نظر خواهی (نقد و انتقاد)

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
Captain
Captain
محل اقامت: شیراز
سپاس‌های ارسالی: 22364 بار
سپاس‌های دریافتی: 5559 بار

نظر خواهی (نقد و انتقاد)

پست توسط Present »

دوستان نظر خودشون رو در مورد نقد و انتقاد بگن
چون دیدم خیلی وقتها وقتی تو هر سایتی نقد و یا انتقاد میشه کل تاپیک به جنجال کشیده میشه
شاید بشه این جوری نوعی فرهنگ سازی کرد و نتیجه گیری کرد
خوب نظرات تون رو بگید تا ادامه بدهم
Captain
Captain

پست توسط Present »

کسی نظر نداره
یعنی همه فکر میکنن که روش های نقد وانتقاد از همدیگر رو بلدن
و کار خودشون درسته
از دوستان خواهش میکنم نظرات خودشون رو بدن ما که قرار نیست که بگیریم کسی رو زندان کنیم که همه جواب نمیدن
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
Captain
Captain

پست توسط Present »

اینقدر دوستان نظر ندادن تا خودم فعلا یک بخش کوتاهی از کتاب اخلاق کاربردی را شروع به تایپ کردم
امیدوارم که دوستان بالاخره یک خورده همکاری کنن دیگه
در ضمن من اسکن کرم حجمش بالا بود نتونستم بذارم مجبور به تایپ شدم
اهمیت مناظره و گفتگو
پس بشارت ده به آن بندگان من که به سخن گوش فرا می دهند و بهترین آن را پیروی می کنند، ایننان اند که خدایشان راه نمودهو اینان اند همان خردمندان .
چندتا آیه دیگه هم هست که من نمی گذارم تاحجم نوشته پایین آید.
اهمیت مناظره و گفتگو بر کسی پوشیده نیست . بر اساس نص آیات قرآن کریم ، خداوند برای آفرینش انسان با ملائکه به گفتگو پرداخت ، نظر آنان را جویا شد و متناسب با موقعیت و شرایط فرشتگان و مصلحت ، پرسش های آنان را درباره فلسفه انیان پاسخ داد. پس از سر پیچی ابلیس از دستور الهی مبنی بر سجده بر انسان ، با ابلیس نیز گفتگو کرد . علت سر پیچی او را جویا شد و به استمهال ابلیس پاسخ مثبت داد . پس از هبوط آدم بر روی زمین نیز همواره ، مستقیم یا غیر مستقیم با آدمیان گفتگو داشته است و این جریان تا ابد نیز ادامه دارد . همین الان نیز ، هرچند سلسله پیامبری به پایان رسیده و خبرها و هدایت های آسمانی منقطع شده است ، بندگانی در روی زمین هستند که خداوند با آنان در گفتگوست. امام علی (ع) می فرماید :
و همواره خدا را که بخشش های اوبی شمار است و نعمت هایش بسیار ، در پاره ای از روزگار پس از پاره ای دیگر، و در زمانی میان آمدن دو پیامبر ، بندگانی است که از راه اندیشه با آنان در راز است و از طریق خرد دمساز.

البنه باید توجه داشت که گفتگو ، انواع متعدد و متنوعی ، از قبیل گفتگوی تبلیغی ، ارشادی ،تعلیمی ،آموزشی ، اقناعی و احساسی دارد . گفتگوی خداوند با فرشتگان و آدمیان را می توان از نوع گفتگو های ارشادی ، تعلیمی ، و هدایت گرانه دانست .
اخلاق گفتگو و آداب مناظره و جدل از روزگاران دور ، همواره مورد توجه اندیشمندان مختلف بوده است . دراین میان ، نقش مطق دانان و عالمان اخلاق از دیگران برجسته تر و چشمگیر تر است ، می دانیم که یکی از مهم ترین بخش های کتاب های منطقی مبحث صناعات خمس است ، یعنی صناعاتی مانند برها،جدل،خطابه ،شعر و مغالطه . منطقیان هنگام بحث از صناعات جدل ، درباره آداب و اخلاق جدل و مناظره نیز مباحثی را ارایه می دهند و اندیشمندان اخلاقنیز به تفصول در زمینه جدال و مراء و گفتگوهای علمی مباحثی را یادآور شده اند . ما در اینجا نیز همچون دیگر بخش های کتاب ، با توجه به محدودیت های این نوشتار ، به برخی از مباحث کلی و مبنایی درباره اخلاق مناظره و گفتگو بسنده می کنیم .
ادامه دارد...
پروانه نیستم که به یک شعله جان دهم / شمعم که سوزم و دودی نیاورم

گــــــــــــــــاهی تــــــــــــــاوان شیــــــــــر بودن قـــفس اســـت ...
امــــــــا شـــــغال هــــا در شـــــهــــر آزاد مـــــیگـــــــردنــــــــــد ... !

به زودی تعمیرکار لب تاپ می شم :-)
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”