سربازی

در اين بخش ميتوانيد درباره موضوعاتي كه در انجمن براي آنها بخشي وجود ندارد به بحث و گفتگو بپردازيد

مدیران انجمن: رونین, Shahbaz, MASTER, MOHAMMAD_ASEMOONI, شوراي نظارت

Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

سربازی

پست توسط hedayat.m »

سلام
به نظر شما برای کسی که لیسانس صنایع داره کدوم یک از قرب های سپاه برای دوره سربازی بهتر ؟
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

سرباز وطن msm :grin:
تو خدمت سپاه هر کجاش بيفتي حتي بد ترين جاش از ارتش و نيروي انتظامي خيلي بهتره(اين توصيه رو يه سرباز سه ماه خدمت داره بهت ميکنه)! :::P
سعي کن بتوني امريه بگيري و وارد کارخانه اي بشوي که هم حقوق داره و هم ممکنه انجا استخدام بشي!در غير اينصورت سعي کن بري حوزه مقاومت بسيج( اونجا يه هفته خونه اي يک هفته مرخصي) :::P البته هر دو تاش پارتي ميخواهد. :?
موفق باشي :razz:
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
Captain II
Captain II
سپاس‌های ارسالی: 502 بار
سپاس‌های دریافتی: 231 بار

پست توسط hedayat.m »

maryam-paizi عزیز
تشکر بابت مطالب
رفتم یه تحقیق جامعه انجام دادم که خلاصشو براتون میزارم
همون طور که شما فرمودی سپاه از دوتای دیگه بهتر. البته نیروی انتظامی که بخشی داره به اسم مرکز تحقیقات که بالای میدان ونکه.عمدتا وظیفه های فوق و دکترا انجا میفتن. کار هم به این صورت که وظیفه ها پروژه تعریف می کنن و اگر به تایید مسئول اونجا برسه یه مدتی براشون تعیین میشه تا پروژه رو انجام بدن و بیارن. نیازی به حضور تو محل نیست لباس شخصی هم هستند. اگر پروژه هزینه داشته باشه ناجا پرداخت می کنه. وقتی پروژه تموم بشه یه پروژه دیگه تعریف می کنن و همین طور ادامه می دن تا سربازی تمام بشه.

مطلب بعدی مربوط به کارخانه هاست
سپاه و ارتش دیگه کارخونه ندارن و همه زیر مجموعه وزارت دفاع شده. فقط جهاد خود کفایی براشون مونده که اونم از سرباز های اونجا سوال کردم گفتن قرارگاه خاتم بهتره.

وزارت دفاع به این صورت سرباز میگیره
5 ساله (قراردادی) فکر کنم تنها شرطش معدل 15 به بالا است. عمدتا سربازها تو کارخونه ها و مجتمع های وزارت دفاع میفتن. حقوق لیسانس هم حدود500 600 باید باشه . بعد از 5 سال اگر علاقه مند باشه می تونه قراردادو تمدید کنه یا اینکه بیاد بیرون. اصول حفاظت شدیدا رعایت میشه. (من چند تا از دوستام باهم رفتن و مشغول شدن. دوتاشون تو یه اتاقن یکی یه جای دیگه تو همون مجموعه. باورتون میشه از کار هم خبر ندارن حتی دوتایی که تو یه اتاقن)

قرارگاه خاتم 812 شرکت و موسسه داره که اکثرا سرباز میگیرن.
شرطش عضویت تو بسیج(عادی)
شناخته شده ترین زیر مجموعه ها شامل:
قرب نوح
قرب کربلا
قرب قدیر
قرب...
شرکت سپاسد (ساخت سد بصورت تخصصی)
شرکت سپانیر (ساخت نیروگاه بصورت تخصصی)
قرب ها هم زیر مجموعه دارن.
اگر پروژه ها خارج از محل سکونت سرباز باشه حضور سرباز به صورت 3 هفته کار یک هفته استراحته. اگر کاری که سرباز انجام میده شبیه پیمانکار های قرارگاه باشه یعنی کار تخصصی انجام بده حقوق 300 400 تومان دریافت می کنه. در پایان خدمت هم سابقه کار به میزان مدت حضورش در یافت می کنه. سرباز ها بر اساس رشته تحصیلی بهشون کار داده میشه.
پارتی خاصی نمی خواد. من تقریبا هر جا رفتم گفتن مثلا 2 ماه قبل از تاریخ اعزام بیا. چندتاشونم گفتن رزومه هم بیار.
Captain I
Captain I
نمایه کاربر
محل اقامت: جايگاهم آسمان است...
سپاس‌های ارسالی: 6 بار
سپاس‌های دریافتی: 104 بار
تماس:

پست توسط atropak »

کسي مي دونه اگر ما بريم خلباني (غير نظامي) اونوقت شرايط سربازيمون چه جوريه؟
 [External Link Removed for Guests] 
Captain
Captain
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 176 بار
سپاس‌های دریافتی: 468 بار
تماس:

پست توسط Mehdi2224 »

سرباز وطن msm
تو خدمت سپاه هر کجاش بيفتي حتي بد ترين جاش از ارتش و نيروي انتظامي خيلي بهتره(اين توصيه رو يه سرباز سه ماه خدمت داره بهت ميکنه)!

برای حرفی که میزنید مطمئنید . تبعیدگاه شمال غرب سپاه رو دیدید . اسم گردان 307 رو شنیدید ؟ گردانی که الان سه ساله پای کوه قندیل در مرز عراق و تو اون برف و سرما دارند مواضع پ ک ک رو با توبخانه و موشک میکوبن مزه بوران در سرمای زیر 20 درجه رو کشیدید که میگید تمامی قسمت های سپاه از ارتش بهتره . سر بازی رو دیدید که از گرسنگی نون خشک کپک زده بخوره اون هم تو پایگاه فکه که در ارتفاع هزار متری از زمین بالای کوه هست و داخل چادر زندگی میکنند . اون هم تو برف حد اقل دو متری کوه !

شاید بسیاری از قسمت های سپاه بهترین جا برای خدمت باشه ولی مواظب رفتارتون تو همین سپاه باشید والا تبعید گاه شمالغرب چنان جایی رو براتون ایجاد خواهد کرد که تا عمر فراموش نکنید . حتی سرباز های ارتش رو برای تنبیه پیش ما میفرستادند . امیدوارم خدمت ارام و ساکتی داشته باشید وبه سلامتی به پایانش ببرید :P :P
Junior Poster
Junior Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های دریافتی: 14 بار

پست توسط maryam-paizi »

mahdi2224:
خوشحال ميشوم بدانم شما كجا خدمت كرديد؟؟؟
اي شهر بخواب که اين ديوانه مرده است!
New Member

پست توسط ramtina »

در هر حال با تحصيلات شما هر جايي بيفتي انشاالله خوبه.
ولي سعي کن بيفتي سپاه. اون دوست عزيزمون هم ناراحت نشه سپاه از هر نظر از دوتاي ديگه بهتره چون اصولا افرادي که در سپاه هستند با سربازها رفتار بسيار بهتري دارند.
کارتمم دو سه روز پيش گرفتم. :grin:
Major II
Major II
نمایه کاربر
محل اقامت: ايران
سپاس‌های ارسالی: 106 بار
سپاس‌های دریافتی: 335 بار

Re: سربازی

پست توسط mostafa 360 »

من دوست دارم جايي بيفتم كه خطرناك باشه توش هيجان زياد باشه بكش بكشم باشه ؟ كجاس اينجا؟
تصویر
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1067 بار
سپاس‌های دریافتی: 1211 بار

پست توسط saied tomcat »

اگه از من بپرسید میگم برید ارتش خدمت کنید دنبال هیجان هم نباشید بخدا ارتشی صد شرف داره تا جاهای دیگه یه آقا بالا سر بیشتر ندار ولی جاهای دیگه همه فرمانده هستن من 18 ماه و 24 روز توی نیروی دریایی ارتش خدمت کردم برید ارتش خدمت کنید
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<

نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط mostafa 360 »

مگه همين طوريه كلا عيب از ادم ميگيرن البته من هنوز نرفتم پيش دانشگاهي هستم دوره ي بعد مي رم امتحان ميدم از خدامه كه برم ارتش
تصویر
Major II
Major II
نمایه کاربر

پست توسط mostafa 360 »

بعدش چي شد كه نيروي دريايي رو ترك كرديد
تصویر
Furious Poster
Furious Poster
نمایه کاربر
سپاس‌های ارسالی: 1067 بار
سپاس‌های دریافتی: 1211 بار

پست توسط saied tomcat »

mostafa 360 نوشته شده:بعدش چي شد كه نيروي دريايي رو ترك كرديد

خوب خدمتم تموم شد دیگه ولی چه خدمت دلچسبی تا تونستم تو ناوهای نیرو گشتم و عکس گرفتم والبته چوبش هم خوردم ولی خوب عکسامودارم
به همراه تجربیاتم و آموخته هام در مورد مکالمات نظامی انگلیسی وترجمه اونها
>>ما در جنگ با آمریکا و تفاله های آمریکا هستیم <<

نیروی دریایی حافظ مرز آبی

ياد گرفتم که :
1. با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنياي احمقانه خويش خوشبخت زندگي کند.
2. با وقيح جدل نکنم چون چيزي براي از دست دادن ندارد و روحم را تباه مي کند
ارسال پست

بازگشت به “ساير گفتگوها”