درد و دل يک بازمانده از کنکور
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

- سپاسهای ارسالی: 221 بار
- سپاسهای دریافتی: 216 بار
درد و دل يک بازمانده از کنکور
شما به احتمال زیاد به سدی به نام کنکور برخورد کرده اید که هر کس با شنیدن اسم ان ناخوداگاه نگران و پریشان خاطر میشود
ایا درست است که نوجوانان و جوانان ما عمر و وقتشان را بیهوده صرف قبول شدن در کنکور کنند که در صورت قبولی باید شهریه های
سنگین بپردازند در صورتی که در خیلی از کشورها چیزی به نام کنکور وجود ندارد مثلا در امریکا یک فرد بلافاصله بعد از اینکه دوره
دبیرستان را با موفقیت سپری کرد به انتخاب خود وارد کالج یا دانشگاه میشود .
من هم در کنکور کارشناسی بازماندم
حالا از کمیت و کیفیت تحصیل در دانشگاه ها مخصوصا دانشگاه ازاد که جز پول گرفتن کار دیگری ندارد بگذریم
ایا درست است که نوجوانان و جوانان ما عمر و وقتشان را بیهوده صرف قبول شدن در کنکور کنند که در صورت قبولی باید شهریه های
سنگین بپردازند در صورتی که در خیلی از کشورها چیزی به نام کنکور وجود ندارد مثلا در امریکا یک فرد بلافاصله بعد از اینکه دوره
دبیرستان را با موفقیت سپری کرد به انتخاب خود وارد کالج یا دانشگاه میشود .
من هم در کنکور کارشناسی بازماندم
حالا از کمیت و کیفیت تحصیل در دانشگاه ها مخصوصا دانشگاه ازاد که جز پول گرفتن کار دیگری ندارد بگذریم
خدایا کشور ما را از دروغ و فساد و چاپلوسی و فقر نجات بده

-
- محل اقامت: شیراز
- سپاسهای ارسالی: 22364 بار
- سپاسهای دریافتی: 5559 بار
حالا حرف های منو رو هم گوش کن
اول از همه شما سعی کن سراسری قبول بشی که نخوای پول بدی
دوما از نظر من این الکی میگن ورودی دانشگاه های ایران قیف وارونه است و ...
تو دانشگاه ما که حتی برای تربیت بدنی هم که باید معدلت رو بالا بیاره مزنه همه معدلت رو خراب میکنه
هیچ کس بیشتر از 17 نگرفت
حالا حساب کن طرف شاتل رو 97 دور و هر دور را که 20 دور می باشد دوید تا این رو گرفت تازه همین تنها هم نبود
بارفیکس ،درازنشست ، t و رو هم اضافه کن
اول از همه شما سعی کن سراسری قبول بشی که نخوای پول بدی
دوما از نظر من این الکی میگن ورودی دانشگاه های ایران قیف وارونه است و ...
تو دانشگاه ما که حتی برای تربیت بدنی هم که باید معدلت رو بالا بیاره مزنه همه معدلت رو خراب میکنه
هیچ کس بیشتر از 17 نگرفت
حالا حساب کن طرف شاتل رو 97 دور و هر دور را که 20 دور می باشد دوید تا این رو گرفت تازه همین تنها هم نبود
بارفیکس ،درازنشست ، t و رو هم اضافه کن
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم
گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !
به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
نمی دونم نظر شما چیه ولی از نظر من کنکور شده یه چیزی تو مایه های فروش خدمت سربازی . هر کس که پول داشته باشهو به انواع کلاسهای جورباجور بره تو کنکور قبول میشه ولی اونی که نداره مجبوره به دانشگاه پیام نور دلش رو خوش کنه . هتو همین دانشگاه سراسری شهر خودمون تقریبا بالای 80 درصد دانشجوها از وضع مالی خوبی برخوردارند اون 20 درصد بقیه هم مطمئنم شب و روز خودن تا بتونند خودشون رو به اونجا برسونند. 

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
حذف کنکور و پذیرش دانشجو براساس سوابق از سال 90
حذف کنکور و پذیرش دانشجو براساس سوابق از سال 90
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعلام خبر رفع نواقص طرح کنکور مجلس، گفت: کنکور سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور از سال 1390 حذف میشود.
حسن خالقی اظهار کرد: با در نظر گرفتن نقطه نظرات وزارت علوم در طرح یک فوریتی پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بسیاری از نواقص طرح مذکور برطرف شد.
وی با اشاره به کلیات این طرح، اظهار کرد: براساس این طرح پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی، کارشناسی ارشد پیوسته، دکترای حرفه ای و دکتری پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی پرورشی و مهارت داوطلبان صورت میگیرد و البته تاثیر این سوابق به صورت تدریجی است و هر سال نسبت به سال قبل افزایش مییابد.
وی افزود: تا پایان سال اول برنامه پنجم توسعه کشور یعنی تابستان سال 90، آزمون سراسری به طور کلی حذف خواهد شد.
معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با اعلام خبر رفع نواقص طرح کنکور مجلس، گفت: کنکور سراسری دانشگاهها و موسسات آموزش عالی کشور از سال 1390 حذف میشود.
حسن خالقی اظهار کرد: با در نظر گرفتن نقطه نظرات وزارت علوم در طرح یک فوریتی پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس بسیاری از نواقص طرح مذکور برطرف شد.
وی با اشاره به کلیات این طرح، اظهار کرد: براساس این طرح پذیرش دانشجو در مقاطع کاردانی پیوسته و ناپیوسته، کارشناسی، کارشناسی ارشد پیوسته، دکترای حرفه ای و دکتری پیوسته بر اساس سوابق تحصیلی پرورشی و مهارت داوطلبان صورت میگیرد و البته تاثیر این سوابق به صورت تدریجی است و هر سال نسبت به سال قبل افزایش مییابد.
وی افزود: تا پایان سال اول برنامه پنجم توسعه کشور یعنی تابستان سال 90، آزمون سراسری به طور کلی حذف خواهد شد.
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
ژولیوس سزار

- سپاسهای ارسالی: 19718 بار
- سپاسهای دریافتی: 21369 بار
من هم با وجود اینکه از تمام کسانی که قبول شدند( کسانی که میشناختم شون) بهتر بودم, قبول نشدم!
من از هر چی که اسمش درس پولی باشه, و بنام دانشگاه آزاد متنفرم, هر چند قبول شدن و نشدن من هیچ فرقی نمی کرد, چون به علت مسایل کاری امکان ادامه تحصیل برای من وجود نخواهد داشت, اما زبان دراز این مردم ظاهر بین کج فهم رو چه کنم, که دشنه میزنن, سینه سپر مانند ما هم دیگه توانایی این ضربات رو نداره !
برای همیشه آبرو و غرورمون شکست که شکست!
ما برای همیشه شکست خوردیم, و همه کتاب های درسی جمع شدند.!
خداحافظ درس پولی, خداحافظ ترمی 1000000 تومان , خداحافظ کنکور و دانشگاه آزاد غیر اسلامی

من از هر چی که اسمش درس پولی باشه, و بنام دانشگاه آزاد متنفرم, هر چند قبول شدن و نشدن من هیچ فرقی نمی کرد, چون به علت مسایل کاری امکان ادامه تحصیل برای من وجود نخواهد داشت, اما زبان دراز این مردم ظاهر بین کج فهم رو چه کنم, که دشنه میزنن, سینه سپر مانند ما هم دیگه توانایی این ضربات رو نداره !
برای همیشه آبرو و غرورمون شکست که شکست!
ما برای همیشه شکست خوردیم, و همه کتاب های درسی جمع شدند.!
خداحافظ درس پولی, خداحافظ ترمی 1000000 تومان , خداحافظ کنکور و دانشگاه آزاد غیر اسلامی

پیام حکم قتل خود شنفتن مرا خوشتر بود, از یک تملق به نزد مردمان سفله گفتن!

- محل اقامت: mr_grimi2@yahoo.com
- سپاسهای ارسالی: 9 بار
- سپاسهای دریافتی: 23 بار
من فكر ميكنم كه كنكور ديگه تاريخ انقضا ش گذشته يك رقابت نا برابر بين طبقات بالا وپايين جامعه يك نزاع براي مدرك .
شما فكر ميكنيد دانشگاه هاي دولتي ظرفيت چند درصد از ما رو دارد و بقيه سرو كارمون مي افته به دانشگاه آزاد غير اسلامي و
اون همه خرج دانشگاه( دست رو دلم نذار كه خونه ) به نظر من بهتره اين جوي پر از گند رو هم نزنيم كه دوباره بوش بلند ميشه

شما فكر ميكنيد دانشگاه هاي دولتي ظرفيت چند درصد از ما رو دارد و بقيه سرو كارمون مي افته به دانشگاه آزاد غير اسلامي و
اون همه خرج دانشگاه( دست رو دلم نذار كه خونه ) به نظر من بهتره اين جوي پر از گند رو هم نزنيم كه دوباره بوش بلند ميشه

به خدا نگو مشكلي بزرگي دارم ; به مشكل بگو خدايي بزرگ دارم!

- سپاسهای ارسالی: 4 بار
- سپاسهای دریافتی: 20 بار
ولي با تمام اين تفاسير آغوش دانشگاه آزاد ( پناه بي پنا هان يا آزاد مکتبخانه اسلامي) و پيام نور ( کنترل از راه دور ) هميشه به روي شما جوانان اين مرز و بوم باز است . البته اين رو هم از برکات انقلاب داريم . راستي تا حالا به اين فکر کرديد که بعد از انقلاب چند تا دانشگاه سراسري ساخته شد ه ( منظورم دانشگا هيست که بشه داخلش رايگان درس خوند ) تا اونجايي که اساتيد ما ميگن تقريبا" هيچ دانشگاهي با عنوان ملي ( سراسري ) ساخته نشده فقط همون قديمي ها رو اضافه ظرفيت زدن تازه قسمت اعظم اين اضافه ظرفيت به شبانه ها تعلق داره .
به قول حضرت استاد اکبر خان گلپايگاني :
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .
چه غم ز بي کلهي
آسمان کلاه من است
زمين بساط و در و دشت . بارگاه من است
زنند طعنه که اندر جهان جايت نيست
به جان دوست . همان نيستي پناه من است .

-
- محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
- سپاسهای ارسالی: 159 بار
- سپاسهای دریافتی: 377 بار
- تماس:
درسته که دانشگاها افزایش ظرفیت داشتن ولي همه قبول نميشن چون همه رشته ها که به يک اندازه افزايش ظرفيت نداشتن و مثلا فلان رشته 100 نفر پذيرش داره ولي 110 نفر انتخابش کردن پس چي ميشه اون 10 نفر سرشون بي کلاه مي مونه .
دانشگاه رفتن هم ربطي به کلاسهاي جور وا جور رفتن نداره بستگي به خود فرد داره که چقدر براي هدف و آيندش تلاش مي کنه
من خودم رشته تحصيليم توي دبيرستان تجربي بود ولي با رياضي ها کنکور دادم و قبول هم شدم ، 2 سال بعد هم امتحان کارداني به کارشناسي دادم (86) که بازم قبول شدم و همه اينها بدون هرگونه کلاس رفتن و یا داشتن سهميه بود البته تنبلي از خودم بود ، که کمي بيشتر نخوندم تا مستقيم کارشناسي در بيام پس تنبلي خودتون رو با عناوبن مختلف مثل ( وضع مالي خوب ، کلاس خصوصي ، پارتي بازي و ... ) بيان نکنيد لطفا ( البته از همه دوستان معذرت مي خواهم و اميدوارم که به کسي توهين نشده باشه و اگر هم کسي ناراحت شده ازش معذرت مي خواهم ولي حرفمو پس نميگيرم چون نمونشو کلي ديدم
)
پس درستون رو بخونيد انشاالله توي کنکور امسال همتون قبول بشيد

دانشگاه رفتن هم ربطي به کلاسهاي جور وا جور رفتن نداره بستگي به خود فرد داره که چقدر براي هدف و آيندش تلاش مي کنه
من خودم رشته تحصيليم توي دبيرستان تجربي بود ولي با رياضي ها کنکور دادم و قبول هم شدم ، 2 سال بعد هم امتحان کارداني به کارشناسي دادم (86) که بازم قبول شدم و همه اينها بدون هرگونه کلاس رفتن و یا داشتن سهميه بود البته تنبلي از خودم بود ، که کمي بيشتر نخوندم تا مستقيم کارشناسي در بيام پس تنبلي خودتون رو با عناوبن مختلف مثل ( وضع مالي خوب ، کلاس خصوصي ، پارتي بازي و ... ) بيان نکنيد لطفا ( البته از همه دوستان معذرت مي خواهم و اميدوارم که به کسي توهين نشده باشه و اگر هم کسي ناراحت شده ازش معذرت مي خواهم ولي حرفمو پس نميگيرم چون نمونشو کلي ديدم
)

- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
iran4946 جان ، من همون سال اول هم دانشگاه آزاد و هم دولتی قبول شدم .( هر دو مقطع کارشناسی و ما اصلاً دبیر های خوبی در دبیرستان نداشتیم و فقط دوتا کتاب تست برای کنکور خریدم )وخودم هم دانشگاه دولتی رو هم به این دلیل که هزینه ای نداشت و هم به این دلیل که سطح علمی بالاتری داشت انتخاب کردم . گرچه به علت داشتن رتبه تک رقمی در آزمون آزاد مشمول تخفیف در شهریه هم بودم . حالا دو ساله که فارغ التحصیل شدم و برگشتم به خونه اول بیکار و هزار یک جور مشکل . میدونی چرا؟
چون بدونه انگیزه و فقط به صرف اینکه به دو تا از آرزوهام برسم ( بامعدل بالای 18 دیپلم گرفتن و قبولی در دانشگاه دولتی در سال اول، که به هردوشون هم رسیدم ) و بدون در نظر گرفتن اینکه آیا به رشته ای که قبول میشم غلاقه دارم یا نه وارد دانشگاه شدم . اگه به جای اینکه به تعداد سالهایی که پشت کنکور موندی فکر بکنی به این فکر بکنی که به چه رشته ای علاقه داری ، چه رشته ای امروزه کارآمد هست و به درد کشورمون میخوره . مطمئن باش موفق میشی . البته تلاشت رو صد برابر بکن تا حتماً دانشگاه دولتی پذیرفته بشی اون هم روزانه چون به لحاظ سطح علمی خیلی تفاوت داره . میدونی بعد از این همه سال به چه نتیجه ای رسیدم ! اینکه اگر به جای قبولی در سال اول به رشته مورد علاقم و نیاز اجتماعم فکر میکردم امروز این مشکلات رو از قبیل بیکاری و... نداشتم .
به خودت و تواناییهات ایمان داشته باش ، احیانا ً اگه حرف دلسرد کننده ای از اطرافیان میشنوی باور نکن و همیشه به خودت بگو من موجود خارق العاده ای هستم .اشرف مخلوقات !کنکور چیزی نیست من دنیا رو زیر رو میکنم! کتابها رو عمیق وبادقت بخون و تکرار کن وبعد از تسلط به مطالب کتابهای درسیت تست بزن ولی فقط تست آزمونهای سالهای قبل و اونها رو برای خودت تحلیل بکن تا با نوع و شکل تستهای کنکو رآشنا بشی ) من تضمین میکنم با این کارها حتماً قبول میشی . فکر پول خرج کردن برای دانشگاه روهم لطفآً از سرت بیرون کن تا با آرامش کامل درس بخونی و یادت باشه خدا تو و تلاشت رو میبینه و یاریت میده
موفق باشی
چون بدونه انگیزه و فقط به صرف اینکه به دو تا از آرزوهام برسم ( بامعدل بالای 18 دیپلم گرفتن و قبولی در دانشگاه دولتی در سال اول، که به هردوشون هم رسیدم ) و بدون در نظر گرفتن اینکه آیا به رشته ای که قبول میشم غلاقه دارم یا نه وارد دانشگاه شدم . اگه به جای اینکه به تعداد سالهایی که پشت کنکور موندی فکر بکنی به این فکر بکنی که به چه رشته ای علاقه داری ، چه رشته ای امروزه کارآمد هست و به درد کشورمون میخوره . مطمئن باش موفق میشی . البته تلاشت رو صد برابر بکن تا حتماً دانشگاه دولتی پذیرفته بشی اون هم روزانه چون به لحاظ سطح علمی خیلی تفاوت داره . میدونی بعد از این همه سال به چه نتیجه ای رسیدم ! اینکه اگر به جای قبولی در سال اول به رشته مورد علاقم و نیاز اجتماعم فکر میکردم امروز این مشکلات رو از قبیل بیکاری و... نداشتم .
به خودت و تواناییهات ایمان داشته باش ، احیانا ً اگه حرف دلسرد کننده ای از اطرافیان میشنوی باور نکن و همیشه به خودت بگو من موجود خارق العاده ای هستم .اشرف مخلوقات !کنکور چیزی نیست من دنیا رو زیر رو میکنم! کتابها رو عمیق وبادقت بخون و تکرار کن وبعد از تسلط به مطالب کتابهای درسیت تست بزن ولی فقط تست آزمونهای سالهای قبل و اونها رو برای خودت تحلیل بکن تا با نوع و شکل تستهای کنکو رآشنا بشی ) من تضمین میکنم با این کارها حتماً قبول میشی . فکر پول خرج کردن برای دانشگاه روهم لطفآً از سرت بیرون کن تا با آرامش کامل درس بخونی و یادت باشه خدا تو و تلاشت رو میبینه و یاریت میده
موفق باشی

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
پس تنبلي خودتون رو با عناوبن مختلف مثل ( وضع مالي خوب ، کلاس خصوصي ، پارتي بازي و ... ) بيان نکنيد لطفا ( البته از همه دوستان معذرت مي خواهم و اميدوارم که به کسي توهين نشده باشه و اگر هم کسي ناراحت شده ازش معذرت مي خواهم ولي حرفمو پس نميگيرم چون نمونشو کلي ديدم )
دوست من همه که مثله شما دارای ضریب هوشی بالای 150 نیستند خلقت هر ادمی با دیگری فرق داره و قرار نیست چون شما اینطوری بودی دیگران هم مثله شما باشند . هر کس نسبت به ظرفیتی که داره تلاش میکنه . از طرفی استرس غول کنکور بهترین درسخوان ها رو از بالا میاره پایین حالا شما ادمه با اعتماد به نفسی هستید ولی مطمئن نباشید دیگران هم مثله شمان . اولا همه جوانب رو در نظر بگیرید و بعد قضاوت کنید . به یاد داشته باشید دغدغه پول متاسفانه مشکل اصلی جامعه ما شده و خودتون هم به خوبی قبول دارید نفرات اول کنکور هر سال حد اقل 4 تومن برای قبولی خرج کردند که در فتگوی ویژه خبری شبکه 2 هم ثابت شد . خواندن درس خیالی راحت میخواد و فکریباز وقتی فکره فرد به مسائلی چون پول مشغوله انتظار دارید به همین اسودگی فردی که 4 میلیون پول خرج میکنه در کنکور قبول بشه.

و ديگه حالم از هر چي کنکور و ورودي دانشگاه به هم ميخوره