، واحدي، مختوم، جرجاني و خلق های مخلوق غرب(کمونیست های امریکایی !)هستم و بزودی آن را در سایت قرار خواهم داد.(البته تا حد ممکن سعی می کنم برای سایت و خودم خطر ساز نشم!)
برای آشنایی اولیه دوستان با ایشان لازم است مقدمه ای بر داستان آنها بینویسم

یاهو

در حقیقت 3نفر که یکی از آنها از ترک هایی بودد که در زیر فشار و وحشی گری های این حامیان خلق(بروبچز توماج)به همکاری با اطلاعات وقت روی آورده بود.
همانطور که مستحضر هستید استان گلستان از نژاد های مختلفی تشکیل شده(شاید بعد از تهران از لحاظ تنوع نژادی دوم باشه).فارس و ترکمن و ترک و بلوچ و سیستانی و....تشکیل شده.(البته کردها جهت جلوگیری از غارتگری ترکمن ها به این ناحیه آورده شدند توسط رضاشاه پهلوی).که به دلیل شیعه بودن ترک ها و سیستانی های ساکن ناحیه ترکمن صحرا و فشار آوردن بر آنها جهت ترک ناحیه ترکمن صحرا وحشی گری ها و جنایات بی شماری در حق آنان صورت گرفت.که از آن میان به یک مورد که در بین مردم گرگان بیشتر مشهور است اشاره می کنم که همان حمله به حمام زنانه ترک ها و بریدن سینه زنان است.

البته عده زیادی از اعضای این گروهک که عمدتا دانشجویان و حتی دانش آموزان کم تجربه بودند بعد ها به توابین(خیلی با این کلمه حال می کنم

راستی اینم بگم که از سوی اجدادم! به ما زمینی(50هکتار)در ترکمن صحرا به ارث رسیده بود.که در زمان این شورش,توماجشون زمین های ماروبه خاطر فئودال بودن ما

آخرین ويرايش توسط 1 on machkol, ويرايش شده در 0.
ژولیوس سزار
ژولیوس سزار
- سپاسهای ارسالی: 1264 بار
- سپاسهای دریافتی: 10136 بار
kakasia نوشته شده:msm نوشته شده:سلام دوستان
اولا هیچکس نگفته که ایران انرژی هستهای نداشته باشه گفتن که اقا غنی سازی تعلیق کنید ان هم برای جمهوری اسلامی میدونی واسه چی(این نظر شخصی من هست) چون این اخوندها اگه غنی سازی وادامه بدن صد درصد بمب اتمی هم میسازند واگه بسازند به احتمال قوی جنگ جهانی سوم به راه خواهد افتاد واین نتیجه ای جز نابودی تعداد زیادی انسان(نظامی و غیر نظامی)وزمین نخواهد داشت.
دوم اصلا تمام تصورات من غلط و اخوندها به گفته خودشون استفاده صلح امیز میکنن .من نمی دونم این همه مشکل مهمتری را که داریم را ول کردن رفتن دنبال انرزی هسته ای که هچکدام از این مشکلات را حل نمیکنه این چه دلیلی میتونه داشته باشه لطفا این را واسه من یکی واسه من توضیح بده؟![]()
ببخشید اگه خیلی طولانی شد.
اول سلام ، دوم دوست عزیز غنی سازی نیز بخشی از فناوری هسته ای است و بدون آن سیکل انرژی ناقص است. تجربه تاریخی به ما ثابت می کند که نمی توانیم برای احتیاجاتمان روی دیگران حساب کنیم.در ضمن چین کمونیست و کره شمالی به بمب اتمی رسیدند و جنگ سوم جهانی راه نیافتاد پس اگر ایران نیز به آن برسد هیچ اتفاقی نمی افتد.