Frogfoot نوشته شده:یعنی اینکه محافل فرهنگی بین المللی برای موضوعاتی که به مشکلات واقعی و یا تخیلی (...) ایران مربوط می شود اولویت قائل هستند. از این واقعه به چه نتیجه و یا نتایجی می توانیم برسیم؟
دنیا اون مدل گل و بلبلی که جنابعالی فکر میکنی نیست. اینها اگر به واقعیت ها توجه داشتند، واقعیت هایی مثل انقلاب اسلامی را می پذیرفتند، یا ایران را به عنوان دمکراتیک ترین کشور منطقه قبول می کردند. اون چیزی که جنابعالی بهش میگید واقعیات ایران، واقعیات جهان امروز ماست که بخش قابل توجه آن از قبل سیاست های استعماری همین آقایان به زعم شما واقع گرا بوجود آمده.من خیلی دلم می خواهد شما را باور کنم ولی نمی توانم بدون دلیل و برهان قضاوتی را بپذیرم.
دقت کنید که حرف به ظاهر منطقی زدن و ادعای سخن گفتن بر پایه منطق و استدلال آسونه، ولی حرفی که در باطن هم منطقی باشه کم گفته میشه.
ببینید من از شیوۀ بیانی شما متأسف هستم ولی به هیچ عنوان نا امید نیستم. فکر می کنم می توانم هنوز با شما گفتگو کنم. جملۀ آخر شما برای من کاملا ابهام انگیز بود ولی در مورد بخش اوّل بیانات شما اینطور به ذهنم مسترد شد که گویی شما از افکار من آگاه هستید. من فکر می کنم که شما یک کمی عجولانه قضاوت می کنید و پیشداوریهایی دارید که معلوم نیست از کجا در ذهن شما نقش بسته است.
نوشته اید « همین آقایان به زعم شما واقع گرا...» من تصور نمی کنم از واقع گرایی آقایان و خانمها مطلبی نوشته باشم. بگذریم. من به شما پیشنهاد می کنم در نظریاتتان تجدید نظر کنید مضافا براینکه این بحث هنوز ادامه دارد. البته در مورد همخوانی واقعیات ایران و جهان با شما موافق هستم.
با تشکر از توجه شما.