درود
يه توصيه دارم براي پسراي عاشق اين تاپيک(بجز رنجر)
ببينيد بنظرم يه کم خودتونو بگيريد ،مغرور بشيد اما نه غرور کاذب
يه کم از خودتون جنم نشون بديد.
ببينيد دخترا از اينکه پسرا خيلي خيلي رمانتيک باشن هم خوششون نمياد زياد
يعني دوست دارن پسرا خصوصيات مردونگي خودشونو داشته باشن
من خودم اگه يه پسر روزي هزار بار بهم بگه دوست دارم ازش خسته ميشم و حس ميکنم توي تارعنکبوت دارم پيچيده ميشم و همجوره بهم فشار مياد.
silverfox, جان به نظر من شما رابطه ات رو باهاش قطع نکن اما مثل قبل هم به پر و پاش نپيچ. بزار يه کم ازاد باشه.و موقعي که ارتباطش باهات کم شده فکر کنه. تصميم بگيره و اين احساس استقلال رو درک کنه.
ميدونيد دخترها وقتي خيلي بهشون بگيد دوسشون داريد فکر ميکنن گير افتادن و دارن استقلالشونو از دست ميدن و اين خيلي احساس بديه. به نظر من که بهش فرصت بده اما قطع رابطه نکن.
yasamine, عزيز ميدونيد من اگه جاي شما بودم چيکار ميکردم؟
بهش ميگفتم تا موقعي که درست تموم بشه قطع رابطه ميکنيم البته بخاطر خودش.
و اينجوري براش توضيح ميديد که در اين مدت خانوادش بهش بي اعتماد نميشن / از درسش عقب نمونه / بيشتر فکر ميکنه.
اگه اينکارو بکنيد اون متوجه ميشه که شما به درس و خانوادش اهميت ميديد و در ضمن نميخواهيد اونو از دست بديد و همونطور که گفتم اين فاصله بهش احساس استقلال بيشتري هم ميده!
و اما شما
renger, خان:چرا فکر ميکني اون دختر تا حالا متوجه نشده؟ دخترا خيلي تيز تر از اونين که فکر ميکني.
مطمئن باش همون هفته اول ماجرا دستش اومده .اما چي کار ميخواي بکنه؟ نکنه منتظري اون پيش قدم بشه؟
فقط خواستم اين اطمينان رو بهت بدم که مطمئن باش اون دختر از قضيه باخبره
راستي باريکلا ، مطالب خوبي ميزاري تو روانشناسي عشق.
و ae جان عشق با اعتماد،اطمينان و تکرار محبت حتما دوباره پديد مياد.اتش عشق با دست خودمون شعله ور ميشه