تصاوير دیدنی جام‌جم آنلاین از سفينه‌اي بر فراز «خانه خدا»

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Old Moderator
Old Moderator
محل اقامت: _*̡͌l̡*̡̡ ̴̡ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴̡̡ *̡͌l̡*̡̡_ _
سپاس‌های ارسالی: 403 بار
سپاس‌های دریافتی: 1073 بار
تماس:

تصاوير دیدنی جام‌جم آنلاین از سفينه‌اي بر فراز «خانه خدا»

پست توسط Ma3ouD »

تصویر
جام جم آنلاين: شايد باور كردني نباشد اما به نظر مي‌رسد صحت دارد كه يك سفينه شب هنگام بر فراز كعبه - خانه خدا - در مكه مكرمه به پرواز درآمده است.
دكتر فرهاد بابايي از زنجان كه سال جاري به حج تمتع اعزام شده و اين تصاوير را براي «جام‌جم آنلاین» فرستاده است، در اين باره به خبرنگار ما توضيح داد: «به دليل علاقه‌اي كه به كار عكاسي دارم، شب يازدهم آذرماه – 21 ذي‌القعده- به طور اتفاقي از روبروي بازار ابوسفيان در مكه، شروع به عكسبرداري از خانه خدا كردم و چون ورود دوربين به كعبه ممنوع است، تصاويرم را با تلفن همراه گرفتم.»
تصویر
وي افزود: «هنگام تصويربرداري متوجه سفينه نشدم اما وقتي عكسها را در دوربين نگاه كردم، با شگفتي ديدم در دو عكس از مجموع پنج عكسي كه به مدت دو دقيقه از همان محل گرفته‌ام، تصوير يك سفينه ديده مي‌شود.»
بابايي افزود: براي اينكه مطمئن شوم، فردا در روز روشن به محل عكسبرداري رفتم و مشاهده كردم هيچ ساختمان و يا مكاني در محل قرار گرفتن تصوير سفينه وجود ندارد.
وي عدم وجود سفينه را در چند تصوير بعدي تلفن همراه خود دليل ديگري بر آن دانست كه واقعا چنين دستگاهي در آن لحظه وجود داشته و اندكي بعد محل را ترك كرده است.
تصویر
بابايي خاطرنشان كرد كه به دليل نورافشاني شديد خانه خدا در شب و انعكاس نور، چنين سفينه‌اي با چشم معمولي و غيرمسلح قابل مشاهده نيست.
اين نخستين بار است كه چنين موضوعي درباره حضور سفينه‌هاي احتمالا اطلاعاتي در مكه مكرمه و خانه خدا مطرح مي‌شود. تاكنون مقامهاي ايراني يا عربستاني در اين زمينه مطلبي را مطرح نكرده‌اند و به درستي مشخص نيست داستان از چه قرار است؟

[External Link Removed for Guests]
Captain I
Captain I
سپاس‌های دریافتی: 54 بار

پست توسط Palang mah gerefteh »

احتمالا انعکاس نورهاي مجاور بوده. و بهر حال اين عکسها يک توضيح فني بايد داشته باشد. در هر صورت بخش تحتاني بشقاب پرندۀ شما همرنگ ساختماني ست که زير آن واقع شده و نقطه هاي نوراني نيز کمابيش با نقاط نوراني که پاي ستونها مي بينيم همخواني دارد.
«تنها آنان که بر خاک افتادند پایان جنگ را دیدند»
تصویر
Major I
Major I
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 24 بار

پست توسط درودبرايران »

اينم ازون حرفاست. معلومه که اختلال نوري بوده. تاحالا خيلي عکس من گرفتم که چيزاي عجيب و غريبي توش افتاده بوده و اکثرشم بخاطر نور بوده.
بايد امشب بروم...
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط gordafarin »

سلام:
از اين اخبار و شايعه ها زياد به گوش ميخوره اين عكس ها با توجه به مطالعه اي كه در باره يوفو ها داشتم ميتونم بگم واقعي نيست!
New Member

سلام

پست توسط پيمان_محمدي »

اميدوارم حال مادربزرگت هرچه زودتر خوب بشه
و اما درمورد عکسها من جايي خوندم که اگر موجودات فضايي وجود داشته باشند و انقدر پيشرفت کرده باشند بتوانند وسايلي مثل اين بسازند با توجه به گستردگي عالم احتمال ملاقات آنها بازمين 1بار در هر چند ميليون سال است!!
اما با اين حال صفر نيست ...
با تشکر
پيمان
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 1 بار
سپاس‌های دریافتی: 17 بار

پست توسط machkol »

نیازی نیست که لزوما فرازمینی باشند.فکر می کنم آلمان نازی هم یک همچین وسیله ای داشت؟
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3 بار
سپاس‌های دریافتی: 8 بار

پست توسط gordafarin »

با توجه به مشاهداتي كه تاحالا شده و نظرياتي كه در مورد يوفوها هست سيستم سفينه اونها چرخشي كه همين عامل موجب سرعت زياد اونها ميشه الان بعضي از هواپيماها و....تقريبا مشابه سفينه است البته من وسيله نازي ها رو والا نميدونم شما كدومو ميگي شايد تاحالا نديده باشمش !!
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

منم فکر کنم به خاطر انعکاس نوره ، چون دوربین گوشی ها ضعیفه این جوری می شه...
 [External Link Removed for Guests] 
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”