خانوادههاي ايراني روزانه به طور متوسط 6 ساعت تلويزيون تماشا ميكنند و براي هر ساعت استفاده از تلويزيون حدود 18 ميليون تومان پول برق ميپردازند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از سازمان بهرهوري انرژي ايران، بررسيها نشان ميدهد، حدود 90 درصد از خانوادههاي ايراني تلويزيون دارند كه با توجه به جمعيت 3/16 ميليوني مشتركين برق خانگي در سال 84 برآورد ميشود بيش از 14 ميليون و 700 هزار دستگاه تلويزيون در ايران وجود داشته باشد.
بر اساس اين گزارش، توان مصرفي تلويزيونهاي جديد حدود 90 وات در ساعت است كه با فرض استفاده از تلويزيونهاي جديد، كل تلويزيونهاي ايران ساعتي يك ميليون و 323 هزار كيلو وات برق مصرف ميكنند.
اين گزارش حاكي است، طبق تعرفه وزارت نيرو، هر كيلو وات ساعت برق خانگي 13 تومان براي هر كاربر هزينه دارد كه اين ميزان براي مصرف برق حدود 3/1 ميليون كيلوواتي تلويزيونها حدود 17 ميليون تومان در ساعت و 103 ميليون تومان در 6 ساعت استفاده متوسط از تلويزيون خواهد بود.
تحقيقات نشان ميدهد، گرايش مردم به تماشاي تلويزيون در محافل خانوادگي روزبه روز افزايش مييابد و مصرف برق ناشي از استفاده از اين دستگاه نيز با رشد چشمگيري مواجه است، اين در حالي است كه استفاده متوسط 4 ساعت از تلويزيون، علاوه بر آنكه طول عمر دستگاه را 2 برابر ميكند، مصرف برق تلويزيون را 5/1 برابر كاهش ميدهد.
گفتني است، براي صرفهجويي در مصرف برق تلويزيونها و طول عمر بيشتر اين دستگاهها، بهتر است عادت استفاده از تلويزيون به جاي چاشني محافل كنار گذاشته شود و در صورت امكان، وسايل صوتي ديگري نظير راديو ـ ضبط جايگزين اين دستگاه شود.
ايرانيها چقدر تلويزيون تماشا ميكنند؟
مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت
-
- سپاسهای ارسالی: 941 بار
- سپاسهای دریافتی: 1474 بار
- تماس:
- محل اقامت: تهران. شهرک اکباتان
- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 186 بار
سلام
من به شخصه شايد بگم 4 ساله تلويزيون نگاه نکردم. الان من حدود 1 سال است که خونه دانشجويي دارم و تاحالا احتاج به تلويزيون پيدا نکردم واسه همينم تلويزيون ندارم. به نظر من اصلا برنامه جالبي نداره فقط اخبارش به درد مي خوره که قربون اينترنت برم همه چي توش پيدا مي شه.
من به شخصه شايد بگم 4 ساله تلويزيون نگاه نکردم. الان من حدود 1 سال است که خونه دانشجويي دارم و تاحالا احتاج به تلويزيون پيدا نکردم واسه همينم تلويزيون ندارم. به نظر من اصلا برنامه جالبي نداره فقط اخبارش به درد مي خوره که قربون اينترنت برم همه چي توش پيدا مي شه.
Don't play games with the ones who love you