ابن سينا دانشمند افغاني؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 28 بار

ابن سينا دانشمند افغاني؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پست توسط jupiter_2xl »

داشتم توی ویکیپدیا میگشتم که به این صحفه برخوردم [External Link Removed for Guests]

ابن سینا
از ویکی‌پدیا، دانشنامهٔ آزاد.
پرش به: ناوبری, جستجو
ابن سینا بلخی*ولایت بلخ (شیخ الرئیس ابو علی سینا) یا پور سینا (۹۸۰ - ۱۰۳۷) دانشمند, فیلسوف و پزشک افغانی بود. وی ۴۵۰ کتاب در زمینه‌های گوناگون نوشته‌است که تعداد زیادی از آن‌ها در مورد پزشکی و فلسفه‌است. جرج سارتون او را مشهورترین دانشمند سرزمین‌های اسلامی می‌داند که یکی از معروف‌ترین‌ها در همهٔ زمان‌ها و مکان‌ها و نژادها است. کتاب معروف او کتاب قانون است.

:-? :-? :-? :-? :-?
لطفا یکی که اطلاعات کاملی داره ویرایش کنه
هرکس ویرایش کرد لطف کنه اینجا اطلاع بده
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3023 بار
سپاس‌های دریافتی: 4754 بار

پست توسط Mahdi Mahdavi »

ابن سینا بلخی*ولایت بلخ (شیخ الرئیس ابو علی سینا) یا پور سینا (۹۸۰ - ۱۰۳۷) دانشمند, فیلسوف و پزشک ايراني بود ...
فعلا تونستم دستکاري بي شرمانه اي رو که تو اين متن بود رو برطرف کنم.انشا الله تا يه هفته ديگه تحقيقات کاملي رو انجام ميدم و اگه مشکل ديگه اي داشت بر طرف ميکنم
[External Link Removed for Guests]
اگه جايي ديگه تو ويکيپديا دستکاري شده بود حتما اطلاع بديد.يه تاپيک با اين مضمون باز کردم
ناگهان چقدر زود دیر میشود !
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

jupiter_2xl,

ویکی پدیا یک دانشنامه ازاده که هرکسی میاد و مطالب اون رو ویرایش میکنه شما هم میتونستید ویرایشش کنید و کلمه ایران رو به جای اون بزارید . کار ساده ای هست . حتی میتونید و برید در صفحه انیشتین بنویسید ایرانی بود و یا بگید جرج بوش از نوادگان عربه . کلا به ویکی پدیا اعتبار چندانی نیست :shock:
Rookie Poster
Rookie Poster

پست توسط mrv16 »

این ابن سینا هم شده درد سر!
هرکی با اون آشنا میشه می گه مال ما است
تادیروز اعراب این بنده خدا رو مصادره کرده بودن حالا نوبت افاغنه شده اگه دیدین فردا یا پس فردا آفریقای جنوبی هم ادعا کرد ابن سینا آفرقایی بود من که تعجب نمی کنم :???:
وطنم رکودی از من
به تو و به عاشقانت
که سپرده ام به پیکت
به نسیم مهرُِِبانت
َ
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

بذاريد يک موضوع رو براي دوستان روشن کنم!
اين که هر روز يک کشور بلند ميشه و يکي از افتخارات ايران رو به اسم خودش ميزنه( افغان ها سيد جمال اسد آبادي و ابن سينا - اعراب خواجه نصير و همين ابن سينا و ترک ها هم مولانا رو مصادره کردن)!
دلايل اکثر اين موضوعات سوئ تفاهمي است که وجود دارد :?
در دوران زندگي اين دانشمندان ملت و کشور به معناي امروز وجود نداشت يعني اينکه ايران و عربستان و ترکيه و افغانستان و... وجود خارجي نداشتند . تمام اينها در فضاي به اسم امپراطوري اسلامي و پان اسلاميستي زندگي ميکردند يعني تفاوت زيادي از نظر فرهنگي بين کسي که در بخارا زندگي ميکرد يا در دمشق و يا قاهره و حتي هند وجود نداشت و روحيه ناسيوناليسم اصلا نبود يا بسيار ضعيف بود! :shock:
منظورم اين است که انها هم در اين کارشان( البته با نيت خير ) حق دارندمثلا:خواجه نصير تمام کتابها و مقالات و يا حتي دست نوشته ها ي خود را به عربي نوشت و حتي يک کلمه نثر مکتوب فارسي از او نمانده و يا ابو علي سينا در بلخ بدنيا امد( ازبکستان و يا ترکمنستان امروزي نميدانم) در همدان به خاک سپرده شد و به جز (( دانشنامه علايي)) ساير کتب را به عربي نوشت . :shock: خوب پس به انها هم حق بدهيد که ابو علي سينا و ... را جزوه افتخاراتشان حساب کنند.
البته من نميگوييم که ابو علي سينا عرب و يا افغاني است ولي فضاي ان روزگار با امروز متفاوت بود . ابوعلي سيناو ديگران مال همه اند. جهاني فکر کنيد. :smile: :razz:
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: دانشگاه
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 25 بار
تماس:

پست توسط borhan »

دوستان عزيز من يه مطلب مطمئن رو بهتون بگم

تو اينکه ابن سينا اهل بلخ بوده شکي نيست

ولي زمان ابن سينا ايران خيلي بزرگ بود يعني افغانستان هم جزو ايران بود به همين دليل بهش ميگفتند که ابن سينا ايراني بو ده ولي به عبارتي اهل ايالات افغانستان :?
زود ازدواج کردن اشتباهه،ولي دير ازدواج کردن اشتباهي بزرگتر..
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

قبلا تاجیک ها مدعی مالکیت ابن سینا نبودن؟؟!!! اوووووو ه ...نه مثل اینکه اونی که تاجیکا میخواستن نظامی گنجوی بود؟ :eek: یا فردوسی :shock: . مثل اینکه عربا گفتن ابن سینا عرب بوده :-( یه کمی بعد از اینکه گفتن خلیج پارس هم از اولش عربی بوده ... و این کمی بعد از این بود که ترکا گفتن مولانا ترک بوده :-? و ناگهان عربا هم فکر کردن که یه فیلم برا مولانا بسازن و بگن که عرب بوده. :-O میدونید دقیقا مثل اینه که بچه ها و نوادگان یه مادر ، که ازش جدا شدن ، الان ادعا کنن که مادر مادر خودشون هستن. سرزمین هایی که از ما جدا شدن میخوان تمام دست پرورده های فرهنگی خودمون را بقاپن و ادعای مالکیتش رو داشته باشن. درحالیکه ما سکوت کردیم و ....
راستی شما می دونید که طالبان تو کتاباشون نوشته بودن که محدوده جغرافیایی افغانستان تا کوه دماوند است؟؟ :???:
Moderator
Moderator
سپاس‌های ارسالی: 22547 بار
سپاس‌های دریافتی: 14742 بار

پست توسط Shahbaz »

ابوعلی سینا عرب شد

شرکت پست كويت با انتشار تمبری ازابوعلی سینا وی را یک دانشمند وفیلسوف اهل کویت معرفی میکند!.

این گزارش حاکیست دراین تمبر تصویری از ابوعلی سینا منتشر شده است که درحاشیه آن عبارت"ذکري مرور الف عام علي مولد ابن سينا فيلسوف الدوله العربيه الاسلاميه وطبيبها "درج شده است .

این تمبر به مناسبت هزارمین سال تولد ابن سینا منتشرشده است .

قیمت درج شده بر روی آن 80فلس است .

البرز
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

آقایون خانوما خیلی ببخشید ولی این سوال بدجوری بهم چسبیده ولم نمی کنه:چرا وقتی بعضی از ما حتی یک شعر از مولانا یا یک کتاب از پورسینا نخوندیم اینقدر سنگ ایرانی بودنشون رو به سینه می زنیم؟حقیقتا چه فائده ای دارد؟
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 557 بار
سپاس‌های دریافتی: 645 بار

پست توسط sohraba »

جالب بدونید که خیلی ها فکر میکنند ترکها فقط میگن مولانا مال اون هاست اما اونها ابن سینا /فارابی /ملاصدرا حاجی بکتاش ولی /سلسله سلجوقیان /عید نوروز /بیرونی/رازی/وبگیر تا اخر رو میگن مال ترکیه هستش میگید نه اونهایی که ترکی بلدن این متن روبخونن منکه ازیه همچین همسایه هایی حالم به هم میخوره
راستی دوست عزیز شما اگه یه بیت شعرازمولانا نخوندید اگه هیچ کتابی ازاین سینا نخوندید اگه تاریخ وفرهنگتون براتون مهم نیست خود دانی اما همه رومثل خودت نبین
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

:sad: چرا مي زني حالا.دارم ميگم وقتي يه بيت مولوي نخونديم.چه سودي به حال ما داره که ترک باشه يا امريکايي؟
آخه فکر نمي کنم فرهنگ تنها وجود مولوي کافي باشه.وقتي شما مسلماني ز سر نگرفته ايد.
درست شد حالا؟
تازه ترکا اگه جلال جون رو ترکشم بکنن عمرا اگه يه بيتشو بفهمن.مگه اينکه شعر ترکي هم گفته باشه.
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Junior Poster
Junior Poster
سپاس‌های دریافتی: 13 بار

پست توسط Ocean Bird »

machkol عزیز اگه تاریخ ایران رو بلد نباشی میتونی بگی که حالا که تاریخ نمی دونم پس برای چی از تمامیت ارضیش دفاع کنم؟؟؟!!!
اینطوری میشه که حتی در کشور ارمنستان ادعا کردن که سلسله اشکانیان در اصل از ارمنستان شکل گرفته! ممکنه یه دیوار بدید تا سرم رو بکوبم بهش ^:)^
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”