درود به دوستان عزيز
اين خيلي خوبه که به فرهنگ غني ايران توجه کنيم و مراسم باستاني رو گرامي بداريم
اما
بنظرتون درسته که بخاطرش ،سالروز عشق در مغرب زمين را زير سوال ببريم؟و اونو اساسا تخريب کنيم؟
اگر ما ميخوايم فرهنگ غني خودمون رو به ايرانيان يادآوري و معرفي کنيم،دليلي نداره بقيه سالگردها و اعياد رو مورد تمسخر قرار بديم.
اينکه يه کشيش ميتونه مظهر عشق باشه يا نه ،يا اجازه عاشق شدن داشته يا نه،به ما مربوط نميشه!
ما وظيفه داريم مراسم و اعياد خودمونو معرفي و اجرا کنيم و انجام اين کار با تخريب فرهنگ هاي ديگه کار درستي نيست!!!!
یک روز انوری شاعر بزرگ پارسی به دیاری سفر میکنه . در اون دیار وارد شهری میشه و به محلی که در اون شاعران شهر جمع می شدند سری میزنه . کمی که در مجلس مینشینه میبینه فردی با اجازه گرفتن از دیگران !! شروع به خواندن اشعار انوری میکنه و میگه که خودم سرودم . انوری صبر میکنه تا شعرش تموم بشه بعد رو به مرد میگه شما میدانید این اشعار ماله انوریه ؟
فرد پاسخ میده خوب معلومه انوری خودم منم ایناهم شعر خودمه
انوری با تعجب میگه شعر دزد دیده بودم ولی شاعر دزد نشنیده بودم
مهشید بانو ما هیچ مشکلی با کشیش نداریم و یا اعیاد چون که اول اون اعیاد اعیاد خودمونند ثانیا نیازی به شعر دزدی هم برای توجیهش نداریم چون باز هم ماله خودمونند حالا ششما علاقه دارید بگید غربی هستند به خود شما مربوطه
در ورد فرهنگ هم خوشحال میشدم در یک تاپیک جداگانه یک لیست از فرهنگ ها و سنت های مردم غربی که در هزاران سال قبل در خود غرب ریشه داشته برای همه بیان کنید تا ما هم با فرهنگ دوستان غربیمون اشنا بشیم و تخریبشون نکنبم ( البته اگر فرهنگ سالمی داشته باشند )