سلام خدمت تمام دوستان متفکر و پردازشگر عزیز
جا داره اول روز سپندارمذگان ( دوست داشتن ) که تازه خودم با اون آشنا شدم را صمیمانه ( بعد این بحث داغ و جذاب )
به همه دوستان طالب عشق و دوستی تبریک بگم
اما نکته دیگه ای که واقعاً برام خیلی ارزش داشت دید متفکرانه و منتقدانه ای بود که طی پست ها مشاهده می شد .
( و جای مسرت برام داشت با وجود بعضی از جلوه های سست اندیشی در جامعه که آدم رو اندکی و شاید به کل
از بازگشت به واقعیت نا امید می کند برایم این گونه بحث ها دلیل نقضی بر نا امیدی بر فراموش شدن واقعیت شد )
و همانطور که noora جان گفت:
ولي مشکل اصلي اين نيست که کدوم از اين فرهنگ ها بهتر .دليل اينکه به قول شما حتي بچه مدرسه اي ها هم
Valentines را مي شناسند و اون روز را جشن مي گيرنند.کاملا مشخص خوب وقتي هر جا که ميرن از مغازه ها گرفته تا دکه هاي کوچيک خيابون حرف از Valentine's مي رنند جوان نا خود آکاه به سمتش ميره .حتي تو smsهاي اون روز هم مثل عيد نوروز تبريک گفته مي شه .
خوب اين همه تبليغات از کجا مياد تا حالا به اين موضوع فکر کرديد ?من فکر مي کنم که بهترين راه حل اينه که اطاع رساني بشه در زمینه هاي مختلف فرهنگي و اول هم بايد از خودمون شروع کنيم اين ماها هستيم که اجازه ميديم که يه سنتي وارد فرهنگ ما بشه يا نه.
پس مي تونيم اجازه نديم با اطلاع رساني وسيع نه در حد اطاع رساني در چند سايت .مسلما اگر اين کار صورت بگيره همه به جاي اينکهValentine's را جشن بگيرنند سپندارمذگان را جشن بگیرنند
ضمن تشکر
جا داره بگم که از نظر من به نکته بسیار حائز اهمیتی و به نتیجه گیری مفیدی اشاره کرد.
و واقعیت همینه که همیشه اطلاع رسانی در تمام امور باالاخص امور فرهنگی جوامع نقش بسیار بسیار قابل توجهی دارد.
و واضح است که فاالمثل من جوان یا نو جوان با سطح عمومی تفکر ( که بخش قابل توجه هر جامعه ای را تشکیل می دهد )
تاثیر بسزایی را از تبلیغ و اطلاع رسانی دریافت می نمایم.
بنابراین ار نظر اینجانب
کلید موفقیت در ترویج امور فرهنگی جوامع همین نکته ذکر شده است که
شاهد استفاده روز افزون کشور های غربی برای ترویج و یا به اصطلاح خودم
چپاناندن آن به کشورهای شرقی و جهان سوم می باشد.
در انتها از تمامی دوستان متفکر خلاق تشکر می نمایم و فقط نکته ای که مایل بودم که در رابطه با آن بیشتر بدانم
این بود که بعضی از دوستان که بر پیشینه نداشتن بعضی از جشنهای کشور های غربی تاکید داشتند در صورت امکان
منابعی مبنی بر نقض این پیشنه ها را برایم معرفی کنند
( ضمن آنکه اینجانب هیچ صحبتی بر رد یا قبول پیشینه ندارم به اصطلاح
جهت گیری در این رابطه ندارم
فقط دوست داشتم برای اطلاعات کاملتر و اطمینان برای خود منابعی را در این رابطه کسب کنم)
متشکرم