تقديم به او که عزيزترينش ميدارم

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

ارسال پست
New Member
سپاس‌های ارسالی: 37 بار
سپاس‌های دریافتی: 46 بار

تقديم به او که عزيزترينش ميدارم

پست توسط HB »

به نام آفريننده عشق

عشق افسانه نيست آنکه عشق آفريد ديوانه نيست عشق آن نيست که در کنارش باشي عشق آن است که به يادش باشي

عمريست با عشق تو بيدار ميشوم و به خواب ميروم، به اميد انکه روزي جرات ابرازش را پيدا کنم، اما آنقدر بزرگ و والا بودي که هرگز جرات ابراز آن را در دانشگاه پيدا نکردم، هر بار ترسيدم، شايد .....

نا اميد بودم تا آنکه گفتند اينجايي و کدخدايي ...

آمدم تا آنچه هرگز نتوانستم بگويم را حداقل چون يک ناشناس بيان کرده و در حسرت ابرازش نمانم، شايد آرامش يابم

تک تک کلامت را هر آنچه شنيدم حفظ کردم ،از تحليلها تا کنفرانسهاي سر کلاس ، از جوابهاي کارگشايي که به سوالات همکلاسيها ميدادي تا بحث‌هاي علمي و شوخي هاي شيرينت، تا شايد بشناسمت، اما بزرگتر از آني که من بتوانم تو را بشناسم.

خيلي والايي اي عزيزترينم

هرگز ادعاي همتايي ندارم، اما ادعاي عاشقي آري ...

هر کجايي خدا به همراهت اي بهترينم

اين آلبوم برايم زيباست، شايد براي تو هم زيبا باشد

تقديم به تو گل نازم :razz:

[External Link Removed for Guests]

مهدي عزيزم اگر اين ترانه‌ها را گوش کني خوشحالم کردي ، حداقل با اين کار شادم کن :o
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

اگر اینو نمیگفتم نمیشد !

اگر منظور از مهدی عزیزم ، Mahdi1944 خودمونه ، باید بگم واقعا آقا هستن . میدونید ؟ من هر وقت مشکل کامپیوتری یا موبایلی داشتم اولین جایی که به فکرم میرسه اینجاست و مطمئنم که مهدی جان هیچوقت سوالم رو بدون جواب نمیگذاره ! همیشه این مرد بزرگ رو که کمکم کرده دعا میکنم و میگم خدا امواتتو بیامرزه . اینجا نه تنها ایشون بلکه مدیران و کاربرانش هوای همدیگرو دارن و کمک می کنن : بدون چشم داشت !

آرزو میکنم اگر به خیر و صلاحتون باشه ( که حتما هم همینطور هست ) به هم برسید . ::sh

خوش باشید .

:-* :( :-)
Administrator
Administrator
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 72687 بار
سپاس‌های دریافتی: 31681 بار
تماس:

پست توسط Mahdi1944 »

فکر نميکنم اينجا جاي خوبي براي اينگونه صحبت‌ها باشه، پست بالا هم مخاطب مشخصي نداره ...
به هر حال اميدوارم ايشون هم هر چي خير و صلاحشون هست براشون اتفاق بيافته
لطفا اين بحث رو رها کنيد
زندگي صحنه يکتاي هنرمندي ماست هرکسي نغمه خود خواند و از صحنه رود
صحنه پيوسته به جاست خرم آن نغمه که مردم بسپارند به ياد

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | مجله الکترونيکي سنترال کلابز

[External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests] | [External Link Removed for Guests]

لطفا سوالات فني را فقط در خود انجمن مطرح بفرماييد، به اين سوالات در PM پاسخ داده نخواهد شد
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”