♥♥♥ Happy Valentine's Day ♥♥♥
مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار
ممنوعیت روز ولنتاین!!
ممنوعیت روز ولنتاین!!
در بعضی کشورهای همچون عربستان، اندونزی، کویت و حتی شهر غزه موج اعتراض ها درباره روز ولنتاین به اوج خود رسید، حتی در غزه مردم گل های روز ولنتاین را به گوسفندان و گاوها هدیه میدادند و در اندونزی نیز کلا این روز حرام اعلام میشود. حتی در عربستان نیز گل های روز ولنتاین را به آتش کشیدند!
15 فوریه 2008 ، 26 بهمن 1386
نمی دونم عکس ها رو چرا نمیشه بزارم ، خودتون به منبع مراجعه کنید و ببینید.
[External Link Removed for Guests]
خوش به حالشون ، واقعا به این افراد حسودیم میشه و به حال کسایی تاسف میخورم که امسال به هرچه باشکوه تر برگزار کردن این روز در ایران کمک کردن !
در بعضی کشورهای همچون عربستان، اندونزی، کویت و حتی شهر غزه موج اعتراض ها درباره روز ولنتاین به اوج خود رسید، حتی در غزه مردم گل های روز ولنتاین را به گوسفندان و گاوها هدیه میدادند و در اندونزی نیز کلا این روز حرام اعلام میشود. حتی در عربستان نیز گل های روز ولنتاین را به آتش کشیدند!
نمی دونم عکس ها رو چرا نمیشه بزارم ، خودتون به منبع مراجعه کنید و ببینید.
[External Link Removed for Guests]
خوش به حالشون ، واقعا به این افراد حسودیم میشه و به حال کسایی تاسف میخورم که امسال به هرچه باشکوه تر برگزار کردن این روز در ایران کمک کردن !

-
- محل اقامت: هرکجا هستم باشم آسمان مال من است ! ! !
- سپاسهای ارسالی: 103 بار
- سپاسهای دریافتی: 117 بار

- سپاسهای ارسالی: 211 بار
- سپاسهای دریافتی: 73 بار
با سپاس فراوان از تمام دوستان به ویژهMaster عزیز ،که همیشه بانگاه زیبا و هنرمندانه خودشون مطالب رو مطرح میکنند.
حملات اعراب و مغولها به ایران ، موجب از بین رفتن بخشهای اصلی فرهنگ ما و همین طور آمیختگی فرهنگ ما با فرهنگ اعراب و مغولها شد . درزندگی بشر دین نقش اصلی رو بازی میکنه . حساسیت و تعصب نسبت به فرهنگ ایرانی نباید فقط در مقابل فرهنگ غرب مطرح بشه شاید فرهنگهای مخرب دیگری سرمنشأ تخریب فرهنگ ما باشند.
اصلاًانگار عادت شده ، تا جوانها به یک چیز غربی علاقه مند میشن تازه منتقدین و اساتیدو متفکرین یادشون می افته که ما هم در اون زمینه حرفهایی برای گفتن داریم .
روز عشاق ایرانی مطرح نشد! تا وقتی که جوانان به Valentine علاقه مند شدند . آدم نمیدونه بخنده یا گریه بکنه؟! جوونای ما تازه یه روز رو برای ابراز علاقه به عزیزانشون پیدا کردن . پس بهتر نیست روز عشاق ایرانی رودر یک بخش دیگه مطرح بکنیم.تا خدای نکرده تو ذوق کسی نخوره . درمورد شب یلدا و عید نوروزهم باید بگم که دراکثر خانه ها همچنان سفره هفت سین پابرجاست وشب یلدا جزو خاطره انگیز ترین شبها. (البته اگه کار و مشغله روزانه بذاره.)
اگر دوستان قصد دارند در مورد فرهنگ فخیم ایرانی صحبت بکنند بهتر است از مطرح کردن نام دیگر فرهنگها خوددرای بکنند . چون بیشتر شبیه لجبازیهای بی پایه و اساس میشه.
متشکرم

حملات اعراب و مغولها به ایران ، موجب از بین رفتن بخشهای اصلی فرهنگ ما و همین طور آمیختگی فرهنگ ما با فرهنگ اعراب و مغولها شد . درزندگی بشر دین نقش اصلی رو بازی میکنه . حساسیت و تعصب نسبت به فرهنگ ایرانی نباید فقط در مقابل فرهنگ غرب مطرح بشه شاید فرهنگهای مخرب دیگری سرمنشأ تخریب فرهنگ ما باشند.
اصلاًانگار عادت شده ، تا جوانها به یک چیز غربی علاقه مند میشن تازه منتقدین و اساتیدو متفکرین یادشون می افته که ما هم در اون زمینه حرفهایی برای گفتن داریم .
روز عشاق ایرانی مطرح نشد! تا وقتی که جوانان به Valentine علاقه مند شدند . آدم نمیدونه بخنده یا گریه بکنه؟! جوونای ما تازه یه روز رو برای ابراز علاقه به عزیزانشون پیدا کردن . پس بهتر نیست روز عشاق ایرانی رودر یک بخش دیگه مطرح بکنیم.تا خدای نکرده تو ذوق کسی نخوره . درمورد شب یلدا و عید نوروزهم باید بگم که دراکثر خانه ها همچنان سفره هفت سین پابرجاست وشب یلدا جزو خاطره انگیز ترین شبها. (البته اگه کار و مشغله روزانه بذاره.)
اگر دوستان قصد دارند در مورد فرهنگ فخیم ایرانی صحبت بکنند بهتر است از مطرح کردن نام دیگر فرهنگها خوددرای بکنند . چون بیشتر شبیه لجبازیهای بی پایه و اساس میشه.
متشکرم

- سپاسهای ارسالی: 2 بار
- سپاسهای دریافتی: 238 بار
- تماس:
حالا کاري ندارم که اين روز والنتين چي و چه است ولي تو را به خدا ببينيد چه قدر از اسلام فاصله گرفتيم.
براي مثال هر جمعه اي که ما مسلمانان در تو طول هفته برايمان به صورت روز تعطيلي و استراحت در آمده است در اسلام برابر يک عيد و جشن است که اگر حساب کنيد يعني ما مسلمانان حداقل 52 جشن در طول سال (بدون اعياد قربان و فطر و تولد بزرگان) داريم.
خب اگر اين جشن ها را در کشور برگزار کنيم آنوقت اين جوان مغز ... خورده است که برود جشن والنتين و هزار و يک ... را بگيرد.
به خدا همه چيز اسلام برايمان فراهم ساخته است ولي کسي بهش عمل نمي کند.
ماشالله همین مانده است که فاتحه اعیاد اسلامی و شب یلدا را بخوانیم و برویم کریسمس و والنتین برگذار کنیم.
براي مثال هر جمعه اي که ما مسلمانان در تو طول هفته برايمان به صورت روز تعطيلي و استراحت در آمده است در اسلام برابر يک عيد و جشن است که اگر حساب کنيد يعني ما مسلمانان حداقل 52 جشن در طول سال (بدون اعياد قربان و فطر و تولد بزرگان) داريم.
خب اگر اين جشن ها را در کشور برگزار کنيم آنوقت اين جوان مغز ... خورده است که برود جشن والنتين و هزار و يک ... را بگيرد.
به خدا همه چيز اسلام برايمان فراهم ساخته است ولي کسي بهش عمل نمي کند.
ماشالله همین مانده است که فاتحه اعیاد اسلامی و شب یلدا را بخوانیم و برویم کریسمس و والنتین برگذار کنیم.
آخرین ويرايش توسط 1 on Sardar, ويرايش شده در 0.
هیهات منا الذلة

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 4873 بار
- سپاسهای دریافتی: 2877 بار
unknown20, جان
دقيقا حرف دل منو زدي.
اين کار فقط و فقط پاک کردن صورت مسئله است نه حل مسئله.
وقتي يه پيرمرد کارت ولنتاين رو اتش ميزنه،ايا غير از اينکه اون جوونا جري تر ميشن؟
بازم به ايران که اومد روز سپندارمذ رو از تقويم باستاني پيدا کرد که يه راه حلي بشه .

آشنایان ره عشق درین بحر عمیق
غرقه گشتند و نگشتند به آب آلوده

- سپاسهای ارسالی: 176 بار
- سپاسهای دریافتی: 468 بار
- تماس:
با سپاس فراوان از تمام دوستان به ویژهMaster عزیز ،که همیشه بانگاه زیبا و هنرمندانه خودشون مطالب رو مطرح میکنند.
متشکرم
بازم به ايران که اومد روز سپندارمذ رو از تقويم باستاني پيدا کرد که يه راه حلي بشه .
مجددا سلام و کلام اخر . من از کلمات بالا چند تا نتیجه گرفتم و ممنونم که به من یاد دادید. تا اخر عمر سپاسگزار شما خواهم بود . من بچه ارومیه هستم حالا بخواهید بگید اذری یا ترک برام فرقی نمیکنه همواره سعی میکردم واقعیت های ایران باستان رو بفهمم و اونها رو زنده نگه دارم ولی در تاپیک به خوبی دارم میبینم وقتی که افرادی که ماله همین اب و خاکند با تماما فرهنگ خودشون رو نادیده میگیرن و اوردن حرف از اون رو لجبازی بچگانه!! میدونند و یا اون رو داستان پردازی و جور کردن از تقویم میدونند که یعنی ما اون رو شبیه سازی کزدیم ماله ما نبود می فهمم که واقعا اشتباه کردم . ممن از امروز تصمیم گرفتم که اصلا به مسائل فرهنگی هیچ کاری نداشته باشم و به خاطر رسیدن به این نتیجه از دوستان فوق کمال تشکر رو دارم . به من هیچ ربطی نداره که فرهنگ ایرانی چی بوده و هست همون بهتر که برم سراغ والنتاین یا کریسمس یا عید پاک چرا بی خود اعصاب خودم و دیگران رو سر این مساله خرد میکنم . واقعا از همه به خاطر ناراحتی اعصابی که تا حالا از پستام گرفتن معذرت میخوام اگر خدای ناکرده در ذوقتون زدم بدانید از روی عمد نبود اشتباه بود که به اون پی بردم و صد درصد قول میدم که دیگه و هرگز تکرار نخواهد شد .
باز هم به خاطر این درس بزرگ از دوستان متشکرم و امیدوارم جشن والن تاین خوبی داشته باشید

-
- سپاسهای ارسالی: 52 بار
- سپاسهای دریافتی: 22 بار

- محل اقامت: تهران
- سپاسهای ارسالی: 4873 بار
- سپاسهای دریافتی: 2877 بار
در تاپیک به خوبی دارم میبینم وقتی که افرادی که ماله همین اب و خاکند با تماما فرهنگ خودشون رو نادیده میگیرن و اوردن حرف از اون رو لجبازی بچگانه!! میدونند و یا اون رو داستان پردازی و جور کردن از تقویم میدونند که یعنی ما اون رو شبیه سازی کزدیم ماله ما نبود
Mehdi2224, جان
حرف منو اشتباه متوجه شديد.شايدم من بد مطرح کردم.
پيدا کردن يعني جور کردن و شبيه سازي کردن؟
من کي گفتم ايران اينا رو از خودش دراورده؟
منظور اينکه :
بله ما اين اداب و فرهنگ غني رو داريم اما ازش استفاده نميکنيم تا اينکه يه نمونه غربي اون مياد تو ايران بعد يادمون ميفته که اي بابا ما که خودمون فلان جشن و فلان مراسم رو داريم.
منظور من از پيدا کردن اين بود که ما تا چند سال قبل اصلا نميدونستيم يا يادمون نبود که سپندارمذگاني هم وجود داره تا وقتي که ولنتاين اومد و رواج شد .
تا وقتي که ولنتاين بياد و اينجوري رواج پيدا کنه کي ميدونست که سپندامذ چيه؟
پس اين حرف من در ذم ايران نبود بلکه در مدح بود ، چرا که اومد و يه راه حل درست و حسابي براي مقابله با فرهنگ غربي ارائه داد.
اميدوارم اينبار حرفمو درست فهمونده باشم و باعث کج فهمي نشه.

آشنایان ره عشق درین بحر عمیق

وظیفه ی ما هم گفتن و اطلاع رسانی بود که انجام دادیم . باز هم بقیش به عهده ی خواننده هست ...