من تشكر مي كنم از دوستاني كه در اين بحث شركت مي كنن
در پاسخ به Ocean bird دوست عزيز بايد بگم كه ما تا حدودي در باره ي ازدواج (البته به صورت غير مستقيم حرف زديم )دليلش هم اينه كه هر دومون تا حدي از طرح اين مسله خجالت مي كشيم البته من چون خيلي ايشون رو دوست دارم و اين كه حس تعلق رو بين خودمون نشون بدم از اين مسله صحبت كردم كه با پاسخ هاي مثبت ايشون روبرو شدم پس اين مسله انجام شده البته من از روي احساسات اين حرفا رو نزدم فكر مي كنم به اون شناخت از خودم رسيدم كه حرف زودگذر نزنم
در پاسخ به ARMIN عزيز بايد بگم كه ايشون از همون اول براي خانواده خودشون ارزش زيادي قايل بودن و اين مسله براي من كاملا مشخص بود هر چند كه اون اول رابطمون باز هم اين مسله باعث شد ايشون بگن كه من نمي تونم اين رابطه رو ادامه بدم اما به هر صورت ادامه داديم اما اين بار فقط اين مسله نبود مسايل ديگه اي مطرح شد كه واقعا انتظار نداشتم اين حرفا رو از ايشون بشنوم اين حرف ها براي من درد اور بود در باره ي خانواده كاملا حق دارن من اصلا راضي نيستم كسي به خاطره من مشكلي رو تحمل كنه ايشون كه جاي خود دارن ايشون به من گفتن(البته با گريه)
سروش اگه كسي به تو بگه اين دختر دوست پسر داره مردم چي مي گن
من گفتم اكثرا مي گن خوب نيست
گفت اگه خانواده ي من متوجه بشن ديگه به من اعتماد نمي كنن حتي اگه من 1000 بار بگم تو خوبي اونا قبول مي كنن
گفتم نه قبول نمي كنن (البته ايشون قبلا چند سال bf داشتن )
به هر صورت من همه ي تلاش خودم رو كردم كه ايشون مشكلي نداشته باشن اما اين كه اگه كسي 1 ترم نمره هاش مثل سابق نباشه بعد به كسي كه مي گفته عاشقشه بگه به اين خاطر از علاقم نسبت به تو كم شده واقعا قابل درك نيست من بارها برنامه دادم يعني برنامه ي روزانه هر روز تاكيد كردم درس بخون من خودم تو درس هام هميشه موفق بودم ايشون هم همين طور اما اين كه درس هاشون افت كنه نمي دونم دليلش چي مي تونه باشه بعضي وقتا مي گه فكر تو نمي گذاره اين كه عاشق شدم نمي گذاره شايد فكر مي كنه اگه من نباشم نمرهاش خوب ميشه يعني واقعا اين قد ارزش داره كه بياد بگه ديگه تو رو نمي خوام ؟
نمي دونم اگه من اين حرفا رو به خودش مي زدم چه طوري ميشد اما به هر حال من از اين كه سر حرف هام بودم از خودم راضي هستم اين كه دل كسي رو نشكستم از خودم راضي هستم غم دوري سخته اما خودش خواسته پس از من كاري بر نمياد من نمي خوام عشق رو از ايشون گدايي كنم اگه تحميل باشه از بين ميره من اينو نمي خوام اما همه ي حرف هامو بهش مي گم تا بعدا حسرت نگفتنه اين حرف ها رو دلم نمونه
به هر صورت اگه ايشون منو بخوان اون مشكلات قابل حله اميدوارم هر چي كه به صلاحه پيش بياد
به دوست عزيز renger بگم كه به نظر من بعد از يك شناخت بيشتر حرف باهاش بزن البته اين نظره منه
من خودم 17 سالگي اين جوري شدم اما نگفتم شايد 4 سال و 8 ماه هر روز تو فكره من بود اما فقط 2 بار ديدمش اگه بگي بهتره اين جور حس ها با نگفتن ادم رو خرد مي كنه هر چند كه بچگانه باشه ............موفق باشي