♥♥♥ Happy Valentine's Day ♥♥♥

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: MOHAMMAD_ASEMOONI, رونین, Shahbaz, MASTER, شوراي نظارت

Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

من كاري با نفس اين روز كه بد يا خوب است اصلا ندارم !
كساني كه ميخواهند اين پست را پاك كنند( مانند چند پست قبلي) اولا ان را بخوانند!البته لطفا :?
اين روز ولنتاين كه مدتي وارد فرهنگ ما شده( كاري ندارم قربت فرهنگي داره يا كه چيز مزخرفيه)!اما اگه خداي نكرده اين روز بعد از حمله اي اعراب وارد كشور شده بود . ميديديد الان اين باستان گراهاي شونيست كه مرتبا از فرهنگ اهورايشان دم مي زنند كه ما متمدنيم و بقيه بربر. چه قشقرقي به پا كرده بودند كه اي كوروش فرهنگمان نابود شد. اما چون اين روز از سوي غرب وارد فرهنگ ما شده هيچ كدام صدايبش هم در نمي ايد و فقط عين خربزه نگاه ميكنند.
شما هاي كه اين همه ادعاي با فرهنگي داريد فقط بلديد در مقابل اعراب از فرهنگ و وطن خود دفاع كنيد؟! :? :?
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
Old Moderator
Old Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: تهران-ميدان خراسان
سپاس‌های دریافتی: 26 بار

پست توسط jabbar sing »

Mehdi2224, عزیز

به حر حال همه جور طرز فکری وجود داره و هر کس از دید گاه خودش و بدون در نظر گرفتن و کمی احترام گذاشتن

به نظریات بقیه ( البته نه در همه موارد ) نظر خودش رو مطرح میکنه و فکر هم میکنه نظری که میده 100% درسته

و مو هم لای درزش نمیره :-(

شاید بعضی از این طرز فکرها اقتضای سن یک عده باشه, همونطور که بنده هم چند سال قبلتر طرز فکر متفاوتی داشتم

در کل اینو بهتون بگم که دلیلی برای ناراحت شدن وجود نداره و نباید توقع داشت همه مثل هم فکر کنند :-)

راستی اصلیت من هم اذریه, خوشبختم :razz: :(
آخرین ويرايش توسط 1 on jabbar sing, ويرايش شده در 0.
گر نگهدار من انست كه من ميدانم
شيشه را دربغل سنگ نگه ميدارد

ياعلي مدد
Captain
Captain
نمایه کاربر
محل اقامت: Victoria, Australia
سپاس‌های ارسالی: 6778 بار
سپاس‌های دریافتی: 2887 بار

پست توسط noora »

سلام به همه شما فرهنگ دوستان :smile:

راستش بخواين من يه جورايي حرف هاي مهشيد جان را قبول دارم و همچنين خيلي از صحبتهاي شما دوستان عزيز :-o

ولي مشکل اصلي اين نيست که کدوم از اين فرهنگ ها بهتر .دليل اينکه به قول شما حتي بچه مدرسه اي ها هم
Valentines را مي شناسند و اون روز را جشن مي گيرنند.کاملا مشخص خوب وقتي هر جا که ميرن از مغازه ها گرفته تا دکه هاي کوچيک خيابون حرف از Valentine's مي رنند جوان نا خود آکاه به سمتش ميره .حتي تو smsهاي اون روز هم مثل عيد نوروز تبريک گفته مي شه .

خوب اين همه تبليغات از کجا مياد تا حالا به اين موضوع فکر کرديد ?من فکر مي کنم که بهترين راه حل اينه که اطاع رساني بشه در زمینه هاي مختلف فرهنگي و اول هم بايد از خودمون شروع کنيم اين ماها هستيم که اجازه ميديم که يه سنتي وارد فرهنگ ما بشه يا نه.

پس مي تونيم اجازه نديم با اطلاع رساني وسيع نه در حد اطاع رساني در چند سايت .مسلما اگر اين کار صورت بگيره همه به جاي اينکهValentine's را جشن بگيرنند سپندارمذگان را جشن بگیرنند

به اميد آن روز :smile: :grin: :smile: :)
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

بچه من اصلا ناراحت نیستم

با خیال راحت میگم من اصلم ناراحت نیستم اتفاقا خوشحالم از این بابت که بالاخره تصمیم گرفتم از این راه کنار برم دلایلشرو هم گفتم دلیلی برای ناراحتی وجود نداره . فرد نظرشو گفت و ما هم بهش احترام میزاریم و باید احترام بزاریم . این از قوانین گفتگو هست . من اصلا ناراحت نیستم چون این مسائل به من مربوط نمیشد و نخواهد شد . حتی از دوستمون مریم هم ناراحت نیستم که ما رو شئو نیست دونست (خوب منو ندیده و نمیشناسه از کجا بفهمه که من هم مثله بقیه ادم هام) کاش منو میش ناختید بعد قضاوت میکردید . ما ادعا نکردیم آخر تمدنیم گفتیم حرفی برای گفتن داریم در مورد بربریت تاریخ گواهه که کدوم ملل بربر بودن من هیچ کدومشون رو بربر ندونستم (آنچه عیان است چه حاجت به بیان است ) / خواهشا این بحث رو ول کنید بزارید دوستان روز ولنتاین خوبی داشته باشند :P .
Super Moderator
Super Moderator
نمایه کاربر
محل اقامت: ایران
سپاس‌های ارسالی: 8769 بار
سپاس‌های دریافتی: 1710 بار
تماس:

پست توسط MASTER »

سالروز سپندارمذگان ( دوست داشتن ) فرخنده باد  

درود بر شما دوستان گرامی و گرانقدر ...

چند روز پیش بنده سالروز دوست داشتن ( والنتاین ) رو شادباش گفتم که با مخالفتهای شدیدی روبرو شد

دوستان نظرهای قابل احترامی رو بیان فرمودند و البته من و خیلیها که با روز سپندارمذگان آشنا نبودیم رو آگاه نمودند از ایشان سپاسگزارم

و نیز خواهش کردم که این تاپیک قفل نشود تا در این هنگام حرفهای دل خود وخیلیها را بزنم

دوستان روز سپندارمذگان یقینا برای ما ایرانیان اگر واقعا و از ته دل ایرانی هستیم گرامیتر و با ارزشتر از والتاین است ولی باید بدانیم که روز والتاین سبب شد تا ما به تاریخ خود بنگریم و ببینیم که بله ما هم چنین جشنی داشتیم !!! پس بایستی از جشن والنتاین ممنون باشیم که جشن سپندارمذگان را برای ما ایرانیان زنده کرد !!!

نکته ی دیگر اینکه ما به هیچ عنوان حق نداریم نه به عقیده و نه به جشنهای نیک و پسندیده ی دیگران توهین کنیم وآنها را به سخره بگیریم ...

راستی میبینید من چه اندازه تلاش میکنم که از وازگان پارسی بهره ببرم ؟! خیلی مشکل است !!! چرا ؟!

چونکه زبان و خط ما مورد تهاجم زبانهایی چون تازی مغولی فرانسوی انگلیسی و ... قرار گرفته و مخصوصا خط ما که کاملا عربی شده است که جای تاسف است ...

و یک پرسش : چرا وقتی بگوید international یا tank's یا ... ناراحت میشویم ولی اگر بگوید بین المللی و احسنت یا بارک الله خرسند میشویم ؟؟؟!

دوستان تحاجم فرهنگی به گرفتن این جشن نیست بلکه از دیدگاه من از بین رفتن خیلی از مقدسات و ارزشهای ما ایرانیان است که نام بردن همه ی آنها در خانه ی سبزمان centralclubs شایسته نیست

تنها یک خواهش درست بیاندیشیم و به هم عشق بورزیم
شاد زی مهر افزون ...
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 13 بار
سپاس‌های دریافتی: 40 بار
تماس:

پست توسط Damavand »

با تشکر از همه دوستان در رابطه با جشن سپندارمذگان که توانستند حداقل يکي از مراسم هاي ما رو به بچه هاي با سواد با همش ايران بشناسونند و زنده نگه دارند. آخر نمرديم و ديديم يکي از آداب و فرهنگ ايران باستان صحبتي به ميان اورد :) :smile:
من هم روز سپندارمذگان را به همه عاشق ها تبريک ميگم (مخصوصا از نوع شکت خورده هاش) :-D
وبلاگ فني و تخصصي کامپيوتر
[External Link Removed for Guests]
Major II
Major II
سپاس‌های ارسالی: 52 بار
سپاس‌های دریافتی: 22 بار

پست توسط ASHK HIKAYESI »

Damavand نوشته شده:با تشکر از همه دوستان در رابطه با جشن سپندارمذگان که توانستند حداقل يکي از مراسم هاي ما رو به بچه هاي با سواد با همش ايران بشناسونند و زنده نگه دارند. آخر نمرديم و ديديم يکي از آداب و فرهنگ ايران باستان صحبتي به ميان اورد :) :smile:
من هم روز سپندارمذگان را به همه عاشق ها تبريک ميگم (مخصوصا از نوع شکت خورده هاش) :-D

ممنون دوست خوب :o

به قول آنتونی رابینز : شکستی در کار نیست ! فقط نتایجند که موجودند ! بستگی دارد ما پدیده ای واحد را چطور تفسیر کنیم ! میتوانیم به قول اکثریت بگوییم شکست عشقی ! همینطور میتوانیم بگوییم : فرصتی برای یادگیری ، کسب تجربه ، ورزیده شدن ، شناختن معشوق حقیقی و ...

:razz:
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 3433 بار
سپاس‌های دریافتی: 3949 بار

پست توسط naghme »

سلام خدمت تمام دوستان متفکر و پردازشگر عزیز :-( :D

جا داره اول روز سپندارمذگان ( دوست داشتن ) که تازه خودم با اون آشنا شدم را صمیمانه ( بعد این بحث داغ و جذاب )
به همه دوستان طالب عشق و دوستی تبریک بگم :razz:
اما نکته دیگه ای که واقعاً برام خیلی ارزش داشت دید متفکرانه و منتقدانه ای بود که طی پست ها مشاهده می شد . :smile: :smile:
( و جای مسرت برام داشت با وجود بعضی از جلوه های سست اندیشی در جامعه که آدم رو اندکی و شاید به کل
از بازگشت به واقعیت نا امید می کند برایم این گونه بحث ها دلیل نقضی بر نا امیدی بر فراموش شدن واقعیت شد )

و همانطور که noora جان گفت:

ولي مشکل اصلي اين نيست که کدوم از اين فرهنگ ها بهتر .دليل اينکه به قول شما حتي بچه مدرسه اي ها هم
Valentines را مي شناسند و اون روز را جشن مي گيرنند.کاملا مشخص خوب وقتي هر جا که ميرن از مغازه ها گرفته تا دکه هاي کوچيک خيابون حرف از Valentine's مي رنند جوان نا خود آکاه به سمتش ميره .حتي تو smsهاي اون روز هم مثل عيد نوروز تبريک گفته مي شه .

خوب اين همه تبليغات از کجا مياد تا حالا به اين موضوع فکر کرديد ?من فکر مي کنم که بهترين راه حل اينه که اطاع رساني بشه در زمینه هاي مختلف فرهنگي و اول هم بايد از خودمون شروع کنيم اين ماها هستيم که اجازه ميديم که يه سنتي وارد فرهنگ ما بشه يا نه.

پس مي تونيم اجازه نديم با اطلاع رساني وسيع نه در حد اطاع رساني در چند سايت .مسلما اگر اين کار صورت بگيره همه به جاي اينکهValentine's را جشن بگيرنند سپندارمذگان را جشن بگیرنند

ضمن تشکر
جا داره بگم که از نظر من به نکته بسیار حائز اهمیتی و به نتیجه گیری مفیدی اشاره کرد.
و واقعیت همینه که همیشه اطلاع رسانی در تمام امور باالاخص امور فرهنگی جوامع نقش بسیار بسیار قابل توجهی دارد.
و واضح است که فاالمثل من جوان یا نو جوان با سطح عمومی تفکر ( که بخش قابل توجه هر جامعه ای را تشکیل می دهد )
تاثیر بسزایی را از تبلیغ و اطلاع رسانی دریافت می نمایم.

بنابراین ار نظر اینجانب کلید موفقیت در ترویج امور فرهنگی جوامع همین نکته ذکر شده است که
شاهد استفاده روز افزون کشور های غربی برای ترویج و یا به اصطلاح خودم چپاناندن آن به کشورهای شرقی و جهان سوم می باشد.

در انتها از تمامی دوستان متفکر خلاق تشکر می نمایم و فقط نکته ای که مایل بودم که در رابطه با آن بیشتر بدانم
این بود که بعضی از دوستان که بر پیشینه نداشتن بعضی از جشنهای کشور های غربی تاکید داشتند در صورت امکان
منابعی مبنی بر نقض این پیشنه ها را برایم معرفی کنند

( ضمن آنکه اینجانب هیچ صحبتی بر رد یا قبول پیشینه ندارم به اصطلاح جهت گیری در این رابطه ندارم
فقط دوست داشتم برای اطلاعات کاملتر و اطمینان برای خود منابعی را در این رابطه کسب کنم)

متشکرم :D
:smile: :smile: :smile: :razz:
تصویر
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 82 بار
سپاس‌های دریافتی: 65 بار
تماس:

پست توسط soroush.b »

به نظر من اين روز حالا هر چي كه اسمش هست يا هر مناسبتي كه داره مهم نيست . مهم اينه كه مردم ما كه خود ما هم شامل ميشه ياد گرفتيم كه هميشه در مقابل فرهنگ بيگانه تسليم باشيم و با اغوش باز قبولش كنيم .
اينو ميشه توي محيط زندگي تو لباس هامون تو حرف زدنمون و خيلي چيزهاي ديگه ببينيم واقعيت اينه كه به ما هميشه گفتن خارجي بهتره از مدرسه گرفته تا خانواده تا تلويزيون همه اينو ميگن حالا خارجي مهم نيست كجايي باشه بر ما برتري داره .
بنابراين اين روز هم چون از خارج امده بر ما برتري داره ما هم قبولش ميكنيم تا زماني كه اين ديد تو كشور ما هست همينه ميشه نمونه ي خودباختگي كامل خودمونو ببينيم از همين حرف هايي خيلي ها تو همين سايت يا جاهاي ديگه البته من بر اساس چيزي كه ديدم قضاوت مي كنم .
البته نميشه گفت كه اينا اتفاقات ديروز يا امروزه ايني كه خارجب برتره 2 قرن تو كشور ما جاريه روزبروز هم بيشتر ميشه چون كسي با فرهنگ كشور كاري نداره باز هم بايد خدا رو شاكر بود كه توي اين انجمن ها ميشه حرفمونو بزنيم همه ي ما هم مي دونيم مشكل كجاست اما نهايت تاثير ما رو خودمون و شايد خونوادمون باشه ما ابزار لازم و قدرت كافي رو نداريم بايد دولت كاري انجام بده كه نميده يا خيلي كم انجام ميده .
از همتون كه به فكر فرهنگ كشورمون هستيد ممنونم :razz: :razz: :razz:
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: essi8689@yahoo.com
سپاس‌های ارسالی: 28 بار
سپاس‌های دریافتی: 188 بار
تماس:

پست توسط essi10 »

يادش بخير هميشه ولنتاين يكي بود كه
در كنارش اونروز رو عاشقونه سپرس كنم
اما الآن ديگه نيست