قبلي رو جواب بده از بعدي بپرس
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
گرمترین نقطه ی بدن جگر است که 39 درجه گرما دارد! سردترین نقطه ی بدن کف پاست است که 20 درجه حرارت دارد!
روایت دوم: گرم ترين نقطه بدن انسان, ما بين چشم و بينی است و همچنين سردترين نقطه بدن نوك انگشتان است.
آیا می دانید چرا تصویر در آینه تخت وارون جانبی است؟
روایت دوم: گرم ترين نقطه بدن انسان, ما بين چشم و بينی است و همچنين سردترين نقطه بدن نوك انگشتان است.
آیا می دانید چرا تصویر در آینه تخت وارون جانبی است؟
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
ژولیوس سزار

- محل اقامت: essi8689@yahoo.com
- سپاسهای ارسالی: 28 بار
- سپاسهای دریافتی: 188 بار
- تماس:

-
- سپاسهای دریافتی: 2 بار

- سپاسهای ارسالی: 3957 بار
- سپاسهای دریافتی: 4418 بار
خاصيت هر نوع تصوير (چه در آينه و هر نوع تصوير ديگه) وارون جانبي بودنه. توضيح سوال شما از آسوني سخته!
باز اگه مي پرسيديد چرا وارون جانبي است و اصطلاحاً سرو ته نيست، ميشد توضيح کاملتري براش ارئه کرد ولي راجع به اين سوال من تا حالا چيز خاصي نشنيدم
باز اگه مي پرسيديد چرا وارون جانبي است و اصطلاحاً سرو ته نيست، ميشد توضيح کاملتري براش ارئه کرد ولي راجع به اين سوال من تا حالا چيز خاصي نشنيدم

زندگی دیدن یک باغچه از شیشه مسدود هواپیماست
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
فکر بوییدن گل در کره ای دیگر
[External Link Removed for Guests]
خبر رفتن موشک به فضا
لمس تنهایی ماه
فکر بوییدن گل در کره ای دیگر
[External Link Removed for Guests]

-
- سپاسهای ارسالی: 1 بار
- سپاسهای دریافتی: 17 بار
سلام.
جناب motmot.جواب رو خارجی ها یچی میگن داخلی ها چیز دیگه.اما خارجی ها هم دیگه دارن قانع میشن که گرمترین نقطه زمین کویر لوت با دمای بالای 55درجه در سایه است.
و صدف جان.اگر میشه پاسخ سوال دومتون که میخاستید توضیح بدید رو لطفا بگید و نیز.میخاستم بگم من میخام دلیل این پدیده رو بدونم. یعنی چرا تصویر دارای این خاصیت است؟:-( یه دبیر فیزیک داشتیم سال اول دبیرستان به ما این سوال رو داد گفت تا پیش فرصت دارین جوابش رو بدین هرکیم جوابشو دربیاره تمام نمراتش بیسته!(همون جناب نعمتی که پیشتر دربارشون صحبت کرده بودم).
جناب motmot.جواب رو خارجی ها یچی میگن داخلی ها چیز دیگه.اما خارجی ها هم دیگه دارن قانع میشن که گرمترین نقطه زمین کویر لوت با دمای بالای 55درجه در سایه است.
و صدف جان.اگر میشه پاسخ سوال دومتون که میخاستید توضیح بدید رو لطفا بگید و نیز.میخاستم بگم من میخام دلیل این پدیده رو بدونم. یعنی چرا تصویر دارای این خاصیت است؟:-( یه دبیر فیزیک داشتیم سال اول دبیرستان به ما این سوال رو داد گفت تا پیش فرصت دارین جوابش رو بدین هرکیم جوابشو دربیاره تمام نمراتش بیسته!(همون جناب نعمتی که پیشتر دربارشون صحبت کرده بودم).
غیر ممکن است که در نهایت آنچیزی نشویم که مردم فکر می کنند هستیم.
ژولیوس سزار
ژولیوس سزار

- سپاسهای ارسالی: 3023 بار
- سپاسهای دریافتی: 4754 بار

-
- سپاسهای دریافتی: 1 بار

اشکال از خودتونه.
اما تاپيک جالبي هست ديگه لازم نيست براي سوالات جزئي تاپيک جديد باز کنيم