درد و دل يک بازمانده از کنکور

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
محل اقامت: يه جايي خيلي دور شايد هم خيلي نزديک
سپاس‌های ارسالی: 159 بار
سپاس‌های دریافتی: 377 بار
تماس:

پست توسط ta.abad »

Mehdi2224, جان ضريب هوشي من هم بالاي 150 نيست همش 118 ولي من بازم پاي حرفم هستم مگه قراره همه نفر اول تا 10 هم بشن توي کنکور که نفري 4 ميليون خرج کنند گيريم اينم 2 يا سه رقمي شدن همونطور که unknown20, عزيز گفت بايد ببيني به چي علاقه داري ، در کل هرکسي بخواد به جايي برسه بايد يک هدف داشته باشه بدون هدف به هيچ جايي نميرسه ، فکر مثبت داشتن هم کلي در رسيدن به هدف آدم رو ياري مي کنه اگه بخواهي بشيني و هي بگي اين چقدر خرج کرد و اون چقدر خرج کرد که آدم که هيچ کوهم باشي اعتماد به نفست رو از دست ميدي ، سوالاي کنکور هم که حدوداي نصفش هر چند سال يک بار تکرار ميشه پس ميشه با خوندن همين تست هاي سالهاي قبل هم کنکور قبول شد ( نمونش رو خودم ديده بودم بعد تست کردم جواب داد) و ميبيني که کلي راه براي دانشگاه در اومدن وجود داره (اينقدر هم به اين پولداري بيچاره حرف نزنيد ناراحت ميشن :-) )

Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

ه نظر من مسخره ترين گزينه ي پذيرش دانشجو همين نحوه اي است كه تو كشور ما داره انجام ميشه متاسفانه من خودم خيلي ها رو ديدم با معدل هاي بالا كه تو كنكور رتبه ي 4 يا 5 رقمي اوردن واقعيت اينه كه قبول شدن به كلاس رفتن نيست خود شخص بايد درس خون باشه اون مي تونه يه امتياز باشه نه اين كه پول بيشتري داشت رشته ي خوبي هم قبول بشه :-o
متاسفانه اين كه همه بايد وارد دانشگاه بشن تو كشور ما و براي اين كه قبول بشن همه كار مي كنن به يه معضل تبديل شده از هر نظر :eek: اوني كه مي خواد دانشگاه قبول شه از خود شخص تا خانواده اون شخص يه استرس زياد رو تحمل مي كنن اين از همش بدتره اون شخص چند سال بايد تو التهاب كنكور باشه اگه قبول نشه يا رتبه ي خوبي نياره يه جورايي طرد مي شه گاهي مورد تمسخر قرار مي گيره حتي از طرف خانواده ي خودش حالا اگه با كلي دردسر يه جايي هم قبول بشه انتظار يه شغل خيلي خوب با درامد بالا رو داره بالاخره مي گه من تحصيل كرده هستم با اين وضعيت خودتون مي دونيد چي ميشه
مشكل اينه الان تو شهرهاي كوچك هم واحد هاي دانشگاهي ايجاد شده كه اينم يه معضل ديگه است چون كيفيت داره قرباني ميشه :sad: اگه بخوان بر اساس معدل باشه من خودم ديدم كه بعضي مدارس سوالات رو مي فروشن :::P اگه ديگه خيلي سفت و سخت باشه معلم داره سر جلسه جواب رو به بچه ها ميگه البته تو بعضي مدارس غير انتفاعي :-( حالا راه حل چيه واقعا با اين حجم بالاي داوطلب كه حق كسي ضايع نشه و يه روش منا سب تري از الان باشه بايد خيلي روش كار بشه :D
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

yasamine, ta.abad,

هر چند قصد جواب دادن نداشتم ولی واقعینت ها باید گفته بشه . یه سوال می پرسم به نظر شما شانس فردی که به قول شما شب و روز زحمت میکشه و فقط به خودش تکیه داره و کسی هم کمکش نمیکنه در مقابل کسی که یک سال فقط هر هفته در ازمون های یک موسسه شرکت کرده . در کلاس های تقویتی شرکت کرده که معلماش اساتید دانشگاهند . چهار برابر اون ادمه عادی کتاب و جزوه خریده چقدره ؟

باز میگید اینها موثر نیست .؟

پس توضیح بدید چطور ممکنه که 90 درصد قبولی های زیر هزار رتبه سر اخر مشخص میشه که در موسسات کنکور ثبت نام داشتند .؟

خواهشن تو صیح بدید که چرا 60 درصد زیر 10 رتبه مربوط به شرکت کنند گان در موسسه اموزشیه کانون فرهنگی اموزشه که سازمان سنجش هم تابستان تایید کرد.؟

توضیح بدید که چرا از 9 نفر رتبه اول رشته همواره 3 یا 4 تاشون ماله دبیرستانه علامه حلی تهرانن که شهریه هر ترمش 5 میلیون تومان هست ؟

باز منکر عدم تاثیر این مواردید .درزمونه ای هستیم که با پول و هزینه حتی میمون رو به حرف زدن وا میدارند و برای فرستادن به فضا تمرین میدن آیا بدون پول و اموزش میمون به تنهایی میتونست بفهمه که در فضا پیما اروم بشیه تا بره و برگرده امیدوارم نگید که میمون ها باسوادن یا بیهوششون میکنند .

من منکر این نیستم افرادی هستند که تعدادشون در هر هزار نفر 10 یا بیست نفر با زحمت خودشون در کنکور قبول میشند ولی در چه حدی تمامی کسانی که این مشخصه رو داشتند و من میشناختم نتونستن رتبه زیر 2000 در دانشگاه سراسری کسب کنند واین به معنی قبولی فقط در شهرستان هست .

یه توضیح ساده هم از شما میخوام که بفرمایید چگونه ممکنه بیش از 70 درصد دانشجویان دانشگاه سراسری دارای وضع رفاهی مناسبند ( به گفته رییس ستاد تخصیص یارانه برای پرداخت شهریه) در حالی که بیش از 90 درصد وام های دانشجویی ماله داانشجویان دانشگاه ازاده ؟

چرا وانمود میکنید که محیط در فرد تاثیر نداره اییا فرد در خارج از این محیط بزرگ میشه ؟

من حرفامو گفتم و علاقه ای هم به بحث بی خود ندارم برام هم فرقی نمیکنه که شما چه میگید چیزی که روشنه اینه که مردم خودشون چشم دارند و می بینند که کنکور چطور تبدیل به فیلتری برای دانشگاهها شده و همین نگاه باعث شده که به مجلس فشار بیارن تا کنکور حذف بشه . البته در سایه حمایت موسسات اموزشی که همواره بهترین بهره رو از کنکور می برند هنوز مجلس نتونسته تصمیم قاطعی در این مورد بگیره
Major I
Major I
سپاس‌های ارسالی: 4044 بار
سپاس‌های دریافتی: 1081 بار

پست توسط Mohammad.Jafar »

Mehdi2224 نوشته شده:yasamine, ta.abad, توضیح بدید که چرا از 9 نفر رتبه اول رشته همواره 3 یا 4 تاشون ماله دبیرستانه علامه حلی تهرانن که شهریه هر ترمش 5 میلیون تومان هست ؟

سلام آقای Mehdi2224 من خودم افتخار این رو دارم که عضوی از این مجموعه پر افتخار هستم و از اول راهنمایی تا الان که پیش دانشگاهی هستم در علامه حلی درس می خوانده ام باید بگم این 5 ملیون پولی که می گو یید از کسانی که وضع مالی عالی دارند گرفته می شود ولی مثلا شهریه ای که برای ما حساب کردند سال قبل حدود 1ملیون تومان بود و امسال هم 2 ملیون .
تازه از کسانی که وضع مال جالبی ندارند شهریه بسیار پایینی دریافت می شود.مثلا از هم دوره ای خودم که سال اول دبیرستان مدال طلای جهانی نجوم و امسال هم مدال طلای کشوری فیزیک گرفته است شهریه بسیار پایینی می گرفته اند و امسال هم که اصلا شهریه ای نداده است.
در ضمن هر چی هم که شهریه بگیرند حق دارند چون دبیرستان که بودیم سایت کامپیوتر مدرسه عالی بود و بهترین اینترنت را که متصل به دانشگاه شریف بود داشت. اندازه مدرسه هم بسیار بزرگ است و آزمایشگاه های شیمی فیزیک و زیست آن نیز همواره عملیاتی و در سطح خوبی قرار دارد.مقداری از پول شهریه خرج ساختن روبات توسط دانش آموزان که همیشه در مسابقات مقام کسب می کنند و پروژه های خوارزمی می شود.
راستی هیچ وقت دبیرستان علامه حلی تهران 9 رتبه یک رقمی نداشته است ولی سال 85 از 20 نفر اول کنکور 19 نفر سمپادی بوده اند. :smile: :smile: :smile:
آخرین بار که علامه حلی رتبه یک رقمی درست و حسابی داشت سال 83 بود که آرش فارسی نفر اول شد.
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

همه اينها رو بي خيال که جمعه امتحان کنکور کارداني به کارشناسي جامع علمي و کاربردي برگذار ميشه به اميد موفقيت تمامي بچه ها :AA:
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

لعنت به اين کنکور و اين دانشگاه و اين سيستم مزخرف اموزش عالي :-? :-? :-?
بچه ها من کاري ندارم که کنکور و تب مدرک چه گندي تو اين کشور بالا اورده! :?
ولي يه توصيه داشتم به همتون(( فقط در رشته اي ادامه تحصيل بدين که عاشقشين)) و ديگه هيچي!من نميخواهم شعار بدم ولي دو سال رشتي مهندسي شيمي خوندم که ازش متنفر بودم و بعد از ان انصراف و حا لا هم خدمت :lol: به راحتي چهار سال از عمرم رو از دست دادم :-O
بريد دنبال علاقه تون :razz: :K:L
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”